19:48 - 23/02/2020

Η μέρα που για τους συνωμοσιολόγους γίνεσαι συστημικός και για τους συστημικούς επικίνδυνος…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Έχοντας την τιμή να διατελέσω μέσα στο TOP10 των μπλογκερ εναλλακτικής πληροφόρησης στο πρόσφατο παρελθόν, ήρθε και η στιγμή όπου φέτος έφθασαν κάποιοι στο σημείο εξαιτίας του covid19 να χτυπάνε αλύπητα εμένα και τους συνεργάτες μου που υποστηρίζουμε τη σελίδα Ετοιμότητα – Εναλλακτική Διαβίωση εξαιτίας των θέσεων μας.

Από τη μια η συνωμοσιολογική εναλλακτική κοινότητα – που πιστά έχουμε υπηρετήσει – γιατί ως ομάδα από τις έρευνες που κάναμε αρχές του 2019 όταν κανείς δεν ήξερε τον ιό υποστηρίξαμε πως η Κίνα ζει το δικό της Τσέρνομπιλ και αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά όλη η ανθρωπότητα. Η μοναδική κοινότητα που μας υποστήριξε και μας υποστηρίζει και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα είναι οι Έλληνες PREPPERS.

Χάθηκαν 2 πολύτιμοι μήνες (έχουμε αποδείξει ότι ο ιός δεν εμφανίσθηκε 6 Δεκεμβρίου αλλά πολύ νωρίτερα, τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, πράγμα που επαληθεύθηκε μόλις προχθές) όπου η Κίνα δεν ενημέρωσε και δεν έλαβε απολύτως κανένα μέτρο, όπως ακριβώς χάθηκαν 4 πολύτιμες ημέρες με το Τσερνόμπιλ με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες σε Ευρώπη και Ασία να πεθάνουν από λευχαιμίες και άλλου καρκίνους του πνεύμονα.

Η συνωμοσιολογική κοινότητα πυροβολεί τη σελίδα μας γιατί τολμήσαμε να πούμε την αλήθεια. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ. Ξέρουμε ότι το σενάριο “εμβόλιο” και στα πλαίσια του αντιεμβολιαστικού κινήματος μπορεί να “πουλάει” αλλά πιστέψτε μας εδώ υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Προτίμησαν κάποιοι να ανεβάσουν ποστ για δήθεν εμβόλιο τον Απρίλιο. Από την πρώτη στιγμή που ειπώθηκε αυτό στα τέλη Γενάρη ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ με στοιχεία πως εμβόλιο από την ανακοίνωση ημερομηνίας (που γίνεται για να κατευνάσει η οργή των Κινέζων που σύντομα θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη) μέχρι τη δοκιμή (έστω τέλη Απριλίου), έως τη γενική εφαρμογή χρειάζονται πάνω από 6 μήνες. Δηλαδή πάμε για Οκτώβριο.

Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ιο με θνησιμότητα στο 2,9%, νούμερο που μόνον στα βιβλία ιστορίας έχουμε διαβάσει. Σκεφτείτε μόνον ότι η γρίπη που σκοτώνει κάθε χρόνο πάνω από 150 άτομα έχει θνησιμότητα 0,01%…

Επίσης έχουμε το εξής σχετικά παράδοξο. Όσο ο ιός μπαίνει σε χώρες ή περιοχές με χαμηλό βιοτικό επίπεδο το ποσοστό θνησιμότητας ανεβαίνει εκθετικά και φθάνει ακόμα και στο 40% (βλέπε Ιράν), όμως η διείσδυση/μετάδοση σε τέτοιες περιοχές ευτυχώς είναι εξαιρετικά περιορισμένη, κατηγορίας R0 ή το πολύ R1,5. Από την άλλη βλέπουμε πως όταν εισέρχεται σε περιοχές με υψηλό βιοτικό επίπεδο (Ν. Κορέα – Ιταλία έχει μεν πολύ χαμηλότερη θνησιμότητα από την άλλη όμως έχει εξαιρετικά υψηλή μεταδοσιμότητα που φθάνει ακόμα και το R14 (R0=1 κολλάει ένας, R14=1 κολλάει 14).

Την ίδια ώρα λοιπόν που μας πυροβολούν οι “δικοί μας”, μας πυροβολούν και οι συστημικοί. Εδώ και 9 εβδομάδες πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

Ήμασταν οι πρώτοι στην μπλογκόσφαιρα στις 22 Ιανουαρίου, δλδ 1 μήνα πριν που αναφέραμε ότι η περίοδος επώασης του ιού δεν είναι ούτε 5 (που ήταν τότε επίσημα), ούτε 14 (που έλεγαν κάποιες σελίδες) αλλά 28 ημέρες. Όχι ούτε βιολόγοι είμαστε ούτε έχουμε πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες. Φροντίσαμε να γίνουμε “φίλοι” με κινέζους που ζουν το πρόβλημα και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

Ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε ότι ο ιός είναι αερομεταφερόμενος, όταν για πολλές εβδομάδες ακόμα κάποιοι έλεγαν ότι απαιτείται επαφή.

Ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε ότι υπάρχει κύκλος μεταδοτικότητας [ζώα – άνθρωπος – ζώα].

Ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε ότι ο ιός ζει και μεταδίδεται με επαφή από αντικείμενα!

Ήμασταν οι μοναδικοί που είπαμε ότι η απλή μάσκα η χειρουργική ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ. Μας επιβεβαίωσε η ίδια η υπουργός υγείας της Γαλλίας 7 μέρες αργότερα.

Αυτό το ποστ δεν έγινε σήμερα για να ευλογήσουμε τα γένια μας. Να τη χέσουμε την αξιοπιστία γιατί πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα.

Βλέπετε ζούμε σε μια χώρα που συνυπάρχουν τα παράδοξα που αναφέραμε πιο πάνω. Είμαστε μια “ανεπτυγμένη δυτικού τύπου χώρα” όμως με πάνω από 4.000.000 ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας… Έχουμε επίσημα επιπλέον 1.800.000 μετανάστες που εφαρμόζουν ελάχιστα μέτρα προσωπικής υγιεινής ενώ έχουμε και 120.000 ανθρώπους που ζουν σε κατάσταση συνωστισμού μέσα σε δομές φιλοξενίας με μηδενικές συνθήκες υγιεινής. Κυριολεκτικά Παστωμένοι σαν τις σαρδέλες.

Την ίδια ώρα τα νοσοκομεία μας είναι σε αθλία κατάσταση. Πρόσφατα (αρχές του μήνα) έζησα την εμπειρία του Η1Ν1. Περίμενα στα επείγοντα 6 ώρες για να με εξετάσουν και 4 ώρες για να βγουν τα αποτελέσματα. 969 νούμερα ακολούθησαν το δικό μου. 969 άνθρωποι αν είχα τον κινεζικό ιο σήμερα θα είχαν νοσήσει και μαζί με αυτούς οι 969 συνοδοί τους και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (δλδ πάνω από 2000 άτομα).

Από αυτούς κάποιες δεκάδες θα είχαν πεθάνει…

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Δεν θα εκπλαγω αν στο τελος αυτης της ιστοριας με τον »κωρονοιο»αποδειχτει ολο ενα ψεμα [και ιος δεν υπαρχει η ειναι ακυνδυνος ]που δημιουργησαν οι επικυριαρχοι μονο και μονο για να αποτραβηξουν τον κοσμο απο τα αληθινα προβληματα του[λαθρομεταναστευση ,φτωχεια,σοδομισμος ,ωστε να μην αντιδρασει για αυτα ,να τον φοβιζουν με τον μπαμπουλα του »κωρονοιου» απο το πρωι ως το βραδυ για να μην κατεβαινει σε συγκεντρωσεις η πορειες εναντιων τους[δες Χονγκ Κονγκ] ,να παραμεινει σπιτη του για να μπορουν

 2. να τον ελεγχουν παντου[Γουχαν],να φοβαται να μιλησει σε συνανθρωπους τους,να τους αγκαλιασει ,να τους φιλησει ,να κανει ερωτα μαζι τους και αλλα .Ακομα και εδω στην Ελλαδα ..εμεις οι υποταγμενοι δουλοελληνες πιο πολυ φοβομαστε τον »κωρονοιο»παρα τον Πακιστανο που θα βιασει και θα σκωτοσει συνανθρωπους μας..Θα πουνε και εδω οτι υπαρχει/ουν »κρουσμα/τα » μονο και μονο για να αποπροσανατολισουν τον κοσμο απο τα αληθινα του προβληματα[Λαθροεισβολη,Τουρκικες Προκλησεις,Ανεργια,Φτωχεια,Υπογεννητικοτητ

 3. Καρτα Πολιτη,Μικροτσιπ και αλλα] και να τον κανουν να φοβηθει περισσοτερο εναν απλο ιο[και να μηνει πειθινιος και κλειδαμπαρωμενος στο σπιτακι του] απο οτι τους λαθροεισβολεις που εισβαλουν καθε μερα στην χωρα μας και οι οποιοι ουτε για »κωρονοιο»νοιαζονται ουτε για τιποτα,θα κλεψουν,θα σκωτοσουν ,θα βιασουν και θα λεηλατησουν οσο γουσταρουν και εμεις θα απειλουμεθα απο την κυβερνηση οτι αμα βγουμε απο το καβουκι μας να τους αντιμετωπισουμε θα κολλησουμε »κορωνοιο »..Αυτος ειναι

 4. ειναι Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥς ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ …Να μας τρομοκρατησουν με εναν ιο που επιτηδες τον βαφτιζουν »φονικο»για να τρομοκρατησουν τον κοσμο [ο δικος μας φοβος του θανατου ειναι το οπλο τους και πουλαει] ωστε να συνεχισουν να τον γ……ε απο πισω με λαθρομεταναστες,τσιπακια,καρτες πολιτη ,φτωχεια,ανεργια,πολεμο και αλλα..χωρις να το αντιληφθουμε [θα μας απασχολουν με τον »κωρονοιο»]..

 5. Ασε που ολο αυτο το ψεμα ..με τον ψευτοιο …εχει επισεις δημιουργηθει για να μας κανει να φοβηθουμε και να αποδεχτουμε το χαραγμα και τα εμβολια με τα καρκινικα κυτταρα μεσα τους ως »λυση»για να »σωθουμε/προστατευτουμε»απο τον »φονικο΄»ιο ενω αποκρυπτουν οτι στην πραγματικοτητα ο ιος δεν υπαρχει η ειναι ακυνδυνος και αντιμετωπιζεται με απλουστερα μεσα[καλη διατροφη ,καλος υπνος ,ξεκουραση,πολλα και ζεστα υγρα,αποφυγη αγχους /στρες και πολυ βιταμινη C] ..Λενε το ενα ψεμα μετα το αλλο

 6. Ο Ιος ειναι αληθινος και πολυ ισχυρος…αφορα μεθοδο μειωσης πληθυσμου…ειναι ενα συγχρονο βιολογικο οπλο…ο θεος βοηθος…

 7. τα επομενα 27 χρονια 02/24/2020 @ 24 Φεβρουαρίου, 2020 7:37 πμ

  Απλως ταπεινα υπενθυμιζω οτι εγραψα για τον ιστο της αραχνης που εχει σχεδον σκεπασει την υφηλιο .Οτι κυταξα το παρελθον και είδα το μελλον..Εγω δεν ειμαι προφητης ..ΟΜΩΣ ΓΝΏΡΙΖΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΎΣΑ ..Γιατι ο καθενας που σχολιαζει εδω εκτος απο πολυξερος προφητης ειναι και ο μοναδικος …Ο ΜΑΡΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ..ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

 8. τα επομενα 27 χρονια 02/24/2020 @ 24 Φεβρουαρίου, 2020 7:41 πμ

  ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΔΙΑ ΥΨΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 16 ΩΡΕΣ ..ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ..ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΈΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ..ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2020 ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*