08:34 - 20/02/2023

Η κατάντια φαίνεται από το γεγονός ότι τα συμβάντα δεν τα νοούν ούτε οι ευσεβείς ούτε οι ασεβείς….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Η κατάντια φαίνεται από το γεγονός ότι τα συμβάντα δεν τα νοούν ούτε οι ευσεβείς ούτε οι ασεβείς…. Διά χάους ισχύς εν τη ενώσει μεν και διαίρει και βασίλευε δε….  και το αναπότρεπτον…. 

Όταν αντιμάχονται δύο ασεβείς, άδικοι, υποκριταί, αμαρτωλοί, αμετανόητοι, Ο Θεός δεν παρτάρει τον μεν και καταστρέφει τον δε διά χάριν και εύνοια του μεν, εκτός και εάν αυτόν εξυπηρετεί το σχέδιον Του, ώστε τον μέν να τον χρησιμοποιείσει δι’ άλλα και τα άλλα δι’ άλλα και τα άλλα δι’ άλλα και ούτω καθεξάλλα….

Επειδή συμβαίνουν διάφορα τρομακτικά όπως σεισμοί, εκτροχιασμοί αμαξοστοιχειών και διαρροές δηλητηριαστικών αερίων και άλλα και θα συμβούν και άλλα, βλέπω κάποιους να λένε ότι Ο Θεός έχει τον τελευταίον λόγον και το σχέδιον Του, άλλοι ότι είναι τυχαίον, άλλοι ότι ναι μεν είναι συνωμοσία αλλά δεν πιστεύουν σε Θεόν και ούτω καθεξής άλλα….

Αυτόν που δεν κατανοείται είναι ότι αυτά συμβάντα είναι εντός του Σχεδίου Του Θεού!

Ο Θεός όταν θέλει να καταστρέψει τους αμαρτωλούς εάν δεν το κάνει άμεσα το κάνει έμμεσα ήτοι βάζει τους αμαρτωλούς να καταστρέφουν τους αμαρτωλούς. Βάζει, επιτρέπει, εμπνέει, αφήνει τον διάβολον, με τρόπους οι ισχυροί ή ειδικοί αμαρτωλοί να καταστρέφουν τους ανίσχυρους αμαρτωλούς….

Βάζει τον τραπεζοϋπάλληλον αμαρτωλόν να εξαπατεί τον αδελφόν του αμαρτωλόν που είναι ιατρός ή εμβολιόφιλος αδελφός και εξαπατεί τον τραπεζοϋπάλληλον αδελφόν του και έτσι ο καθείς πηδάει τον άλλον και αδελφόν και ψευδαδελφόν και γίνεται το έλα να δεις των Οργίων Αλληλοεξαπάτησης….

Διόσους είναι θρήσκοι και δηλωμένοι αμαρτωλοί όπως εμένα δηλώνω ότι αυτόν αναφέρεται εις την Αγία Γραφή, μεταξύ άλλων εις τον Πύργον της Βαβέλ όπου έκανε τους τέκτονες [οικοδόμους ήτοι πελεκάνους = μαραγκούς] να ωμιλούν διαφορετική γλώσσα και να αυτοαποσυνεννοηθούν με την ίδια την αλληλοακατανοησιοβαβυλωνία τους…. Δεν έχετε εμβαθύνει μάλλον τι σημαίνει ότι ωμιλούσαν διαφορετική γλώσσα! Αυτόν σημαίνει όντως διαφορετική γλώσσα ή διάλεκτον αλλά συνάμα διαφοροποίηση εις τα νοήματα της φιλοσοφίας, ασπούμε όταν κάποιος λέγει διαλογισμός, έχει άλλον νόημα διά τους γιόγκυ, άλλον διά τους Ορθόδοξους και άλλον διά τους στρατηγούς ενώ σε άλλους είναι ένας διάλογος με τον εαυτόν, άλλους ή Θεόν ή δαίμονες….

Και αυτόν συμβαίνει τώρα, υφίσταται Αποδιαλογισμός και αποσυνεννόηση και συνάμα πτώση της Βαβυλώνος της μεγάλης όπως αναφέρει η Αποκάλυψη και αυτόν θα γίνει με την Αποσυνεννόηση και με τον ισχυρόν αμαρτωλόν να καταστρέφει τον ανίσχυρον αμαρτωλόν, άλλωστε το λέγει σαφώς η Αποκάλυψη, δεν το κρύβει, το θηρίον με έμπνευση Θεού εις την καρδίαν του θα καταστρέψει την Βαβυλώνα την μεγάλη που επικάθεται επί του θηρίου ως ΜΟΝΟΠΟΛΥ ήτοι Μονοπώλειον των Τραπεζών και των αισχρών ανήθικων συνηθειών….

Συνεπώς φίλε μου εάν είσαι αμαρτωλός αμετανόητος και έτι χειρότερον ασπούμε βέβηλος, βλάσφημος και άλλα μην περιμένεις να έρθει Ο Θεός να σε υποστηρίξει, θα γίνεις παρανάλωμα του πυρός του ισχυρού αμαρτωλού, διότι Ο Θεός το διαίρει και βασίλευε το γνώριζε πριν γεννηθεί ο Μέγας Αλέξανδρος διά να το ειπεί και άλλωστε το ότι άλλαξε τις γλώσσες των ισχυρών και ανίσχυρων ασεβών που έκτιζαν τον Πύργον της Βαβυλώνος της μικρής τότες είναι άψογον παράδειγμα διαίρει και βασίλευε και η ισχύς εν τη ενώσει….

Δεν την βλέπεις την ισχύν εν τη ενώσει;

Μα σοβαρά τώρα;

Θα σου την εφ’ αναδείξω….

Είναι το εξεχώρισμα του σίτου από την ήρα [ισχυροί και ανίσχυροι αμετανόητοι]. Δεν σου λέγω μπορεί να μην πρόλαβες να πάεις σε παπά ή παπά όπως σου αρέσει ή πρέπει βάσει των πεποιθήσεων σου ή και τω όντι να Εξομολογηθείς, αλλά εν τω μεταξύ Μετανόησον μωρ’ αδελφέ, κάνε και καμμία προσευχούλλα και νοιώσε το σκατό σου όπως όλοι είμαστε σκατά…. Πατημένα και ανακατωμένα με άλλων ειδών σκατά…..

Έτσι διά να περάσεις από τον φαύλον κύκλον και τον κυκεώνα του διαίρει και βασίλευε εις το η ισχύς εν τη ενώσει….

Μα ακόμη δεν κατανόησες την ισχύν εν τη ενώσει και ποία η ισχύς και ποία η ένωση;

Ω ρ’ αδελφέ και σε Νόμιζα και Υπερεθνικιστή [απαγορευμένος όρος από την Υπερδιεθνοοικονομία τους που είναι ο καρκίνος της ευημερίας σου και επιβίωσης σου]….

Η Ισχύς είναι η Πίστη

και

Η Ένωση

Είναι η Ένωση με Τω Αγίω Πνεύματι…. Απλά Μαθηματικά:

Ενώθου με Τον Θεόν διά να έχεις Ισχύν….

Με το χάος της πτώσης της Βαβυλώνος της μεγάλης όπου ο ισχυρός και ανίσχυρος αμαρτωλός όποτε, όσον και όπου δύναται θα αυτοκαταστρέφεται και καταστρέφει ψυχή τε και σώματι τον συναμαρτωλόν του ισχυρόν τε και ανίσχυρον, επέρχεται η ευκαιρία να αφυπνιστούν όσοι θα αφυπνιστούν ή και όσοι υπομένουν εν σιωπή αφυπνίσεως ή και πολυλογία αφυπνίσεως ή και εν πάση περιπτώσει ΦιλοΘεΐα να ενωθούν με Τον Θεόν….

Αυτόν είναι όλον ευσεβή και ασεβή και δεν μπορεί κανείς να το σταματήσει διότι ωμίλησε η Αποκάλυψη και είπεν ότι Ο Θεός θα βάλει εις την καρδίαν των θηρίων την επιθυμία να ρίψωσιν την Βαβυλώνα την μεγάλη, αυτόν το γίγνεται γίνεται τώρα μα δεν το πήρες Ει Δηση;…..

Κλειδί ένωσης και ισχύς εν τη ενώσει η ΨΥΧΗ = Υψ’ ηχ ει = Υψηχεί ύψη ηχεί = εν ύψει ηχεί…. και υψ΄ηχ ‘ ει …..

Αυτά σου τα έλεγα έτη πολλά πριν αλλά δεν τα δεχώσουν, εσύ ήθελες ή νόμιζες ότι Ο Θεός υποστηρίζει έθνη ή κράτη ή λαούς, όχι, υποστηρίζει Μονάδες ήτοι ανθρώπους που ενώνονται μαζύν Του και εάν ευνοείται έθνος ή κράτος τινόν είναι επειδή εκεί μέσα ζουν πολλοί ενωμένοι μαζύν Του αλλά δεν σημαίνει ότι θα σώσει και τους ασεβείς του έθνους ή κράτους εκείνου. Τώρα πλέον όμως ήρθε η ώρα να το καταλάβεις…. Με ή χωρίς ταπ’ είνωση …..

Παναγιώτης Δίας

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ …ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ……

  2. ΠάνοςΓέριμου 02/26/2023 @ 11:29 ΠΜ

    Ευχαριστώ ΑΔΟΥ μου Ο Θεός μαζύν σου τίποτε άλλον !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*