18:50 - 29/04/2016

Για να δούμε τι λένε οι ΜΗ συνωμοσιολόγοι τελικά στις ειδήσεις τους…

Για να δούμε τι λένε οι ΜΗ συνωμοσιολόγοι τελικά στις ειδήσεις τους…

«Ένας εξελιγμένος εξωγήινος πολιτισμός ΥΠΉΡΞΕ πριν τον δικό μας: Η ενημερωμένη έκδοση πρόβλεψης εξωγήινης ζωής χρησιμοποιώντας τα τελευταία στοιχεία των δεδομένων του εξωπλανήτη που ανακαλύφθηκε πρόσφατα με το Κepler»

ΔΕΝ τα λέω εγώ μάγκες… Η Daily Mail τα λέει… και η NASA επίσης…

Εδώ ολόκληρη η είδηση και κάποια βιντεάκια: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3564247/An-advanced-alien-civilization-existed-Scientists-make-prediction-changing-Drake-equation-include-Kepler-data.html?ito=social-facebook

Τώρα εγώ γιατί κάνω συνειρμούς με θεούς-δημιουργούς που ήρθαν στον πλανήτη μας, είναι άλλη ιστορία…

Κι εσύ βέβαια άλλη ιστορία είσαι… οπότε πάρε για αρχή μια δήθεν συνωμοσιολογική είδηση από ένα συστημικό site γραμμικής ενημέρωσης μπας κι οι κεραίες σου ανοίξουν και πιάσουν τίποτα που θα αναρτήσω ξανά στο μέλλον……

meresparaxenes.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh