Ο Αδάμ Weishaupt πέθανε στο Saxe-Coburg-Gotha

Μόλις το βρήκα στη Wikipedia και θεωρω οτι ειναι πολυ ενδιαφέρον.

Όλοι μας γνωρίζουμε τον Adam Weishaupt τον διαβόητο ιερέα Ιησουίτη που ίδρυσε την Βαυαρική μυστική εταιρία Illuminati, η οποία βρισκόταν και βρίσκεται πίσω από πολλές ανατρεπτικές κινήσεις κια μυστικές κινήσεις ανα τον κόσμο !

Γνωρίζουμε επίσης το House of Windsor ( βασίλισσα της Αγγλίας ) που είναι μια από τις ισχυρότερες οικογένειες στον κόσμο και έχει ισχυρούς δεσμούς πίσω από πολλά πολιτικά κινήματα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και σε άλλα μέρη.

Η βασίλισσα της Αγγλίας, ή ακριβέστερα οι άνθρωποι πίσω της, αντιπροσωπεύουν μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων που είναι καλά συνδεδεμένοι και έχουν τεράστια επιρροή στα δρώμενα της ανθρωπότητας.

Εν πάση περιπτώσει, η βασίλισσα της Αγγλίας είναι από το Σπίτι του Windsor που στην ουσία είναι το Σπίτι του Σαξ-Κόμπουργκ και του Gotha. Η Wikipedia το εξηγεί πολύ απλά:

Το όνομα άλλαξε από το Saxe-Coburg και Gotha στο Αγγλικό Windsor το 1917 εξαιτίας του αντι-γερμανικού αισθήματος στη βρετανική αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Windsor

Οι Windsors λοιπόν δεν είναι Βρετανοί, είναι Γερμανοί όπως ο Adam Weishaupt. Όλα αυτά είναι ενδιαφέροντα, λαμβάνοντας υπόψη το τι λέει η Wikipedia και για τον Adam Weishaupt:

Θεωρώ συναρπαστικό ότι η Wikipedia λέει:

 

Πέθανε 18 Νοεμβρίου 1830 (ηλικίας 82 ετών)
στο Γκότα, Σαξ-Κόμπουργκ-Γκότα

Θα μου πεις ότι σου φαίνεται φυσικό. Ότι είναι λογικό όλα να είναι συνδεόμενα το έχουμε πει έτσι και αλλιώς σε διάφορα άρθρα περί γραμμής αίματος και κληρονομιά εξουσίας κοκ κοκ…για να μην πω για την μανία του Stranger …που φωνάζει ότι οι βασιλιάδες δεν έφυγαν ποτέ απλά έβαλαν στις θέσεις τους της μαριονέτες της δημοκρατίας !

Όπως και να το κανεις όμως όταν βρίσκεις ένωση για τους Illuminati με το βασιλικό αίμα τόσο φανερά ..πρέπει να το γιορτάσεις με ένα καλό άρθρο….ο διαμοιρασμός του αρθρου να χαρούν και άλλοι ερευνητές θεωρείτε αναγκαίος αχαχαχαχαχ!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

One thought on “Ο Αδάμ Weishaupt πέθανε στο Saxe-Coburg-Gotha

  1. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Στα Κελτικά νησιά Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία … μετά την κατάκτηση από τους Ρωμαίους …. έγινε Γερμανική Εισβολή Αγγλο-σαξόνων. Οι Αγγλοσάξονες κατέκτησαν και έθεσαν κάτω από την κατοχή τους όλους τους κέλτες, δηλαδή Βρετόνους, Κέντες, Ουαλούς, Σκωτσέζους, ακόμα και βορειοιρλανδούς κτλ ).. Τι το περίεργο με την επιβεβαιωτική του γεγονότος Γερμανική Βασιλική παρουσία …. Πάρτε το Χαμπάρι οι Άγγλοι, όπως και οι Σκανδιναυοί, Δανοί, Αυστριακοί, Φράγκοι και άλλοι πολλοί, είναι Γερμανοί ή Γερμανογενείς …. Αυτό δεν είναι κακό αρκεί να μην προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους, πρόσφατα οικονομικούς, να μας θέσουν κάτω από την οικονομική και άλλη κατοχή τους ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *