13:57 - 08/06/2021

Οι αρρώστιες που θα πλήξουν τους εμβολιασμένους θα είναι πρωτόγνωρες στην ιστορία

Kατα φύσιν αμάρτησαν επί Νώε γι’ αυτό και κατά φύσιν από το φυσικό νερό της βροχής καταποντίσθηκαν.

Παρά φύσιν αμάρτησαν στα Σόδομα γι’ αυτό και παραφυσικά από φωτιά του ουρανού κατακαήκανε.

Οι αρρώστιες που θα πλήξουν όσους εμβολιάστηκαν θα είναι δυστυχώς πρωτόγνωρες στην ιστορία και παρά φύσιν αφού παρά φύσιν αλλοιώνουν τον γενετικό τους κώδικα που τους όρισε η Θεϊκή σοφία.

Όσοι εμβολιασμένοι φόρεσαν μάσκα μέσα στο πανάσπιλο θυσιαστήριο των Ναών θέλουν  να φοράνε μάσκα μετά και όσοι τους πλησιάζουν από την δυσωδία που θα βγάζουν οι πληγές τους.

Όπως μας λέει η Αποκάλυψη «ἕλκος κακόν καὶ πονηρόν»(Αποκ.ιστ΄ 2) θα βγάλουνε που θα μασάνε την γλώσσα τους από τον πόνο «καὶ ἐμασῶντο τας γλώσσας αὐτῶν ἐκ τοῦ πόνου» »(Αποκ.ιστ΄ 10) μα και πάλι δεν θα δέχονται να  μετανοήσουν «καὶ οὐ μετενόησαν δοῦναι αὐτῷ δόξαν.» »(Αποκ.ιστ΄ 9)

Άλλωστε τέτοια φάρμακα-φαρμάκια που έχουν αρχή στην ανθρωποκτονία των αμβλώσεων  τι ευλογία και προκοπή να έχουν;
«Ότι ο διάβολος ανθρωποκτόνος ήν απ’αρχής»(Ιωάνν,η΄-44)

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να συντρέξει τουλάχιστον να μην ψυχοσφάξουνε και τα μικρά αθώα παιδιά από τον πονηρόν εμβόλιο, άλλωστε δεν είναι αθόλου τυχαίο το ότι ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί την ημέρα που σφάχθηκαν τα υπό του Ηρώδου τα εν βηθλεέμ νήπια μετά ακριβώς από τα Χριστούγεννα.

«Το γαρ μυστήριον ήδη ενεργείται της ανομίας»

ΜΟΝΑΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΩΡΑ

tasthyras.wordpress.com

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ζουμε τα μελουμενα που καποτε αγιοι ειπανε Όταν δείτε συμφορές στην Ελλάδα, το κράτος να βγάζει παλαβούς νόμους τότε ο Θεός…» – Σοκαριστική προφητεία του Άγιου Παϊσιου.

 2. Ο ΣΑΛΟΣ 06/08/2021 @ 8:09 ΜΜ

  ΆΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΉΣ
  ΣΧ{ΣΧΗΜΑ ΑσχΕΤΟΣ ΑΕΤΟΣ
  Α[ΆΛΦΑ
  ΑΔαΗΣ ΑΔΗΣ
  ΑΛΦΑΣΧΉΜΑ* αμήν
  Από τα γράμματα Σ Χ Α και τά δύο τελευταία του ΑΔΗΣ
  Εμφανίζεται η ΣΧΑΣΗ=1009
  ΩΣΘ=1009+5 Όσα τα δάχτυλα του Χεριού
  Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ=1009

 3. …γιατι κατηγορουμε το λαο ολοι μαζι τα φαγαμε ολοι μαζι εμβολιαστηκαμε δεν ειναι ετσι..δεν εχει ο λαος επιλογη …λειτουργει οπως μια οικογενεια ειναι τα παιδια και η εξουσια οι γονεις…οταν η εξουσια και ιεραρχια και η δημοσιογραφια και η δικαιωσυνη με επικεφαλης την κοντη παρεδρα διορισμενη ειναι μπου@δελο…ολη η οικογενεια κατανταει οικος ανωχης,ο στρατος βαση συνταγματος που το γαμη@ανε ολοι αυτοι δεν μπορει να επεμβει μασωνος ματι μασωνου δε βγαζει το ζητουμενο ειναι το ντου κι απο που_

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh