in

ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΜΙΘ, ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΜΙΘ, ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ…

Μορφέας: «Το Matrix είναι ένα σύστημα, Neo. Αυτό το σύστημα είναι ο εχθρός μας. Αλλά όταν είσαι μέσα του, και κοιτάς, τι βλέπεις;

Επιχειρηματίες, δάσκαλοι, δικηγόροι, ξυλουργοί. Τα ίδια τα μυαλά των ανθρώπων που προσπαθούμε να σώσουμε.

Αλλά μέχρι να το κάνουμε, αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αποτελούν μέρος αυτού του συστήματος και αυτό τους κάνει τους εχθρούς μας.

Πρέπει να καταλάβετε, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι έτοιμοι να αποσυνδεθούν. Και πολλοί από αυτούς είναι τόσο θύματα του, τόσο απελπιστικά εξαρτημένοι από το σύστημα, ότι θα αγωνιστούν για να το προστατεύσουν.

Μορφέας:” Το Matrix είναι παντού. Είναι όλα τριγύρω μας. Ακόμα και τώρα, σε αυτό το δωμάτιο. Μπορείτε να το δείτε όταν κοιτάζετε το παράθυρό σας ή όταν ενεργοποιείτε την τηλεόρασή σας. Μπορείτε επίσης να το αισθανθείτε όταν πηγαίνετε στην δουλειά σας, όταν πηγαίνετε στην εκκλησία, όταν πληρώνετε τους φόρους σας. Είναι ο κόσμος που έχει τραβηχτεί πάνω από τα μάτια σας για να σας τυφλώσει από την αλήθεια ».

Μορφέας

Η Ελληνική Μυθολογία απεικονίζει όλες τις θεότητες ως μια οικογένεια. Γνωστότεροι είναι οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου και οι προκάτοχοι τους, οι Τιτάνες. Υπάρχουν όμως και θεοί που υπήρχαν πολύ πιο πριν. Ένας από αυτούς είναι ο Μορφέας….Κατά τη Μυθολογία είναι ο θεός των Ονείρων. Η «Νυξ» ήταν η μάνα του, προσωποποίησης της Νύχτας και ο «Somnus» που θεωρείται ο θεός του Ύπνου ήταν ο πατέρας του. Ο Μορφέας είχε και πολλά αδέρφια γνωστά ως «Όνειροι». Δυο από αυτά ήταν ο Φοβήτωρ και ο Φάντασος….

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…

2+2=5 ….αν έχεις άλλη άποψη κάνεις ξανά λάθος.

‘The Matrix’ is: “The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you’re inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.” en een ander quote van Morphius is: “The Matrix is everywhere. It is all around us. Even now, in this very room. You can see it when you look out your window or when you turn on your television. You can feel it when you go to work, when you go to church, when you pay your taxes. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth.”

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΝΟΥ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
  1. Το έχουμε δει χρόνια τώρα που έρχεται σιγά σιγά γλυκά γλυκά στο τέλος βλέπεις το δηλητήριο, είναι το συγό του φιδιού

  2. .”ειναι ο κοσμος που εχει τραβηχχτει πανω απο τα ματια σας για να σας τυφλωσει απο την αληθεια…τι ειναι αραγε αληθεια????
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ..ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!

    Υ.Γ
    ΚΟΡΑΞ..ευχαριστω για την αναφορα στους φιλους μου τους ονειρους..και στον πιο προικησμενο τον ορφεα..εχω κοιμηθει πολακις στην αγκαλια του…εκει δεν χρειαζεται να κοιμηθεις πολυ για να ξεκουραστης..αρκουν μερικα δευτερα ισως!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ: «ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ»

Ένοπλος εισέβαλε σε σχολείο στη Σερβία – Τον ακινητοποίησε καθηγητής