in

LikeLike λυπηλυπη θυμοςθυμος

Η δολοφονία του Floyd οργανώθηκε; Στημένο γεγονός;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Παρακάτω θα διαβάσετε μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά την δολοφονία του Φλόιντ. Μια θεωρία με λογική.

Την έγραψε ο Τζιμ Χοτζ, Αμερικανός (Jim Hodge)

Η δολοφονία του Floyd οργανώθηκε;
Στημένο γεγονός;

Αυτοί οι αξιωματικοί κάτι έκαναν, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς, αλλά κάτι απλώς δεν κολλάει.
Πιστεύω ότι υπάρχει τουλάχιστον η «πιθανότητα» να έχουμε να κάνουμε με μια σχεδιασμένη δημόσια εκτέλεση ενός μαύρου πολίτη από έναν λευκό αστυνομικό, με σκοπό τη δημιουργία φυλετικών εντάσεων που θα προκαλούσαν άνθρωποι που έχουν ήδη ψυχολογικά τραυματιστεί από την τρομοκρατία του Covid 19.

Ιστορικά, σε προεκλογικές περιόδους και σε αμφισβητούμενες περιοχές ή σε ομάδες, τα περιστατικά φυλετικής βίας είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη συμπάθεια της μαύρη κοινότητας για τον Πρόεδρο Τραμπ, ένα γεγονός σαν αυτό ήταν δυστυχώς προβλέψιμο.

Εξετάστε τα ακόλουθα σημεία και συγκρίνετέ τα με κάθε άλλο περιστατικό βίας της αστυνομίας που έχετε δει ποτέ.

Το συμβάν είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, τρεις αστυνομικοί κρατούν έναν πολίτη με χειροπέδες. Επί 8 λεπτά ένας αξιωματικός έχει το γόνατό του στο λαιμό του George Floyd, μία μέθοδος που δεν διδάσκεται ούτε εγκρίνεται από κάποια υπηρεσία επιβολής του νόμου.

Επιπλέον, εκτός από τον Ασιάτη αστυνομικό που μιλά περιστασιακά στο πλήθος των παρισταμένων, δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία μεταξύ των υπολοίπων αστυνομικών και του κ. Floyd. Δεν μιλάνε, δεν φωνάζουν. Πότε έχετε δει βίντεο αστυνομικής βιαιότητας χωρίς να φωνάζουν οι αστυνομικοί;

Επιπλέον, η αστυνομία φαίνεται να αντιδρά χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Δεν προσπαθούν να υποτάξουν και να συλλάβουν τον πολίτη, εφόσον εχει ήδη συλληφθεί και φορά χειροπέδες. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να τον τοποθετήσουν στο πίσω μέρος του περιπολικού. Δεν υπάρχει εύλογη δικαιολογία για να ρίξουν κάτω και να κάθονται πάνω σε έναν άνθρωπο που ήδη είναι δεμένος και μάλιστα με ένα γόνατο τοποθετημένο στο λαιμό του. Ο κ. Floyd δεν παρουσίασε καμία απειλή και δεν αντιστάθηκε. Ο μόνη λογική εξήγηση είναι ότι σκόπευαν να σκοτώσουν έναν μαύρο πολίτη.

Σκεφτείτε αυτό, αυτοί οι αστυνομικοί δεν προσπάθησαν να καλυφθούν, όπου ο ένας κοιτάζει στην κάμερα με άψυχα μάτια και ένα ψυχρό πρόσωπο, που θυμίζει δολοφόνο, την ώρα που σκοτώνει εν γνώσει του έναν Αμερικανό Πολίτη.

Κανένας από τους αξιωματικούς δεν μίλησε, δεν μίλησαν ούτε μεταξύ τους, ούτε με τον κ. Floyd. Δεν ανταποκριθηκαν στις παρακλήσεις του να τον αφήσουν να αναπνεύσει. Κάθισαν επάνω του μεχρι που έχασε τις αισθήσεις του και μετά άλλα 4 λεπτά, μάλλον για να διασφαλίστει ότι ο κ. Floyd ήταν νεκρός και δεν μπορούσε να αναβιωθεί

Οι παρευρισκόμενοι επικοινωνούν προφορικά με τους αξιωματικούς, ότι δεν αναπνέει. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο περιστατικό, δεν είδαμε ποτέ τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν αστυνομικούς ασυρμάτους. Δεν τους είδαμε ποτέ ούτε τους ακούσαμε να καλούν αποστολή ενισχύσεων.
Καμία άλλη αστυνομική μονάδα δεν έφτασε ποτέ στον τόπο του συμβάντος και παραδόξως το πλήθος δεν φαίνεται να αυξάνεται.

Το συμβάν δεν τελειώνει έως ότου φτάσει ένα ασθενοφόρο και τον ρίχνουν αδιάφορα πάνω σ’ ένα φορείο.

Σε κανένα σημείο κανένας ένστολος δεν ελέγχει το σφυγμό ή την αναπνοή του θύματος. «Σαν να ήταν εντελώς αδιάφοροι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι ίδιοι»

Ποιος κάλεσε το ασθενοφόρο και για ποιο λόγο; Γιατί αν ο λόγος ήταν ότι ο κ. Floyd είχε ιατρικό πρόβλημα, δεν θα συνέχιζαν να πιέζουν το λαιμό του.

Λίγο μετά, το βίντεο έγινε viral, εμφανίσθηκε μια ψεύτικη σελίδα στο Facebook που φερόταν να ανήκει στον αξιωματικό που ήταν στο επίκεντρο της δολοφονίας, όπως και φωτογραφίες με την ένδειξη “Stand your Ground” και “Trump 2020”. Μια εικόνα του αστυνομικού με ένα κόκκινο καπέλλο που λέει “Make America White Again”.

Είναι απλώς τυχαίο ότι αυτό συμβαίνει μια εβδομάδα μετά την δήλωση του Μπάιντεν «Δεν είσαι Μαύρος», που ξεκίνησε να απειλεί για τη μαύρη ψήφο που οι Δημοκρατικοί υπολογίζουν απεγνωσμένα;
Επιπλέον, υπάρχουν ουσιαστικά αποδεικτικά βίντεο για τη σύλληψη τουλάχιστον ενός αξιωματικού. Οι τοπικές αρχές δεν θα του χρεώσουν αμέσως κάποια κατηγορία , εκτός εάν έχουν κάποιο συμφέρον!

Είναι απλώς σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς την ακριβή στιγμή που η εκστρατεία φόβου COVID-19 καταρρέει και αφού έχει ψυχολογικά τραυματίσει ολόκληρη τη χώρα και οι απόπειρες αυτοκτονίας αυξάνονται; Είναι απλώς σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει μετά την υπόθεση Auhmed Aubrey … Και γιατί ο θάνατος το Όμπρυ διαφεύγει εντελώς από τα mainstream μέσα ενημέρωσης ακόμη και δύο ολόκληρους μήνες μετά τον θάνατό του; Είναι απλώς σύμπτωση ότι ο Baiter Obama δημοσίευσε βίντεο πριν από μερικές εβδομάδες, συνδέοντας το COVID με το “Systemic Racism” (Συστημικό ρατσισμό);

ΤΕΛΙΚΑ …. όλη η σκηνή δείχνει το αστυνομικό αυτοκίνητο και την πινακίδα με την ένδειξη “αστυνομία”. Ήταν ολοφάνερο πως η κάμερα πλαισιώθηκε τέλεια για την μέγιστη δυνατή ορατότητά του.

Το όλο συνέβαινε μόλις 1 μέτρο μακριά από το πίσω κάθισμα του αστυνομικού αυτοκινήτου και αυτοί οι μπάτσοι πίστεψαν ότι ήταν πιο έξυπνο να σκοτώσουν έναν μαύρο άνθρωπο μπροστά στις κάμερες, παρά να τον σηκώσουν και να τον βάλουν στο πίσω μέρος του αστυνομικού αυτοκινήτου.
Τα συμπεράσματα δικά σας…

(η παραπομπή στο αυθεντικό κέιμενο, κάτω, το πρώτο σχόλιο. οι φωτογραφίες που βλέπετε συνόδευαν το αυθεντικό κείμενο του Τζιμ Χοτζ -ο οποίος είναι ήδη στοχευμένος- όμως εφόσον ήταν αδύνατη η πρόσβαση στο λινκ που παρέπεμπαν, τις έκοψα όπως εμφανίζονταν στην ανάρτηση. Το κείμενο μεταφράστηκε αυτόματα και υπέστη μια πρόχειρη επεξεργασία από εμάς)

ΠΗΓΗ

Report

What do you think?

26 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Και κάτι ακόμα ο φλοιντ είναι τελικά νεκρός η έπαιξε απλά τον ρόλο του γιατί πολλά έχουμε δει

 2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ-ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ-ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ [ΕΙΠΑΝ, ΤΟ ΕΙΔΑ…. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ], ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ, ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕ Η ΦΙΛΗ ΒΑΣΟΥΛΑ.
  ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ.
  ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ.

 3. μου αρέσει η ανάλυση είναι όντως λογική, βέβαια έτσι και αλλιώς από πολλά έχουμε καταλάβει ότι είναι στημένο, και αναρωτιέμαι, όλος ο πλανήτης έχει πάρει χαμπάρι ότι γίνεται αισχρή, ελεεινή προπαγάνδα στην Αμερική τους τελευταίους μήνες ειδικά, γιατί πιστεύουμε ότι οι Αμερικάνοι δηλαδή δεν το έχουν καταλάβει; εντάξει είναι λίγο μαλάκες αλλά όχι τόσο …. εγώ πιστεύω ότι ούτε αυτοί μασάνε και μια χαρά θα ξαναβγει ο Τραμπ, μάλιστα ίσως και με μεγαλύτερα ποσοστά και αυτό γιατί μπορεί να τους πεισμώσει όλο αυτό που γίνεται… και δεν πιστεύω ότι δεν είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις όπως λένε, αν δεν ήταν δε θα διαλύαν την Αμερική, απλά πράγματα, γιατί να χαλάσεις κάτι που πάει όπως το θες;

 4. Μηπως ειναι ηθοποιοι και ο Μαυρος που στραγγαλισαν και ο Αστυνομικος ????Μην ξεχνας επισης οτι αυτοι οι δυο γνωριζωνταν και απο πριν μιας και δουλευαν στο ιδιο κλαμπ ..Και επειτα ειναι και εκεινο το βιντεακι[ακομα δεν το βρισκω]που ο ”αστυνομικος”ειναι ντυμενος στα μαυρα και κρατα ομπρελα και σπαει παραθυρα σε καταστηματα και επισης μιλαει φιλικα σε εναν αλλο μαυρο με μια πιτσα στο χερι..Το βρηκες καθολου αυτο το βιντεο sto Facebook????

 5. Στημένο κόλπο. Γιατί, δεν θα έχουν ψάξει τις τραπεζικές καταθέσεις του δολοφόνου? Ή πολύ στενών συγγενών, ή θυρίδες κλπ? Δεν θα έχουν βρεί και ένα πολύ πολύ μεγάλο ποσό σε αυτά που πρίν δεν υπήρχε ή δεν δικαιολογείται? Αφού όλο το team των αστυνομικών θα παίρναν τον πούλο, ο δολοφόνος σίγουρα, θα είχε αποζημιωθεί πάρα πολύ καλά. Τώρα, ςάν λόγω περιστάσεων και για τα μάτια του κόσμου δεν απολυθεί απλά απο το σώμα αλλά τιμωρηθεί, θα πάει κάνα χρόνο διακοπές σε φυλακή μίνιμουμ ασφαλείας με μπιλιάρδο μέσα έως να χαθεί το θέμα αφού τα εκεί κανάλια θα το κουκουλώσουν τελικά. Δεν χωράει αμφιβολία για το στήσιμο όλου αυτού, και για την ενεργοποίηση των διαδηλώσεων αφού οι κλέφτες και οι ταραξίες “διαδηλωτές” ευκαιρία ψάχνουν
  πάντα. Προσωπικά είμαι της άποψης πως ο Θεός πρέπει να στείλει κάνα κομήτη πρός τα δω γιατί η δυσωδία γίνεται ανυπόφορη και η ζωή μαρτύριο και στην τελική η ζωή θα βρεί τρόπο να ξαναεκφραστεί με έναν νεο κύκλο, χωρίς, ή με ελάχιστους του βλαμμένου είδους μας κάνωντας ένα απαιτούμενο restart. Γιατί απο κορωνίδα της δημιουργίας καταντήσαμε κορωνίδα της αθλιότητος της βλακείας και της γυφτιάς. Άψυχα κομμάτια κρέατος που το χαίρονται με την κατάντια τους!!! Μακάρι να μου δώσει το κουράγιο ο Θεός όταν φτάσει η ώρα, να πάρω την μεγάλη απόφαση να πάρω τα βουνά γιατί σκλάβος με εμβόλια που θα με κάνουν άρρωστο, εμένα που σε αυτήν την ηλικία ακόμα μπορώ να κάνω άρση θανάτου με 150kg και να παίζω σάκκο για αρκετούς γύρους, και με ψηφιακά πιστοποιητικά ή μικροτσίπ, ή τι άλλα σκατά θα σκαρφιστούν για να μας δέσουν, δεν θα το δεχτώ. Γιατί όλοι αυτοί και αυτές το έχουν βάλει σκοπό να μας μειώσουν και να μας δέσουν. Και ναι, θα είναι τα χάραγμα του αντιχρίστου, και ναι,
  όποιος το δεχτεί θα γίνει σκλάβος του. Και φυσικά, ξανά ναι, όποιος και όποια γίνει σκλάβος του, αυτό θα είναι το αποκορύφωμα της ανθρώπινης βλακείας,
  το κρεσέντο. Μακάρι ο Θεός να δώσει να μπαίνουν εμπόδια σε αυτά τα αισχρά κόλπα και γενικά στην αισχρότητα. Η οίηση αντικατέστησε την αιδώ και ο βόθρος ξεχείλισε και ζέχνει. Όπως είχα δει σε μιά ταινία που είπε ο ηθοποιός, “αρουραίοι σε κλουβί θα τα κατάφερναν καλύτερα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ.ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ…,ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ.

Καποιοι θυμουνται τις 16 Ιουνιου 1944