12:12 - 28/04/2018

Ο μυστικός πόλεμος ξεκίνησε; Παράξενα πυρά ανάμεσα στα σύννεφα

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό καταγράφηκε τυχαία και ήδη έχει προξενήσει πολλούς προβληματισμούς.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Lu Casemiro βιντεοσκοπούσε μια καταιγίδα που πλησίαζε, με σκοπό να καταγράψει την αστραπή που θα συνέβαινε. Ωστόσο, κάτι άλλο ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση!

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Parque Do Carmo στην Χιλή και πραγματικά ξάφνιασε τον Lu.

Κατά την διάρκεια μίας καταιγίδας σε εξέλιξη, βλέπουμε στο πλάνο ένα φωτεινό αντικείμενο ανάμεσα στα σύννεφα το οποίο πότε εξαφανίζεται και πότε εμφανίζεται. Αλλά αυτό, ίσως, δεν είναι και τόσο παράξενο, μιας και πολύ συχνά ανάλογες θεάσεις καταγράφονται σχεδόν παντού και οι εκτιμήσεις για το τι μπορεί να είναι, ποικίλουν αρκετά.

Δεν είναι, λοιπόν, το φωτεινό αντικείμενο που τράβηξε την προσοχή όλων, αλλά το γεγονός ότι ξαφνικά, φαίνεται να εξαπολύει μία δέσμη φωτός προς τα αριστερά. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι επάνω στην δέσμη διακρίνονται σε ισάριθμες αποστάσεις φωτεινοί κόμβοι σαν μικρά προβολάκια επάνω σε μία ευθεία φωτός.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά περί τίνος ακριβώς πρόκειται, αν και το προφανές -όπως πολλοί το αντιλαμβάνονται- είναι ότι το άγνωστο φωτεινό αντικείμενο επιτέθηκε σε κάτι που δεν φαίνεται. Κατά συνέπεια, ένα μυστικός πόλεμος διεξάγεται στους αιθέρες. Ανάμεσα σε ποιους; Και τι είδους τεχνολογία μπορεί να είναι αυτή; Γήινων ή Εξωγήινων;

Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα;

Δύο πράγματα φαίνεται να είναι τα μόνα σίγουρα: Το ένα είναι, ότι αυτό που κατέγραψε ο Lu Casemiro δεν ήταν ο κεραυνός που περίμενα να δει. Το δεύτερο είναι ότι αποκλείεται να πρόκειται για φυσικό φαινόμενο, έστω και σπάνιο.

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί και αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια, στην συνέχεια παρακάτω:

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Αριστομένης Προβελεγκιος 04/28/2018 @ 3:37 ΜΜ

    ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ..! ΟΕΑ!! ΟΒΕΡ

  2. Ένα θα σας πώ…κόψτε τα ληγμένα.
    Βίντεο πειραγμένο…OBEΡ.
    Kαι μάλιστα σε ανάλυση 480p…τυχαίο;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*