Με ποιο τρόπο θα έβλεπε σήμερα ο Τζορτζ Όργουελ την κοινωνία μας !

Όχι μόνο έχουμε φτάσει στον έλεγχο της σκέψης του πολίτη αλλά πλέον του εμφυτευουμε μέσα στις εννοιολογικές τοποθεσίες του βιασμενες στην έννοια τους λέξεις … κάναμε το άσπρο μαύρο … την αγάπη για την πατρίδα ρατσισμό και την μη αρέσκεια στα γκέι καρναβάλια ομοφοβια !!….

Ελέγχονται οι τάσεις , οι μόδες …. με την παιδεία δημιουργούμε νέα τούβλα για έναν τοίχο που ΔΕΝ χτίστηκε για να εξυπηρετήσει και να προστατεύσει την ανθρωπότητα αλλά για να την φυλακίσει !

Νομίζω ότι κάπου εδώ ξεκίνησε το χρονικό του ταξίδι ο Τζορτζ…και έζησε μερικά χρόνια ακόμα ώστε να συγγράψει το περίφημο μυθιστόρημα του ..1984! Απλά από εδώ το έστειλε πίσω σαν πληροφορία….!

KATOXIKA NEANicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


One thought on “Με ποιο τρόπο θα έβλεπε σήμερα ο Τζορτζ Όργουελ την κοινωνία μας !

  1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

    ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ CLUB ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΝΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΜΗΧΑΝΗ, ΣΠΙΤΙ, ΣΚΑΦΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΠΟΡΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΘΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ Η ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΟΜΑΔΑ, ΤΑΓΜΑ, ΣΥΛΛΟΓΟ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *