09:34 - 17/02/2020

Μετατόπιση πόλων: Θεωρία κοίλης γης.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μετατόπιση πόλων: Θεωρία κοίλης γης.

Γιατί υπάρχουν θεωρίες; Επειδή τα πάντα ξεκινούν με μια θεωρία ακόμα και το youtube ήταν πρώτα μια ιδέα .. μια θεωρία … πριν γίνει μια πραγματικότητα στο διαδίκτυο.

Αυτό που γνωρίζουμε σχετικά με αυτό το θέμα είναι ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου που καλύπτουν τα νέα πάνω στον πλανήτη στον οποίο ζούμε .. σημαίνει συνήθως κάτι είναι τρομερά λανθασμένο … ή απλά κάτι που δεν θέλουν να το ξέρεις!

Τι κρύβονται πίσω από τους πόλους μας;

Μέρος 1 – Κοίλη Γη. Μέρος 2 – Επίπεδη Γη / θόλος. Μέρος 3 – Σφαιρική Γη / Σφαίρα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*