Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:38 - 07/11/2022

Ο Αντιπερισπασμός τους και ο Αντιαντιπερισπασμός μας…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Αντιπερισπασμός τους και ο Αντιαντιπερισπασμός μας… [προηγούντε αλλά είναι Θέλημα Θεού να φανεί ποίος με τι]…. Το χρυσό τσακάλι = ο χρυσός τσακάλις [η θεά Τσάκ(ι)ζω Κάλι] = ο χρυσοτσάκκαλος, ο χρυσοθώς, ο χρυσομαμωνάς…. [ο αρχιμάστωρ αρχι.τέκτων του αντι.περι.σπασμού]

Με λύπη παρατηρώ ότι ο Πολυαντιπερισπασμός τους επιτυγχάνει και προελαύνει ραγδαίως αθόρυβα….

Ενώ όλοι ασχολούντε [δικαιολογημένα] με τον κορωνοϊόν, τις λοιπές εξάρσεις και επιδημίες [φανάκης και πραγματικότητος με εξεφουσκώματα, αληθείς και ψευδείς ειδήσεις εσκεμμένως]….

Ενώ όλοι ασχολούντε με τους πολέμους, τους λοιμούς και τους λιμούς από τους λοιμούς, τις κρίσεις, τις οικονομικές πτώσεις και επιπτώσεις, την τεχνητή και παρατεχνητή έλλειψη και ακριβοποίηση προϊόντων, τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, λιπασμάτων, καυσίμων και άλλων [δικαιολογημένα]….

Ενώ όλοι νοιώθουν αβεβαιότητα, αδημονία, συγκαλυμμένη αγωνία, αγανάκτηση, κούραση, απόγνωση, απελπισία, μελλονφόβον [δικαιολογημένα]….

Ενώ όλοι φοβούντε καινούργιες εξάρσεις άγνωστες και γνωστές, μετανάστες, εμφυλίους πολέμους, συμμοροπολέμους από ξένους αλλόθρησκους και άθεους [δικαιολογημένα]…..

Ενώ πολλοί ανησυχούν διά την υπογεννητικότητα [δικαιολογημένα]…..

Ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι αυτοί οι πολέμοι είναι αντιπερισπασματικοί, διά τον προνικηφόρον πόλεμον, ήτοι την προέλαση κατάργησης και συρρίκνωση χρήσης ρευστού απτού χρήματος και την προέλαση διά παρατεχνητού άνομου νόμου του ηλεκτρονικού [εύκολου γαργαλευτικού κολακευτικού παγιδευτικού] χρήματος!….

Και κάνω την πτωχή πάμπλουτη ερώτηση:

Τι θα κερδίσουμε εάν νικήσουμε όλους τους πολέμους και χάσουμε ή δεχθούμε τις αξιώσεις του ηλεκτρονικού πολέμου διά της επιβολής του ηλεκτρονικού χρήματος;….

Είναι ωσάν να πονείς εξωτερικά το πόδι, το χέρι, το αυτί, τον μύ, να τα ιατρεύσεις, αλλά να μην προνοήσεις διά τα συμπτώματα του μελλούμενης καρδιοπάθειας !….

Με διάφορα άρθρα κάνουμε αντιπερισπασμόν εις τον αντιπερισπασμόν τους, άμεσα και με τις πενιχρές συχνότητες όπου στέλλουμε ως ηλεκτρονικόν Λόγον ενάντια και σε αντίσταση του λόγου του κακού και των αντιπερισπασμών του, ώστε να φύγουν τα φώτα της δημοσιότητος και διαντίληψης εις τον Αρχικίνδυνον του ηλεκτρονικού χρήματος ήτοι χαράγματος απώλειας ψυχής και ελευθερίας βούλησης!….

Έσχατη Λύση, έχουμε την προσευχήν εις Τον Τριαδικόν Χριστόν και τους Αγίους Του να μας αξιώσει Τόλμη, Θάρρος, Κότας, Υπομονή Μαρτυρίου έναντι του διλήμματος χάραγμα χρήματος πανκοινωνίας μαμωνά ή Μαρτύριον όμοιον ή συνόμοιον Χριστού!….

Μέση λύση δεν υπάρχει, τα Αρνία θα αρνηθούν, δύο κυρίους ουδείς δύναται υπηρετήσει χωρίς να δυσαρεστήσει έναν εξ’ αυτών….

Κρούωμεν τον κώδωναν του κινδύνου, μεγαλύτερη επιδημία είναι η υπερπανδημία ηλεκτρονικοποίησης του χρήματος από κάρτα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές ες αύριον επί χείρας και μετώπου και ενδόμυχα δέρματος και γονιδίων…. Εάν η πανδημία αυτή εδραιωθεί θα είναι αργά να αντιμετωπιστεί χωρίς άρνηση της και Αρνιοποίηση μας. Άλλωστε, και ο κορωνοϊός δεν προσβάλλει ανθρώπους όπου αρνούντε την φοβέραν του. Ό,τι ιούς μισώ και προδιώκω δεν με προσβάλλουν….

Σε φοβερίζουν με ιούς ασθένειας και πτωχοποιήσεων διά να δεχθείς τον θάνατον της ψυχής διά ολίγα ψίχουλα σωματικής σκλάβας αισχρής άβουλης ρομποτικής ψευδοζωής….

Φαίνεται πως οι πλείστοι επιθυμούν να ζούν «καλά», «ελεύθερα» και μη ασθενικά και ας ζουν άδικα και ανεπρόκοπα… Ο Θεός δεν το ανέχεται πια, θέλει να φανούν ποίοι θέλουν να ζούν καλά, ελεύθερα, μη ασθενικά και συνάμα Ηθικοπροκομμένα!…. Η Δοκιμασία και οι Πειρασμοί είναι δι’ αυτόν τον σκοπόν, άλλωστε είπε Ο Χριστός σε εκείνον όπου ήθελε να θάψει τον πατέρα του και μετά να Τον ακολουθήσει, καθυστερώντας το Πρόγραμμα Χριστού: άφησε τους νεκρούς να θάψουν τους αυτών εαυτούς!…. Που σημαίνει ότι Ο Θεός γνωρίζει ότι οι νεκρόψυχοι τύραννοι και οι φιλελεύθεροι άδικοι και ασεβείς καθημερινοί άσημοι ή άνευ εξουσίας ανθρώποι δεν διαφέρουν. Όταν δύο άδικοι παλεύουν δεν ενδιαφέρεται Ο Θεός, κάνει ό,,τι γνωρίζει διά να σωθεί ο δίκαιος ανάμεσα τους…. Διότι εάν ήσαν Φιλοδίκαιοι θα ανησυχούσαν και διά το ηλεκτρονικόν χρήμαν, προπάντως διά αυτόν διότι μέσω αυτού βέβαιος ψυχοθάνατος!… Αλλά αυτοί διαμαρτύροντε διότι οι τύραννοι σατανιστές δεν τους αφήνουν ήσυχους να αμαρτάνουν χωρίς παρενόχληση και περιορισμούς.

Παρόλες τις δικαιολογίες και τα δικαιολογημένα μας, είμαστε αδικαιολόγητοι της παγίδας του αντιπερισπασμού και της ανεπρόκοπης αμετανοησίας μας ήτοι του αυτοαντιεχθροπερισπασμού μας….

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*