20:53 - 01/12/2016

Και την τραγωδία αεροπλάνου στην Βραζιλία προέβλεψαν οι Simpsons

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Και την τραγωδία αεροπλάνου στην Βραζιλία προέβλεψαν οι Simpsons

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Εντάξει! Αλλά αν είναι έτσι όπως τα γράφετε… τότε οι Simpsons είναι κατά πολύ ποιο έγκυροι από ότι οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του άγιου Παίσιου! Αυτά.

  • το θεμα ειναι οτι ο Παΐσιος ηταν προφήτης δεν έστηνε γεγονότα οπως αυτοι

  • ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ;
   ΟΥΤΩΣΙΑΛΩΣ ΟΤΙ ΞΕΡΑΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΟΠΟΤΕ;
   ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΧΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
   ΑΛΛΕ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΛΑΘΑΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…
   ΟΠΟΤΕ;

   • εχω ακουσει αυτα που λες απο μοναχους στο αγιο ορος οτι ταχα μου επηρεαζότανε απο αλους αλλα οι ιδιοι λενε οτι ειναι οικουμενιστες και δεν ντρέπονται που το λενε ενω μεγαλοι αγιοι λενε τα χειρότερα λογια για τους οικουμενιστες αυτοι ειναι και περήφανοι που ειναι, τι να πω εσύ τι πιστεύεις πιοι ειναι πιο πιθανό να ψεύδονται οι οικομενιστες τις πανθρησκιας οι οι αγιοι κάποιος απο τους δυο εχει δικιο και κάποιος οχι

 2. Παιδια μιλαει για βραζιλιανικη ομαδα γενικως (μια επιστημονικη ομαδα κλπ) ΟΧΙ για ποδοσφαιρικη ομαδα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*