Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:34 - 05/03/2023

Μοιράζω έναν καθρέπτη: Ποιος αριθμός λείπει μετα το 28-02-2023 23:2, γιατί έγινε η έκρηξη φωσγενίου μερικά λεπτά πριν την 1 Μαρτίου[13άρι προ+πώ τι έχει να γίνει] ; Δεν φαντάζεσαι

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ
Αναγνωρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό σκεύασμα για τους άνδρες ηλικίας 40+
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Μοιράζω έναν καθρέπτη: Ποιος αριθμός λείπει μετα το 28-02-2023 23:2 γιατί έγινε η έκρηξη φωσγενίου μερικά λεπτά πριν την 1 Μαρτίου [13άρι προ+πώ τι έχει να γίνει]; Δεν φαντάζεσαι

Η ανατίναξη λέγει έγινε στις 28/02/2023 η ώρα 23:2

Μπορείς να προβλέψεις τον αριθμόν;

Γιατί αυτός;

Υπάρχει κάποιος που τον γνωρίζει να μας τον δώσει;

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

Για να δεις ότι έχω δίκαιον , η προγραμματισμένη τηλεκατευθυνόμενη σύν κρουση , έγινε την 11ην ώραν την νύχθας ή την 23ην της ημέρας και 11+23=34 ή 43 αναγραμματιστί = 77 , αριθμός που επιμένω στα άλλα άρθρα και βεβαίως δεν αντιλαμβάνονται ότι το 77 είναι Θείον , διότι 77 φορές είπε Ο Χριστός να συνχωρούμε, αλλά 77 φορές τιμώρρησε τον υιόν Κάϊν και επειδή το ανάφερα σε πολλά άρθρα σχετικά με την σύνκρουση αμαξοστοιχειών σε Ανατολική Παλαιστίνη Όχιο Η.Π.Α. και Ελλάδα Λάρισσα Τέμπη και επιμένω ότι είναι συναρμολογημένον όπως και τα δύο Πεντάγωνα Στρατού σε Η.Π.Α. και Ελλάδα και ότι η Ελλάδα θα γίνει Παλαιστίνη ήτοι ανωμαλία πολιτική κατά τον Άγιον Ιωσήφ τον Βατοπαιδινόν, αναφέρω τα σχετικά:

Γεν. 4,23 εἶπε δὲ Λάμεχ ταῖς ἑαυτοῦ γυναιξίν· Ἀδὰ καὶ Σελλά, ἀκούσατέ μου τῆς φωνῆς, γυναῖκες Λάμεχ, ἐνωτίσασθέ μου τοὺς λόγους, ὅτι ἄνδρα ἀπέκτεινα εἰς τραῦμα ἐμοὶ καὶ νεανίσκον εἰς μώλωπα ἐμοί·

Γεν. 4,23 Ο δε Λαμεχ καυχώμενος δια την αγριότητά του, είπεν εις τας γυναίκας του· “Αδά και Σελλά, ακούσατε την φωνήν μου· γυναίκες Λαμεχ ανοίξατε τα αυτιά σας δια να ακούσετε τους λόγους μου· εφόνευσα ένα άνδρα, διότι με επλήγωσε, και ένα νεανίαν διότι με ετραυμάτισε.

Γεν. 4,24 ὅτι ἑπτάκις ἐκδεδίκηται ἐκ Κάϊν, ἐκ δὲ Λάμεχ ἑβδομηκοντάκις ἑπτά.

Γεν. 4,24 Επτά φοράς ετιμωρήθη ο Καϊν δια τον φόνον του αδελφού του, εβδομήκοντα φοράς επτά θα τιμωρώ εγώ ο Λαμεχ εκείνον, που θα τολμήση να με θίξη”.

Γεν. 4,25 Ἔγνω δὲ Ἀδὰμ Εὔαν τὴν γυναῖκα αὐτοῦ, καὶ συλλαβοῦσα ἔτεκεν υἱόν, καὶ ἐπωνόμασε τὸ ὄνομα αὐτοῦ Σήθ, λέγουσα· ἐξανέστησε γάρ μοι ὁ Θεὸς σπέρμα ἕτερον ἀντὶ Ἄβελ, ὃν ἀπέκτεινε Κάϊν.

Γεν. 4,25 Ο δε Αδάμ εγνώρισε πάλιν την γυναίκα αυτού, η οποία έμεινεν έγκυος και εγέννησεν υιόν, τον οποίον ωνόμασε Σηθ λέγουσα· “ο Θεός μου έδωσε άλλο παιδί αντί του Αβελ, τον οποίον εφόνευσεν ο Καϊν”.

Εδώ μάς λέγει ότι Λαμέχ = Λά Μάχης που αγαπούσε την μάχην και ήταν φιλόκακος και καυχισάρης με οίηση τύφου και αλαζονείας ένεκα φιλοκακίας όπως ο Κάϊν παίρνει τον νόμον Του Θεού εις τα χέρια του και λέγει 7 φορές τιμώρρησε ο Θεός τον πατέρα μου 77 φορές εγώ όποιον με βλάψει ή θεωρητικά με βλάψει ή δεν χωνεύω πνευματικώς και ορμονικώς, κάνοντας το 7 77 και βεβαίως όπως σε άλλα άρθρα αναφέρω έχει τις σημασίες του το 777….

Οι “Ισραηλίτες” του Κάϊν έτσι δρουν, απόγονοι Κάϊν….

Μετά η Εύα ανακουφίζεται διότι επί τέλους κάνει άλλον υιόν τον Σηθ που αναπληρώνει τον Αύελ και υπαινίσσεται ότι είναι φιλάγαθος όπως ο Αύελ, εξού και η Αγία Οικογένεια έως Ιησού Χριστού προέρχεται από το σπέρμα του Σήθ ! Ενώ οι έχιδνες από το σπέρμα και δη το πνευματικόν σπέρμαν του Κάϊν…. Το μυστικόν εδώ είναι ότι οι Αδάμαντος και Εύα έκαναν τον Κάϊν κακόν επειδή ως πρωτότοκος ήταν ακόμη νωπή η κακία της ανυπακοής τους ενώ μετά εις τον Αύελ μετανόησαν ή και μετανόησαν περισσότερον και έφυγε η οίηση τύφου και αλαζονείας που τους ενέδωσε ο προσωρινός πατέρας του διάβολος διά όφεως εις τον οποίον υπάκουσαν και απώλαισαν τον Παράδεισον….

Ο Προαντίθετος του Λαμέχ = ΛαΜάχη [Παλαιού Ανθρώπου] ο Καινός Άνθρωπος εξού και Παλαιά-της Πάλης Διαθήκη και Καινή Διαθήκη ήτοι με τους Παλαιούς και Καινούς Ανθρώπους ταύτα λέγει ήτοι Ο Ιησούς Χριστός:

Ματθ. 18,20  οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν.

Ματθ. 18,20  ιότι όπου δύο η τρεις είναι συγκεντρωμένοι στο όνομά μου και δια σκοπόν σύμφωνον με το θέλημά μου, εκεί είμαι και εγώ εν μέσω αυτών, δια να τους φωτίζω, να τους ευλογώ και να τους ενισχύω”.

Ματθ. 18,21  Τότε προσελθὼν αὐτῷ ὁ Πέτρος εἶπε· Κύριε, ποσάκις ἁμαρτήσει εἰς ἐμὲ ὁ ἀδελφός μου καὶ ἀφήσω αὐτῷ; ἕως ἑπτάκις;

Ματθ. 18,21 Τοτε επλησίασε προς αυτόν ο Πετρος και είπε· “Κυριε, πόσες φορές θα φταίξη εις εμέ ο αδελφός μου και θα τον συγχωρήσω; Εως επτά φορές;”

Ματθ. 18,22  λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· οὐ λέγω σοι ἕως ἑπτάκις, ἀλλ᾿ ἕως ἑβδομηκοντάκις ἑπτά.

Ματθ. 18,22 Είπεν εις αυτόν ο Ιησούς· “Δεν σου λέγω έως επτά φορές, αλλά έως εβδομήκοντα επτά φορές, πάντοτε δηλαδή θα συγχωρής”.

Ματθ. 18,23  Διὰ τοῦτο ὡμοιώθη ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν ἀνθρώπῳ βασιλεῖ, ὃς ἠθέλησε συνᾶραι λόγον μετὰ τῶν δούλων αὐτοῦ.

Ματθ. 18,23  Το καθήκον να συγχωρούμεν αυτούς που μας έφταιξαν είναι απεριόριστον. Δι’ αυτό και η βασιλεία των ουρανών έχει παρομοιωθή με ένα βασιλέα, που ηθέλησε να λογαριασθή με τους δούλους του, στους οποίους είχεν εμπιστευθή την διαχείρισιν των οικονομικών του.

Ματθ. 18,24  ἀρξαμένου δὲ αὐτοῦ συναίρειν προσηνέχθη αὐτῷ εἷς ὀφειλέτης μυρίων ταλάντων.

Ματθ. 18,24  Εκεί δε που ήρχισε να εξετάζη τους λογαριασμούς, του έφεραν βιαίως έναν, που του χρεωστούσε το τεράστιον πόσον των δέκα χιλιάδων ταλάντων.

Ματθ. 18,25  μὴ ἔχοντος δὲ αὐτοῦ ἀποδοῦναι ἐκέλευσεν αὐτὸν ὁ κύριος αὐτοῦ πραθῆναι καὶ τὴν γυναῖκα αὐτοῦ καὶ τὰ τέκνα καὶ πάντα ὅσα εἶχε, καὶ ἀποδοθῆναι.

Ματθ. 18,25  Επειδή δε δεν είχε να επιστρέψη όσα χρεωστούσε, διέταξε ο κύριός του να πωληθή ως δούλος αυτός και η γυναίκα του και τα παιδιά του και όλα όσα είχε, δια να εξοφληθή έτσι έστω και μέρος από το χρέος.

Ματθ. 18,26  πεσὼν οὖν ὁ δοῦλος προσεκύνει αὐτῷ λέγων· κύριε, μακροθύμησον ἐπ᾿ ἐμοὶ καὶ πάντα σοι ἀποδώσω.

Ματθ. 18,26  Επεσε τότε κατά γης ο δούλος εκείνος, τον επροσκυνούσε και έλεγε· “Κυριε, δείξε επιείκειαν και μακροθυμίαν εις εμέ και όλα όσα σου χρεωστώ, θα σου τα πληρώσω”.

Ματθ. 18,27  σπλαγχνισθεὶς δὲ ὁ κύριος τοῦ δούλου ἐκείνου ἀπέλυσεν αὐτὸν καὶ τὸ δάνειον ἀφῆκεν αὐτῷ.

Ματθ. 18,27 Εφάνη δε σπλαγχνικός ο Κυριος του δούλου εκείνου, τον αφήκεν ελεύθερον και του εχάρισεν όλον το χρέος.

Ματθ. 18,28 ἐξελθὼν δὲ ὁ δοῦλος ἐκεῖνος εὗρεν ἕνα τῶν συνδούλων αὐτοῦ, ὃς ὤφειλεν αὐτῷ ἑκατὸν δηνάρια, καὶ κρατήσας αὐτὸν ἔπνιγε λέγων· ἀπόδος μοι εἴ τι ὀφείλεις.

Ματθ. 18,28 Αλλ’ εκείνος ο δούλος όταν εβγήκεν έξω, ευρήκε ένα από τους συνδούλους του, ο όποιος του χρεωστούσε το μηδαμινόν ποσόν των εκατό δηναρίων. Αμέσως τον επιασε και τον επίεζε κατά τον πλέον σκληρόν τρόπον λέγων· Πλήρωσέ μου ο,τι μου χρεωστάς.

Ματθ. 18,29 πεσὼν οὖν ὁ σύνδουλος αὐτοῦ εἰς τοὺς πόδας αὐτοῦ παρεκάλει αὐτὸν λέγων· μακροθύμησον ἐπ᾿ ἐμοὶ καὶ ἀποδώσω σοι·

Ματθ. 18,29  Επεσε τότε ο σύνδουλος εκείνος εις τα πόδια αυτού και τον παρακαλούσε λέγων· Δείξε σε μένα επιείκειαν και μακριθυμίαν και θα σου επιστρέψω τα οφειλόμενα.

Ματθ. 18,30 ὁ δὲ οὐκ ἤθελεν, ἀλλὰ ἀπελθὼν ἔβαλεν αὐτὸν εἰς φυλακὴν ἕως οὗ ἀποδῷ τὸ ὀφειλόμενον.

Ματθ. 18,30 Αυτός δε δεν ήθελε να ακούση τίποτε, αλλά επήγε και τον κατήγγειλε εις τας αρχάς και τον έβαλε εις την φυλακήν, έως ότου πληρώση το χρέος του.

Ματθ. 18,31  ἰδόντες δὲ οἱ σύνδουλοι αὐτοῦ τὰ γενόμενα ἐλυπήθησαν σφόδρα, καὶ ἐλθόντες διεσάφησαν τῷ κυρίῳ ἑαυτῶν πάντα τὰ γενόμενα.

Ματθ. 18,31  Οι άλλοι σύνδουλοί του, όταν είδαν αυτά που έγιναν, ελυπήθηκαν πάρα πολύ και ελθόντες στον κύριόν των του διηγήθηκαν με ακρίβειαν όλα τα γεγονότα.

Ματθ. 18,32 τότε προσκαλεσάμενος αὐτὸν ὁ κύριος αὐτοῦ λέγει αὐτῷ· δοῦλε πονηρέ, πᾶσαν τὴν ὀφειλὴν ἐκείνην ἀφῆκά σοι, ἐπεὶ παρεκάλεσάς με.

Ματθ. 18,32—Τοτε εκάλεσε αυτόν ο κύριός του και του είπε· Δούλε πονηρέ, όλο το τεράστιον εκείνο χρέος σου το εχάρισα, διότι με παρεκάλεσες.

Ματθ. 18,33 οὐκ ἔδει καὶ σὲ ἐλεῆσαι τὸν σύνδουλόν σου, ὡς καὶ ἐγώ σε ἠλέησα;

Ματθ. 18,33 Δεν έπρεπε και συ να λυπηθής και να ελεήσης τον σύνδουλό σου, όπως εγώ ο Κυριος σου σε ελυπήθηκα και σε ελέησα;

Ματθ. 18,34  καὶ ὀργισθεὶς ὁ κύριος αὐτοῦ παρέδωκεν αὐτὸν τοῖς βασανισταῖς ἕως οὗ ἀποδῷ πᾶν τὸ ὀφειλόμενον αὐτῷ.

Ματθ. 18,34 Και οργισθείς ο κύριός του τον έβαλε εις την φυλακήν και τον παρέδωκε στους βασανιστάς, δια να τον βασανίζουν, μέχρις ότου εξοφλήση όλον το χρέος του.

Ματθ. 18,35 Οὕτω καὶ ὁ πατήρ μου ὁ ἐπουράνιος ποιήσει ὑμῖν, ἐὰν μὴ ἀφῆτε ἕκαστος τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ ἀπὸ τῶν καρδιῶν ὑμῶν τὰ παραπτώματα αὐτῶν.

Ματθ. 18,35 Ετσι και ο Πατήρ μου ο επουράνιος θα κάμη εις σας εάν δεν συγχωρήτε ο καθένας στον αδελφόν του, με όλην σας την καρδιά, τα πταίσματα, που έχει κάμει απέναντί σας”.

Οι “Εβραίοι” εκδικούνται 77 φορές οι Χριστιανοί συγχωρούν 77 φορές ! Όσοι συγχωρούν 77 φορές συγχωρούνται 77 φορές ή και απεριόριστες φορές, όσοι εκδικούνται 77 φορές τιμωρρούνται 77 φορές ή και απεριόριστες !

Αμφιβάλλεις;

Διάβασε και αυτόν:

Γεν. 5,3  ἔζησε δὲ Ἀδὰμ τριάκοντα καὶ διακόσια ἔτη, καὶ ἐγέννησε κατὰ τὴν ἰδέαν αὐτοῦ καὶ κατὰ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ καὶ ἐπωνόμασε τὸ ὄνομα αὐτοῦ Σήθ.

Γεν. 5,3 Εζησε δε ο Αδάμ διακόσια τριάκοντα έτη και εγέννησε κατά τα χαρακτηριστικά αυτού σωματικά και ψυχικά ιδιώματα υιόν, τον οποίον ωνόμασε Σηθ.

230 έτη = αριθμολογικώς 23, είμαστε εις το έτος 23 ήτοι 2023 μ.Χ. και είναι ίσως το έσχατον έτος διά την προσπάθεια μεγάλης Μετάνοιας και Συνχώρεσης ! Συνάμα το 23 είναι ο αριθμός των χρωματοσωμάτων του Αδάμαντου, τα οποία αλλάχθηκαν διά της Μετάνοιας και συνχώρεσης που ίσως συνχώρεσε και τον διάβολον και μεταλλάχθηκαν εις πλήρη Φιλόκαλα, όλα αυτά σύνκρινε τα με όσα σου έγραψα ανωτέρω περί Κάϊν, Αύελ, Σήθ…. Και μετά έζησε ακόμη 700 έτη ήτοι αριθμολογικώς 7, όλα μαζύν τα αριθμολογικά 2, 3 και 7 = 237, ο αριθμός που σας τόνισα εις τα άλλα άρθρα διά την σύνκρουση εις τα Τέμπη, ανάτρεξε και οίδε1 και 237+273+327+372+723+732=2664 = αριθμολογικός 666 [θυμήθου ότι σου έγραψα σε αυτά τα άρθρα και παλαιότερα ότι είναι ιερός αριθμός και αντιγρά φεται και σφετερίζεται εκ διαβόλου και Αντίχριστου και βεβαίως δεν πρέπει να τον δεχθείς από τον διάβολον, όπως δεν πρέπει ούτε ύδωρ εν ώρα δίψας να δεχθείς από τον διάβολον]. 2664/2=1332/2=666….. Όσον διά τα άλλα έτη που έζησαν οι άλλοι της Γένεσις έχουν την Αριθμοσοφική σημασία τους επίσης… ίσως τα αναφέρουμε σε άλλα άρθρα….

Τα πρώτα 23 χρωματοσώματα εκ της γης και εν τη Εύα μετά τον Αδάμαντον όμοια και ύστερα μεταλλάχθηκαν κατ’ εμπειρίες, προθέσεις, μετάνοιες και ούτω καθεξής των μετέπειτα ανθρώπων.

Το 23 είναι η 11η νυχθερινή ώρα… Το 23 είναι ο έσχατος ακέραιος αριθμός του Π ήτοι 3,14…. όταν διαιρείται με το 0,14…. και όπως βλέπετε τα τραύματα-άρθρα διά την σύνκρουση εις τα Τέμπη και την εσκεμμένη θυσία των Συνανθρώπων μας έχει να κάνει με αυτά…. Το 118 κλειδί σιδηροδρόμου με την ανατίναξη του φωσγενίου που τίκτεται εις τους -118ο C.

Η ανατίναξη λέγει έγινε στις 28/02/2023 η ώρα 23:2

Η ανατίναξη έγινε 23:2

Μέχρι το 23:2 παραμένουν 40 λεπτά…. πόσα έπρεπε να είναι διά να τους βολεύει βάσει αριθμολογικής θυσίας τους από τα 60 λεπτά;…. Εάν είναι 23:24 τότε παραμένουν 36 λεπτά ή 23:25 παραμένουν 35 λεπτά ή 3,5 έτη πολέμου και ή σκλαβιάς ή η έναρξη της δεύτερης 3,5 ετίας αφού πέρασε η κορωνοτυραννία που σημαίνει τον Μάϊο του 2023 μ.Χ. αρχίζει η 2η 3,5 ετία και Απρίλιον του 2026 μ.Χ. η τρίτη 3,5 ετία έως Σεπτέμβρη του 2030 μ.Χ. αριθμολογικός πάλιν 23!….

Οι απόψεις κάτω εις τα σχόλια, ταπεινοφροσύνη.

[Ματθ. 18,1  Ἐν ἐκείνῃ τῇ ὥρᾳ προσῆλθον οἱ μαθηταὶ τῷ Ἰησοῦ λέγοντες· τίς ἄρα μείζων ἐστὶν ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν; = 118

Ματθ. 18,1 Εκείνην την ώρα προσήλθαν οι μαθηταί στο Ιησούν και είπαν· “ποιός άρα γε είναι μεγαλύτερος εις την βασιλείαν των ουρανών;”

Ματθ. 18,2 καὶ προσκαλεσάμενος ὁ Ἰησοῦς παιδίον ἔστησεν αὐτὸ ἐν μέσῳ αὐτῶν καὶ εἶπεν·

Ματθ. 18,2  Επροσκάλεσε τότε ο Ιησούς ένα παιδί, το έβαλεν όρθιον στο μέσον αυτών και είπε·

Ματθ. 18,3  ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ στραφῆτε καὶ γένησθε ὡς τὰ παιδία, οὐ μὴ εἰσέλθητε εἰς τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν.]

Παναγιώτης Δίας

ΠΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΌ ΣΤΟ ΑΛΚΟΌΛ!
Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/05/2023 @ 10:41 ΠΜ

 2. Γιωργος 03/05/2023 @ 5:25 ΜΜ

  Το να θες να γραφεις αρλουμπες γραψε.δημοκρατια εχουμε.Τον Χριστο και Τον Κυριο μας γιατι τον ανακατευεις στα αρθρα σου;;νομιζεις οτι επειδη πετας δυο λεξεις περι Θεου και Χριστου οτι απεκτησαν και εγγυροτητα τα αρθρα σου;;;;κοιτας να ξεγελασεις δηλαδη θολωνοντας μας με δηθεν πληροφοριες απο Παλαια και Καινη Διαθηκη;παραποιεις και εξαπατας και αυτο εχει πνευματικο κοστος για εσενα βαρυ.πολυ βαρυ.τα εχεις τελειως χαμενα και εχεις και επαρση οτι κατεχεις γνωση.κοιτα να πας για εξομολογηση!!!!

 3. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/05/2023 @ 5:32 ΜΜ

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ,Σε Λειτουργία Πλήρους Οθόνης

 4. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:51 ΜΜ

  ΓΙΩΡΓΟΣ, δηλαδή οι αναφορές που γράφω από Αγία Γραφή πήγες και κύτταξες και δεν τις γράφει; Δεύτερον, εσύ ο συνδούλος υπό Ιησού Χριστόν θα μου απαγορεύσεις επειδή φθονείς να αναφέρομαι εις Τον Χριστόν, κρίνε τον εαυτόν σου ή μήπως Ο Χριστός σου έδωσε άφεση αμαρτιών εκ των προτέρων να με κρίνεις, διότι μας το παίζεις χριστιανούλης αλλά μπορεί και να μην εκτιμάεις καθόλου Τον Χριστόν, απλά θέλεις να επηρεάσεις τους Χριστιανούς, μπορεί να πιστεύεις και σε πολλούς θεούς, έτσι….

 5. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:52 ΜΜ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ, αφαιρεμένον μας λέγει το βίντεο εάν το ξανά βρεις ανέβασε το. Ο θεός μαζύν σου!….

 6. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 11:19 ΜΜ

  Χρήστο, εάν γεμίσουν εκρηκτικά τα τραίνα ξημερώματα και τα ανατινάξουν στην μέση της Αθήνας και αρχίσει και πόλεμος τι θα γίνει; Πάντοτε φώναζα μη εμπιστοσύνη στην τεχνολογία, να είναι ελεγόμενη από χίλιες πάντες, έλεγα τρεις δρόμοι όλοι κι’ όλοι για να βγει ο κόσμος από την Αθήνα, να τα, Ο Θεός μαζύν σου αδελφέ!

 7. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/06/2023 @ 2:39 ΠΜ

  ΠΡΟΣ
  ΠάνοςΓέριμου

  ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣTO Watch on YouTube
  ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ YouTube ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

 8. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/06/2023 @ 2:55 ΠΜ

  23:21:18 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΈΚΡΗΞΗΣ

 9. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/06/2023 @ 9:19 ΠΜ

  Καλή ήμερα………και καλή εβδομάδα σε όλους……..σας εύχομαι… ΠάνοςΓέριμου.

  https://www.oodegr.com/neopaganismos/diogmoi/thyrathen_2.htm#4._

 10. ΠάνοςΓέριμου 03/08/2023 @ 1:23 ΠΜ

  Χρήστο Ο Θεός μαζύν σου, ωραίον το βίντεο με όσα λέγει!

 11. ΠάνοςΓέριμου 03/08/2023 @ 1:28 ΠΜ

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/06/2023 @ 2:55 ΠΜ
  23:21:18 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΈΚΡΗΞΗΣ

  Εάν αυτό είναι το νούμερο τότε έχουμε 118 και 232 350 = 35 και εδώ αλλάζει κάτι που είδα και λέω τακτικά = 3,5 έτη, το είπα και σε πρόσφατα άρθρα για τα δεύτερα 3,5 έτη της προφύτισσας από τα τρία = 11,5 ή τα πρώτα αντίχριστου…. 232+232+322+322+223+223=1554=555=15=6, 1554/2=777 δες τι έγραψα για μποινγκ, Λαχέμ υιόν Κάιν και 77 και 7 Χριστού και Λαχέμ ήτοι για το 777….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*