Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:15 - 27/02/2023

Οι εξωγήινοι…τα ούφο και το επόμενο πείραμα…!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ήγγικεν λοιπόν η ώρα για το επόμενο κοινωνικό πείραμα, μετά τον κοβιντ. Ένα πείραμα, που θα εκμεταλλευτεί εις το έπακρον τους αρχέγονους φόβους της ανθρωπίνου φύσεως, όπως ακριβώς και το πρώτο.

Τούτη την φορά, ο φόβος του θανάτου εμπεριέχεται σε ακόμη μεγαλύτερο, πιο χαοτικό και πιο τρομακτικό σύνολο. Λέγεται φόβος του αγνώστου και περιλαμβάνει την αίσθηση της μηδαμινότητας του ανθρωπίνου είδους σε σχέση με το συνολικό Συμπαντικό οικοδόμημα…

Γράφει ο Ιωάννης Σαρλάς

Ως γνωστόν, πληθώρα θεάσεων αγνώστου ταυτότητας ιπταμένων αντικειμένων παρατηρήθηκε σε ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα και σε αρκετούς ακόμη ουρανούς της υφηλίου τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Παλαιόθεν, όσοι αιθεροβάμονες, λάτρεις του ανεξηγήτου γυρεύαμε παρόμοια φαινόμενα μέχρι και στην…Κίνα, (όπως λέει το λαϊκό άσμα) βιώναμε την ηδονή της αναζήτησης του αγνώστου σε όλο της το μεγαλείο! Τώρα, μας έρχονται όλα στο πιάτο (γελώ διότι αντί για πιάτο αρχικά έγραψα…πιάνο και πολύ φοβούμαι, μήπως πέσει…ξύλο μετά μουσικής) και αυτό δεν έχει καμίαν αξία! Δεν έχει πλέον αξία διότι ακυρώνεται ο ερευνητής, ακυρώνεται η έρευνα, ακυρώνονται οι ερευνητικές μέθοδοι, ακυρώνεται και η χαρά, η οποία πηγάζει από το όλο project. Αυτή η χαρά…μετανάστευσε αλλαχού, αφού θέλουν κάποιοι να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους αφήνει!!

Εντάξει, θα προσπαθήσω να σοβαρευτώ, αν και το όλο ζήτημα είναι φαιδρό, από μόνο του. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα του δεν θα είναι καθόλου αστεία για την ανθρωπότητα, οσονούπω. Ήγγικεν λοιπόν η ώρα για το επόμενο κοινωνικό πείραμα, μετά τον κοβιντ. Ένα πείραμα, που θα εκμεταλλευτεί εις το έπακρον τους αρχέγονους φόβους της ανθρωπίνου φύσεως, όπως ακριβώς και το πρώτο. Τούτη την φορά, ο φόβος του θανάτου εμπεριέχεται σε ακόμη μεγαλύτερο, πιο χαοτικό και πιο τρομακτικό σύνολο. Λέγεται φόβος του αγνώστου και περιλαμβάνει την αίσθηση της μηδαμινότητας του ανθρωπίνου είδους σε σχέση με το συνολικό Συμπαντικό οικοδόμημα.

Κάτι ανάλογο έχουμε βιώσει στο πετσί μας, ως Έλληνες, κατά την περίοδο των μνημονίων, όπου ο Ελληνικός λαός εξεβιάσθη και προτίμησε την…πείνα εντός της Ευρώπης, από τα έξωθεν της γηραιάς ηπείρου αχαρτογράφητα ύδατα! Τω καιρώ τούτω, με την απειλή κινδύνων, αφιχθέντων, μέσα από τα…ύδατα του διαστήματος, η ελίτ του πλανήτη θα επιχειρείσει να «περάσει» την επόμενη φουρνιά απάνθρωπων μέτρων στις πλάτες των πολιτών, όσο οι τελευταίοι θα εξακολουθούν να ψηφίζουν γελοίους ηγέτες, πληρώνοντας τα…επίχειρα της ψήφου των. Το παρόν αλισβερίσι είναι μια μυητική διαδικασία, η οποία προετοιμάζει το πόπολο για την ΜΙΑ και μοναδική Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Για καλύτερο συντονισμό, μεγαλύτερη προστασία, περισσότερη ασφάλεια, απέναντι σε οιονδήποτε διαστημικό (και όχι μόνο) εισβολέα! Διότι ΜΟΝΟ τοιουτοτρόπως η ανθρωπότητα θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη! Τον ύπνο του δικαίου…

Η τεχνολογία υφίσταται και λειτουργεί ωσάν όχημα για την επίτευξη και διαιώνιση του νοητικού ληθάργου των ανθρώπων. Μια τεχνολογία υποταγής συνειδήσεων. Παραδείγματος χάριν, το σύστημα HAARP στην Αλάσκα βομβαρδίζει τα σωματίδια της ιονόσφαιρας για την βελτίωση των τηλεπικοινωνιών. Στην πραγματικότητα, το HAARP εκπέμπει τόσο ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπου με την συνδρομή των δορυφόρων δύναται να μετατρέψει τον ουράνιο θόλο σε μια τεράστια οθόνη, όπου ο καθείς θα μπορούσε να προβάλει, ότι γουστάρει! Λίαν συντόμως στις…οθόνες σας! Εξάλλου, οι ολογραμμικές προβολές αποτελούν ήδη μια πραγματικότητα.

Ίσως κάποιοι επιθυμούν να ρωτήσουν την ταπεινότητα μου γιατί αποκλείω την ύπαρξη των…αυθεντικών εξωγήινων, οι οποίοι έρχονται για να μας επισκεφθούν. Σαφώς και δεν αποκλείω το οτιδήποτε. Μάλιστα, ως Αστροβιολόγος, που θέλει να…σέβεται τον εαυτό του υποστηρίζω, ότι κι εμείς οι ίδιοι οι γήινοι είμεθα…εξωγήινοι, αφού σύμφωνα με την θεωρία της κατευθυνόμενης πανσπερμίας του Crick (την διετύπωσε ο άνθρωπος, ο οποίος ανεκάλυψε την δομή του μορίου του DNA) το πρώτο κύτταρο, τουτέστιν η ζωή, έφτασε στην Γη, από το διάστημα. Έχει αποδειχτεί πλέον, ότι μέσα σε κελύφη μετεωριτών μπορούν να επιβιώσουν της κοσμικής ακτινοβολίας και του διαστημικού ψύχους, τόσο συμπλοκες οργανικές ενώσεις και βιολογικά μακρομορια, (τα κύρια συστατικά του ζωντανού κυττάρου) όσο και αυτούσια ζωντανά κύτταρα!

Η πεποίθηση, ότι δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν ήταν διάχυτη σε όλες τις φιλοσοφικές σχολές σκέψης της αρχαίας Ελλάδος. Ο δε Μητρόδωρος ο Χίος έλεγε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν σε μία πεδιάδα να υπάρχει μόνο ένα στάχυ!». Όμως, είναι ΑΛΛΟ αυτό και ΑΛΛΟ…αυτό που λαμβάνει χώρα…τώρα στην Γη μας. Είναι άλλο πράγμα η εξωγήινη νοημοσύνη και άλλο η ύπαρξη των UFO’s. (Ο σύγχρονος ορισμός τους είναι UAP’s, δλδ Unidentified Aerial Phenomena). Αυτός, ο οποίος ταυτίζει τα ΟΥΦΟ με τους εξωγήινους, είτε είναι άσχετος, είτε ασκεί ενσυνείδητη παραπληροφόρηση για την επίτευξη συγκεκριμένου σκοπού! Ένα UAP ποιοτικά μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα ατμοσφαιρικό φαινόμενο, (βλέπε σφαιρικοί κεραυνοί) μέχρι μετεωρολογικό μπαλόνι, φωτοβολίδες, δορυφόροι, drones ή…ο πλανήτης Αφροδίτη!

Κατά την ταπεινότητα μου, το πιθανότερο είναι οι θεάσεις του καιρού τούτου να οφείλονται σε «μαύρα» προγράμματα μιας απόρρητης υπερτεχνολογίας αρκετών υπερδυνάμεων και να αξιοποιούνται κατά το δοκούν. Ένας αξιόλογος ερευνητής, πρώην Διευθυντής του Δημοκρίτου και προσωπικός φίλος, ο Λευτέρης Σαραγας, πιστεύει ότι τα UAP’s δεν είναι τίποτε άλλο από τα απομεινάρια ενός προκατακλυσμιαίου πολιτισμού, (όχι κατ’ ανάγκη εξωγήινου) τα οποία εισέρχονται κι εξέρχονται στην ατμόσφαιρα της Γης. Εξάλλου, δεδομένου του γεγονότος, ότι το ηλιακό μας σύστημα (κι αρκετά μακρύτερα από αυτό θα προσεθετα εγώ) ουδόλως…εμφορειται από νοήμονες εξωγήινες οντότητες, εάν οι θεάσεις των τελευταίων ημερών προέρχονται από…γνήσιους εξωγήινους, αυτοί θα πρέπει να κατέχουν τεχνογνωσία και τεχνολογία, πέραν της ανθρωπίνου αντιλήψεως, ούτως ώστε να μπορούν να διανύουν σε σχετικά σύντομο χρόνο αυτές τις τεράστιες αποστάσεις στο Σύμπαν και μάλιστα δίχως να καταστρέφονται τα (όποια) βιολογικά τους συστήματα, από τις τόσο μεγάλες αναπτυσσόμενες επιταχύνσεις, οι οποίες θα ασκούνται στον (όποιον) οργανισμό τους.

Ε διάβολε, αυτές οι πτητικές μηχανές ΔΕΝ καταρρίπτονται από κανένα…F35, MIG29 και SU57! Ομοίως, μια τέτοια τεχνολογία ΔΕΝ μπορεί να παραμείνει κρυφή από τα…όμματα ημών των ανθρώπων, εκτός εάν ο κατασκευαστής της το επιθυμεί. Εάν όμως επιθυμούσαν κάτι τέτοιο οι εξωγήινοι ΔΕΝ θα υπεδήλωναν την παρουσία τους με λάμψεις και…τσάρκες στον αέρα! Το μόνο, που δεν μας είπαν είναι, ότι τα εξωγήινα σκάφη προκάλεσαν τα γήινα μαχητικά για να κάνουν κόντρες!! Αντίδοτο σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν να αναλάβει δράση ο…Τομ Κρουζ, ως Maverick, από την ταινία Topgun2!! Ξανασοβαρεύομαι, για να καταλήξω στο ότι, τόσο τεχνολογικά (άρα και νοητικά) προηγμένα όντα ουδόλως θα…ησχολούντο με εμάς και τον πλανήτη μας! Δεν αξίζουμε καν την προσοχή τους…

Είναι σαν να σταματάει ένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο, να βγαίνει απ’ το αμάξι ο οδηγός, περνώντας στο απέναντι χωράφι και να σκύβει πάνω από μια φωλιά με κατσαρίδες για να τους υποδηλώσει την παρουσία του! Θα έκανε ποτέ κάποιος εξ ημών, κάτι τέτοιο;;!! Εκτός εάν…

Εκτός εάν συμβαίνει κάτι ΠΟΛΥ χειρότερο! Εκτός εάν αυτά τα τόσο ευφυή όντα μας έχουν ήδη ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ, δίχως να το έχουμε καν πάρει χαμπάρι! Ίσως να μας έχουν ήδη εγκλωβίσει, μέσα σε έναν ανθρώπινο ζωολογικό κήπο (χωρίς να μπορούμε πότε να δραπετεύσουμε έξωθεν του ηλιακού μας συστήματος) και να παρατηρούν τις αντιδράσεις μας!

Καλώς ήρθατε στην κοσμική πραγματικότητα…

Τα σέβη μου.

ellinikiafipnisisΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Αυτές είναι οι λειτουργίες του Μάτριξ. Ο Έκπτωτος Αρχάγγελος ΣΑΜΑΈΛ Lucifer ΑρχιΣατανας είναι ο Μέγας Αρχιτεκτων Του Υλικού Σύμπαντος λειτουργικό περιβάλλον Μάτριξ.

  2. ο σχεδιασμος ηταν για λιγο αργοτερα :

  3. Illuminati plan for Extraterrestrial deception, Dr Wernher von Braun

  4. ειναι χορτοφαγοι μην φοβαστε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*