Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:41 - 30/01/2023

Καλύτερη απόδειξη ντοκιμαντέρ για τους Νεφελίμ, τους Γίγαντες και τους Εξωγήινους

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καλύτερη απόδειξη ντοκιμαντέρ για τους Νεφιλίμ, τους Γίγαντες και τους Εξωγήινους. ΑΤΙΑ: Δαιμονική Εξαπάτηση. Tom Horn, Steve Quail και LA Marzulli. Ντοκιμαντέρ: Δεν είναι πια γίγαντες οι υβριδικοί άνθρωποι των Νεφιλίμ.

Καλύτερο ντοκιμαντέρ.Απόδειξη των Νεφιλίμ, των Γιγάντων, των Εξωγήινων, της Ατλαντίδας, της Πόλης των Γιγάντων και των απογόνων τους. Κύκλωπες, Sasquatch, Yeti

Εκτενής συλλογή από εξαιρετικά και σπάνια πλάνα από όλο τον κόσμο.

Απόλυτη απόδειξη των Νεφελίμ, των Άτλαντων, των Εξωγήινων, της Πόλης των Γιγάντων και των Απογόνων τους Ανθρώπους, Κύκλωπες, Σάσκουατς, Yeti, Bigfoot. Old Secret Evidence Restored, Organded and Digitally Remastered Plus Νέα Mind Blowing Evidence and Discoveries της δεκαετίας του 2020, όχι απλώς συναρμολογημένα, αλλά προστέθηκαν και οργανωμένα.

Αλήθεια για τους αρχαίους γίγαντες αγγέλους Νεφελίμ ή τα αρχαία ελληνικά γραπτά του Ηροδότου του Humongous Civilization of Atlantis που χτίστηκαν από τον αρχαίο μέγα πολιτισμό των Εξωγήινων.

Ντοκιμαντέρ: The Nephilim Hybrid Humans Are Nonger Giants

Είναι όλα σχετικά με τη χειραγώγηση του καθαρού ανθρώπινου DNA μας για να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους ανθρωποειδή σώματα για να κατοικήσουν.

Αυτή η υβριδική ανθρώπινη δαιμονική φυλή νεφελίμ τρέφεται με τα παιδιά μας και μέσω του σεναρίου απαγωγής, πηγαίνουμε τα παιδιά μας στα DUMB’s για να πειραματιστούν, να βασανιστούν, να εξαγάγουν το αδρενοχώμα, να κυκλοφορήσουν και να τροποποιηθούν γενετικά για να μας μοιάσουν.

Οι Νεφελίμ δεν είναι πια οι Γίγαντες του παλιού με δύο σειρές δοντιών με έξι δάχτυλα των χεριών και των ποδιών. Είναι οι νέοι άνθρωποι με φήμη που ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις στη γη που τους επιτρέπει να κάνουν τις κακές εκφυλισμένες δραστηριότητές τους, τα γενετικά πειράματα και τα σατανικά τελετουργικά τους υπόγεια.

UFOs: A Demonic Deception ΠΛΗΡΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΑΡ (2022)

Αυτό το νέο ντοκιμαντέρ θα παρέχει ακλόνητα στοιχεία που δείχνουν ότι τα UFO / Εξωγήινοι / «Εξωγήινοι» δεν είναι από άλλους πλανήτες αλλά από άλλες διαστάσεις, παρενοχλούν την ανθρώπινη φυλή και παριστάνουν διάφορες εξωγήινες φυλές ακόμη και αν και είναι πραγματικά οι ίδιες οντότητες.

Αυτό που πρόκειται να δείτε θα εξηγήσει γιατί η αμερικανική κυβέρνηση και οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενισχύουν τα κανάλια και τα ντοκιμαντέρ για τα UFO ενώ λογοκρίνουν δημοσιογράφους που εκθέτουν την ατζέντα των UFO ως ψυχοπαθείς.

ΤΟΜ ΧΟΡΝ ΚΑΙ ΛΑ ΜΑΡΖΟΥΛΙ – ΟΙ ΕΞΩΓΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΙ!

Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν μια πνευματική προέλευση για τα ΑΤΙΑ και οι ομοιότητες μεταξύ εξωγήινων και δαιμόνων στη Βίβλο είναι αρκετά συγκλονιστικές. Πιστεύω ότι οι δαίμονες εμφανίζονται στους σύγχρονους ανθρώπους με μια μορφή που έχει νόημα για τον πολιτισμό τους. Οι εμπειρίες απαγωγής μπορεί να είναι δαιμονική κατοχή, με την πραγματική απαγωγή σε ένα διαστημόπλοιο να είναι μια ψευδαίσθηση στο μυαλό ενός ατόμου.

Δεν λέω ότι η εμπειρία δεν συνέβη ποτέ, αλλά ότι ήταν περισσότερο νοητική/πνευματική παρά πραγματική φυσική εμπειρία σε ένα πραγματικό διαστημόπλοιο. Ο Σατανάς και οι δαίμονες θέλουν να μπερδέψουν τους ανθρώπους και να τους εμποδίσουν να πιστέψουν στον Ιησού Χριστό. Τι καλύτερος τρόπος να μπερδέψεις μια τεχνολογική κοινωνία περισσότερο από το να της φαίνεσαι με τρόπο που ταιριάζει στην κοσμοθεωρία τους – μια εξελικτική ανθρωπιστική θρησκεία

Deception & the Third Temple: Είναι ο Jarad Kushner ο Αντίχριστος; Steve Quail, Tom Horn & Stan Deyo

Επ. 1824 – Deception & the Third Temple – Tom Horn, Steve Quayle & Stan Deyo – FULL SHOW – 19/2/1..

Tom Horn Transhumanism Documentary: Inhuman: The Next and Final Phase of Man is Here

Ο ιδιαίτερα αναγνωρισμένος συγγραφέας Tom Horn από το Skywatch TV παρουσιάζει μια εκπληκτική συλλογή ενός κοντινού μέλλοντος που κυριαρχείται από ένα νέο υβριδικό είδος αγνώριστη . Το Inhuman: The Next and Final Phase of Man is Here δεν είναι μυθοπλασία ή mockudrama αλλά ένα νέο ερευνητικό ντοκιμαντέρ από το . Ο Τομ Χορν έρχεται να ηχήσει συναγερμό στο τέλος του χρόνου για την άθεη επιστήμη που έχει παραστρατηθεί. Μπορεί να ακούγεται σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά οι κίνδυνοι είναι πραγματικοί και . ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΝΟ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ δεν είναι μυθοπλασία ή mockudrama αλλά ένα νέο ερευνητικό ντοκιμαντέρ από το διεθνές .

ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

Νικητής του βραβείου Telly – ένα νέο ερευνητικό ντοκιμαντέρ από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα της Defender Films και της Raiders News Productions. Η Inhuman ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να αποκαλύψει για πρώτη φορά πώς οι πρωτοποριακές εξελίξεις στην επιστήμη, την τεχνολογία και τη φιλοσοφία είναι έτοιμες να δημιουργήσουν εκπληκτικές αλλαγές στο παιχνίδι σε όλα όσα γνωρίζουμε.

Παραγωγή: SkyWatch TV
Διευθυντής: Gonzo Shimura
Προσκεκλημένοι:

– Δρ. Thomas R. Horn, Διευθύνων Σύμβουλος, Defender Films, συγγραφέας μπεστ σέλερ
– Dr. James J. Hughes, Εκτελεστικός Διευθυντής, Ινστιτούτο Ηθικής και Αναδυόμενων Τεχνολογιών, πρώην Πρόεδρος, Κόσμος Transhumanist Association
– Dr. William B. Hurlbut, Συμβούλιο Προέδρου των ΗΠΑ για τη Βιοηθική, Σύμβουλος Καθηγητής Νευροεπιστήμης, Πανεπιστήμιο Στάνφορντ
– Δρ. Hugo de Garis, συνταξιούχος Διευθυντής του Εργαστηρίου Τεχνητού Εγκεφάλου (ABL), Πανεπιστήμιο Xiamen, Κίνα. συγγραφέας, The Artilect War
– Natasha Vita-More, επίκουρη καθηγήτρια, University of Advancing Technology, Fellow, Institute for Ethics and Emerging Technologies, CEO, Humanity+
– Wesley J. Smith, Senior Fellow, Discovery Institute, ειδικός σύμβουλος για το Κέντρο Βιοηθικής and Culture
– Dr. Chuck Missler, Τεχνολόγος, Ιδρυτής, Koinonia House
και πολλά άλλα

The SHADOW GOVERNMENT HIDDEN HAND με τον Tom Horn και τον Steve Quayle

Από τη σατανική ελίτ του Χόλιγουντ, μέχρι τους πολιτικούς και τους CEO της Mega Corporations. Όλοι έχουν το Evil I’m Common

TheWarAgainstYou

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Γιαννης 01/30/2023 @ 12:08 ΜΜ

  Οτι και να γραψω για οποιον πιστευει αυτες τις μπουρδες περι νεφελιμ,εξωγηινων κτλ, θα ειναι λιγο. Καλον υπνο κηφηνες!

 2. τι λες ρε φιλε γιαννη ?τα εχεις ψαξει ολα?….μεχρι χτες μπορει να πιστευες οτι υπαρχει ο θανατηφορος κορονα….και να γορουσες και φιμουτακι για να πας να ψωνισεις και σημερα λες ψωνισμενους αλλους???
  λιγο μυαλο και λιγη ευγενεια δεν βλαπτει

 3. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 01/30/2023 @ 3:57 ΜΜ

  ΔΗΜΙΕ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΑΠΑΓΚΥΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ FALCON HEAVY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΙΜΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΡΩΣΗ ΑΤΣΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ??

  ΕΕΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
  ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ “ΕΥΓΕΝΕΙΑ”, ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Χ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ.

 4. Μαντης ( traveller 01/30/2023 @ 5:50 ΜΜ

  Θα δω τα βιντεο καποια στιγμη οχι οτι θα βρω την φωτιση απλα μπορει να εχει κρυφα μηνηματα κατα τα αλλα δεν κυβερνανε οι νεφελιμ. Αν ηταν οι νεφελιμ θα ηταν και οι θεοι εδω. Δεν εχει σημασια ποιος κυβερναει αφου δεν κυβερναει πληρως.Αυτο παντος με τους εξωγηινους δαιμονες αυτο ηταν το αστειο της ημερας Η αλιθηνη ιστορια ειναι σαν μια βελονα χαμενη στην αμμο.

 5. τι λέτε ρε παιδια??τοσο μυαλό πλέον και πάει χαμένο γαμω τα ανθρακονηματα μου???υποδειξεις να κάνεις στα παιδιά σου για το κόκκινο χ όχι σε με και αν κάτι σε τσιτώνει στις απαντήσεις μου ξιδακι στον πρωκτό και έφυγες αλάνι…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*