12:51 - 11/10/2016

Podesta email που διέρρευσαν: «Το Βατικανό γνωρίζει ότι υπάρχουν εξωγήινοι»

Ο διευθυντής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, John Podesta, απηύθυνε την πιθανότητα ότι το Βατικανό γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία χρονολογούνται από το 2015.

«… Οι αλλοδαποί θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, αλλά φοβούνται τις βίαιες τάσεις του ανθρώπου …», αναφέρει ένα από τα πρόσφατα δημοσιευμένα mail στο WikiLeaks.

«Επειδή ο πόλεμος στην κούρσα του διαστήματος θερμαίνεται, ένιωσα ότι θα πρέπει να γνωρίζετε και εσείς όπως και εγώ», έγραψε ο πρώην αστροναύτης της NASA Έντγκαρ Μίτσελ, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο. Το έκτο άτομο που είχε περπατήσει στο φεγγάρι αναφέρει επίσης ένα «μη βίαιο» ξένο είδος που θέλει να βοηθήσει τον ανθρώπινο πολιτισμό και να μοιραστεί μια τεχνολογία που ονομάζεται «σημείο μηδενικής ενέργειας»

Ωστόσο, οι εξωγήινοι δεν θα δώσουν στην ανθρωπότητα αυτή την τεχνολογία, αν συνεχίσουμε να διατηρούμε πυρηνικό εξοπλισμό και να κάνουμε πολέμους.

Ο Έντγκαρ Μίτσελ έγραφε ότι αλλοδαποί δεν θα «ανεχθούν οποιαδήποτε μορφή στρατιωτικής βίας στη Γη ή στο διάστημα» και θα μπορούσε ακόμη και να παρέμβουν αν η ανθρωπότητα συνεχίζει να ασχολείται με πολέμους.

Ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφτηκε από τον Μίτσελ αποκαλύπτει ακράδαντα ότι ο Πάπας και το Βατικανό έχουν την τελική απόδειξη της εξωγήινης ζωής και επισκέψεων από εξωγήινους στη Γη.

Είναι ενδιαφέρον, σε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Podesta, ο Terri Mansfield αναφέρεται ως διευθυντής του ETI (Extraterrestrial  Intelligence) Peace Task Force.

Εδώ είναι το μήνυμα του πρώην αστροναύτη της NASA Edgar Mitchell προς τον Podesta.

Η τελευταία σειρά των emails αποκαλύπτει ότι ο πρώην αστροναύτης και ο διευθυντής της εκστρατείας Κλίντον σχεδίαζαν διοργανώσουν ένα συνέδριο στο Skype για να συζητήσουν τον κίνδυνο του πολέμου στο χώρο και για το πώς οι εξωγήινοι θα παρεμβαίνουν στις παγκόσμιες υποθέσεις σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος.

Edgar Mitchell’s Πρώτο email to Podesta:

“Dear John,

“Because the War in Space race is heating up, I felt you should be aware of several factors as you and I schedule our Skype talk.

“Remember, our nonviolent ETI from the contiguous universe are helping us bring zero point energy to Earth.

“They will not tolerate any forms of military violence on Earth or in space. The following information in italics was shared with me by my colleague Carol Rosin, who worked closely for several years with Wernher von Braun before his death.

“Carol and I have worked on the Treaty on the Prevention of the Placement of Weapons in Outer Space, attached for your convenience.”

Mitchell’s Δεύτερο email to Podesta:

“As 2015 unfolds, I understand you are leaving the Administration in February. It is urgent that we agree on a date and time to meet to discuss Disclosure and Zero Point Energy, at your earliest available after your departure.

“My Catholic colleague Terri Mansfield will be there too, to bring us up to date on the Vatican’s awareness of ETI.

“Another colleague is working on a new Space Treaty, citing involvement with Russia and China. However, with Russia’s extreme interference in Ukraine, I believe we must pursue another route for peace in space and ZPE on Earth.

“I met with President Obama’s Honolulu childhood friend, US Ambassador Pamela Hamamoto on July 4 at the US Mission in Geneva when I was able to tell her briefly about zero point energy.

“I believe we can enlist her as a confidante and resource in our presentation for President Obama.

“I appreciate Eryn’s assistance in working with Terri to set up our meeting.”

© Αποκάλυψη

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΔΩΣΤΕ ΧΟΡΤΑΡΙ 10/11/2016 @ 1:49 ΜΜ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

  2. Ανώνυμος 10/11/2016 @ 3:58 ΜΜ

    πιο διάστημα εννοεί; Αυτό ανάμεσα στα δόντια;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh