23:30 - 05/12/2022

Οι δύο είδη οπ’αδοί και η επαλήθευση…. Τα υπέρ μας σχέδια Κώδικος του Ιουστινιανού τώρα εναντίον μας από τους εχθρούς μας….  

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Οι δύο είδη οπ’αδοί και η επαλήθευση…. Τα υπέρ μας σχέδια Κώδικος του Ιουστινιανού τώρα εναντίον μας από τους εχθρούς μας….  

Έλεγα ότι οι φυλές των Ελλήνων είναι άλλες, διότι αλλοποιήθηκαν εις τους αιώνες τα φύλα του Έθνους και δεν είμαστε πια Έθνος, διότι Έθνος σημαίνει σύνσωμον, ασπούμε μία αγαπημένη ευαρμονική φυλή των δασών της Αφρικής ή της Αμαζονίας ή των Ορών που δεν έχει έρθει σε επαφή με το παγκόσμιον σατανικόν σύνστημαν είναι Έθνος, διότι είναι όμοιοι σε όλα και δεν έχουν κόμματα, αλλά η ισχύς και η φυλή εν τη ενώσει….

Αφής στιγμής γίναμε κομμάτια κόμματα, μετακόμματα, υποκόμματα, ταξικά κόμματα και παρακόμματα, υποτακτικοί και υπόδουλοι σε κόμματα, παρακόμματα, υποκόμματα, μετακόμματα και υποπαραϋποκόμματα και υποπαραϋποϋπερκόμματα πάψαμε να είμαστε Έθνος!….

Να πώς το επιβεβαιώνεις, να πώς επαληθεύεται….

Ερωτάεις έναν οπαδόν κόμματος εάν είναι μασόνος και θυμώνει! Του λές είσαι Χριστιανός και απαντάει καταφατικά. Του λές μεταξύ απόφασης Θρησκείας και κόμματος ποία θα ακολουθήσεις και σκύβει διότι ελέγχεις και φανερώνεις την ενοχή του που βάζει υπεράνω Θεού κόμμα, παρακόμμα, ειδωλολατρεία, συμφέρον, πατρίδα, παραπατρίδα, ήθη και έθιμα και εθνικότητα που δεν έχει παρά μόνον όταν παίζει η εθνική καλαθόσφαιρας και ποδοσφαίρου, αλλά όταν πεινάει ο διπλανός του κλέβει και ό,τι έχει…. Και χωρίς να έχει δίκαιον και δεν λέγει μία κουβέντα διά Χριστόν και ψυχοσωτηρία να καμφθεί και κατεβεί ολίγον ή και πλήρως ο φόρτος της αμαρτίας του, επιμένοντας να κουβαλάει το ταγάρι του σατανά του πολιτισμού, του εθνικού πολιτισμού αντί του εθνικού ηθικισμού, διότι έθνος είναι το σύνολον των αρχών ήθους και όχι το σύνολον των «θαύματων» του πολιτισμού, ή έστω το έναν είναι κοσμικός εθνικισμός και το άλλον πνευματικός και ψυχοσωτηριακός εθνικισμός….

Μετά τους τεκμηριώνεις ότι το σήμα του κόμματος είναι μασονικόν και ο λατρευτός πατερούλλης του κόμματος αρχιμασόνος του κερατά, τότε εάν εάν Χριστιανός και Φιλάνθρωπος αμέσως απεταξάμην τούτον το κόμμαν, εάν όχι λέγει από μέσα του το υποσυνείδητον και υποσυναίσθητον: αφού ο λατρευτός μου είναι μασόνος τότε καλή η μασονία ή καλός μεγαλομασόνος ο πατερούλλης, του εξηγάεις βεβαίως ότι ο ελευθεροτέκτων ουσιαστικά δεν είναι ελεύθερος πέραν κάπως στο εμπόριον, διότι εκπαιδεύεται άμεσα ή έμμεσα του σατανά και να εκτελεί με υπακοή τα παγκόσμια σχέδια, καταμεριστικά ο καθένας τους που δεν ξέρουν που οδηγεί το όλον συναρμολόγημα/πάζωλ….

Αφού δεν ρίξει το είδωλον, σημαίνει είναι κοπαδός και δεν είναι Χριστιανός και άμα ο πατερούλλης άμεσα και έμμεσα απαιτήσει ή σιωπήσει ή δεν διαμαρτυρηθεί σε αναγνώριση, ανοχή και σεβασμόν του μπαφομέτη σατανά, θα το κάνει….

Όλα τα κόμματα όλων των ειδών ευθυγραμμίζονται προς σατανά μπαφομέτη βαθομέθη όπως είναι η αρχική ελληνική λέξη και οι κοπαδοί τους γίνοντε οικουμενικά συνοικογενειακά κοπάδια, ενώ κάποτε μάλλωναν διά να χάσουν την δύναμη τους τα Έθνη και δυνάμεις αντίθετες, τώρα τους φέρνουν σε πράσινη μάνδρα ειρήνης, τι σημαίνει τούτον; Διάβασε το βαθύν Κοράνι που αλλάχ αραβιστί σημαίνει 666 και 6666 [όσοι και οι στίχιοι του Κορανίου] και τον κώδικα του Ιουστινιανού που όρισε το δίκαιον της θάλασσας και το πήραν οι εγγλέζοι να κάνουν τους έξυπνους και το αφήνουν στο κρυφό για να κοιμάσαι, να τους θαυμάζεις και να το μετατρέπουν πολιτικοστρατηγικώς όπως τους συμφέρει. Δι’ αυτού αναφέρεται ότι το έναν θηρίον εξήλθεν εκ της θαλάσσης και το δεύτερον εκ της στεριάς εις την Αποκάλυψη 13 κεφ…. Πιθανόν να έχουμε άλλον άρθρον διά τον μεγαλοευφυή κώδικα νόμων του Μέγα Ιουστινιανού, δεν ήταν αναμάρτητος αλλά όντως προστάτευσε Την Ελληνορθοδοξία, τους Έλληνες, τους Έλληνες, τους απλούς ανθρώπους, με υπερευφυή πολυστρατηγική κατά Περσών, Βανδάλων, Αβάρων, Νομάδων, Σλαύων, Γοτθικών Βασιλείων, Ούννων, όταν είσαι περικυκλωμένος με όλους αυτούς να αντέξεις 11 αιώνες…. Δεν ξανά υπήρξε ….

Δεν είναι τυχαίον που με επιτυχία έκρυψαν και δεν δίδαξαν ούτε διαφήμισαν αλλά αποδιαφήμισαν τα στρατηγικολογικά βιβλά του Προκοπίου [τρία εις αριθμόν] και το Στρατηγικόν του Μαυρίκιου. Δεν είναι τυχαίον ότι μόνον τους π.Χ. Αρχαίους διαφήμιζαν, διότι τα βιβλία μ.Χ. αντιμετώπισαν προβλήματα πολυσχιδή της νέας εποχής με ισχυρότερους και οργανωμένους εκ των πέριξ και εκ πανταχόθεν εχθρούς….

Ο Θεός τότες τον 6ον μ.Χ. επέλεξεν έναν σικκημετζιήν [που αψηφά την ζωήν, την φήμην και τους υποκριτές καθωπρεπιστές] διά αυτοκράτωρ, τον Ιουστινιανόν και μία σικκημετζιήναν διά αυτοκράτειρα την Θεοδώραν την καμπαρετζιού χορεύτρια διότι χρειάζετο ανάλογη τόλμη διά να επιβιώσουμε, μετά τους πολυαιώνιους εμφύλιους πολέμους και το αιματοκύλισμα Ελλήνων από τους στρατηγούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η ίδια η κατάκτηση από τους Ρωμαίους, ουσιαστικά μας έσωσε από τους εμφυλίους πολέμους έως πλήρης αυτοεξόντωσης μας και εις την αποδυνάμωση μας από υπεραιμοβόρους πέριξ λαούς!….Ώσπου η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έγινε κοινωνικοθρησκευτικά και στρατηγικά Ελληνορθόδοξη διά του ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ του Μεγά Κωνσταντίνου του κατά ήμισυ Έλλην και Ρωμαίου…. [ο πατέρας του συνάμα μάλλον ήταν κατά ήμισυ Έλλην, άρα τε ¾ Έλλην]…..

Εις το ίδιον πνεύμα ο Μέγας Χρυσόστομος ο Θεολόγος και άλλοι Πατέρες της Εκκλησίας εκκαθάρισαν τις αιρέσεις και όσες επανεμφανίστηκαν ή επικράτησαν ήταν συγκεκριμένες, ώσπου ενεμφανίσθηκε η πρώτη αίρεση η οποία είχε κεφαλήν τον Μωάμεθ και όχι Τον Χριστόν και η παράδρομος περίδρομος μας έφθασε ώδε όπου ταλαντιζόμαστε. Οι αιρέσεις και οι αιρετικοί διά των «ιουδαίων» διαίρεσαν το Ελληνοβυζάντιον σε Χριστιανούς και Μωαμεθανούς και αφού οι αιρετικοί άρπαξαν ως αρχαίοι δράκοι όλους τους Άραβες, Πέρσες, Ιορδανούς έως και Εβραίους και βεβαίως Έλληνες, Αρμένιους, Ελληνοκαυκάσιους που τώρα καλούν «Τούρκους» και με τις ενέργειες του άλλου πόλου της σατανομασονίας του Πάπα του βατικανού = βατεύω = πηδάω διά ζώα, έριξε το Ελληνοβυζάντιον, αλλά οι ενέργειες του Ιουστινιανού, της Θεοδώρας, του Προκοπίου, του Μαυρίκιου, του στρατηγού Βαλισσάριου του Ιουστινιανού και της Θεοδώρας και άλλοι της εποχής των, προκάτοχοι και μετακάτοχοι της εξουσίας, είναι οι θεμέλιοι λίθοι να υπάρχουμε έως σήμερα, υπό τις ευλογίες πάντοτε των Αγίων. Το σωστόν να μην γίνουμε Καθολικοί αλλά υποτακτικοί εις τους υπερασυμβίβαστους εις Ελληνορθοδοξία Μωαμεθανούς, είναι ο λόγος όπου ακόμη υπάρχουμε, ας τους μελετήσουμε και ας σκεπτούμε όπως αυτοί, δεν φαντάζεστε την στρατηγική τους και τα όπλα τους [θυμίζω πρώτη χειροβομβίδα, πυροβόλα, υγρόν πύρ ή φλογοβόλα, ακτινοβόλα με πλάκες σε πλοία κυρίως, αρματωμένοι ίπποι με αλυσίδες, εξελιγμένα χειροφέροτα όπλα και ασπίδες, ταξείδια με πλοία σε όλους τους ωκεανούς έως την Κίνα, άρτια εκπαίδευση αριανών/πολεμικών τεχνών με γυμνές χείρες ήτοι Παγκράτειον].

Αφού εισήλθαν ψευδοέλληνες σατανοεβραιοσατανιστές εις την κοινωνία με θέσεις, τότε πήραμε την κατιούσα…. Και ήταν όπως και τώρα η ανοχή όπου έπταιγε πρώτη….. και οι Τράπεζες που ίδρυσαν οι χαζζάροι….

Αιώνες μάχονταν να μας κόψουν τις πρώτες ύλες και την βιομηχανία, πρώτον υπερτραντακτόν πλήγμαν διά να αντιληφθείς, μας έκοψαν την πηγήν του υγρού πύρ, μέσω κακών σχέσεων με τους λαούς όπου μας προμήθευαν και εγκατειστώντας εχθρούς εις τον αναδιάμεσον δρόμον…. Μαθαίνουμε από τους εχθρούς μας;….. Αυτοί έμαθαν, οι αποικιοκράτες της Ευρώπης από το Ελληνοβυζάντιον έμαθαν το πνεύμα των μακρυνών εξερευνητικών ταξειδιών που είχαν χάρτες της Ανταρτικής στερεάς γης που τώρα βλέπουμε με δορυφόρους….

Τότε είχαμε αυτοκράτορες πιστούς σε εμάς και εις τους εαυτούς τους, με το διαίρει και βασίλευε Ιουστινιανός και Θεοδώρα κατάστρεφε τους εχθρούς ούτως ώστε να χρειάζονται δεκαετίες διά να συνέλθουν…. Πόσοι γνωρίζουν ότι οι Ελληνοπερσικοί πολέμοι βάσταξαν τουλάχιστον 1100 έτη από τον 5ον αιώνα π.Χ. έως το 625-6 μ.Χ. κατά τον θρίαμβον του Ηράκλειτου και ότι ως τότες οι Πέρσαι ήσαν ειδωλολάτραι δεν υπήρχε ακόμη ο Μωαμεθανισμός! Και βεβαίως υπήρχε συνέχεια, ενώ η διαμάχη με τους Πέρσες μάλλον αρχίζει από τον 8ον αιώνα π.Χ. ήτοι 1400 έτη έως το 626 μ.Χ. και εν τέλει μέχρι την ώρα όπου γεννήθηκαν νέα «έθνη» διά του Μωαμεθανισμού ήτοι τον 7ον αιώνα μ.Χ. όπου έγιναν αρκετά δυνατοί τον 8ον αιώνα μ.Χ. ήτοι 1600 έτη πολεμικών συγκρούσεων Ελλήνων και Περσών [απογόνων του Περσέα και των ακόλουθων του, καθότι και σήμερον δεν τους καλούν Άραβες αλλά Πέρσαι και από την εποχή του Μέγα Αλεξάνδρου επαναμείχθηκαν με τους διά σάρκας συγγενείς τους Έλληνες όπως είναι και οι ίδιοι]…..

Τα κόμματα, οι φανατισμοί, οι ομαδισμοί, διαχωρίζουν τα έθνη σε παραέθνη και ψευδονεοέθνη και ανάμεικτα πολυφυλετικά έθνη με καινά έθιμα και καινούργια συνείδηση εθνισμού που είναι ψευδοεθνισμός και μετεθνισμός…. Αυτές οι διαιρέσεις όπως βλέπετε ήταν πάντοτε ο χειρότερος εχθρός της Ευνωτικής Ευδιάρκειας…. Τόσον της κοσμικής όσον και της πνευματικής πατριωτικής εθνότητος. Τι σημασία έχει το έθνος εάν δεν κατάγεσαι από το Έθνος των Ανθρώπων Του Θεού, αλλά από το έθνος ή πολυέθνος των ανθρώπων του διαβόλου με πατέρα τον διάβολον;…. Διά να ευμετράμε με ευακρίβειαν Ορθότητος!!!!

Οι εκ των έξωθεν εχθροί και οι εκ των έσωθεν εχθροί δεν είναι κατώτερης δυνάμεως και αλλίμονον μας αυτοί συνομονοίασαν εναντίον Χριστιανών και Ελλήνων….

Παναγιώτης Δίας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*