17:04 - 04/09/2017

Ο Αδάμ Weishaupt πέθανε στο Saxe-Coburg-Gotha

Μόλις το βρήκα στη Wikipedia και θεωρω οτι ειναι πολυ ενδιαφέρον.

Όλοι μας γνωρίζουμε τον Adam Weishaupt τον διαβόητο ιερέα Ιησουίτη που ίδρυσε την Βαυαρική μυστική εταιρία Illuminati, η οποία βρισκόταν και βρίσκεται πίσω από πολλές ανατρεπτικές κινήσεις κια μυστικές κινήσεις ανα τον κόσμο !

Γνωρίζουμε επίσης το House of Windsor ( βασίλισσα της Αγγλίας ) που είναι μια από τις ισχυρότερες οικογένειες στον κόσμο και έχει ισχυρούς δεσμούς πίσω από πολλά πολιτικά κινήματα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και σε άλλα μέρη.

Η βασίλισσα της Αγγλίας, ή ακριβέστερα οι άνθρωποι πίσω της, αντιπροσωπεύουν μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων που είναι καλά συνδεδεμένοι και έχουν τεράστια επιρροή στα δρώμενα της ανθρωπότητας.

Εν πάση περιπτώσει, η βασίλισσα της Αγγλίας είναι από το Σπίτι του Windsor που στην ουσία είναι το Σπίτι του Σαξ-Κόμπουργκ και του Gotha. Η Wikipedia το εξηγεί πολύ απλά:

Το όνομα άλλαξε από το Saxe-Coburg και Gotha στο Αγγλικό Windsor το 1917 εξαιτίας του αντι-γερμανικού αισθήματος στη βρετανική αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Windsor

Οι Windsors λοιπόν δεν είναι Βρετανοί, είναι Γερμανοί όπως ο Adam Weishaupt. Όλα αυτά είναι ενδιαφέροντα, λαμβάνοντας υπόψη το τι λέει η Wikipedia και για τον Adam Weishaupt:

Θεωρώ συναρπαστικό ότι η Wikipedia λέει:

 

Πέθανε 18 Νοεμβρίου 1830 (ηλικίας 82 ετών)
στο Γκότα, Σαξ-Κόμπουργκ-Γκότα

Θα μου πεις ότι σου φαίνεται φυσικό. Ότι είναι λογικό όλα να είναι συνδεόμενα το έχουμε πει έτσι και αλλιώς σε διάφορα άρθρα περί γραμμής αίματος και κληρονομιά εξουσίας κοκ κοκ…για να μην πω για την μανία του Stranger …που φωνάζει ότι οι βασιλιάδες δεν έφυγαν ποτέ απλά έβαλαν στις θέσεις τους της μαριονέτες της δημοκρατίας !

Όπως και να το κανεις όμως όταν βρίσκεις ένωση για τους Illuminati με το βασιλικό αίμα τόσο φανερά ..πρέπει να το γιορτάσεις με ένα καλό άρθρο….ο διαμοιρασμός του αρθρου να χαρούν και άλλοι ερευνητές θεωρείτε αναγκαίος αχαχαχαχαχ!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 5
    1
    Στα Κελτικά νησιά Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία … μετά την κατάκτηση από τους Ρωμαίους …. έγινε Γερμανική Εισβολή Αγγλο-σαξόνων. Οι Αγγλοσάξονες κατέκτησαν και έθεσαν κάτω από την κατοχή τους όλους τους κέλτες, δηλαδή Βρετόνους, Κέντες, Ουαλούς, Σκωτσέζους, ακόμα και βορειοιρλανδούς κτλ ).. Τι το περίεργο με την επιβεβαιωτική του γεγονότος Γερμανική Βασιλική παρουσία …. Πάρτε το Χαμπάρι οι Άγγλοι, όπως και οι Σκανδιναυοί, Δανοί, Αυστριακοί, Φράγκοι και άλλοι πολλοί, είναι Γερμανοί ή Γερμανογενείς …. Αυτό δεν είναι κακό αρκεί να μην προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους, πρόσφατα οικονομικούς, να μας θέσουν κάτω από την οικονομική και άλλη κατοχή τους ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί