13:22 - 17/11/2020

Η αλήθεια είναι εκεί έξω αλλά θα πρέπει να την ψάξεις

 

Είναι όλα μπροστά στα μάτια σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να αρχίζεις να κοιτάζεις.

Χειρονομίες, τατουάζ και πολλά άλλα στα δείχνουν όλα ξεκάθαρα. Έχεις όμως αναρωτηθεί για πιο λόγο γίνονται όλα αυτά; Για πιο λόγο να προκαλούν τη τύχη τους; Δεν φοβούνται μήπως ξυπνήσει το κοπάδι;

Η απάντηση είναι απλή. Σε αυτόν το κόσμο όλα καταγράφονται. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Ότι σκέφτεσαι, ότι κανείς και νομίζεις ότι είναι κρυφό και δεν σε βλέπει κανείς, τα πάντα καταγράφονται.

Η εξήγηση είναι ότι με τις πράξεις σου δηλώνεις τι πάστα άνθρωπος είσαι. Κάνοντας πράξεις όπως αυτοί στα παρακάτω βίντεο δηλώνεις ξεκάθαρα ότι εσύ είσαι υπέρ του άλλου, υπέρ της ύλης, υπέρ του σκότους, υπέρ του γιαχβε. Δεν έχεις πλέον καμία ελπίδα και κανένα δικαίωμα να πεις δεν ήξερα, εφόσον ο ίδιος ή η ίδια με τέτοιες πράξεις καταγράφεσαι δικός του.

Η αλήθεια του κόσμου είναι ξεκάθαρη να τη δεις. Απλά δεν έχεις μάθει τον τρόπο να ψάχνεις. Δεν έχεις μάθει τον τρόπο να βγάλεις τα στεγανά που σου έχουν βάλει στο μυαλό και να δεις ξεκάθαρα την αλήθεια.

Ηγέτες, καλλιτέχνες , pop idol, αστέρες του ροκ , ηθοποιοί , πολιτικοί , γιατροί και πολλοί άλλοι που μπορεί το παιδί σου να έχει ως είδωλα έχουν φτάσει εκεί που νομίζεις ότι αξίζουν με παραχώρηση.

Δήλωσαν υποταγή και πήραν αντάλλαγμα ότι σου δείχνουν. Εξουσία , λεφτά , δόξα , αναγνωρισιμότητα και άλλα πολλά. Συνήθως ότι παζαρεψει το κάθε θύμα πουλώντας τη ψυχή του.

Όλοι στο ίδιο καζάνι δεν είναι φυσικά αλλά αλήθεια πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος από τα χαμηλά που είμαστε να φτάσει κορυφή σε λίγα χρόνια χωρίς βοήθεια αυτού που κυβερνάει την ύλη, που έχει στημένα τα πιόνια του σε όλες τις κατάλληλες θέσεις και μέσω αυτών προωθούν γρήγορα αυτούς που υποτάσσονται;

Γιατί σου λένε να προσεύχεσαι στο Θεό; Εσύ νομίζεις δεν ακούει, εσύ νομίζεις δεν υπάρχει γιατί δεν εμφανίζεται ένα μεγάλο στόμα στον ορίζοντα να σου μιλήσει. Όλα όμως καταγράφονται. Όπως καταγράφεται η δική τους υποταγή με σύμβολα, τατουάζ, τελετές και δεν δικαιούνται Θείας παρέμβασης έτσι και όποιος προσεύχεται δικαιούται Θεία προστασία.

Στο δηλώνουν ξεκάθαρα τους μιλάει ο γιαχβέ μέσω άλλων ανθρώπων, αυτοί τον δέχονται, αυτοί τον αναγνωρίζουν.

Έτσι και εσένα Σου μιλάει μέσω άλλων ανθρώπων και καταστάσεων. Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και δες τον αληθινό κόσμο.

Η αλήθεια είναι εκεί έξω…όχι όμως έξω στο σύμπαν αλλά έξω από τον υλικό κόσμο.

Μάθετε την αλήθεια που θα σας ελευθερώσει. Ιησούς Χριστός!

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh