18:50 - 18/05/2019

O Νόμος και εσύ: Πως το πιστοποιητικό γέννησης χρησιμοποιείται για να σου στερήσει τα φυσικά σου δικαιώματα

Σε αυτό το ενημερωτικό βίντεο, ο Bill Turner εξηγεί πως τα όντα που ελέγχουν το νομικό σύστημα σας υποδουλώνουν λίγο μετά τη γέννησή σας. Λίγο μετά τη γέννησή σας, οι γονείς σας υπέγραψαν πιστοποιητικό γέννησης με ένα νομικό όνομα που συσχετίζεται με εσάς. Όταν το έκαναν αυτό, σας κατέγραψαν στην “εταιρική”κυβέρνηση, επιτρέποντας στους υπαλλήλους της να δημιουργήσουν ένα καταπίστευμα με το νόμιμο όνομά σας, μετατρέποντάς σας σε εταιρικό σκλάβο που θα χρησιμοποιηθεί στο εμπόριο.

Στο βιβλίο με τίτλοςWord Magic: The Powers & Occult Definitions of Words, γράφω ότι το πιστοποιητικό γέννησης είναι ουσιαστικά πιστοποιητικό θανάτου. Ο Bill το επιβεβαιώνει λέγοντας ότι ο οι ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεων, θανάτων, γάμων ορίζουν τη λέξη γέννηση με τις ακριβείς λέξεις: “περιλαμβάνει μία θνησιγένεια’’ Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο του τμήματος ερμηνείας αυτής της πράξης εγγραφής:

Στο νομικό σύστημα, όταν χρησιμοποιείται η λέξη σε ερμηνεία ή ορισμό,
αποκλείει οτιδήποτε άλλο δεν είναι σε αυτή την ερμηνεία ή τον ορισμό. Με άλλα λόγια, η φράση “συμπεριλαμβάνει θνησιγένεια” σημαίνει ότι περιλαμβάνει μόνο τη γέννηση και τίποτα άλλο. Το «προϊόν» μιας θνησιγένειας είναι ένα παιδί που γεννήθηκε, το οποίο είναι ανίκανο να ζήσει ή είναι νεκρό. Ως εκ τούτου, το κρυφό νόημα ενός πιστοποιητικού γέννησης είναι πιστοποιητικό νεκρού παιδιού ή πιστοποιητικό θανάτου.

Συμφωνώντας να υπογράψετε πιστοποιητικό γεννήσεως / πιστοποιητικό θανάτου, οι γονείς σας συμφώνησαν να σας μετατρέψουν σε θνησιγενές παιδί / νεκρό παιδί. Ένα νεκρό παιδί δεν έχει φυσικά δικαιώματα και δεν μπορεί να έχει ιδιοκτησία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση μπορεί να πάρει το ακίνητό σας και να σας τιμωρήσει επειδή δεν πληρώνετε φόρους. Αν θέλετε να κατανοήσετε τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, αναλάβετε δράση τώρα για να διαβάσετε το βιβλίο μου με τίτλο Word Magic: The Powers & Occult Definitions of Words. Ορισμοί των λέξεων.

Στο παρακάτω βίντεο ο Μπιλ εξηγεί επίσης γιατί η Βίβλος είναι ένα βιβλίο γεμάτο νόμους. Επιπλέον, αποκαλύπτει γιατί οι δικηγόροι έγραψαν τον “νόμο” του νομικού συστήματος κατά τρόπο που προκαλεί σύγχυση στους ανθρώπους που δεν είναι δικηγόροι. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το έκανε αυτό είναι να σας αποθαρρύνει να μάθετε για το νόμο και τα δικαιώματά σας. Όταν μελετάτε το νόμο αρκετά βαθιά, θα ξέρετε πώς να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, επιτρέποντάς σας να απελευθερωθείτε από το νομικό τους σύστημα.

Διαβασε ακομα :

To ‘trust» είναι ιδιόρρυθμος θεσμός του κοινοδικαίου (common law), ο οποίος δεν εχει γίνει δεκτός από τα ευρωπαϊκά δίκαια και δεν είναι γνωστός στο ελληνικό δίκαιο. Ο όρος «trust» μπορεί να αποδοθεί με τον όρο «εμπίστευμα», καθώς το ρήμα “to trust» σημαίνει «εμπιστεύομαι» και η όλη σχέση βασίζεται στη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του ιδρυτή και του «trustee».

To “trust» είναι η εννομη σχέση μεταξύ εκείνου που το συνιστά (settlor ή creator), του εμπιστευματοδόχου (trustee) και του ωφελούμενου (beneficiary η cestui que trust), η οποία δεν είναι απαραιτήτως τριμερής, δεδομένου ότι μπορεί να συμπίπτουν στο ίδιο πρόσωπο περισσότερες ιδιότητες. Σύμφωνα με την κρατούσα στη θεωρία και τη νομολογία των αγγλικών δικαστηρίων άποψη, το «trust» είναι ιδιοκτησιακό δικαίωμα, το οποίο διαχειρίζεται ο εμπιστευματοδόχος προς όφελος του «beneficiary«.

Ο εμπιστευματοδόχος είναι κατ` όνομα κύριος του εμπιστεύματος (nominal owner), δηλαδή είναι κύριος για λογαριασμό άλλου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το θεσμό αυτό, όπως ισχύει στα αγλλοαμερικανικά δίκαια, το δικαίωμα της κυριότητας διχοτομείται στη νομική ή τυπική κυριότητα (legal ownership), την οποία εχει ο εμπιστευματοδόχος, που προστατεύεται από τους κανόνες του κοινοδικαίου (common law) και στην ουσιαστική κυριότητα (equitable ownership), την οποία απολαμβάνει ο ωφελούμενος, που προστατεύεται από τους κανόνες της επιείκειας (equity). (5177/2010 ΠΠΡ ΑΘ ΤΝΠ Νόμος).

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Ανώνυμος 05/18/2019 @ 7:48 ΜΜ

  Συμπεριλαμβάνονται ο έλεγχος πρόσβασης σε υδάτινους πόρους, η εμπορική κατοχύρωση του ανθρώπινου γονιδιώματος ενώ ήδη εξαναγκάζουν τους καλλιεργητές γης να βάζουν μεταλλαγμένες σοδιες, αφού η ιδιοκτησία γης δεν είναι πραγματική αλλά μια προσωρινή παραχώρηση μεταξύ του κράτους, ΟΗΕ και πολυεθνικών στα “εμπορεύματα” άνθρωποι-αγρότες. Άρα όχι μόνο ελέγχουν τις σοδιές, αλλά και οι σπόροι έχουν πατέντα.
  Σε αυτά συγκαταλέγεται και η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού μέσω υπογεννητικότητας, υπογονιμότητας και ο έλεγχος των γεννήσεων.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 05/18/2019 @ 9:48 ΜΜ

   H σπορά γης προηγείται της σοδιας. Η σοδιά δεν βάζεται, αλλά αποκομίζεται.

 2. το αρθρο αρχιζει ετσι
  “ο νομος και εσυ”
  θα μπορουσαμε να το πουμε Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ [το ιδιο ειναι]
  διαφωνω με την σειρα των λεξεων
  το σωστο ειναι: εσυ και ο νομος
  θα μπορουσαμε παλι να το πουμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ στο οποιο και συμφωνω
  γιατι???
  το εμεις και ο νομος μας λεει οτι ΠΡΩΤΑ εμεις και ΜΕΤΑ ο νομος
  γιαυτο τασωμαι με την ΑΥΤΗ την σειρα των λεξεων
  που συμπερασματικα θα συμαινει ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ

 3. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!ΨΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!

 4. Δημητρης 05/23/2019 @ 11:58 ΜΜ

  Το βιβλιο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μπορούμε να το βρουμε καπου !

 5. Και να ταν μόνο αυτό…. Σ’ολες τις οδηγίες και διατάξεις τις ΕΕ χρησιμοποιείται συνέχεια η λέξη ” Συμόρφωση” – συμορφωθειτε με την οδηγία, συμορφωθειτε με το διάταγμα, συμορφωθειτε με ότι θέλουμε…. αλλιώς τι θα μας αποβάλετε? Θα καλέσετε τους γονείς μας? Η πολύ απλά μια λέξουλα χειραγωγησης γνωστή σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους?

 6. Ξέρεις κανείς πώς μπορώ να προστατεύσω τα παιδιά μου!
  Έχω τρομοκρατηθεί

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh