08:40 - 08/03/2023

Πείραμα: κατέβασε τον Ελεγκτή Μικροψήγματος [Chip Checker] και προσέγγισε έναν διάσημο της συναγωγής του σατανά, έχει εμβολιαστεί ή τροφοδοτηθεί με Μικροκύλωμα και άλλα αναπάντητα ερωτήματα περιλαμβανομένων της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Πείραμα: κατέβασε τον Ελεγκτή Μικροψήγματος [Chip Checker] και προσέγγισε έναν διάσημο της συναγωγής του σατανά, έχει εμβολιαστεί ή τροφοδοτηθεί με Μικροκύλωμα και άλλα αναπάντητα ερωτήματα περιλαμβανομένων της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη….

Το κυριότερον ερώτημαν είναι διατί υπάρχει διαθέσιμη αυτή η εφαρμογή;….

Εάν θέλουν να μας κρύψουν κάτι διατί μας το παραχωρούν;

Είναι η παραχώρηση η ισχυρότερη κρυψώνα της αλήθειας με την ανάδειξη της αλήθειας;

Όταν λέγεται η αλήθεια εκτιμάται από τους ανθρώπους ακόμη και εάν είναι στυγνή κακή αλήθεια. Υπάρχουν δύο αλήθειες, της αναλλοίωτης άκτιστης αλήθειας και της παραδοχής. Μαθαίνωντας τους ανθρώπους να μισούν τα ψεύδη όταν τους λές την αλήθεια συγκινούνται ακόμη και εάν αυτή η αλήθεια είναι εναντίον τους και βλαβερή αρκεί να μην είναι προσβλητική κατά τους εσωτερικού εγωϊσμού.

Ένας ισχυρός εραστής που ομολογεί με αυτοπεποίθηση σε μία γυναίκα που αντιστέκεται ή που δεν έχει καν ιδέα να πηδηκτεί μαζύν του: μία ημέρα θα σε πηδήξω και φεύγει, κάνει την γυναίκα αυτή να επιθυμήσει αυτόν που απειλήθηκε με γοητεία, διότι της λέγει ότι θα την πηδήξει επειδή του αρέσει, όχι επειδή δεν του αρέσει!

Η φιλαυτία, εγωϊσμός, φιλαρεσκεία είναι απαρετές του εγωϊσμού. Μία γυναίκα με αδύναμη ηθική γοητεύεται αφάνταστα από έναν εραστή που απειλεί ότι την θέλει και το εκφράζει αισθησιακά και δυναμικά ταυτοχρόνως με ακλόνητη βεβαιότητα.

Αυτόν λειτουργεί σε όλους τους ανθρώπους, σε κάθε περίπτωση γοητείας, όχι μόνον εις τον έρωτα. Όταν κάποιος εραστής ειπεί αυτά τα λόγια σε έναν άνδρα που δεν είναι κίναιδος θα δυσαρεστήσει και ξενίσει αφάνταστα τον μη κίναιδον άνδρα, συνεπώς εξαρτάται τι λέγεται και σε ποίον πρόσωπον. Λέγονται αυτά τα λόγια σε γυναίκα που από την φύση της είναι καμωμένη να κάνει έρωτα με άνδρα.

Αντιστοίχως όταν μία υπερκυβέρνηση και φιλαρχία όπως η συναγωγή του σατανά λέγει εις τους φιλυπότακτους ανθρώπους μία ημέρα θα σας βάλω μικροκύκλωμα διά να σας ελέγχω, πηδήξω, προστατεύσω από τους [άλλους;] κακούς τότε οι φιλυπότακτοι μαγνητίζονται όπως οι γυναίκες και από τον ακαταμάχητον εραστή.

Αρκεί να κάνεις τους ανθρώπους υποσυναίσθητες ερωμένες διά να γίνεις εσύ ο εραστής….

Η τέχνη να μετατρέπεις τους άλλους ερωμένες και ερωμένους είναι η τέχνη να τους κάνεις ανώμαλους σε συγκεριμένα πεδία, θέματα, περιοχές του εγκεφάλου, της καρδίας και άλλων οργάνων, μέσω ιδεών, διαφημίσεων, συρμών.

Ό άνθρωπος της κοινωνικής υπόταξης δέχεται τον ρόλον του διοικούμενου. Ο φιλοδιοικούμενος είναι πάντοτε ερωμένη και ερωμένος πνευματικώς και υλικώς. Δέχεται να είναι αυτός που θα σκύβει επειδή πείσθηκε ότι αυτός είναι ο τρόπος της τάξης και αυτόν επειδή αποδέχθηκε από κάθε μορφή τάξης είναι αξιοπρέπεια, ασφάλεια, πολιτισμός, σεβασμός και πρόοδος.

Ακόμη και εάν «αυτοί» [οι επαγγελματίες πονηροί] σου προσφέρουν το καλύτερον καλόν εσύ να το αρνηθείς, ακόμη και εάν αυτοί σου προσφέρουν ολοφάνερα τον Παράδεισον, εσύ να τον απορρίψεις. Διά να σου προσφέρουν κάτι καλόν «αυτοί» σημαίνει ότι είναι διά κακόν, σ’ αντίθεση με Τον Θεόν και να σου προσφέρει το κακότερον κακόν είναι διά καλόν αλλά ποίος ή πόσοι δύνονται να το αντέξουν και να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη τους; Διότι εάν εις την προσφοράν καλών κολακεύεται ο εγωϊσμός, εις την προσφορά κακών και ο εγωϊσμός υπερδυσανασχετεί και η ταπεινότητα αρχίζει να αμφιβάλλει και να επαναστατεί ή έστω να κάνει λογισμούς πονηρής αμφιβολίας….

Όταν ένας άνθρωπος εμπιστευτεί Τον Θεόν εν πεδίω όπου του έστειλε το κακότερον κακόν τότε ούτε Ο Θεός δεν δύναται να τον νικήσει ενώ συνάμα Τον ευσυγκινεί αφάνταστα με χαρά! Ο Θεός δεν δύναται να νικήσει το Δίκαιον και τον Δίκαιον άνθρωπον με την έννοια ότι δεν υπάρχει καμμία δίκαιη δικαιολογία διά να μην τον σώσει, σεβαστεί, προστατεύσει, αγιοποιήσει….

Το Δίκαιον είναι αήττητον αλλά μόνον η άγια ψυχή και Ο Θεός το γνωρίζουν. Το γνωρίζουν και οι εύσοφοι αλλά μπορεί να τους λείπει η έλλειψη δειλίας διά να επιχειρήσουν το άλμα του πετάγματος εις τις εκστάσεις της ελευθερίας.

Η παραχώρηση εφαρμογής διά να εντοπίζεις έναν μικροκυλωμένον δι’ εμβολιασμού ή ανυποψίαστων ή ενυποψίαστων τροφών και ποτών είναι διά να μετατρέψει την μικροψηγματοφοβία σε κοινότυπη «ανόητη» συνήθεια και κυνικότητα. Είναι ωσάν να μάχεσαι να πείσεις τους ανθρώπους να μην εμπιστεύονται τα αεροπλάνα ένεκα πιθανής πτώσης και τα χαρτονομίσματα ένεκα πιθανότητας μολύνσεως με μικρόβια. Η μέθοδος αυτή μετατρέπει την μικρή πιθανότητα κινδύνου σε αδιαφορία ώστε να σου απαντήσουν: περισσότεροι ανθρώποι αποθαίνουν με αυτοκίνητα παρά με αεροπλάνα παρότι οι επιβάτες εις τα αεροπλάνα δεν είναι ολιγότεροι και ότι εάν υπήρχε περίπτωση μολύνσεως από τα χαρτονομίσματα θα το ηξεύραμε από την εποχή όπου πρωτοχρησιμοποιήθηκαν όταν οι άνθρωποι δεν λούζονταν με σαπούνι κατά μέσον όρον παρά μόνον μία φορά τον μήνα ή και περισσότερον.

Βεβαίως ο ίδιος που κυνικά και δήθεν αντικυνικά θα ισχυριστεί τα ανωτέρω με ειρωνεία ή αίσθηση οίησης εάν του διηγηθούν διά των μέσων μαζικής υστερικής εξαπάτησης ότι τα χαρτονομίσματα δημιουργούν και πανδημοδιαδίδουν έναν μικρόβιον παρόμοιας εμβέλειας με τον κορωνοϊόν ή και μικρότερης ή και μεγαλύτερης και πρέπει να προστατεύεται με χειρόκτια/γάντια, θα το πράξει αμέσως….

Όλοι οι άνθρωποι πιθανόν να γίνουν αιφνίς ευέλικτοι αλλά δεν συγκρίνεται ο λόγος της ευελιξίας του ευφυούς με τον λόγον της ευελιξίας του βλάκα, ούτε οι λόγοι ευελιξίας του δίκαιου με τους λόγους ευελιξίας του άδικου. Ένας ευφυής ει δυνατόν να είναι δίκαιος ή άδικος. Ένας βλάκας ει δυνατόν να είναι δίκαιος ή άδικος. Εάν είναι να έχεις την τύχην να είσαι ευφυής και άδικος καλύτερα να έχεις την ατυχία να είσαι βλάκας και δίκαιος. Διότι η ψυχή του δίκαιου είναι η αήττητη ενώ η ψυχή του άδικου είναι προηττημένη όσον ευφυής και εάν είναι ο άνθρωπος της….

Βεβαίως, εδώ που φτάσαμε, ευφυής και άδικος ει δυνατόν να είσαι, αλλά βλάκας και ευφυής δεν γίνεται να συμβεί πλέον! Με ποία δικαιολογία είσαι υπερευφυής όταν δέχεται να σου ενσωματώνουν εσωμικροκύκλωμα; Ποία δικαιολογία ή επιτυχία δύναται να καταρρίψει τον ισχυρισμόν αυτόν;

Δοκίμασε και ο Σολομών όλες τις απολαύσεις του κόσμου αυτού και όμως εξεφώνησε το επιγραμματικό «ματαιότης ματαιοτήτων». Κατέκτησε και ο Μέγας Αλέξανδρος με την ανδρεία του όλο τον κόσμο και όμως αναστέναξε κάποτε βαθιά και είπε : « καγώ θνητός ειμί ».Τόσοι κα τόσοι χάρηκαν για μια στιγμή την πρόσκαιρη ζωή τους και όμως στο τέλος έβγαλαν τον πικρό αναστεναγμό « όλα μάταια και άστατα όσα κάτω από τον ήλιο». https://ecclesiatv.gr/eidiseis/item/ti-gar-felisei-nthropon-an-kerdisi-ton-kosmon-lon-kai-zimioth-tin-psyxin-a-to

Κατά Ματθαίον 26 Τί γὰρ ὠφελεῖται ἄνθρωπος ἐὰν τὸν κόσμον ὅλον κερδήσῃ, τὴν δὲ ψυχὴν αὐτοῦ ζημιωθῇ; ἢ τί δώσει ἄνθρωπος ἀντάλλαγμα τῆς ψυχῆς αὐτοῦ;

Εξεύρεις τι σου λέγει ώδε Ο Χριστός; Δεν σου λέγει να μην κερδίσεις τον κόσμον όλον, δεν σου απαγορεύει να γίνεις άρχοντας του Σύμπαντος. Σου λέγει: Κέρδισε τον κόσμον αλλά χωρίς να χάσεις την ψυχή σου! Δεν σου βάζει όρους σου δηλώνει αγάπη, γνώση, σύνεση!

Ένας μαφιόζος μου είπε κάποτε μία Ιστορία. Με 4 άλλους συμμαφιόζους σε μία χώρα της Ευρώπης κατάθεσαν παράνομα χρήματα και χρυσόν σε μία θυρίδα Τράπεζας. Η Ίντερπολ ή και Inter Police = Εσωτερική Αστυνομία και η Διεθνής Αστυνομία Οικονομικού Εγκλήματος τους ανακάλυψε. Μου έκανε την εξής πρόταση: θα σου δώσω το κλειδί της θυρίδας, εάν καταφέρεις να βγάλεις έξω τα χρήματα και τον χρυσόν χαλάλι σου το 50%….

Βεβαίως δοκίμαζε την σκέψη μου και με δίδασκε….

Πώς θα έβγαζα έξω τον χρυσόν και τα χρήματα, αφού η Τράπεζα θα ειδοποιούσε την αστυνομία να περιμένει εις το κατώφλι της;…. Άρα τε, διά να κερδίσω 5.000.000 ευρώ θα πήγαινα ισόβια φυλακή και θα έχανα και τα τα 5.000.000 ευρώ, ήτοι όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός: έχασε και τα αυγά και τα καλάθια….

Έτερον παράδειγμα, ένας βασιλέας είπε σε έναν υπεραισιόδοξον έξυπνον και ευφυή: εάν μπίξεις την κεφαλή σου μέσα εις τον φούρνον δι’ έναν λεπτόν θα σου χαρίσω το βασίλειον. Δεν είπε θα το κληροδοτήσουν οι εκγόνοι σου….

Άμα αποθάνεις πως θα κληροδοτήσεις;….

Εάν κερδίσεις τον κόσμον όλον και αποθάνει η ψυχή σου;

Ο Χριστός με αγάπη σε συμβουλεύει: κέρδισε εάν θέλεις τον κόσμον αλλά χωρίς να χάσεις την ψυχή σου.

Η εγχείρηση επέτυχε ο ασθενής απόθανε….

Να σας ειπώ και το ευτράπελον άλλον. Ένας υψηλός γηραιός πάμπλουτος ξενοδόχος, σε ηλικία 75 ετών τότε επισκέφθηκε την περιοχή Παλάτια [φυσικοί κρεμνοί με θαλάσσια σπήλαια επί του ύδατος] εις την Αγία Νάπα. Πάντοτε ο γέρος είχε μαζύν του δύο γκομενάρες και ανταγωνιζόταν με έναν άλλον ξενοδόχον αλλά αυτός πάντοτε είχε καλλονότερες συνοδούς από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Μία ημέρα τον είδα τρεις νεαροί από το Λιοπέτρι που βεβαίως δεν τον γνώριζαν και από λίγο μακρυά ο ένας είπε: άε τον ππουστίόγερον εντά γεναίκες κρατεί [δες τον πουστόγερον τι γυναίκες κρατάει. Ο γέρο πλούσιος άκουσε και ταυτόχρονα τους ένεψε και τους φώναξε: ελάτε εδώ. Οι νεαροί προσβάλτηκαν και ένοιωσαν δειλία εντροπής και αυτός πάλιν: μην φοβάστε ελάτε εδώ να σας πώ κάτι.

Πλησίασαν δειλά δειλά οι νεαροί και τους λέγει ο γέρο ξενοδόχος: να κάνουμε μία συμφωνία.

Τι συμφωνία του λένε.

Να μού δώστε τις βήλλες σας και να σας δώσω τις γυναικάρες!

Όποιος δεν κατάλαβε [διότι υπάρχει περίπτωση ακατανοησίας ή παρεξήγησης] ο γέρος τους είπε ότι έχει τις γυναικάρες αλλά δεν έχει στύση! Τους είπε λοιπόν πως θα αντάλλασσε αυτές τις γυναικάρες με την στύστη που διαθέτουν, που σημαίνει τι ζηλεύετε έναν γέρον, έχετε όλα τα νειάτα και τα πλεονεκτήματα εμπρός σας…. Ο γέρο ξενοδόχος απέθανε 95 ετών την ημέρα που ιορτάζει ο Άγιος Σαμψών ο Ξενοδόχος, διαλογίστου με σύνεση Μεσογειακή τι μπορεί να εμμηνύει αυτή η συν πτωση !…. Ποίος από τους δύο ξενοδόχους ήταν και ποίος από τους δύο ξενοδόχους είναι πλουσιότερος;…. [Σοβαροειρωνεία της Αλήθειας]

Η συναγωγή του σατανά σου προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ή ψευδοπλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών ευκολιών, αλλά με αντάλλαγμα σιγά σιγά σταδιακά την ψυχή σού ! Τι θα κερδίσεις εάν κερδίσεις όλες τις ευκολίες και απωλαίσεις την ψυχή σου;….

Εγώ τώρα θα σου ζητήσω εάν είσαι καλός εις τα ηλεκτρονικά να γίνεις Ελεγκτής όπως αυτούς που έχει η Εφορία/Φόρος. Κατέβασε την εφαρμογή Chip Checker-Ψηγμοκυκλώματος Ελεγκτή και πλησίασε διάφορους ανθρώπους εάν το έχουν, τότε θα ανακαλύψεις τους πτωχότερους ανθρώπους!

Δεύτερον, ο ισχυρισμός ότι δεν ήξευραν μετράει. Όντως δεν ήξευραν; Πόσα και πόσα δεν είπαμε και δεν προειδοποιήσαμε διάφοροι με τους τρόπους μας ο καθένας;

Εάν δεν ήξευραν καλώς ή καλύτερως από εκείνους που ήξευραν και αυτοπροσποιήθηκαν ότι δεν ήξευραν.

Πλησίασε ανθρώπους της συναγωγής του σατανά με γνωστά ισχυρά αξιώματα με τρόπον και έλεγξε τους, έστω και ένας είναι μεγάλη έρευνα. Δεν έχετε την περιέργεια να μάθετε εάν έχουν ψηγματοκυκλωθεί μέσω εμβολίων ή και τροφίμων και ποτών, αλλά μάλλον εμβολίων προς το παρόν διά να υφίσταται επίγνωση και μαρτυρία εις τα 23 Τελώνεια ότι: αυτός Κύριε [λέγει ο δαίμων δικηγόρος] εις Τον Θεόν έβαλε το εμβόλιον [ή αργότερα φανερά το χάραγμα και προσκύνησε την εικόνα θηρίου] εν επιγνώσει του και με την ελευθέραν βούλησιν του και όχι εν ύπνω, τρέλλα, αφασία, άγνοια καλού και πονηρού όπως ήσαν πριν την ανυπακοή προς Θεόν οι Αδάμαντος και Εύα….

Συνάμα θα μάθουμε εάν τω όντι αυτοί της συναγωγής του σατανά το έβαλαν το μικροψηγμοκύκλωμα και με βεβαιότητα ο Αντίχριστος θα το βάλει σε όλους, το λέγει καθαρά το 13ον κεφ. της Αποκάλυψης….

Άρα τε, ο Chip Checker-Ψηγμοελεγκτής είναι διαθέσιμος σ’ εσένα και όχι κρυφός διότι είναι προτιμητέος και από τους συναγωγιστές του σατανά και θέλουν να σε κάνουν όπως τα μούτρα τους. Να σε διαφθείρουν. Είναι διαθέσιμος όπως ο εντοπιστός συνπούστη, πτήσεων, καιρικών προβλέψεων, τόσον απλά και «φυσιολογικά», διότι διά να σε εξαπατήσουν πρέπει να εμπεδώσουν εις την συνείδηση σου ότι το παραφύσιον, αφύσικον, βλαβερόν, ψυχοβλαβερόν είναι φυσιολογικόν, ωραίον, ασφαλές και ωφέλιμον!

Τρίτον, όταν θα έρθη η επόμενη δόση ενσωμάτωσης ψηγμάτων θα είναι μία απαρατήρητη μετεξέλιξη συνήθειας. Διότι τι κακόν συνέβη; «Κανένα»! Έτσι νόμιζε και ο Πολύφημος Κύκλωψ, αλλά η πονηριά του «Κανένα» Οδυσσέα τον άφησε αβοήθητον εις τις κραυγές του όταν οι αδελφοί του ερωτούσαν ποίος σε τύφλωσε ποίος σε έβλαψε; Ο «Κανένας» φώναζε ο καϋμένος ο γίγας Κύκλωψ Πολύφημος, επειδή εμπιστεύτηκε τους κύκλους και τις προσποιητές κυκλοφημίες του Πρωτομαφιόζου Οδυσσέα.

Επειδή όταν φωνάζουμε ότι κάποιος μας έβλαψε η πρώτη ερώτηση είναι ποίος; Όταν λέμε ο Κανένας, σημαίνει ο καν ένας = κανένας! Και τότε ο ερωτών εφησυχάζει ή κηρύττει τρελλόν, μεθυσμένον, χωραττεύων τον φωνάζων.

Ξανά αναφέρω εν συντομία τα μυστικά οπίσω από τον δήθεν ψεύστη ή και ψευδοψεύστη ποιμένα του Αίσωπου. Όταν ο βοσκός φώναζε λύκοι, οι λύκοι υποχωρούσαν, οι συγχωριανοί δεν έβλεπαν Κανένα λύκο και ο Κανένας λύκος την τρίτη φορά έφαγε και την ψυχή του ποιμένα και τις ψυχές των προβάτων και εριφίων, όπως παθαίνουμε τώρα που εμπιστευόμαστε πολιτικούς, ειδικούς, πανδημιολόγους, Ευρωπαϊοενωτικούς, Νατοϊκούς, αιρετικούς και άλλους απατεώνες Κανένες Λύκους !

Μία ημέρα κάποια παιδιά πήγαν να κλέψουν. Ο ιδιοκτήτης άκουσε υποδηματοθορύβους και είδε αχνές σκιές και φώναζε: κλέπτες κλέπτες! Οι κλέπτες έφυγαν!….

Όταν θέλεις να πειάσεις επ’ αυτοφόρω τον κλέπτη σιωπάς. Όταν θέλεις να κλέψεις ή εξαπατήσεις ή παγιδεύσεις σιωπάς. Όταν προωθείς μία ζημία, μία βλάβη, μία παγίδα και γνωρίζεις ότι κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι είναι τέτοια, δεν σιωπάς, την διαφημίζεις φωνακτά και αδρανοποιείς τις κακές λειτουργίες της ώστε οι χαζοί να ειπούν μα είναι μία αθώα συσκευή, μα είναι έναν αθώον τυπικόν έγγραφον η Υποθήκη, το Ομόλογον, το Χρεόγραφον [κ.ο.κ.]. Ο κοριός προσποιείται τον νεκρόν, η συσκευή που σε παρακολουθεί και καθοδηγεί σιωπά και φαίνεται νεκρή όπως είναι αλλά οπίσω από αυτήν ζωντανοί φιλόκακοι σε παγιδεύουν….

Εάν άκουσες την αλήθεια και σκανδαλίστηκες είσαι εις τον δρόμον της απώλειας και διά του σκανδαλισμού εισβαίνεις σε ποικίλλους απωλειόδρομους….

Έλα ντε χρόνια ακούω τους συνομωσιολόγους, μία αθώα συσκευή είναι, τι στο κινητό τι στο χέρι, τι μέσα μου, λέγει η έξυπνη Εύα!…

Η εξέλιξη είναι η προϋπόθεση και συνάμα η γέφυρα που σε κάνει να σηκώσεις το πόδι να πατήσεις από σταθερόν σε ασταθές, άστατον, σαθρόν, παγιδευμένον έδαφος.

Μία ημέρα ένας λαγός είδε κάτι παράξενον στο δάσος. Το είπε στο συμβούλιον των δημογέροντων. Ένας από αυτούς είπε: θα πάω να το ιδώ και να το δοκιμάσω, εάν είναι παγίδα, θα έχουμε απώλεια εμένα τον γέρον και θα γλυτώσει το χωριόν. Ένας άλλος λαγός μεσήλικας είπε: δεν αποδεικνύει αυτόν τίποτε, μπορεί όταν το ερευνήσεις να μην είναι παγίδα και την επόμενη στιγμή ή ημέρα να είναι, του ξέρω αυτούς τους ανθρώπους και δεν τους εμπιστεύομαι! Τότε όλοι συνστρατεύτηκαν εναντίον του και του είπαν: πάντοτε οπισθοδρομικός και αρνητικός είσαι και ζηλόφθονος, αφού σου λέγει ο γέρο λαγός θα δοκιμάσει διά χάριν μας και εσύ δεν το εκτιμάεις;

Το εκτιμάω απάντησε, αλλά αυτόν δεν σημαίνει ότι δεν είναι παγίδα και η παγίδα μπορεί να είναι να μην φαίνεται η παγίδα παγίδα αλλά φυσιολογικότητα και αδυνατότητα κακοποιήσεως ήτοι εξ’ υπαρχής ακακία.

Κάποιοι άλλοι συμφώνησαν και άλλοι συνετίσθηκαν αλλά η απόφαση του γέρου ήταν ειλημμένη.

Πήγε στο επίμαχον μέρος το έψαξε, το μύρισε, το ερεύνησε, το κτύπησε, κάθισε μία εβδομάδα εκεί μετά πήρε και το σόϊ του όλον και τίποτε κακόν δεν συνέβη. Επέστρεψε εις το χωρίον και μαζύν με τους εξ’ αποστάσεως Μάρτυρες με μειδίασμα διαλάλησε: συγχωριανές και συγχωριανοί τίποτε κακόν δεν ισχύει με την παραξενιά της φύσης στο σημείον που φοβηθήκαμε. Όπως βλέπετε μία εβδομάδα με όλον μου το σόϊ και τίποτε κακόν ή καλόν δεν συνέβη. Μπορείτε να περνάτε απ’ εκεί άφοβα, να το επισκεπτείτε και να το δοκιμάσετε.

Πολλοί το συνερεύνησαν και όντως Κανένα κακόν δεν συνέβη.

Μία ημέρα πήγαν όλοι εκεί διότι εις το ενδιάμεσον αυτού του χώρου βλαστούσαν λακταριστά λάχανα. Τότε έναν δίκτυ ως υπερδιαδίκτυον σαγήνης αλιέα ανασηκώθηκε από γης και συνέκλεισε τους λαγούς εις τον αέρα στερεωμένον σε διάφορα δένδρα….

Μερικοί συνετοί λαγοί που προτίμησαν να αποθάνουν της πείνας παρά να εισχωρήσουν εντός του παράξενου εδάφους, όχι μόνον δεν απόθαναν αλλά επιβίωσαν και μετανάστευσαν άρον άρον μακρυά σε ασφαλέστερον μέρος.

Αυτοί οι λαγοί είναι οι εξ’ ανέκαθεν ορειβίσοι που δεν συναντούνται ποτέ όμως υπάρχουν, διότι είπαν: τα ίχνη του εχθρού, τα ίχνη του ανθρώπου, τα ίχνη των αλεπούδων, είναι οι δρόμοι!

Μακρυά από δρόμους που οδηγούν σε πλατείες και πλατείες που οδηγούν σε λημέρια και λειμώνες μέσω του υπερδιαδικτύου των δρόμων….

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εις την απώλειαν!

Η σωτηρία είναι ό δρόμος χωρίς δρόμος, ένας δρόμος χωρίς δρόμον, ένας μονόδρομος χωρίς συγκεκριμένη διαδρομή…. Όταν ο εχθρός γνωρίσει τους δρόμους είσαι μελλοθάνατος….Όταν ο εχθρός αγνοεί τους δρόμους σου είναι άφαντος, εξαφανισμένος και αόροτος, άκοος, αναφής, αόσμος, άγευστος ως ύπαρξη και τότε ο εχθρός αρχίζει να διερωτάται: υπάρχουν ή μήπως παρανοώ, όσον δεν σ’ ευρίσκει θα μεγαλώνει η αμφισβήτηση του εαυτού του και της ύπαρξης σας. Κάνε τον εχθρόν πρώτα να σταματήσει να τρέχει, δεύτερον να σταματήσει να είναι βέβαιος ότι υπάρχεις, τρίτον να μην είναι βέβαιος ότι δεν είσαι αήττητος. Εξαφανίστου πριν τον κουράσεις, κούρασε τον πριν εξαφανιστείς….

Ο δρόμος οδηγεί και οδηγείται, αυτόν δεν είναι άμυνα. Όπου λείπει η δυνατότητα άμυνας λείπει η σημασία της επίθεσης.

Η εκτός ωφέλιμου βεληνικούς άμυνα προεξουδετερώνει την επίθεση. Δεν σου λένε: μην κάνεις παρέα με αυτόν, απόφευγε τον…. Ουσιαστικά σου λένε προαπόφυγε την πιθανότητα να ζημιωθείς και εμείς τι κάνουμε; Συνεταιρεύουμε με τους εχθρούς, οι χώρες μας εξουσιάζονται από εχθρούς, οι καρδίες μας, οι νοημοσύνες μας, οι επιθυμίες μας, οι ιδεολογίες μας, εξουσιάζονται από τους εχθρούς μας και σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν υποψιαζόμαστε την ύπαρξη τους ή την πιθανότητα να είναι εχθροί μας και με αυτήν την επιτυχία τους οι εχθροί μας είναι παρόντες και συνάμα άφαντοι, δεν τους βλέπουμε αλλά είμαστε εις την εξουσία τους.

Γνωρίζεις διατί δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι έναν φιλικόν λέων; Επειδή διαθέτει την δυνατότητα να γίνει φολικός λέων, ήτοι να σε φάγει!

Διατί εμπιστεύεσαι την ηλεκτρονική ψηγμοτεχνολογία, δεν έχεις αντιληφθεί ότι δύναται να σε καταβροχθίσει;

Ναι είναι φιλική και καλλονή και ευκολοποιητική, αλλά με την ίδια ευκολία που κάνει την ζωή σου υπερεύκολη δύναται να κάνει την ζωή σου υπερδύσκολη, διότι πάσα δύναμη ει γινετόν να χρησιμοποιηθεί κακώς, καλώς, ουδέτερως και ανάμεικτως, η Τετραπιθανότητα δεν λείπει από καμμία Πιθανότητα και από μία Πιθανότητα μετατρέπεται σε άλλου και αντίθετου είδους Πιθανότητα….

Καλύτερα να λάβεις τα ψυχικά και σωματικά Μέτρα σου παρά να παίζεις με τις στατιστικές των πιθανοτήτων, έχει ειπωθεί ότι ο καλύτερος = «καλύτερος» τρόπος να πεις ψέματα είναι η στατιστική και η στατιστική τώρα λέγει ότι τα ηλεκτρονικά μέσα, μέτρα και μικροψήγματα είναι άκακα και «αθώα». Αθώος δεν είναι αυτός που δεν δύναται να σε βλάψει, αθώος είναι αυτός που δύναται και δεν θέλει να σε βλάψει….

Τι σχέση έχουν αυτά με την σύγκρουση αμαξοστοιχείων εις τα Τέμπη; Μέσω των μικροψηγμάτων που έχουν εμβολιαστεί ανθρώποι επιβάτες μπορούν να ελέγξουν τα ηλεκτρονικά των αμαξοστοιχειών ή άλλων οχημάτων και να δείχνουν εις τους δείκτες των οδηγών ότι όλα κυλούν ομαλά ενώ οι εικόνες είναι πλασματικές και να ελέγξουν συνανθρώπους τους με μικροψήγματα και τις σκέψεις και αποφάσεις τους. Έχουμε προσπεράσει ή είμαστε μέσα εις το Κουτί της Πανδώρας;

Οδηγίες διά τον Ψηγμοελεγκτή-Chip Checker υπάρχουν στο κατωτέρω άρθρον και υπάρχει και μία άλλη απορία και απορεία, πού γνωρίζουμε ότι δεν είναι στημένον; Και ας ειπωθέσουμε και υποθέσουμε ότι είναι στημένον αυτό που δείχνει το βίντεο, αντερωτώ δεν είναι συνάμα στημένον να ισχύει αυτόν που ισχυρίζεται ο βιντεολήπτης; Δεν το βλέπουμε καθημερινώς; Μήπως κάποιοι θέλουν να το συνηθείσετε διασκεδαστικώς;…. Οι αδιάφοροι δεν πρέπει να μας είναι αδιάφοροι διότι είναι συνψυχές μας πρώτον και δεύτερον εάν νικήσουν σε δημοκρατία οι αδιάφοροι τότε δεν θα μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί ήτοι φυσιολογικοί αλλά διά νόμου να απαιτήσουν να διαφοροποιήσουμε την Προδιαφορετικότητα μας, αυτός είναι ο πραγματικών γεγονότων υπερρατσισμός εναντίον της ανθρώπινης ύπαρξης και ψυχής….

Η ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΉΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΎΝ ΠΑΝΤΟΎ: ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΞΕΜΑΡΚΑΡΙΣΤΟΎΝ.
Παναγιώτης Δίας

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Δώστε λινκ

 2. παναγιωτη να δεις και τα βιντεο με το chip checker στην σαουνα και στο μπαρ https://www.bitchute.com/channel/JnNtuSuZSyNM/

 3. ΠάνοςΓέριμου 03/10/2023 @ 9:46 ΜΜ

  ΝΙΚΟΣ 03/08/2023 @ 9:29 ΠΜ

  για τον ανιχνευτή μικροψηγμάτων; είναι κάτω, ή εννοείς άλλον;

 4. ΠάνοςΓέριμου 03/10/2023 @ 10:09 ΜΜ

  JP 03/08/2023 @ 5:09 ΜΜ

  Φίλε καταπληκτικόν βίντεο το κάνω άρθρον, επαληθεύει την Αποκάλυψη και άλλα της Καινής Διαθήκης, ευχαριστούμε Ο Θεός μαζύν σου!

 5. ΠάνοςΓέριμου 03/10/2023 @ 10:31 ΜΜ

  ΦΑΣΟΛΙ 03/08/2023 @ 7:41 ΜΜ

  Καταπληκτικά βίντεο, δεν μας πάνε καλά! Ο Θεός βοηθός να αντέξουμε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*