in

Ποιός στέλνει ραδιοφωνικά σήματα στη Γη κάθε 16 μέρες;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αυτές οι πρόσφατα ανακαλυφθείσες ραδιοφωνικές εκρήξεις επαναλαμβάνουν τη δραστηριότητά τους κάθε 16 ημέρες – υποδηλώνοντας ότι κάτι τις ελέγχει.

Οι ερευνητές έχουν μέχρι στιγμής βρει πάνω από 100 τύπους γρήγορων ραδιοφωνικών εκρήξεων, αλλά μόνο 10 από αυτές έχουν δει να επαναλαμβάνονται – και καμμία δεν έχει δείξει κανένα σταθερό ρυθμό.

Οι αστροφυσικοί ανακάλυψαν το πρότυπο σε δεδομένα από το Πειραματικό Έγγραφο Καναδικής Έντασης Υδρογόνου, ή το ΧΗΜΕΕ, το ραδιοτηλεσκόπιο στη Βρετανική Κολούμπια.

Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, περίπου μία έως δύο ραδιοφωνικές εκρήξεις θα εκτοξευθούν ανά ώρα για τέσσερις ημέρες πριν από τη σιωπή για 12 ημέρες.

Ο κύκλος τότε επαναλαμβάνεται.

Αυτές οι εκρήξεις εντοπίστηκαν πρόσφατα σε έναν σπειροειδή γαλαξία, σχεδόν 500 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη.

Ο Duncan Lorimer, αστροφυσικός στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια στο Morgantown, δήλωσε στην Science News : “Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

“Είναι πιθανό ότι θα μας οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση για να φτάσουμε στο κάτω μέρος αυτών των επαναληπτικών ραδιοφωνικών μεταδόσεων.”

Έχει προταθεί ότι αυτή η συγκεκριμένη γρήγορη ραδιοφωνική έκρηξη θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από κάτι άλλο, όπως ένα αστέρι ή μια μαύρη τρύπα.

Ο Leon Oostrum στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Ραδιοαστρονομίας δήλωσε στο New Scientist: “Αν ήταν εξωγήινος φάρος, θα πίστευα ότι θα εκπέμπει πιο γρήγορα, επειδή μια περίοδος 16 ημερών δεν είναι αποτελεσματική για επικοινωνία.
“Φανταστείτε να λαμβάνετε ένα μήνυμα κάθε 16 ημέρες – θα χρειαζόταν για πάντα να λάβετε ένα μήνυμα”.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ SUN :Corfiatiko.blogspot.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Τα “burst signals” δεν είναι “εκρηκτικά σήματα” ωρέ ανίδεοι δημοσιοκάφροι. Ρωτήστε και κάποιον ειδικό πρίν κάνετε την…”μετάφραση” για να πληροφορήσετε τον…κοσμάκι.

  2. Διάβασε καλύτερα, 500 εκατομμύρια έτη φωτός και όχι 500 έτη.
    Δηλαδή εκπέμθησαν πριν ακόμα υπάρξουν οι δεινόσαυροι στη Γη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θα προχωρήσει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα η Άγκυρα; Και η Ελλάδα;

Πρώην ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ, πακιστανικής καταγωγής διακινούσε μετανάστες με BMW