in

ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ: ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ: ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Καλημέρα κορόιδα,

Το ΑL6 κορόιδα έλληνες, έκανε ακριβώς αυτό που κάνω και εγώ αυτή την στιγμή, λαδώθηκε με εκατομμύρια εικονικό χαρτί από τους αόρατους για να σας γεμίσει με μαύρο σπόρο επειδή πρέπει να εξαφανιστείτε από την Ελλάδα.
Αυτό που κατάφερε ο σύντροφος ΑL6 είναι ακατόρθωτο και δεν θα το κατάφερνε ποτέ κανένα δεξιό κόμμα. Μόνο η αριστερά θα μπορούσε να είναι ο Δούρειος Ίππος του ελληνισμού, πάντα η αριστερά δολοφονούσε αθώους έλληνες πολίτες στα χωριά της Πελοποννήσου αλλά και αλλού για τα ξένα συμφέροντα με τελικό σκοπό την αφάνιση του ελληνισμού και των ελλήνων, τον θάνατο της Ελλάδας. Ο Εμφύλιος ήταν το αποτέλεσμα των μαύρων πίσω από τους δολοφόνους κομμουνιστές.

Η αφεντιά μου όμως δεν πάει πίσω με την Νέα Ισλαμική Δημοκρατία που μεταλάχθηκε από Νέα Δημοκρατία. Σας παρουσιάζω τα σχέδια της Σιών με την απόλυτη πολυπολιτισμικότητα της χώρας σας. Εσείς πεθαίνετε σταδιακά και δεν πολλαπλασιάζεστε, τα παιδιά σας φροντίζουμε να φύγουν από την χώρα για κάπου αλλού. Ο σπόρος των ελλήνων είναι πυρηνική βόμβα για την Σιών, όλοι οι άλλοι επεξεργάζονται εύκολα. Είναι εύκολη λεία, πιο χαζοί και από εσάς για να αποκωδικοποιήσουν την βρωμιά μας. Το τσιπάρισμα τους είναι σιγουράκι, εσείς οι έλληνες είστε το πρόβλημα και το εμπόδιο μας. Γι αυτό θα σας εξισλαμίσουμε μέχρι τον τελευταίο σπόρο σας, όλοι σας θα πολλαπλασιάζεστε με μουσουλμάνους, με τον εκατομμύρια μαύρο σπόρο που δέχεστε καθημερινά. Δεν θα μείνει καθαρός έλληνας και σας το υπόσχομαι!!!

Η Αλλαγή των αυτοχθόνων πληθυσμών συνεπάγεται ενσωμάτωση οθωμανικού σπόρου, κατοικίες, τζαμιά και 5 φορές προσευχές στον μαύρο, αλλά όταν θα το καταλάβατε θα είναι πολύ αργά. Η Νέα Ισλαμική Δημοκρατία θα κάνει τα πάντα για να σας αφανίσει δημοκρατικά εφόσον οι αόρατοι πατάνε στο κουμπί και πληρώνει την χοντρη, όσα θα χρειαστούν και χωρίς κανένα όριο χρηματοδότησης εξισλαμισμού σας. Το Μονοπώλιο εκδοσης χρήματος και της ποσοτικής χαλαρωσης που είναι η επινόηση και η μεγαλύτερη κομπίνα των αόρατων των κεντρικών τραπεζιτών φροντίζει να μην πεινασει κανένας μουσουλμάνος στην χώρα σας. Για εσάς υπάρχουν άλλα σχέδια κορόιδα…

Και για να σας το εξηγήσω καλύτερα, σαν οικονομικός Κατρακούλης γιατί με σπούδαζαν στα πανεπιστήμια τους, και δεν θα το καταλάβετε γιατί το μυαλό σας είναι μπλοκαρισμένο από την καταστρεπτική εκπαίδευση σας από μικρά παιδιά να πιστεύετε και να εμπιστεύεσε τις αρχές και την εξουσία. Ο νους σας ελέγχεται με τους περιοριστικούς νόμους μας που πάντα θα είναι εναντίον σας. Μάθατε να έχετε την απόλυτη σιγουριά ότι η οργανωμένη μαφία πολιτικών εκπροσώπων διοικεί τον τόπο σας για το συλλογικό συμφέρον και δεν βλέπετε το οργανωμένο έγκλημα εναντίον σας. Δεν μπορείτε πλεόν να πληρώσετε το σπιτι σας και το φαγητό σας. Αν είμασταν έλληνες δημοκράτες και λειτουργούσαμε βάσει του ελληνικού πνεύματος, θα γινόταν αυτό; Δεν θα σας ρωτάγαμε αν θέλατε να εξισλαμιστείτε;

Λάβαμε άμεσα τα κατάλληλα μέτρα ψηφίζοντας τον νέο νόμο για το μεταναστατικό πρόβλημα. Το ΑL6 κάνει αντιπολίτευση ενώ εγώ θα σας κυβερνώ σύμφωνα με τις οδηγίες των Σοφών της Σιών μέσα από την Νέα Ισλαμική Δημοκρατία. Μας αρέσουν οι αντιθέσεις, η αντιμαχία και ο διαχωρισμός γιατί το μυαλουδάκι σας καταγράφει διάλογο και υπεράσπιση, ενώ εμείς από την πίσω πόρτα περνάμε όλα τα μέτρα για τον αφανισμό σας.

Ποια η διαφορά μεταξύ του ΑL6 και της Νέας Ισλαμικης Δημοκρατίας;

Απαντήστε μου εσείς…αν μπορείτε;;;

Η συζήτηση του Νομοσχεδίου που έγινε στην Βουλή

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:

* Κάθε”μετανάστης” θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας

* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)

ΚΟΡΑΚΑΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
 1. αυτοι επιτελεσαν ,επιτελουν και θα συνεχισουν το εργο τους μεχρι να μην υπάρχει πια Ελλαδα .ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ …ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ …
  ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ….

 2. ΤΟ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 4. ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

 5. ΖΗΤΩΩΩΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ & ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ δηλ. ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ…
  Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:
  * Κάθε «μετανάστης» θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας
  * Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)
  *Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία
  *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

‘ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ” | Ανιθαγενείς και “πρόσφυγες”. Το μεγάλο κόλπο και η Άλωση της Ευρώπης.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΙΛΑΡΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ;;;;