08:56 - 31/03/2021

Κι όμως … Ιός Sars Cov- 2 δεν βρέθηκε ποτέ… Πρότζεκτ Ιμμάνουελ

Παγκόσμια κρίση υποτιθέμενης κορωνοπανδημίας… και των σκληρών λοκ ντάουν…

Ένα χρόνο μετά… Κι ενώ ήδη πεθαίνουν άνθρωποι από τις παρενέργειες εμβολίεων ή από εσφαλμένη αγωγή ή διασωλήνωση σε νοσοκομεία…

Ενώ υπάλληλοι και απασχολούμενοι σε γηροκομεία ή στο χώρο υγείας πιέζονται άμεσα ή έμεσα για τον εμβολιασμό τους…

Ενώ “απειλούνται” τα παιδιά όλων των χωρών της Ευρώπης να συνηθίσουν τη χρήση self test για τον υποτιθέμενο ιό…

Ενώ ήδη έχει καταστραφεί η μικρή και μεσαία τάξη οικονομικά… Επιστρέφουμε στην βασική αρχή από όπου ξεκίνησαν όλα… Υπήρξε πράγματι ένας νέος φονικός ιός;

Έγιναν πράγματι επιστημονικές εργασίες; Απομονώθκε ένας νέος ιός που να δικαιολογεί όλα αυτά τα μέτρα και τις πιέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο;

Στο βίντεο παρακάτω ο Δρ. Στάφαν Λάνκα και το Πρότυεκτ Ιμμάνουελ βάζουν τα πράγματα στη θέση τους με την ελπίδα να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο… και να είναι ο κόβιντ η ευκαιρία της ανθρωπότητας

To Σχέδιο Ιμμάνουελ δεν κατανοείται δίχως τα παρακάτω βίντεο:

1.

2.

-Διάλεξη:

1ο μέρος (ελληνικά)

2ο μέρος (αγγλικά)

ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ:

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Το πρώτο από τα ειδικά μας μορφότυπα με τίτλο “Λόγω των τρεχόντων περιστάσεων” ασχολείται με αμφιλεγόμενα, οξεία ερωτήματα, φήμες και θεωρίες γύρω από το θέμα “Κορώνα” και όλα όσα σχετίζονται με αυτό. Εφόσον εμφανίστηκαν νέες αναφορές στη δημοσιότητα, που έχουν τη δυνατότητα πρόκλησης (πρόσθετου) φόβου, μίσους και βίας και, πάνω απ όλα, να διασπείρουν επικίνδυνη παραπληροφόρηση από τον τομέα της ιατρικής και της επιστήμης, θελήσαμε να συνεισφέρουμε κι εμείς με μία δημοσίευση, το συντομότερο δυνατόν. Σε αντίθεση με το κύριο πρόγραμμά μας, αυτό το μορφότυπο αποτελεί κυρίως μια τοποθέτηση. Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε την ανάρτησή μας σχετικά γρήγορα, δεν εστιάσαμε τόσο στις λεπτομέρειες και για ακριβείς αποδείξεις των δηλώσεών μας παραπέμπουμε στο κύριο πρόγραμμά μας, όπου και δημοσιεύουμε λεπτομερή λίστα των πηγών της κάθε αναρτήσής μας. Εφόσον όλα τα θέματα που πραγματευόμαστε, είναι άμεσα συνδεδεμένα, γι’ αυτό και όλα τα περιεχόμενα των ειδικών μορφότυπων, τεκμηριώνονται από τις πηγές του κύριου προγράμματός μας.

– – –
Α.Α.Α. αρ. 1: “Βιολογικά όπλα – ο μύθος των τεχνητών παθογόνων”.

Στο πρώτο επεισόδιο του ειδικού μας μορφότυπου ” Λόγω των τρεχόντων περιστάσεων ” (Α.Α.Α.), καταπιανόμαστε με το ζήτημα του βιολογικού πολέμου και των βιολογικών όπλων. Με βάση τις τελευταίες φήμες σχετικά με τον υποτιθέμενο εργαστηριακό “ιό της Wuhan”, εξετάζουμε ειδικά το θέμα των τεχνητών “παθογόνων”, δηλαδή “παθογόνων” που έχουν τροποποιηθεί ή δημιουργηθεί σε εργαστήρια και εξηγούμε το γιατί όλα αυτά, μέχρι και σήμερα, αποτελούνε απλώς έναν μύθο, που σίγουρα θα παραμείνει μύθος για πάντα.

