Ενδείξεις ύπαρξης ανθρώπων ερπετών

Ενδείξεις ύπαρξης ανθρώπων ερπετών

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ

Δεν είναι θρύλοι, ούτε υπάρχουν στη μόνο μυθολογία, είναι αληθινοί και ζουν ανάμεσά μας. Οι άνθρωποι αυτοί, ονομάζονται από την επιστήμη μεταλλάξεις, ενώ οι ειδικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για διάφορες παθήσεις που οδηγούν σε παραμορφώσεις.

Η πραγματική αιτία των «μεταλλάξεων» αυτών, είναι η ύπαρξη του DNA των ερπετών, κάπου καταγεγραμμένο, μέσα στο δικό μας DNA, λόγω επαφών των όντων αυτών που κάποτε κατοικούσαν στη γη, με τους ανθρώπους.

erpeto

Ασθένειες-μεταλλάξεις όπως η υποίδρωση(hypohidrosis) και η υποτρίχωση (hipotrichosis), είναι ασθένειες που αναφέρονται στον μειωμένο αριθμό των υδροτοποιών αδένων και τριχικών θυλάκων αντίστοιχα, κάτι που χαρακτηρίζει τα ερπετά, ενώ τα δόντια των ανθρώπων αυτών τείνουν να είναι μυτερά.

3 thoughts on “Ενδείξεις ύπαρξης ανθρώπων ερπετών

 1. Νικόλαος says:

  Δὲν εἶνε «”ὑποΐδρωση» ἀλλά «ὑφίδρωση» διότι ἡ λέξη «”ἱδρώς/ἱδρώτας” εἶνε δασυνόμενη.
  Ὑπὸ ἵσταμαι=ὑφίσταμαι.
  Πέντε ἡμέρες=πενθήμερο.
  Ἐπὶ εὑρίσκω=ἐφευρίσκω.
  0  0
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   AYTA EINAI ΠΟΛΥ ”ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ” ΝΙΚΟΛΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ. ΛΑΘΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΘΙΝΕΙ.
   ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ”ΕΠΙΣΗΜΑ” ΧΕΙΛΗ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ.
   ΑΚΟΥΣ ΦΕΡ’ ΕΙΠΕΙΝ, ΟΤΙ ”ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ” Η ΄΄ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΦΗΜΕΣ”.
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ”ΡΕΥΣΟΥΜΕ” ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΟΓΩ [ΑΣ ΠΟΥΜΕ] ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ … ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΙΕΣΗΣ.
   Η -ΤΟ ΑΛΛΟ – ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ, Η ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ [ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ], ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ [ΑΟΡΙΣΤΟΣ].
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑΕ. ΤΑ ΟΨΙΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ.
   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.
   0   0
   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    Η ΛΕΞΗ ”ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ”… ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΜΑ. ΛΑΘΟΣ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.
    0    0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.