11:36 - 08/04/2021

Μήπως έχουμε εμφάνιση του ψευδομεσσία;

Παρουσιάστηκε ένα βίντεο για κάποιον στο Ισραήλ που τον εμφανίζουν οι Εβραίοι ως “μεσσία”. Το όνομά του είναι Shlomo yehuda beeri.

Βλέπουμε στο βίντεο να συρρέουν οι ραβίνοι γύρω του και να του φιλούν το χέρι, ενώ είναι και αυτός ραβίνος, είναι 32 ετών, γνωρίζει τέλεια τις γραφές τους και χαίρει μεγάλης εκτίμησης.

Μήπως είναι αυτός ο προφητευόμενος ψευδομεσσίας; Καλό είναι να προσέχουμε πολύ και να είμαστε σε εγρήγορση.

Ο σχολιαστής στο βίντεο μας δείχνει τον φερόμενο ως μεσσία στο τείχος των δακρύων στην Ιερουσαλήμ με πλήθος ραβίνων γύρω του λέγοντας ότι μάλλον βρισκόμαστε στα χρόνια της μεγάλης αναταραχής.

Εδώ το βίντεο.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. ΔΕ μας εφτανε ο Ιησους ο εβραιος θα εχουμε και δευτερο μεσσια στην ιδια ηλικια με τον τζιζας;

  2. έχει κατακλειστέί το γιουτουμπ με αρκετά βίντεο περί του θέματος. Ομως τα αρχικά βιντεο σε ισπανικά, λένε ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δουμε την επίσημη ανακοίνωση των ορθοδόξων Εβραίων..

  3. Μήπως ξέχασες ότι τον Χριστό αυτοί που αναφέρεσαι τον βασάνισαν, χλεύασαν, πρόδωσαν και σταύρωσαν…;

  4. Καίσαρας 04/08/2021 @ 2:14 ΜΜ

    Αν ο Μεσσίας ήταν ακόμα ένα χαϊβάνι που κοπανάει το κεφάλι του στον “τοίχο” την είχαμε “βάψει”…Ονειρεύονται οι Εβραίοι γιατί ξέρουν ότι θα την “πληρώσουν” για αυτά που έχουν κάνει…

  5. Μόνο ένα τέτοιο μαλιαρο τρισαθλιο πράμα που ον δεν το λες ούτε καν θηρίο 666 της ζούγκλας του Ταρζάν,μπορεί να πλανησει τους εκλεκτούς αφυπνισμενους ακροδεξιούς Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς.χαλαλ θυσία ο θάνατος των ηλίθιων πιστών του Χριστού από νοεκαπιταλιστική φασιστική εξαθλίωση ως νεομασονικη χριστιανικη αιτια της τιμωρίας για τις (αμαρτίες)τους.Η ηδονή των απενταρων βλάσφημων αλητών είναι να αποφτωσουν την μαμά και του νέου 666 Χριστού για να δει και αυτή λίγη χαρά στο θεϊκό μ..ι της

  6. Αφήστε τα χαζά! Ο Αντίχριστος θα είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη κι όχι ένα κατώτερο ανθρώπινο ον με το σαθρό του σαρκίο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh