Επιστήμονες: ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ έναν ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΙΟ στο DNA μας

Επιστήμονες: ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ έναν ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΙΟ στο DNA μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλά έχουν ειπωθεί για το ανθρώπινο DNA, όμως πρόσφατες έρευνες φαίνεται να έρχονται πολύ κοντά σε αυτό που επιστημονικοί κύκλοι υποστήριζαν χρόνια τώρα…

Ειδικοί δύο πανεπιστημίων θεωρούν ότι μεταφέρουμε κομμάτια Μη-Ανθρώπινου-DNA που έμειναν μέσα μας από ιούς που είχαν μολυνθεί οι πρόγονοί μας πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Χρησιμοποιώντας μια σειρά από εξαιρετικά εξελιγμένες τεχνικές που τους επέτρεψε να συγκρίνουν βασικούς τομείς του γονιδιώματος του κάθε ατόμου, η ομάδα των ερευνητών ήταν σε θέση να συμπεράνει ότι υπάρχει ένα σύνολο 19 «νέων κομματιών» Μη-Ανθρώπινου-DNA (NON-HUMAN DNA).

Οι ερευνητές ήταν σε θέση να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ένα 8% που ως τώρα θεωρούνταν «ανθρώπινο» DNA στην πραγματικότητα προέρχεται από «ιούς».

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, «Τα ευρήματα βασίζονται σε προηγούμενες μελέτες σχετικά με ανθρώπινους ενδογενείς ρετροϊούς, που ήταν γνωστοί ως «Hervs» -αρχαίους μολυσματικούς ιούς που εισήγαγαν ένα αντίγραφο του δικού τους RNA γενετικού υλικού, σε γονιδιώματα των προγόνων μας».

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι ένα τμήμα του DNA περιέχει ακόμα μια ολόκληρη «συνταγή» ενός ολόκληρου ιού, κάτι που έχει προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των ερευνητών. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν ο ιός μπορεί να αντιγραφεί ή να αναπαραχθεί.

Άλλες προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι ο αρχαίος ιός μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους που τον μεταφέρουν στο DNA τους.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το DNA του ιού που δημιουργείται, αυτο-αντιγράφεται από γενιά σε γενιά, καταλήγοντας στο DNA μας σήμερα.

Στη νέα μελέτη, εκτός από την ανακάλυψη των νέων τμημάτων του ιού, οι επιστήμονες των Πανεπιστημίων Michigan Medical School καιTufts , ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη 17 κομματιών του DNA του ιού που εντοπίστηκαν σε ανθρώπινα γονιδιώματα πριν από περίπου δύο χρόνια, -και όλο αυτό οδήγησε στην καλύτερη κατανόηση του DNA μας, γενικότερα.

Οι επιστήμονες εξέτασαν και σύγκριναν ανθρώπους από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού που κατάγονται από την Αφρική, από όπου οι ερευνητές θεωρούν ότι προήλθαν οι πρόγονοι των σύγχρονων ανθρώπων.

Η νέα μελέτη δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (Proceedings of the National Academy of Sciences – PNAS).

Σύμφωνα με τον ερευνητή γενετικής δρ Jeffrey Kidd: «Αυτά είναι τα απομεινάρια αρχαίων γεγονότων που δεν έχουν «προσβάλει» τον πληθυσμό στο σύνολό του, αλλά μάλλον συνέβη σε μερικούς προγόνους οι απόγονοι των οποίων ζουν ακόμα».

Ξεφεύγοντας από την επιστημονική έρευνα και περνώντας στην συνωμοσιολογική, υποστηρίζεται πως αυτός ο ιός με το Μη-Ανθρώπινο-DNA δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία παρέμβαση νοήμονων όντων πριΝ χιλιάδες χρόνια σε μερικά δείγματα πληθυσμών ανά τον πλανήτη.

Ο ιός αυτός εξακολουθεί να περνάει από γενιά σε γενιά και να υπάρχει σε μία «χειμερία νάρκη» από την οποία θα ξυπνήσει όταν βρεθεί σε κατάλληλες συνθήκες ή όταν δεχτεί το κατάλληλο ερέθισμα από κάποια εξωτερική πηγή, δηλαδή όταν οι όποιοι εξωγήινοι θα αποφασίσουν να τον ενεργοποιήσουν.

Όπως, είναι φυσικό, καμία επίσημη επιστημονική θέση δεν υποστηρίζει κάτι παρόμοιο, αλλά πολλές φορές η επιστήμη αποκρύπτει έρευνες όπως αρκετές φορές έχει αποδειχτεί…

diadrastika.com

8 thoughts on “Επιστήμονες: ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ έναν ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΙΟ στο DNA μας

 1. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ says:

  TΟΣΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΙΟΥΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΟΘΟΥΝΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ Ή ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ.ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ Χ FILES ΣΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΧΤΗΚΑΝΕ ΤΩΡΑ.

 2. GEORGE says:

  Κοίταξέ πως ο σιωνιστικός κύκλος πλασάρει σαν ένα όμορφο περιτύλιγμα καραμέλας την έκφραση ( ήμι ανθρώπινο DNA ) με τον τρόπο αυτό ζητά αν μπορέσει να ανοικοδομήσει στο εγγύς μέλλον την ύπαρξη του Θεού ως πνευματικό Ον μέσα στον άνθρωπο και τον κάθε άνθρωπο. Πριν καιρό ανακάλυψαν ότι το ανθρώπινο DNA αποτελείτε από δυο κώδικες ο ένας πάνω στον άλλον αυτό συμβαίνει μόνο στο ανθρώπινο γονιδίωμα, ως εξήγηση είναι ότι ο δεύτερος κώδικας που υπάρχει μόνο στο ανθρώπινο γονιδίωμα είναι το κομμάτι του θεού ως πνεύμα ως ( O λόγος ) που δόθηκε μόνο σε εμάς, ενώ πνοή ζωής έχουν και τα ζώα για να υπάρχουν ως ψυχές ζώσα, πνεύμα όμως ( λόγο ) δηλαδή έχουμε μόνο εμείς. Τα ανδρείκελα του διαβόλου αιώνες τώρα επιβουλεύονται την ύπαρξη του ανθρώπου με ιδιαίτερο μένος, μέσο τις επιστήμης σήμερα έχουν την δική τους ευκαιρία να το προσπαθήσουν για να το πετύχουν, δημιουργώντας ανθρώπους υβρίδια ύλη μέσω ύλης, όχι άνθρωποι δημιουργημένοι από ύλη και πνεύμα, ολοκληρώνοντας έτσι το πανάρχαιο σχέδιο του άρχοντα του σκότους του ίδιου του Εωσφόρου, με αυτόν τον τρόπο τα ανδρείκελα θα έχουν την δυνατότητα μέσο του κυρίου τους να ζήσουν αιωνία σε τούτη την όμορφη Γη. Με σεβασμό και εκτίμηση GV.

 3. Blackbird777 says:

  “Πριν εκατονταδες χιλιαδες χρονια…”

  Στα ονειρα σας.

  Απ την Γενεση εχουν περασει 6020 χρονια περιπου.

  Τα 14 δις χρονια κλπ ειναι φαντασια ανθρωπινη που βασιζεται ΣΕ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ.

  Η αληθεια ειναι ΠΑΝΤΑ απλη κ το ψεμα ΠΑΝΤΑ πολυπλοκο.

  Καλυνηχτα προβατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *