ΜΑΤΡΙΞ: ΚΩΔΙΚΑΣ 26 ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜΑΤΡΙΞ: ΚΩΔΙΚΑΣ 26 ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Και η επανάληψη μέσα στο Μάτριξ με τα λεωφορεία κυλάει ρολόι…ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ λεωφορείο του χρόνου σε Σαββάτο…. Συνολικά χάθηκαν 11 ζωές στους Τουρκικούς δρόμους και ψάχνοντας με αρκετή δυσκολία βρήκαμε στις εικόνες τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος με τον γνωστό κώδικα 26.

Φυσικά δεν είναι όλος ο αριθμός και έχει και άλλα νούμερα…αλλά η αρχή της πινακίδας έχει το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερες φωτογραφίες από όλο τον αριθμό κυκλοφορίας..

Σε αυτή την εικόνα θα δείτε το τρελό λεωφορείο στην Μόσχα με νούμερο 92…δηλαδή τον καθρέφτη του σημερινού στην Τουρκία!!!

 

Και επειδή το Μάτριξ αγαπάει τα μοτίβα δείτε πόσες ακριβώς ημέρες είναι η διαφορά του Χριστουγεννιάτικου «τρελού» λεωφορείου της Μόσχας (25-12-17) με το σημερινό «τρελό» λεωφορείο στην Τουρκία….ακριβώς 26 ημέρες μετά!!!

From and including: maandag 25 december 2017

To, but not including zaterdag 20 januari 2018

Result: 26 days

KORAKS

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

2 thoughts on “ΜΑΤΡΙΞ: ΚΩΔΙΚΑΣ 26 ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  1. Αθανασιος says:

    Κοραξ μην ραμφιζεις ανουσια δεν βλεπεις πια οτι δεν υπαρχει ματριξ ,κολησε στα 26ρια και αρδανοποιηθηκε εκει.Τωρα ολες οι προσομιωσεις του γεγονοτα- συμβαντα ειναι dejavu,επαναληψεις της τραγωδιας του,δηλ.μια αληθινη πλεον κομωδια!..μεχρι λιγο ακομα να πεσει τελιως ο πινακας,και να ξεκαρδιστουν ολοι πλην τους σοβαρους,και αγελαστους,που ενδεχεται απλα να τρελαθουν λιγακι…..

  2. filarianna says:

    Τουρκία: Αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο και παραλίγο να πέσει στη θάλασσα
    7 ημέρες πριν τις 20/1, πάλι Σάββατο 13/1 αεροσκάφος της Pegasus Airlines
    πτήση Άγκυρα – Τραπεζούντα 162 (=9) επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος ευτυχώς όλοι σώοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *