in

Νότρ Ντάμ ντέ Παρί

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με αρκετή θλίψη, είναι η αλήθεια, έμαθα τα νέα γιά την καταστροφική πυρκαϊά στη Νότρ Ντάμ. Με θλίψη καί με θυμό… Όχι επειδή ασπάστηκα το καθολικό δόγμα· κι όχι τόσο γιά την Ιστορία καί τον πολιτισμό, που τέτοια μνημεία κι έργα τα θεωρώ καί δικά μου. Αλλά γιά την προϊούσα πιθηκοποίηση της ανθρωπότητας, όπου κανένας πιά δεν σέβεται τίποτε.

Πάντως, με τα θλιβερά αυτά γεγονότα ξύπνησε μέσα μου -γι’ ακόμη μιά φορά- ο …«συνωμοσιολόγος». Επειδή, όμως -πάγια πληγή τα τελευταία χρόνια- δεν διαθέτω πολύ ελεύθερο χρόνο, με πρόλαβαν άλλοι: μιά πρώτη, άμεση (ναί, «συνωμοσιολογική»! – lol!!!) ανάλυση των γεγονότων έκαναν τα Κατοχικά Νέα (εδώ) – που συνέδεσαν την πυρκαϊά με το διαβόητο -καί αγνώστων συντελεστών- φιλμάκι «Πέτ γκόατ 2». (Εδώ το συγκεκριμένο «αριστούργημα». Επίσης, υπάρχουν καί φιλμάκια, όπου αρκετοί προσπαθούν να το κάνουν «πενηνταράκια».)

Επίσης, τα «Κατοχικά» είχαν δημοσιεύσει προ ημερών κι ένα άλλο, «προφητικό» αρθράκι (εδώ), όπου περίμεναν μιά (κυριολεκτική, ή συμβολική) θυσία μιάς παρθένας…

…που όντως συνέβη με την πυρκαϊά στον ιστορικό ναό (της Παναγίας Παρθένου).

Πολύ καλή προσπάθεια – καί όντως, «αυτοί» πάντα «προειδοποιούν» το πόπολο με φιλμάκια, μυθιστορήματα, βιντεοκλίπ, κτλ, γιά το τί σκαρώνουν. (Στην εποχή μας, φυσικά πιό πολλά είναι τα Διαδικτυακά φιλμάκια, παρά τα γραπτά.)

Πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ανεπαρκής.

Γιατί;

Διότι καλές μεν οι αναλύσεις, αλλά δυστυχώς πάντα έρχονται εκ των υστέρων. (Αφού γίνουν τα γεγονότα, δηλαδή.) Καί διότι στην εποχή μας ίσως είναι λιγάκι ξεπερασμένες, μιά που ήδη αρκετοί έχουν μάθει να σκέφτονται «συνωμοσιολογικώς» πως. (Άρα, μάλλον δεν χρειάζεται πιά να επιμείνουμε στην ανάδειξη του κρυφού θεμελίου τέτοιων γεγονότων. Αυτό είναι σχεδόν αυτονόητο.)

Τώρα πιά, το θέμα είναι να κάνουμε ΠΡΩΤΟΙ το επόμενο βήμα, να καταλαβαίνουμε την επόμενη κίνηση «αυτών», καί να προλαβαίνουμε την επόμενη καταστροφή. Άρα, θα επιχειρήσω… θ’ αποτολμήσω προβλέψεις γι’ αυτήν, κι όπως πάντα θα πάρω καί την ευθύνη της πιθανής αποτυχίας.

Πρόκειται γιά μονομαχία μυαλών, βλέπετε. Κάτι σαν σκάκι γιά την απόλυτη κυριαρχία του πλανήτη μας. Ή «αυτοί», λοιπόν, ή εμείς!

α. Τα καθημερινά

Ξεκινάμε από τα (εντός, ή εκτός εισαγωγικών) αστυνομικά παύλα κατασκοπικά δεδομένα. Έ, λοιπόν!…

Να δείς, που θ’ αποδώσουν την πυρκαϊά σε «ατύχημα» από σπίθα σμυριδοτροχού. (Μιά που υπήρχε συνεργείο επισκευών στη σκεπή του ναού, από μέρες πρίν την πυρκαϊά.)
Καί να δείς, που μετά από λίγες μέρες θ’ «ανακαλύψουν» ότι ο χειριστής του σμυριδοτροχού ήταν λαθρομούσλιμ!… που τό ‘κανε επίτηδες!!!
(Καί να δείς, που θα λένε άρες-μάρες-κουκουνάρες, προσπαθώντας να εξηγήσουν το πώς κατέβηκε τόσο γρήγορα ο μάγκας από ‘κεί πάνω, όταν κατάλαβε πως θα γινόταν ψητός.)
Πολύ βολική «εξήγηση», έ; Τα λαθρομούσλιμζ -γενικώς καί αορίστως- είναι οι εχθροί «σάκκοι του μπόξ», όπως καί στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 (όπου οι σκοτωμένοι αεροπειρατές …ζούσαν, καί τηλεφωνούσαν στους συγγενείς τους), άρα, ξεκινάμε στρατιωτική επιχείρηση εναντίον τους, κτλ κτλ. (Τώρα, βέβαια, το ποιός τα μπάζει στην Ευρώπη τα λαθρομούσλιμζ, είναι αλλουνού ιμάμη κοράνιο.)

Αηδίες, φυσικά – όπως καταλαβαίνετε. Σανός γιά κατανάλωση, προσφερόμενος στα έντυπα καί τα κανάλια των αρδ. Όμως, ποιά είναι η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι πως υπήρχε σχέδιο γιά την καταστροφή του ναού… σχέδιο προερχόμενο από πολύυυυυ ψηλά, από τους κρυφούς άρχοντες του πλανητάκου μας – καί ο τυχών μούσλιμ παπάρας με τον σμυριδοτροχό, είτε θα γίνει πλουσιώτερος κατά μερικές χιλιάδες ευρά (καί θα την έχει ήδη κοπανήσει απ’ τη Γαλλία), είτε θα χωθεί στη στενή γιά δεκαετίες. (Είτε θα έχει γίνει πτώμα-δωρεά σε ιατρική σχολή – γιά να μην ξαναμιλήσει ποτέ του! ? )

Εν πάσει περιπτώσει, κατά τη γνώμη μου το σχέδιο αυτό δεν προβλέπει μονάχα την καταστροφή της Νότρ Ντάμ. Αν το συνδυάσουμε καί με την πρόσφατη φωτιά στο ιερό του Αγίου Σουλπικίου, καταλαβαίνουμε πως θα υπάρξει κι άλλος ναός στο Παρίσι, που θ’ αρπάξει φωτιά – καί, προβλέπω, όχι μονάχα ένας.

Ποιός, όμως;

Ποιοί;

β. Νοητά σχήματα επί χάρτου

Μιά πολύ καλή πρώτη ενέργεια, είναι να κοιτάξουμε στον χάρτη. (Πάντα αυτό κάνουμε πρώτο στην έρευνα – καί θα δήτε αμέσως παρακάτω το γιατί.) Με λίγο ψάξιμο στα ιντερνέτια, βρήκα έναν …χριστιανό (στην κυριολεξία!), ο οποίος έκανε τον κόπο να φτιάξει έναν καλό ιστότοπο με όλους τους ναούς του Παρισιού. Εκτός από φωτογραφίες των ναών, περιλαμβάνει καί τις ακριβείς διευθύνσεις τους· άρα, μπορούμε να θέσουμε σημαδάκια καί αμέσως μετά να κάνουμε έρευνα επί χάρτου, αν σχηματίζονται νοητά σχήματα (patterns) κτλ.

Γιατί;

Διότι οι εγκληματίες, ειδικά αυτού του επιπέδου, πάντα νομίζουν πως είναι διάνοιες καί σκαρώνουν patterns με τους τόπους καί τους χρόνους των εγκλημάτων τους…

…σαν αινίγματα, σαν γρίφους, που προκαλούν την αστυνομία να τους λύσει.

Στο μεταξύ (μέχρι τη λύση του αινίγματος, δηλαδή), οι ίδιοι σπάνε πλάκα με την -κατά τη γνώμη τους- κατώτερη νοημοσύνη των μπάτσων… καί θεωρώντας πως πάντα έχουν το προβάδισμα. (Ακόμη καί τον χρόνο να διαφύγουν, αν κάποιος έξυπνος λύσει τον γρίφο καί τους ανακαλύψει.)

Κι επειδή, τώρα, η διαίσθησή μου λέει πως έχουμε να κάνουμε με εγκληματικές ιδιοφυΐες, σαφώς καί πρέπει να ψάξουμε γιά pattern.

Το πρώτο στοιχείο που έχουμε, είναι η ιστορική καί συμβολική σημασία των δύο ναών που παραδόθηκαν στις φλόγες. Το πρώτο μήνυμα που σχηματίζεται, είναι κάτι σάν: «Παγκόσμια κυριαρχία, με ταυτόχρονη εξάλειψη του χριστιανισμού». Επειδή ο Άγιος Σουλπίκιος έχει χαραγμένο στο πάτωμά του τον πάλαι ποτέ μηδενικό μεσημβρινό της πάλαι ποτέ αποικιοκρατικής Γαλλίας (απ’ αυτά συμπεραίνω τα περί παγκοσμιότητας), κι επειδή η Νότρ Ντάμ είναι άκρως εμβληματικός ναός γιά τον Καθολικισμό.

Επομένως, ψάχνουμε να βρούμε κι άλλους ναούς στο Παρίσι με ιστορική καί συμβολική σημασία.

(Εννοείται, πως αν οι ίδιοι οι Παρισινοί ναοί χτίστηκαν εξ αρχής κι αυτοί επάνω σε νοητό σχήμα, αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε μάλλον εύκολα – καί τη σημασία του να τη βρούμε μάλλον λιγώτερο εύκολα. Όχι τώρα, όμως. Τώρα ψάχνουμε το νοητό σχήμα των εγκληματιών.)

γ. Επόμενος στόχος;

Δεν είμαι, δά, ειδικός στο θέμα των Παρισινών ναών· κάθε άλλο! Καί πού να τρέχουμε, τώρα, να διαβάζουμε ιστορικές λεπτομέρειες γιά τους ναούς στα Παρίσια!… (Μόνον ο καθηγητής Λάνγκτον των μυθιστορημάτων του Ντάν Μπράουν τα ξέρει αυτά απέξω κι ανακατωτά! Lol!!!) Αλλά το μυαλό μου πάει κατ’ ευθείαν σε μία ακόμη εμβληματική εκκλησία της Πόλης του Φωτός. Αυτήν εδώ:

Η Αγία Καρδιά (Σακρέ Κοέρ) στην κορυφή του Όρους των Μαρτύρων (Μονμάρτρη, Μόν Μάρτ – όρος των μαρτύρων)!

Καί δεν είναι μόνον ο εμβληματικός χαρακτήρας του ναού. Αλλά… μαντέψτε…

Οι τρείς ναοί σχηματίζουν ακόμη ένα ορθογώνιο τρίγωνο, όπως φαίνεται καί στο «προφητικό» αρθράκι των «Κατοχικών»! (Συνδυάστε με αστερισμό της Παρθένου, κτλ.)

Η Αγία Καρδιά είναι το επάνω κόκκινο σημάδι, η Νότρ Ντάμ το κάτω δεξιά (δεξιά όπως βλέπουμε, εκεί που λέει «4th arrondisement», 4ο δημοτικό διαμέρισμα), καί ο Άγιος Σουλπίκιος βρίσκεται στη μύτη της κάτω αριστερής «φούσκας».

Ο συλλογισμός μου μάλλον είναι σωστός, αλλά…

…Εύχομαι να έχω πέσει έξω.

δ. Η Ελληνική «εμπλοκή»

Ανησυχώ καί γιά έναν λόγο παραπάνω, διότι η όλη ιστορία έχει να κάνει -εμμέσως, πλήν σαφέστατα- καί με την Ελλάδα. Πώς; Ιδού.

Κατ’ αρχήν, η έννοια της «Αγίας Καρδιάς» έχει ευθέως να κάνει με τον Διόνυσο (καί τον Όσιρι)· καί, μιά που ο Χριστός πήρε το κρασί (της Θείας Ευχαριστίας) από τον Διόνυσο, δεν είναι παράξενο που στους Καθολικούς «κληρονόμησε» καί την «Αγία Καρδία». (Οι Καθολικοί έχουν πάρει εν πολλοίς τον εξωτερικό τύπο της λατρείας από την αρχαία Ελλάδα – πχ αγάλματα, έναντι εικόνων με παραμορφωμένη προοπτική, που έχουμε εμείς.)

Μετά, είναι γνωστό ότι στα θεμέλια της Σακρέ Κοέρ υπάρχουν τα υπολείμματα αρχαίου Ελληνικού ναού, αν δεν κάνω λάθος της Αφροδίτης· όπως καί στα υπόγεια άλλων ναών του Παρισιού, άλλως τε. Είπαμε, όμως, ότι δυστυχώς δεν γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες – οι οποίες απαιτούν συνδυασμένες σπουδές Αρχαιολογίας καί Ιστορίας της Τέχνης.

Επίσης, υπάρχει ακόμη ένα στοιχείο, το οποίο συνδέει ευθέως τα γεγονότα αυτά με την (σημερινή) Ελλάδα· αλλά περί αυτού, παρακάτω.

ε1. Ο χρόνος τελέσεως του εγκλήματος – 1

Φυσικά, δεν είναι μόνον ο τόπος (χώρος), αλλά καί ο χρόνος αυτός, με τον οποίο ένας (αρεσκόμενος στους γρίφους) εγκληματίας μπορεί να παίξει καί να φτιάξει patterns. (Ένας εγκληματίας, αλλά κι ένας συνθέτης μουσικής!) Όθεν, ψάχνουμε στην ειδησεογραφία τον χρόνο τελέσεως του εγκλήματος. Κι αυτός αποδίδεται ως «περίπου 19:50′ ώρα Ελλάδος» (κι όχι ώρα Περού).

Το βλέπετε το «υπερδιαστατικό» 19:47′ – καί δή, σε ώρα Ελλάδος;;;

Κατά 99%, πύλη πήγαν ν’ ανοίξουν τα άτομα! Μόνο που δεν γνωρίζω αν υπήρξαν θύματα, ή όχι. (Η επίσημη ειδησεογραφία λέει πως όχι.)

Καί δεν είναι μόνον αυτό.

Είχα σχεδόν ολοκληρώσει τον σκελετό ετούτου του άρθρου, όταν έμαθα καί γιά την πυρκαϊά στο τέμενος Άλ Άκσα. (Σύνδεσμος 1, σύνδεσμος 2.) Από τον δεύτερο σύνδεσμο, μαθαίνουμε καί την ώρα της πυρκαϊάς: έπιασε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των 15 λεπτών αλλαγής της βάρδιας του φρουρού, από τις 7: 15′ μμ μέχρι τις 7:30′ μμ, όταν δηλαδή δεν υπήρχε ανθρώπινη επιτήρηση. (Γιά κάμερες δεν γνωρίζω.)

Μ’ άλλα λόγια, από τις 19:15′ έως τις 19:30’…

…καί νά ‘το πάλι το 19.47!!!

Πώς;

Κοιτάξτε: το 19.47 σαν ένδειξη ώρας είναι το 19: 47′, δηλαδή οκτώ παρά δεκατρία λεπτά το βράδυ. Όμως, το 19.47 σαν κλάσμα ώρας, είναι λίγο πρίν τις εφτάμιση το βράδυ, καί επακριβώς 19: 28′ 12′ ‘. Άρα, η ώρα 19: 47′ είναι η «οπτική» (συμβολική, αν θέλεις) απόδοση του 19.47, καί η 19: 28′ 12′ ‘ η μαθηματικώς ακριβής.

Όντως κάποιος παίζει με τη νοημοσύνη μας…

ε2. Ο χρόνος τελέσεως του εγκλήματος – 2

Όμως, εκτός απ’ τις ώρες της ημέρας, υπάρχουν καί οι ημερομηνίες.

Ειλικρινά, παραξενεύτηκα που οι πυρκαϊές έλαβαν χώραν στις 15 Απριλίου. (Εκτός αν την ίδια ημερομηνία στην αρχαιότητα υπήρχε κάποια γιορτή, ή κάποια επέτειος που δεν γνωρίζω.) Καί τούτο, διότι πλησιάζουν δύο αρκετά ισχυρές ημερομηνίες-πύλες: η μία είναι η 19η Απριλίου, καί η άλλη φυσικά η Πρωτομαγιά.

Γιά την Πρωτομαγιά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αλλά η 19η Απριλίου είναι (α) στις 90 μοίρες από την ισχυρώτατη πύλη της 20ης Ιουλίου, καί (β) ημέρα γενεθλίων τόσο του Χίτλερ, όσο καί της σιχαμερής γραίας της αγγλίτσας. Όσο καί των περιφήμων «παιδιών του ’83»! (Άειντε να δούμε τα χαΐρια τους κι αυτωνών, τώρα που γίνονται 36 ετών – όσο καί το άνοιγμα κάθε σκέλους της πεντάλφας. Αλλά -μεταξύ μας- δεν περιμένω καί πολλά! ? )

Έτσι, συμπεραίνω ότι επάνω σε μία απ’ τις δύο ημερομηνίες θα δοκιμάσουν να βάλουν φόκο καί στην Σακρέ Κοέρ. Καί δεν δίνω τόσες πιθανότητες στην Πρωτομαγιά, όσες στις 19/04. Την πιό κοντινή ημερομηνία – διότι οι εμπρηστές τώρα πήραν φόρα, καί δεν θα περιμένουν.

Αλλά, γιάααα μιά στιγμή!!!

Η πυρκαϊά στον Άγιο Σουλπίκιο ξέσπασε στις 17/03. Καί στη Νότρ Ντάμ στις 15/04. Άρα, με βάση τη διαφορά αυτήν, κι αν είναι να φτιάξουμε μαθηματική ακολουθία (με βάση τον κανόνα: σύν μήνας, μείον δύο μέρες), παίζει καί η 13η Μαΐου γιά την Αγία Καρδιά…

…Δηλαδή η μέρα των γενεθλίων Απόλλωνος καί Αρτέμιδος!!!!

Κάτι λέγαμε γιά σύνδεση με Ελλάδα, έ;

στ. Αντί επιλόγου

Υφίσταται ακόμη μία ζοφερή προοπτική γιά εμπρησμό ναού. Αν καί -παραδέχομαι- κάπως πιό μακρυνή. Ποιανού, όμως;

Κοιτάξτε:

Κατά τα φαινόμενα, κι επειδή δεν σχηματίζεται στον χάρτη το ορθογώνιο τρίγωνο «της Παρθένου» με τους άλλους δύο προειρηθέντες ναούς (σχηματίζεται αμβλυγώνιο), τότε προφανώς έχουμε να κάνουμε με διαφορετικό αίνιγμα. Οπότε, σκεπτόμαστε με άλλο σκεπτικό.

Εάν η Νότρ Ντάμ είναι χριστιανικός ναός, καί το τέμενος Άλ Άκσα μωαμεθανικός, τότε πρέπει να υπάρχει κι ένας τρίτος …ανάμεικτος. Δηλαδή, καί χριστιανικός, καί μωαμεθανικός.

Αυτό, βέβαια, δεν γίνεται. Δεν γίνεται, όμως, ταυτόχρονα. Διότι, κατά διαφορετικές εποχές, γίνεται μιά χαρά.

Ποιός ναός, λοιπόν, ήταν καί χριστιανικός, καί μωαμεθανικός; Καί ποιός ναός στο όνομά του έχει καί το αρσενικό, καί το θηλυκό στοιχείο;

Μόνον ένας!

Η -επισήμως- Υπέρτατη Σοφία του ενσάρκου Λόγου του Θεού! Άλλως -λαϊκώς- Αγία Σοφία!!!

…Ακόμη μιά φορά, ελπίζω να κάνω λάθος.

Ελπίζω όμως, πως ακόμη κι αν «αυτοί» επιχειρήσουν νέα ανοσιουργήματα, οι πυροσβέστες θα είναι έτοιμοι.

ergdhmerg

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Οι μουσικοί φταίνε πάντα και οι ορχήστρες βρε εργοδηγέ; ΄Ή ό,τι και να γίνεται το αποκωδικωποιούμε σαν “ορχήστρα” διότι η μουσική και άρα οι μουσικές ακολουθίες εμπεριέχουν τα πάντα;

 2. ….η προταση “να προλαβαινουμε τα γεγονοτα” πολυ με συγκινησε….εχει τοσο νοημα να τα προλαβαινουμε αλλωστε. Kαι εαν ξεκινησω και κανω και εγω μερικους υπολογισμους (απο πνευματικης αποψης μονον) για αυτους που γραφουν μακροσκελης προφητικες αναλυσεις θα καταληξω στο συμπερασμα οτι σκοτωνουν τον πολυτιμο χρονο τους (δη τη ζωη τους) αθλια (ποιος ξερει γιατι το αποφασισαν)…και εαν τραβηξω την αναλυση λιγο ακομη θα ελεγα οτι ειναι ήδη νεκροι εσωτερικα πριν τους την πεσει κανεις αλλος εξωτερικα και δεν φταιει η Παναγια γι’ αυτο οταν παραταει τους οκνηρους πνευματικα. Οταν θα ερθει προς τα εδω η συμφορα της εγκαταλειψης της Θειας Χαρης θα ειναι γιατι δεν γινεται αγωνας. Α, και κατι ακομα’ οι μουσουλμανοι ειναι εδω για να εκτελεσουν τους απιστους ή δεν ειναι ετσι?….ποιος τους χειριζεται αραγε? καμια διαβολικη δυναμη ή καποιος αλλος? εδω σε θελω σουπερ αναλυτη…..

 3. καποιος τουρκος αξιωματουχος [ο ακαρ νομιζω] ειπε οτι περιμενει χτυπημα στην πολη η στην αγκυρα λετε να εχει δκιο ο αρθρογραφος???
  αν εχει δικιο και αυτοι χτυπησουν την αγια σοφια τοτε ανοιγεται αλλο κεφαλαιο στην ιστορια
  αυτο δεν θα εχει να κανει ΠΙΑ με την ενοχοποιηση των μουσουλμανων κλπ
  θα εχει να κανει με τον διωγμο τους απο την ευρωπη!!!
  ισως
  θυμηθειται τα λογια του αιγηπτιου προεδρου πριν 2-3 μερες
  και αν υποθεσουμε πως χτυπησουν την αγια σοφια και αρχισουν οι επαναπατρισμοι
  λαθρο????
  να υποθεσουμε οτι ηταν “καλο” το χερι που εβαλε την φωτια στην παναγια των παισιων???
  υπαρχει και η λεξη [ΑΝΑΓΚΗ] που ηταν γραμενη στον ναο της παναγιας!!!!
  απλα και γω συνηρμους κανω….

 4. Η Παναγία των Παρισίων είναι κτισμένη επάνω σε αρχαίο ρωμαικό ναό αφιερωμένο στον Δία.

 5. Η NOTRE DAME ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΙΣΙΔΑΣ. ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ , ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΜΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Η ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ,Ο ΠΑΟΥΛΟ ΚΟΕΛΙΟ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΤΑΞΕΙΔΙΩΤΕΣ

 6. Καλημέρα ….
  Όταν οι Έλληνες ετοίμαζαν σε κάθε πόλη συλλαλητήρια το καλοκαίρι … ήρθε η φωτιά στο Μάτι …..
  …..
  Τώρα που ο Μακρόν έχει πρόβλημα με συγκεντρώσεις πάλι μιά φωτιά θα του δώσει χρόνο … έκανε και δηλώσεις για ενότητα και επισκευή….
  …μοιάζει σαν πετυχημένη συνταγή …. η φωτιά..άρα υπάρχει πρόβλημα σε αυτές τις συγκεντρώσεις . Δεν τις θέλουν ….. Άρα ξέρουμε τι δεν θέλουν !!!!
  Δεν το θέλουν όχι γιατί δεν μπορούν να το διαχειριστούν ……αλλά νομίζω ότι θέλουν να έχουμε τον νού μας σε τέτοιες ενέργειες που θα παρουσιάζουν για να επιτύχουν τον σκοπό τους.
  Από την άλλη θα συμφωνήσω οτι από μόνο του αυτό η φωτιά δηλαδή στην Παναγία δεν είναι αρκετή για να σηκώσει μία επιπλέον διαμάχη θρησκευτική …εκτός αν προκύψουν και άλλα στοιχεία ….
  Η προφητεία για τον ερχομό του Μεσσία των Εβραίων μιλά για πόλεμο μεταξύ μουσουλμάνων -χριστιανών .. και αυτό με την μεταφορά πληθυσμών στην Ευρώπη δείχνει να είναι σε καλό δρόμο για τους στόχους τους …. κυρίως μετά απο γεγονότα όπως της Ν.Ζηλανδίας και της Γαλλίας ….
  Πάντως σε όποια περίπτωση είναι ένα σωρευτικό γεγονός ….. που όντως δείχνει ότι θα έχει συνέχεια ….
  Από την άλλη επιτρέπει το σχέδιο του Θεού πράγματα και καταστάσεις για το ξεκαθάρισμα …..
  Με αυτές τις σκέψεις ….. συνεχίζω να παρατηρώ και συμφωνώ με τον Αρθρογράφο στο ότι είναι σχέδιο που έχει και άλλες προεκτάσεις και γεγονότα …. και το κυριότερο θέλουν την προσοχή μας σε αυτά …!!!

  Καλή δύναμη

  • Αν είναι αλήθεια η Αντίθεση στην Ιταλία με τα…. αγαπητά……… παιδιά τους που κυβερνούν την Ευρώπη και επιτρέπουν τις ενέργειες των σχεδίων τους …. Τότε η σκέψη μου δεν θα πήγαινε στην Νεα Ρώμη αλλά στην Παλαιά ….. για το επόμενο χτύπημα …… !!
   Πολλά μέτρα υπέρ του γηγενή λαού σκέπτονται εκεί και κόβουν τις ροές !!! Θα Είναι ένα δεύτερο ιστορικό χτύπημα που θα μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργήσει αναλόγως…..
   Θα δείξει ….

 7. Ishtar & Los Ninos de Sara
  https://youtu.be/NbPAOWWPZS4
  Καλησπέρα ΕργΔημΕργ
  Η «πύλη του Βάαλ» άνοιξε από τις 12/4 στη Γενεύη
  Θα πρότεινα ταξίδι προς τα νότια… ως παράδειγμα
  https://www.mapdevelopers.com/distance_from_to.php?&from=Church%20of%20Saint-Sulpice%2C%20Paris&to=ch%C3%A2teau%20de%20Monts%C3%A9gur
  Προσοχή στους «μεσημβρινούς»
  Ποιο ήταν το τελευταίο προπύργιο των Αράβων της Ισπανίας;
  Μήπως η Γρανάδα; … πόλη της Ανδαλουσίας
  Καθεδρικός της Γρανάδα
  Αλλά και
  Iglesia De La Virgen De Las Angustias
  Προστάτιδα/ πολιούχα της πόλης
  Πόλη της Ανδαλουσίας είναι και το Κάντιθ
  … Ωστόσο το Greenwich υιοθετήθηκε ως πρώτος μεσημβρινός [1884],
  https://katohika.gr/diethni/parisi-kaigetai-o-istorikos-naos-tou-agiou-soulpikiou/#comment-491395
  με τουλάχιστον εννέα πόλεις να τον διεκδικούν εκτός από το Παρίσι
  Βερολίνο , Κάντιθ , Κοπεγχάγη , Λισαβόνα , Ρίο , Ρώμη , Αγία Πετρούπολη,
  Στοκχόλμη, Τόκυο.
  Αν και άλλο ώρα Greenwich και άαααλο ώρα Μέκκα
  … 11/9/2015[Γερανός] & 24/9/2015 Χάτζ [ποδοπάτημα]
  Ωστόσο ας βάλουμε και το Μέγα Τέμενος του Χασάν Β’ [Hassan II Mosque]
  Βρίσκεται στον 33ο Β παράλληλο
  Επίσης, μεγάλη προσοχή στους «Κόπτες». Έχουν τραβήξει τα πάνδεινα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Παναγία των Παρισίων: Το βίντεο που κάνει τον γύρο τoυ κόσμου – Άγνωστος βρίσκεται μέσα την ώρα της φωτιάς

Ας σκουπισω την σκονη απο της μποτες μου και ας γυαλισω τα σπιρουνια μου !