11:38 - 24/12/2018

Μυστήριο με γιγαντιαίο πλάσμα που ξεβράστηκε στην ακτή

Προβληματισμό προκαλεί ένα γιγαντιαίο πλάσμα που ξεβράστηκε στις ακτές του Όρεγκον.

Τόσο οι ντόπιοι όσο και οι απανταχού συνωμοσιολόγοι βρίσκονται σε αναβρασμό μετά το σπάνιο εύρημα.

Το πλάσμα ξεβράστηκε στην παραλία Half Moon Bay, στο Όρεγκον και έχει ύψος πάνω από 15 μέτρα.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής που είδαν από κοντά το κουφάρι, το συγκεκριμένο πλάσμα δεν μοιάζει με κάποιο καλαμάρι ή κάτι άλλο παρόμοιο.

Μέχρι, ωστόσο, να λυθεί το μυστήριο με το συγκεκριμένο πλάσμα, πλήθος κόσμου θα συρρέει στην ακτή για να απαθανατίσει το κουφάρι!

pronews.gr

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. άλλο ένα τέρας που φωτογράφιζετε με 240Χ320 pixels!!!!
    Άσχετα εάν έχει και το τελευταίο κωλοκινητο του κέρατα 6Μp κάμερα, οοοολα τα περίεργα φωτογραφιζονται blur, αθορα, με noise!!!
    ΠΕΡΙΡΓΟ!!!!
    ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ

  2. Κάποιος να καλέσ] κανένα κου] του[ λου να μπεί μέσα στην βουλή !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*