ΜΑΤΡΙΞ: ΚΩΔΙΚΑΣ 26 ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜΑΤΡΙΞ: ΚΩΔΙΚΑΣ 26 ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Και η επανάληψη μέσα στο Μάτριξ με τα λεωφορεία κυλάει ρολόι…ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ λεωφορείο του χρόνου σε Σαββάτο…. Συνολικά χάθηκαν 11 ζωές στους Τουρκικούς δρόμους και ψάχνοντας με αρκετή δυσκολία βρήκαμε στις εικόνες τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος με τον γνωστό κώδικα 26.

Φυσικά δεν είναι όλος ο αριθμός και έχει και άλλα νούμερα…αλλά η αρχή της πινακίδας έχει το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερες φωτογραφίες από όλο τον αριθμό κυκλοφορίας..

Σε αυτή την εικόνα θα δείτε το τρελό λεωφορείο στην Μόσχα με νούμερο 92…δηλαδή τον καθρέφτη του σημερινού στην Τουρκία!!!

 

Και επειδή το Μάτριξ αγαπάει τα μοτίβα δείτε πόσες ακριβώς ημέρες είναι η διαφορά του Χριστουγεννιάτικου “τρελού” λεωφορείου της Μόσχας (25-12-17) με το σημερινό “τρελό” λεωφορείο στην Τουρκία….ακριβώς 26 ημέρες μετά!!!

From and including: maandag 25 december 2017

To, but not including zaterdag 20 januari 2018

Result: 26 days

KORAKS

Loading...

2 thoughts on “ΜΑΤΡΙΞ: ΚΩΔΙΚΑΣ 26 ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  1. Αθανασιος says:

    Κοραξ μην ραμφιζεις ανουσια δεν βλεπεις πια οτι δεν υπαρχει ματριξ ,κολησε στα 26ρια και αρδανοποιηθηκε εκει.Τωρα ολες οι προσομιωσεις του γεγονοτα- συμβαντα ειναι dejavu,επαναληψεις της τραγωδιας του,δηλ.μια αληθινη πλεον κομωδια!..μεχρι λιγο ακομα να πεσει τελιως ο πινακας,και να ξεκαρδιστουν ολοι πλην τους σοβαρους,και αγελαστους,που ενδεχεται απλα να τρελαθουν λιγακι…..

  2. filarianna says:

    Τουρκία: Αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο και παραλίγο να πέσει στη θάλασσα
    7 ημέρες πριν τις 20/1, πάλι Σάββατο 13/1 αεροσκάφος της Pegasus Airlines
    πτήση Άγκυρα – Τραπεζούντα 162 (=9) επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος ευτυχώς όλοι σώοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share
Tweet
+1