10:27 - 20/11/2020

Να πως σπέρνουν από τώρα για να χτίσουν τη προώθηση του χαράγματος

Δεν λέω κάτι καινούργιο, δεν ανακαλύπτω κάτι αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο το σχέδιο τους και αν είσαι “ψεκασμενος” το βλέπεις.

Από τώρα σπέρνουν για να είναι έτοιμη η σοδειά τους σε μερικούς μήνες ή χρόνια.

Η εικόνα μέρος ενός email που έλαβα από τράπεζα.

Όσο χρησιμοποιείς λέει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τόσο αυξάνονται οι απειλές.

Μπορείς να σκεφτείς τώρα , όταν σαν χαζός δεχτείς να τα μεταφέρεις όλα σε ένα τι θα σου έχουν στήσει.

Φυσικά η κουβέντα γίνεται για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες που θα μας εξυπηρετούν και θα είναι βολικές για όλους και θα διώξουν τη χαρτουρα.

Η σπορά όπως βλέπεις ήδη γίνεται τώρα και θα είναι έτοιμη όταν εκείνοι θέλουν.

Όταν λοιπόν θα είναι όλα έτοιμα και θα έχεις μπει στη φάκα έτσι και θεωρείσαι ψεκασμός για το σύστημα ή κάπου τους χαλάς το σενάριο τότε μπορεί να γίνεις και στόχος ηλεκτρονικής απάτης ή όπως το λένε phishing.

Τι θα έλεγες αν ξαφνικά το σπίτι σου δεν φαινόταν ξαφνικά στο όνομα σου ή οι καταθέσεις σου;

Πως θα μπορούσες να αποδείξεις την ίδια σου την ύπαρξη όταν όλα θα τα έχεις μαζέψει σε μια κάρτα , σε μια θυρίδα ή όπως αλλιώς την ονομάσουν και δεν θα έχεις αλλά έγγραφα για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Τότε λοιπόν που θα έχεις μπει στη φάκα, όπως σου έχει προφητευτεί, θα εμφανιστεί ένα εμφυτευματακι που θα σου λύνει το πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που οι ίδιοι, από τώρα, έχουν κάνει τη σπορά και σύντομα θα φτάσει ο καιρός της συγκομιδής για αυτούς.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Και ένα κουίζ. Μετά από τους αρνητές, πρώτα του ολοκαυτώματος, μετά της μάσκας και του κορωνοιού, τελικά…, ποιοι θα είναι οι επόμενοι αρνητές….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh