23:45 - 14/12/2016

Η κρυστάλλινη σφαίρα του Σάμπατο

Όταν το 322 αποτύπωμα σηματοδότησε την τύχη του ενός την 8η ημέρα

Ως υπενθύμιση:

“TILL TIME IN HIS DEATH – STRUGGLE GROANS”

Το TIME (ΧΡΟΝΟΣ) είναι ένα εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό Αμερικανικό περιοδικό. το πρώτο τεύχος του οποίου δημοσιεύθηκε στις 3.3.1923. Το όλο θέμα ήταν μόνο 32 σελίδες, συμπεριλαμβανομένων του εμπροσθόφυλλου και του οπισθόφυλλου.

Δημιουργήθηκε από τον Briton Hadden (hades – Άδης) και τον Henry Luce (lucifer – εωσφόρος). Οι οποίοι ήταν συμμαθητές στο Yale. Δηλωμένοι φασίστες και σατανιστές.
η λίστα των μελών της Scull and bones του 1920

Στη λίστα των εισηγμένων μελών αναφέρονται τα ονόματα των Briton Hadden και Henry Robinson Luce.

________________________________________________________________________________________________________

Απ.Ιω 6,8 Και είδα, και ιδού ίππος χλομός, και αυτός που κάθεται πάνω του έχει όνομα ο Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του. Και τους δόθηκε εξουσία πάνω στο ένα τέταρτο της γης, για να σκοτώσουν με ρομφαία και με λιμό και με θάνατο και από τα θηρία της γης.

Και είδα…. Το ρολόι δείχνει πάντα 8

έτσι όπως φαίνεται στη λίστα των μελών……

Το Α → 322 αρχή του κειμένου
Και το Ω → 119 στο τέλος του κειμένου

To Crystal Ball Sabato είναι ένα ελεύθερο (?), ακομμάτιστο (?) εβδομαδιαίο διαδικτυακό ενημερωτικό πολιτικό δελτίο και ιστοσελίδα, που αναλύει την τρέχουσα αμερικανική πολιτική και προβλέπει την εκλογική έκβαση – τα τελικά αποτελέσματα, της Βουλής των Αντιπροσώπων, της Γερουσίας και των προεκλογικών εκστρατειών για την προεδρία των ΗΠΑ. Το Crystal Ball, ως έκδοση του Κέντρου Πολιτικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, ιδρύθηκε από τον πολιτικό αναλυτή Λάρι Σάμπατο, (ελεύθερο και ακομμάτιστο!) υποστηρικτή της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος, και τον Ρόμπερτ Κέντ Γκούτς, Καθηγητή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

[E]lectoral – [Ε]κλογές 322
προβλέποντας τις ψήφους των εκλεκτόρων (Electoral Votes) στις 7/11/2016

Τελικά η κρυστάλλινη σφαίρα του Σάμπατο όντως έσπασε;

11/9 [9/11] → 322 ο θάνατος μίας πολιτικής καριέρας, ότι παραμείνει θα είναι η μουτζούρα του δακτυλικού αποτυπώματος… 232 …

Η αλήθεια βρίσκεται στο Α και το Ω, στο προφορικό και στο κείμενο.
1ον προφορικά, 2ον με είδωλο (χάρτης), 3ον με κείμενο

προσοχή στην ΩΡΑ – ΧΡΟΝΟΣ

Για όσους παρακολούθησαν το παραπάνω βίντεο, Η ΩΡΑ – ΧΡΟΝΟΣ 8:00 [pm MT] εμφανίζεται ενώπιον και των 3 μαρτύρων….

Το Εκλεκτορικό Κολλέγιο (Electoral College) είναι πολιτικός θεσμός των ΗΠΑ, μέσω του οποίου εκλέγεται ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κάθε τέσσερα χρόνια

http://www.cnn.gr/reportaz/video/7312/ekloges-hpa-2016-ti-einai-to-kolegio-ton-eklektoron

332+216= 548 !!!!!

γιατί 332 (=8 χρόνος) ψήφοι στην Κλίντον αφού για το 2016 οι Εκλέκτορες (Electors) αριθμούν 538;
Γιατί 10 παραπάνω;

CBS NEWS November 9, 2016, 7:44 AM

http://www.cbsnews.com/news/hillary-clinton-privately-concedes-in-phone-call-to-donald-trump/?ftag=CNM-00-10aab7e&linkId=30966476
….. Hillary Clinton called president elect Donald Trump to concede at about 2:30 a.m., but gave no speech and put out no public statement Tuesday night after her stunning defeat. Now, supporters are awaiting her speech Wednesday at 10:30 E.T…..
H Χίλαρι Κλίντον κάλεσε τον εκλεγμένο Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ ώστε να τον αναγνωρίσει, στις 02.30 π.μ. περίπου, αλλά την Τρίτη το βράδυ μετά την καταπληκτική ήττα της, δεν προέβη σε καμία δημόσια ομιλία ή σε κάποια δήλωση. Τώρα, οι υποστηρικτές αναμένουν την ομιλία της την Τετάρτη στις 10:30 (Eastern time)

2:30 + 8 = 10:30

Αποδέχεται τις εκλογές της 8ης στις 9 Νοεμβρίου στις 2:30 πμ …. 11/9 02.30 →1.1923.0

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_presidential_election,_2016

τι μας δίνουν τα στοιχεία στον παραπάνω πίνακα των προεδρικών εκλογών
Ντόναλντ Τράμπ Χίλαρι Κλίντον

Εκλεκτορική ψήφος 306 232 → 322
Διεξαγωγή Πολιτ. 30 + ME-02 20 + DC → 30- 02-20 →322

η Κλιντον στα μωβ κάνει την δημόσια εμφάνισή της και βγάζει λόγο.

NEW YORK, NY – NOVEMBER 09: Former Secretary of State Hillary Clinton, accompanied by her husband former President Bill Clinton, concedes the presidential election at the New Yorker Hotel on November 9, 2016 in New York City. Republican candidate Donald Trump won the 2016 presidential election in the early hours of the morning in a widely unforeseen upset. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Το μωβ είχε μία συμβολική χροιά για τα μέλη του κινήματος τις ονομαζόμενες «Σουφραζέτες». Φορούσαν μωβ ως σύμβολο της αξιοπρέπειας , πράσινο για την ελπίδα και λευκό για την αγνότητα.

Για κάποιους το μωβ ως συνδυασμός του κόκκινου και του μπλέ (τα αντίπαλα κόμματα) είναι συμβολισμός της ενότητας των ΗΠΑ. Σε αντίθεση με το εξώφυλλο του περιοδικού TIME που ανακοινώνει τον Τράμπ ως Πρόεδρο των Διαιρεμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Για άλλους το μωβ, σε συνδυασμό με την ομιλία της Χίλαρη μετά την ήττα της, αποτελεί προειδοποίηση.
Το συγκρίνουν μάλιστα με την έγχρωμη επανάσταση.

Ένας όρος που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο από τα μέσα ενημέρωσης για να περιγράψει διάφορες σχετικές κινήσεις που αναπτύχθηκαν σε διάφορες κοινωνίες στην πρώην Σοβιετική Ένωση τα Βαλκάνια και ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Οι συμμετέχοντες στις έγχρωμες επαναστάσεις έχουν χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον μη-βίαιη αντίσταση, που ονομάζεται επίσης πολιτική αντίσταση. Μέθοδοι όπως διαδηλώσεις, απεργίες, πορείες διαμαρτυρίες, έχουν ως σκοπό την υποστήριξη της Δημοκρατίας, καθώς και την πίεση εναντίον των κυβερνήσεων που θεωρούνται διεφθαρμένες ή / και αυταρχικές, για ουσιαστικές αλλαγές. Αυτές οι κινήσεις γενικά υιοθετούν ένα συγκεκριμένο χρώμα ή ένα λουλούδι ως σύμβολό τους. Στις έγχρωμες επαναστάσεις σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μη βίαιης αντίστασης, αναλαμβάνουν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και ιδιαίτερα οι ακτιβιστές φοιτητές.

Μία τέτοια επανάσταση ήταν η μωβ επανάσταση του Ιράκ. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε από τον Τζορτζ Μπους (νεότερο) για να περιγράψει τον ερχομό της δημοκρατίας στο Ιράκ μετά τις ιρακινές εκλογές του 2005. Το όνομα προέρχεται από το χρώμα που έβαφαν το δείκτη δάχτυλο των ψηφοφόρων προς αποτροπή δόλου πολλαπλών ψήφων. Ο όρος εμφανίστηκε για πρώτη φορά λίγο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2005 σε διάφορα ιστολόγια και κύρια άρθρα ατόμων που υποστήριζαν την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ. Ο όρος έλαβε ευρύτερη χρήση κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Τζορτζ Μπους στις 24 Φεβρουαρίου του 2005 στη Μπρατισλάβα, για μια σύνοδο κορυφής στην οποία παραβρέθηκε και ο Βλαντιμίρ Πούτιν . Ο Μπους είχε δηλώσει τότε: «Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει γεγονότα ορόσημο στην ιστορία της ελευθερίας: την Επανάσταση των Ρόδων στη Γεωργία, την Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία, και τώρα, τη Μωβ Επανάσταση στο Ιράκ».

Ήδη αμέσως μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, παρατηρήθηκαν πρωτοφανείς διαδηλώσεις. Ο χρόνος θα δείξει….

filarianna1

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=205.msg900#msg900

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. XM!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΟΝΤΩΣ ΦΛΕΒΑ!!!
  ΧΙΛΑΡΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ!!!ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!
  ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
  ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΧΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ!!!
  ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΦΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ!!!
  ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

 2. Παναγιωτης Αναστασακος 12/15/2016 @ 12:59 ΜΜ

  βαλε στην σειρα σκεψης το ρουχο της μαντονα και την ευτερπη ..

 3. Παναγιωτης Αναστασακος 12/15/2016 @ 1:12 ΜΜ

  oafypnistis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_13.html#more

 4. Καποιος καπου καποτε... 12/15/2016 @ 10:04 ΜΜ

  Ακομη … και η επιλογη των χρωματων … συσχετιζεται με την ιστορια αυτου του κοσμου.Των χρωματων ,των ηχων, των δονησεων, που συνθετουν το παρον ,το παρελθον, το μελλον.Οπως και ναχει ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ…crazy eyes…Μη μασατε η διασπορα δυναμεων ειναι και η σωτηρια μας…Εχουν χασει ηδη.

 5. Καποιος καπου καποτε... 12/15/2016 @ 11:08 ΜΜ

  Το μωβ φοριεται πολυ , παει με ολα στις μερες μας…Show me what different you make???ok i love you…

 6. Το μωβ (ως συνδυασμός κόκκινου και μπλε) ήταν το κυρίαρχο χρώμα αυτής της χρονιάς γενικότερα. 19.4.2016 Τραφάλγκαρ Σκουέρ Λονδίνο εγκαίνια Αψίδας του Θριάμβου (πύλη του Βάαλ) και το βράδυ φωταγωγήθηκε [ΚΟΚΚΙΝΗ. ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ] 19.4.2016 Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ φωταγωγείται [ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ] για την επικράτηση του Ντόναλντ Τράμπ έναντι του Κρούζ στη Νέα Υόρκη και βαθύ μπλέ για την επικράτηση της Κλίντον έναντι του Σάντερς. 21 Απριλίου γενέθλια της Ελισάβετ – θάνατος του Πρινς. Ενώ την ίδια μέρα, ο Ομπάμα πραγματοποιεί ταξίδι στην Αγγλία και δειπνεί με τη βασίλισσα. Η Μισέλ φορούσε ανοιχτό μωβ. Το μωβ είναι συνδυασμός του μπλε και του κόκκινου. Θεωρείται αυτοκρατορικό χρώμα μιας και ήταν η προτίμηση των ηγεμόνων κατά την περίοδο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας , και αργότερα των Ρωμαιοκαθολικών, επισκόπων . Ομοίως, στην Ιαπωνία, το χρώμα παραδοσιακά συνδέεται με τον αυτοκράτορα και της αριστοκρατία. Από κει και πέρα έχει χρησιμοποιηθεί ως συμβολικό χρώμα από τους ελευθερο τέκτονες, τους σατανιστές, παντός είδους παγανιστές και τελετάρχες, αλλά και το πρόγραμμα Μονάρχης (Μωβ = σκανδάλη)
  Στις [9] Δεκεμβρίου, η Μαντόνα παραλαμβάνει το βραβείο [11η απονομή] Billboard: Γυναίκα της Χρονιάς 2016 [9/11]. Σε δηλώσεις της προς δημοσιογράφους πριν την εκδήλωση, έκανε λόγο για την ανάγκη ως γυναίκα να παλέψει …. Τώρα που έχασε τις εκλογές η Χίλαρη.. [μωβ επανάσταση]
  Η εκδήλωση έγινε στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά όπως είχα προαναφέρει, στις 7 Δεκεμβρίου (24 ημέρες έως το τέλος του έτους) συμπληρώθηκαν 75 χρόνια από την Επίθεση στο Περλ Χάρμπορ (1941). Ημέρα που επέλεξε το περιοδικό TIME, να ανακοινώνει τον Τράμπ ως Πρόεδρο των Διαιρεμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η κωδική ονομασία της αιφνιδιαστικής επιχείρησης των Ιαπώνων ήταν Τορά! Τορά! Τορά! ( Ιαπωνικά : トラ•トラ•トラ) κυριολεκτικά σημαίνει « τίγρης» και είναι αρκτικόλεξο της φράσης 突撃雷撃 «επίθεση αστραπή»Αστραπή και 24 κεραυνός ♃. Το κουστουμάκι της κας Τσικόνε εκτός από τίγρης και αστραπές και «άγκυρα» θα μπορούσαμε να πούμε πως φέρνει προς το μπλε μωβ….
  http://static.idolator.com/uploads/2016/12/madonna-billboard-women-in-music-1481380892.jpg
  TIME: «President-elect Donald Trump photographed at his penthouse on the 66th floor of Trump Tower in New York City on Nov. 28.»
  Donald Trump D=4 T=20 D+T=24 = ♃(Κρυμμένος κεραυνός)
  10,18 Εἶπε δὲ αὐτοῖς· ἐθεώρουν τὸν σατανᾶν ὡς ἀστραπὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεσόντα.
  24~42 αλλαγή βάσεων 28 Σημαδεμένος Penthouse on the 66th P=1[6] on the [66]th
  in NYC … N=14+Y=25+C=3 = 42 τον 11ο μήνα
  http://lybio.net/wp-content/uploads/Madonna-Billboards-Women-In-Music-Awards-Speech.jpg
  ” Long live The Queen!”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*