– – –

Το Σχέδιο Ιμμάνουελ είναι ένα κοινωφελές Σχέδιο. Οι αναρτήσεις μας πρέπει να είναι ελεύθερα προσβάσιμες και προορίζονται προς όλους τους ανθρώπους. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιηθεί ΤΙΠΟΤΑ στις δημοσιεύσεις μας, όλα τα βίντεο και τα έγγραφά μας μπορούνε να ληφθούν, να διαδοθούν και να μεταφορτωθούνε ξανά στα δικά σας κανάλια. Όσον αφορά τα βίντεό μας, θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθεί η πλήρης περιγραφή τους! Στον ιστότοπό μας θα βρείτε σε ποιες πύλες και σε ποιες γλώσσες δημοσιεύονται οι αναρτήσεις μας.

– – –

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση:
kontakt@projekt-immanuel.de
Όλες τις πληροφορίες για τις νέες μας αναρτήσεις θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή στην ομάδα του Telegram.
Ιστοσελίδα: www.projekt-immanuel.de
Telegram: t.me/projekt_immanuel

– – –
ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Thomas Schnelle: “Ludwig Fleck – Leben und Denken. Zur Entstehung und Entwicklung des wissenschaftlichen Denkstils in der Wissenschaftsphilosophie”, Januar 1982

Δημοσιεύτηκε στην ResearchGate

Ludwig Fleck – “Entstehung und Entwicklung einer wissenschaftlichen Tatsache – Einführung in die Lehre vom Denkstil und Denkkollektiv”, 1980

Suhrkamp Verlag (μπορεί να παραγγελθεί άμεσα από τον εκδοτικό οίκο)

Project MKULTRA, the CIA’s Program of Research into Behavioral Modification – Joint Hearing before the Select Committee on Intelligence and the Subcommittee on Health and Scientific Research of the Committee on Human Resources, United State Senate, Ninety-Fifth Congress, First Session”, 03. August 1977

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των New York Times

Τα βιβλία του Eugen Rosenstock-Huessy ίσως δεν είναι εύκολο να βρεθούν στην ελληνική γλώσσα. Σας συνιστούμε όμως επειγόντως να τα αναζητήσετε, ακόμα και μεταχειρισμένα. Αξίζουν!

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ:
Όλα τα βίντεο του καναλιού είναι ενημερωτικά. Οι απόψεις που εκφράζονται στα βίντεο, ανήκουν αποκλειστικά σε εκείνους που τις εκφράζουν. Δεν ενθαρρύνεται η “τυφλή” πίστη σε καμία πληροφορία (από όπου κι αν προέρχεται), αλλά αντιθέτως, επιβάλλεται η επαρκής και σωστή διερεύνησή της.

Το παρόν εκπαιδευτικό-πληροφοριακό υλικό παρέχεται «ως έχει» χωρίς καμία εγγύηση. Χρησιμοποιείστε το με δική σας ευθύνη.

Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να συμβαδίζει με τα τρέχοντα ιατρικά ή επιστημονικά δεδομένα, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί πίσω από τις εξελίξεις.

Να μην χρησιμοποιηθεί για ιατρικές πράξεις. Απευθυνθείτε στον (ενημερωμένο) ιατρό σας.

Η δημοσίευσή δε, γίνεται για λόγους ακτιβιστικούς, εκπαιδευτικούς, ενημερωτικούς και μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας διάδοσης ιδεών και πληροφοριών.

vickytoxotis

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Παναγιώτης Πολίτης 03/31/2021 @ 4:10 ΜΜ

    Τα λέει ο dr Lanka ότι τα ψήγματα dna που βρίσκουν είναι υποπροϊόντα τους ανθρώπινου μεταβολισμού αλλά ποιος τον ακούει.

  2. πολυ κοντα σε ολα αυτα ειναι οσα ελεγε ο ντοκτορ Aajonus Vonderplanitz που τελικα δολοφονηθηκε το 2013 στην ταυλανδη (ριχτηκε απο μπαλκονι)

    https://www.bitchute.com/video/GSBEjenjmqil/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh