Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:12 - 12/08/2021

Γιατί πίσω από όλες τις επαναστατημένες προσπάθειες κρύβονται οι Σιωνιστές.

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Το καλό και το κακό θα είναι πάντα παίγνιο μηδενικού αθροίσματος. Όταν χάνει η Ελλάδα ο Σιωνισμός νικάει. Όταν νικάει η Ελλάδα ο σιωνισμός είναι χαλιναγωγημένος. όταν ήταν βοσκοί κάναμε υπερπόντια ταξίδια στις αυτοκρατορίες μας. Τώρα που είμαστε μία κουκίδα στο χάρτη που σβήνει, έχουν κάθε τράπεζα και κάθε πολιτικό κυνοβουλίου παγκοσμίως στο τσεπάκι τους.

Οι σιωνιστές καμπαλιστές περιμένουν Μεσσία που θα τους δοξάσει. Περιμένουν να γίνουν θεοί χωρίς ταπείνωση. Οι αρετές των Ελλήνων τους αηδιάζουν. Διότι είναι καθρέπτης στον οποίο  αποκαλύπτονται οι δικές τους ρηχές επιδιώξεις για παντοδυναμία και πλούτο. ΓΙαυτό ως φίδια πονηρά που είναι κάναν επανάσταση κατά της Γηραιάς Ευρώπης. Κατά του Ελληνορωμαικοχριστιανικού πνεύματος και των παγιωμένων αξιών τους.

Ο Φρόυδ με την πανσεξουαλική, υλική ψυχολογία του περί νευρώσεων εβραίος. Ο Μαρδοχάι Μαρξ που έπλασε τον παν-γενοκτόνο κομουνισμό, εβραίος. Ο Αινσταν που μετέτρεψε την φυσική φιλοσοφία σε αρλουμπολογία εβραίος. Η Βασιλική Εταιρεία και οι Διασκοτιστές, μασόνοι και εβραίοι τη καταγωγή οι περισσότεροι. Και η επιστήμη παγκόσμια χειροκροτάει πλέον κυρίους αυτούς, σαν τους δημιουργούς του σύγχρονου επιστημονικού αφηγήματος.

Πίσω από το φεμινιστικό κίνημα εβραίες. Πίσω από την σφαγή των τσάρων και την επανάσταση των μπολσεβίκων, μενσεβίκων και λοιπών αριστερισμένων. Είναι τυχαία όλα αυτά? Φυσικά και όχι.

Ο Χριστός είχε προειδοποιήσει. Ερευνάτε τα πνεύματα. Αυτός ο κόσμος διέπεται από έναν αόρατο πόλεμο, και είναι πρώτα πόλεμος πνευμάτων.

Οπότε όταν λέμε εβραίος, δεν εννούμε να είναι γνήσιος απόγονος του Αβραάμ ή κάτι τέτοιο. Αλοίμονο και αν υπάρχουν πλέον γνήσιοι εβραίοι. Ποιο εύκολα θα βρεις γνήσιους απογόνους του Πλάτωνα. Οι περισσότεροι ασκεναζύ και χαζάροι μογγολοπίθηκοι είναι σήμερα.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι όταν κάποιος είναι πνευματικά Εβραίος. Αυτό είναι ο Σιωνισμός. Οι εβραίοι είχαν πει κατάρα δώσε στην γενιά μας, το αίμα Αυτού να πέσει στα χέρια μας. Κάθε προσπάθεια τους από τότε είναι να αποδομήσουν τον Χριστό. Αυτό συμβολίζει κάθε άνθρωπο που τσιμπάει με την πρωτόλεια πλάνη του φιδιού της Εδέμ, και ζητάει θέωση άνευ Θεού.

Εγώ και άθεος να ήμουνα, βλέποντας πως μόνο τον χριστό και τον ελληνικό πολιτισμό πολεμάνε οι ελιτιστές ψυχοπαθείς καμπαλιστές γενοκτόνοι, θα καταλάβαινα αμέσως που να στρέψω το πρόσωπο μου. Δεν υπάρχει άλλο έθνος τόσο κυνηγημένο όσο εμείς. Ούτε τα φυσικά μας αέρια δεν μας αφήσαν να εκμεταλευτούμε. Έχουμε απ τα σκληρότερα Lockdown στον πλανήτη και ακόμα μας χτυπάνε ανελέητα.

Γιατί μέσα στο ερπετοειδές dna τους, γνωρίζουν ότι δυνατός έλληνας= αδύναμος μηδενισμός και οβραισμός. Αν βέβαια τον θρέψεις τόσο στο σώμα, όσο και στις αξίες της ψυχής τον Έλληνα. Γιατί μόνο υλικές απολαβές θα κάνουν τον έλληνα τρεις χειρότερο των σιωνιστών.

Πόσο άθεοι είναι και οι οχτροί? Ή οι μαριονέτες αυτών? Ο Μπιλ Γκέιτς  για παράδειγμα μπορεί να το παίζει κομπιουτεράκιας και άθεος επιπέδου youtube  που είναι και της μόδας. Μα κάθε του σκέψη, κίνηση και πράξη δηλώνει απόλυτη υποδούλωση και σύμπλευση με το σιωνιστικό πνεύμα. Είναι απόλυτα εσωτεριστικός και  πνευματιστικός και δεν αποκλείεται να έχει συμμετάσχει σε σατανικές τελετές.

Όταν σας λένε γίνεται άθεοι για να φαίνεστε έξυπνοι, αυτοί ποτέ δεν το κάνουν. Οι ίδιοι της ελίτ σε υψηλό επίπεδο είναι όλοι σχεδόν πνευματιστές και συντροφεύονται απ τις σκοτεινές δυνάμεις, που τους μεθούν με υποσχέσεις ισχύος και αθανασίας, αλλά στο τέλος θα πάρουν τα τρία του καράμπελα.

Αναφέρουν κάτι συγχυσμένα, ψυχοπαθή σκοπιανομόγγολα στα κόμμεντς, τον Νίτσε. Τον προφήτη του αντιχρίστου και της μηδενιστικής εποχής. Ε μάθετε λοιπόν πως αν ο Νίτσε δεν ήταν βαθειά butthurt από το γεγονός ότι δεν μπορεί να θεωθεί με την δύναμη του μυαλού του μόνο, και χρειάζεται ταπείνωση και υπακοή, δεν θα αφιέρωνε το μισό έργο του στην κυριολεξία, να κράζει τον χριστιανισμό. Όταν κάτι είναι ανούσιο όπως ροζ μονόκεροι που κλάνουν γκλίτερ, δεν χαραμίζεις την μισή ζωή σου σε αυτούς ειδικά αν θες να παιρνιέσαι και για μεγαλοφιλόσοφος της δεκάρας.

Οι πομπώδεις νομίζουν πως έχουν και επιχειρήματα αλλά στην ουσία είναι τρομαγμένα παιδάκια που ζητάνε να τους πεις έχεις δίκιο παιδί μου και θα είσαι ασφαλείς με τις επιλογές που κάνεις. Ένα τέτοιο παιδάκι ήταν αυτός που είτε υπήρχε στην ανθρώπινη ιστορία είτε εξαφανιζόταν μικρό το κακό. Το ίδιο με όλους τους σιωνιστάς τους πτωχούς το πνεύματι ψευτοintellectuals. (Επίτηδες δεν έβαλα δοτική).

Άρα γιατί τόσο κυνήγι του Χριστού? Γιατί πειράζει να υπάρχει αν είναι ακόμη ένα μέσο ελέγχου που λένε κάποιοι “άθρησκοι” αυνάνες? Άθρησκοι σε εισαγωγικά γιατί όλοι έχουν τα είδωλα και τα τοτέμ τους. Άρα προς τις οι αθεοσταυροφορίες?

Τόσα δισεκατομμύρια σε αιρέσεις, σε ΜΚΟς, σε αντ-εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε προσκόπους, σε τηλεοράσεις, σε ταινίες, σε διαμόρφωση μίας άθρησκης παιδείας, σε νεοπαγανιστικές ή αναρχικές συμμορίες κλπ, δεν πέφτουν στην τύχη. Πέφτουν γιατί ο πνευματικά ελεύθερος άνθρωπος (μέσω ορθόδοξου ασκητισμού, μυστηρίων και πραξολογίας), είναι αετός που πετά στα ψηλά βουνά. Και δεν τον ρίχνεις ούτε με τον φόβο θανάτου. Όπως κάναν στα γκοίμ και μπολιαστήκαν για τον κορωναβάιρους. Ούτε με τα φράγκα, με την χλιδή, με τις ανέσεις, με τα σαρκικά θέλγητρα ούτε με τίποτα. Άρα είναι άχρηστος ως γρανάζι μίας παγκόσμιας μηχανής γιατί δεν πιάνεται από πουθενά.

Αφού λοιπόν ο άμεμπτος είναι και ανεξέλεγκτος, πρέπει να εκπέσουν οι παλιές αξίες και να γίνουν οι άνθρωποι χλιαροί στην συνείδηση. Για να είναι ελέγξιμοι και πάντα φοβισμένοι να μην χάσουν την επίπλαστη ευφορία τους.

Η χριστιανική ανθρωπολογία είναι η ανώτερη αλλά και η πιό επικίνδυνη για την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δεν λέει το έμβρυο ένα μάτσο κύτταρα αλλά έμψυχο, ολοκληρωμένο ον, κατ εικόνα και κα ομοίωση του Θεού. Αυτά σε μία κοινωνία που ονειρεύεται να σε έχει τσιπαρισμένο να τρώς κρεατόμαζες και ανθρώπινα λιπάσματα δεν νομίζω να κολλάει… .

Δεν έχει νόημα να νικήσουμε την Επανάσταση όμως εαν μας νικήσουν στην πνευματική αρένα των ιδεολογιών. Γιατί αν ο πλανήτης μείνει κομουνισμένος, πάλι στα ίδια θα κατρακυλήσουμε αναπόφευκτα… .Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. “O αετός πετά στα ψηλά βουνά” αλλά μόνος..

    youtube.com/watch?v=-aTSlHIpoSc

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*