10:47 - 26/10/2019

Οι εξωγήινες υποθαλάσσιες βάσεις είναι πραγματικές, τις διαχειρίζονται οι υδρόβιοι κάτοικοι και, ίσως, σχετίζονται με ταξίδια στον χρόνο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ερευνητής Richard Sauder αναφέρθηκε στην εκπομπή COAST TO COAST AM στις υποβρύχιες βάσεις που σχετίζονται με τα UFO, καθώς και για την μυστική κυβέρνηση και την επικείμενη οικονομική αποτυχία.

Ο πρόσφατος ερευνητής και κρυπτοζολόγος Ivan T. Sanderson κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα υποθαλάσσια UFOs είναι πραγματικά και όχι απλά υφίστανται τα οποία διαχειρίζονται από τους υδρόβιους κατοίκους, δήλωσε στον Sauder, προσθέτοντας ότι η λίμνη Erie είναι ένα τέτοιο σημείο για μια τέτοια δραστηριότητα.

Ένα αξιοθαύμαστο θέαμα UFO κοντά στη λίμνη Erie αναφέρθηκε πέρυσι όταν ένας κάτοικος του Huron, στο Ohio, κατέγραψε ένα περίεργο μεγάλο κωνικό μεταλλικό αντικείμενο με δύο φωτεινά τριγωνικά φώτα που βγήκαν από αυτό, πάνω από τη λίμνη Erie, πριν εξαφανιστεί.

Υπάρχουν υπόγεια κοιτάσματα αλατιού στην περιοχή της λίμνης, τα οποία είναι πιο εύκολο να τρυπήσετε και να δημιουργήσετε σπηλιές από τους συνηθισμένους βράχους, εξήγησε.

Περιέργως, πρότεινε επίσης ότι οι υπόγειες βάσεις μπορεί να σχετίζονται με ταξίδια στο χρόνο, επειδή το νερό έχει πολλές ασυνήθιστες ιδιότητες και αυτό μπορεί με κάποιο τρόπο να διευκολύνει την ευελιξία του χρόνου.

Ακούστε όλες τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δίνονται στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Richard Sauder Reveals Underground and Undersea Secret Bases

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh