Το Μενου της Πίτσας… Παιδεραστιας…Σατανισμός και Ουασιγκτον

 
Η ελίτ αισθάνεται την πίεση της Pizza Gate…και άρχισε να ρίχνει ειδήσεις παραπέτασμα… για αυτούς που δεν έχουν διαβάσει τι είναι…ειναι το κύκλωμα παιδεραστών της ελίτ που χρησιμοποιεί παιδάκια για όλες τις γεύσεις και για όλες τις “κουζίνες”!!!
Λίγοι πολίτες γνωρίζουν το μέγεθος του κυκλώματος παιδεραστών που πρέπει να έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε ολο τον πλανήτη….το δίκτυο παιδεραστών απλώνεται από τους μικρούς μέχρι τους μεγάλους της Ουάσιγκτον  ….είναι γνωστή με το όνομα Πίτσα Gate, και ακόμη συνεχίζουν να είναι εκτός ελέγχου…εφόσον αυτοί κινούν τα νήματα γύρω από το εμπόριο παιδιών και ζωών… Η Κλίντον και ο Τζον Ποντεστα είναι οι ύποπτοι για την διακίνηση των παιδιών μέσα από την πιτσαρία.
 
Τι ακριβώς έγινε όμως πριν λίγο καιρό στις ΗΠΑ και άρχισαν όλα να βγαίνουν στην επιφάνεια. Σύμφωνα με τις αμερικανικές ειδήσεις ο 28χρονος Edgar Maddison Welch από το Salisbury, της Βόρειας Καρολίνας μπήκε στο μαγαζι που τροφοδοτούσε παιδάκια μέσω του καταλόγου, με την ονομασία Comet Ping Pong πίτσα. 
Ο Edgar  είχε ένα όπλο μαζί του και αρχισε να πυροβολεί στην πιτσαρία-εστιατόριο, τουλάχιστον μία φορά, αλλά κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε. Ο άνδρας συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία και δήλωσαν ότι προφανώς ήταν σε σύγχυση δηλαδή ήταν παρανοϊκός. 
 
 
Λέγεται ότι ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας… σε αυτό  
εδω το άρθρο ο κύριος  Αχιλλεας Αλυφαντης  είναι ένας από 49 σημαντικότερους ανθρώπους στην Ουάνσιγκον 
Εδω οι εικόνες στο ινσταγκραμ για την αγάπη των παιδιών και απο κατω η επεξηγηση της κωδικής παιδεραστικής λανγκουιτς… 
 
 
 
 
Ο κατάλογος του FBI και το λογότυπο της πιτσαρίας Κομήτη Ping Pong 
Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

3 thoughts on “Το Μενου της Πίτσας… Παιδεραστιας…Σατανισμός και Ουασιγκτον

  1. Έλεος! says:

    Μπορεί να είμαι Ορθόδοξος και η δολοφονία να είναι θανάσιμη αμαρτία, αλλά εάν πέρσι στα χέρια μου ένα τέτοιο κτήνος θα το απολαμβάνω για μήνες.. Θα τον βάλω στην αποθήκη, Θα τον ταΐσω, Θα τον ποτίζω, μέχρι και φιάλες με αίμα θα φέρω για να μην πεθάνει..
    Και θα τον βασάννίζω ξανα και ξανα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *