in

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ)

Εχθές μίλησε ο Ντράγκι για την μείωση του τόκου με σκοπό να βοηθήσει την οικονομία που έχει σταματήσει να αναπτύσετε στις χώρες της ευρωζώνης. Οι οικονομίες των χωρών διοικούνται μέσα από τις Κεντρικές Τράπεζες που ελέγχουν την ροή των ζωγραφιστών χαρτιών. Οι ελεγκτές του πλανήτη από την Βασιλεία της Ελβετίας κόβουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν. Ο Ντράγκι και η ομάδα του έχουν ένα πολύ μεγαλο μυστικό που όπως πάντα το μοιράζόνται με μυστικά μηνύματα ή άρθρα μέσα από τις φυλάδες ελέγχου του ΝΟΥ των ονομαζόμενων οικονομολόγων στα πανεπιστήμια του τρόμου. Για να δούμε τί ακριβώς μας έδειξε ο Economist το 1988 και να συνδέσουμε μερικά κομμάτια της εικόνας τότε με τα λόγια του Ντράγκι τώρα.
Πολλοί αναλυτές αρνούνται να δουν τις δηλώσεις .

Στο άρθρο με τον φοίνικα εξήγησαν οι ιδιοκτήτες του πλανήτη πολλά, με την ικανότητα του ν’ αναγεννιέται μέσα απ’ την ίδια του την τέφρα τον καθιστά αθάνατο στο παγκόσμιο νου, οικονομία και μέσα από αυτή τον έλεγχο της ανθρωπότητας.

Το άρθρο στο Economist το 1988 εξήγησε το εξής (έψαξα να το βρω στο διαδύκτιο και δεν το βρήκα, αλλα θα βρεθεί και είμαι σίγουρος):

“Σε 30 χρόνια, οι Αμερικανοί, οι Ιάπωνες, οι Ευρωπαίοι και οι άνθρωποι σε πολλές πλούσιους χώρες, πιθανότατα και αρκετές σχετικά φτωχές χώρες θα πληρώσουν τα ψώνια τους στο ίδιο νόμισμα. Οι τιμές δεν θα αναφέρονται σε δολάρια, γιεν ή γερμανικά μάρκα, αλλά ας το πούμε, Φοίνιξ. Ο Φοίνιξ θα είναι το αγαπημένο νόμισμα για τις εταιρείες και τους αγοραστές γιατί θα είναι πολύ ευκολότερο από το σημερινό εθνικό νόμισμα, το οποίο τότε θα θεωρείται ένα περίεργο εμπόδιο που προκάλεσε πολλές διαταραχές στην οικονομική ζωή του εικοστού αιώνα.”

Βλέπετε τώρα ότι όλα τα στοιχεία που μας έδειξαν τότε και τώρα έρχονται όλα μαζί με τα λόγια και τις πράξεις του Ντράγκι. Λέει ο Δράκος Ντράγκι ότι θα βοηθήσει την οικονομία, ενώ με την μείωση του τόκου καταστρέφει την αξία του ευρού, καταστρέφει όλα τα ταμεία, ασφαλιστικά και συντάξεων. Καταστέφει τις αποταμιεύσεις των εργαζομένων και των πλούσιων. Γιατί; Γιατί πάμε για το μεγάλο παγκόσμιο ΡΙΣΕΤ.
Τα εθνικά χρήματα θα καίγονται στις φλόγες και ο Φοίνικας θα αναγεννιέται πάλι μέσα από τις στάχτες.

Δείτε την ομοιότητα του Φοίνιξ με το Bitcoin. Τυχαία άραγε;

Ποιο καλός μασονικός συμβολισμός υπάρχει αγαπητοί μου αναγνώστες; Προσέξτε το αρχέτυπο και την παγκόσμια κλίμακα μέσα στην συνείδηση του ανθρώπου που συμβολίζει ο Φοίνικας. Είναι ένα από τα πιο πανάρχαια σύμβολα του ανθρώπινου πολιτισμού γιατί ο μαύρος και οι δικοί σκέφτονται παγκόσμία, τους αρέσει το Γκλόμπαλ, Παγκόσμια Οικονομία, Παγκόσμιο Νόμισμα, Παγκόσμια θρησκεία του Βοθρολομαίου και Παγκόσμιος Έλέγχος, Παγκόσμια Ενότητα και παγκόσμια υγεία, μέσα στην εκκλησία του Μαύρου Λούσιφερ, αρχαίου θεού τους.

Ο Φοίνιξ Λούσιφερ, το πουλί που αυτοκαταστρέφετε στις φλόγες ώστε στη συνέχεια να αναδύεται και πάλι μέσα από τις στάχτες του. Το απόκρυφο σύμβολο του Φοίνικα ο οποίος σαν μεγαλομανής νάρκισσος και χυδαίος εγωιστής, θα αναγεννηθεί, ξανά θριαμβευτικά σε μια καλή ή κακή μέρα που ετοιμάζει ο Ντράγκι με την ECB και FED.

Θέλουμε μια “σχετική ελευθερία” την στιγμή που θα κάψουν την οικονομία;

Τότε θα πρέπει να κόβουμε την δραχμή μας, έτσι όπως έκανε η αρχαία Αθήνα και τόσες άλλες ελληνικές πόλεις, ώστε να μπορούμε να ανταλάξουμε προιόντα, να είμαστε αφεντικά στο σπίτι μας, να κόβουμε ότι ώρα θέλουμε ζωγραφιστά χαρτάκια έτσι ακριβώς όπως κάνουν οι κεντρικοί τραπεζίτες κρατώντας το μονοπώλιο στην οικονομία του τρόμου που μας πούλησαν οι πολιτικοί μας. Αν θέλετε να τσιπαριστείτε και να το πάτε Γκλόμπαλ να γνωρίζετε ένα πράγμα. Την ψυχή σας κυνηγάει ο μαύρος που είναι αιώνια και τίποτε άλλο..

Ποιο απλό δεν μπορώ να σας το δώσω, Μία χώρα ένα Νόμισμα!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
  1. Περιμένεις να υπάρξει κάποιος με κάκαλα και να φέρει την δραχμή; Το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ και η των Πρεσπών έγινε δεν συμφωνούμε ΑΛΛΑ θα την σεβαστούμε. Ο επόμενος δέκα φορές χειρότερος από τον προηγούμενο. Έγινε κανόνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΗΠΑ: 19χρονος κατηγορείται για τον βιασμό τουλάχιστον έξι ανήλικων κοριτσιών που είχε ‘στοχεύσει’ στο SnapChat

Τα πραγματα δεν πανε καλα , ξεκινηστε να σωνετε οτι μπορειτε …