13:01 - 22/07/2017

Ο μυστικιστής που είχε προβλέψει την καταστροφή Νεπάλ προειδοποιεί τώρα για μέγα σεισμό αυτό το μήνα

Ο μυστικιστής που είχε προβλέψει την καταστροφή Νεπάλ προειδοποιεί τώρα για μέγα σεισμό αυτό το μήνα

Ο άνθρωπος που προέβλεψε τον σεισμό του Νεπάλ και αρκετές άλλες μεγάλες δονήσεις, προειδοποιεί για έναν μεγάλο σεισμό μεγέθους μέχρι εννέα Ρίχτερ που θα μπορούσε να χτυπήσει αυτόν το μήνα.

Ο Frank Hoogerbeets ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών για την πρόβλεψη των σεισμών.

Ο ερευνητής υποστηρίζει ότι οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις επηρεάζουν τη σεισμική δραστηριότητα στη Γη, με παρόμοιο τρόπο που το φεγγάρι προκαλεί τη παλιρροϊκή δραστηριότητα, αλλά η θεωρία του δεν έχει γίνει αποδεκτή από τους σκεπτικιστές.

Αλλά ο Hoogerbeets, από την Ολλανδία, υποστηρίζει ότι η συνεχιζόμενη μελέτη του για τις ευθυγραμμίσεις πλανητών και η σεισμική δραστηριότητα συνδέονται μεταξύ τους παρά την αποδοχή ότι δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η έρευνά του έδειξε πως όταν οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται με τη Γη, και ο κόσμος μας έρχεται πιο κοντά σε συντονισμούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σεισμική δραστηριότητα στη Γη.

Ο ίδιος προτρέπει τους γεωλόγους τουλάχιστον να διερευνήσουν τη θεωρία του για να δουν αν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης.

Στη συνέχεια ανέπτυξε λεπτομερώς μια σειρά από διαφορετικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις μεταξύ 22 και 25 Αυγούστου, που λέει ότι θα μπορούσαν να δώσουν ένα ισχυρό σεισμό μεγέθους 9 Ρίχτερ.

Οι δύο πιο ισχυρές ευθυγραμμίσεις θα συμβούν στις 29 Αυγούστου και θα βομβαρδίζουν τη Γη με ακόμα πιο ενισχυμένες αντηχήσεις.

Η 30η Αυγούστου είναι η δεύτερη πιθανή ημερομηνία για έναν σεισμό μεγέθους 8+

Όμως, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί ο κίνδυνος των σεισμών μέχρι και της 4 Σεπτεμβρίου.

Και πρόσθεσε: «Σε γενικές γραμμές, μπορεί να προκύψει μια πρώτη σεισμική αύξηση περίπου 21 Αυγούστου.

Το πιο κρίσιμο χρονικό διάστημα χωρίς αμφιβολία θα είναι τον Αύγουστο από 25 έως 31, με πιθανό έναν σεισμό οκτώ έως εννέα.

Το τελικό κρίσιμο χρονικό πλαίσιο αυτής της πρόβλεψης θα είναι 2 έως 4 Σεπτεμβρίου

Ο κ Hoogerbeets έχει κάνει πολλές προβλέψεις με ευδιάκριτα και ανάμεικτα αποτελέσματα.

Εκτός από το σεισμό του Νεπάλ, ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει πέντε σημαντικούς σεισμούς του περασμένου έτους:

• 25 Απριλίου M7.8 Νεπάλ

• 30ης Μαΐου M7.8 Νησιά Bonin

• 16 Σεπ M8.3 Χιλή

• 26 Οκτώβρη M7.5 Αφγανιστάν

• 24 Νοεμ Μ7.6 Περού

Όμως, τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την πρόβλεψη ενός ισχυρού σεισμού οκτώ Ρίχτερ που θα μπορούσε να «αλλάξει τον κόσμο για πάντα» στις 11 ή 12 του μήνα, οι προβλέψεις του ήταν λανθασμένες.

Υπήρχε επίσης μεγάλη δημοσιότητα για έναν μέγα σεισμό που ήταν έτοιμος να χτυπήσει στην Καλιφόρνια τον περασμένο Μάιο – αλλά δεν έγινε ποτέ.

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

kataggeilte

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 46
  1
  ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.
 2. αχαχαχααααχα 22 Ιουλίου 2017 @ 13:58
  11
  6
  Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ STRANGER EINAI;
 3. 11
  0
  Η πρόβλεψη ήταν για πέρυσι…
 4. 10
  4
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΙΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!! ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΣΙΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΕ,ΠΟΛΥΕΛΑΙΕ,ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ,Η ΑΤΙΜΙΑ,Η ΠΟΝΗΡΙΑ,Η ΣΑΡΚΟΛΑΤΡΕΙΑ,ΠΟΥ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟΝ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ!!! ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ!!! ΜΕΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΜΙΚΡΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ USA,ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ,ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
 5. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ .... 22 Ιουλίου 2017 @ 19:25
  7
  2
  ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΚΟΣ …. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ ….
 6. 1
  0
  Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΘΑ ΠΟΛΈΜΑΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!!..ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΣΤΟΟΥΝ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί