11:45 - 26/06/2017

Εξωγήινη κατασκευή ανακαλύφθηκε από το Kepler;

Εξωγήινη κατασκευή ανακαλύφθηκε από το Kepler;

Φαίνεται πως ίσως υπάρχουν κάποια συνταρακτικά νέα από το χώρο ερευνών της NASA, αφού το Τηλεσκόπιο Kepler φαίνεται πως ανακάλυψε μία τεράστια Μεγαλιθική Εξωγήινη κατασκευή. Για την ώρα οι επιστήμονες υποπτεύονται πως ίσως αυτή η κατασκευή δημιουργήθηκε απο έναν ανεπτυγμένο Εξωγήινο πολιτισμό.

Το τηλεσκόπιο Kepler δεν αναζητά μονάχα μικρούς εξωπλανήτες, αλλά ανακαλύπτει επίσης αρκετά ακόμη κοσμικά φαινόμενα. Όμως μάλλον αυτή τη φορά το Τηλεσκόπιο ανακάλυψε ένα σήμα που προήλθε από μία τεράστια τεχνητή Εξωγήινη κατασκευή που βρίσκεται σε τροχία γύρω από ένα άστρο που είναι 1500 έτη φωτός μακρυά από τον πλανήτη Γη. Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν κάθε πιθανή αιτιολόγηση και εξήγηση για να ερμηνεύσουν το εύρημα, και τώρα υποθέτουν πως αυτή η γιγαντιαία κατασκευή είναι πιθανότατα μία τεχνητή κατασκευή που δημιουργήθηκε από ένα ανεπτυγμένο πολιτισμό.

Πως λειτουργεί όμως αυτή η κατασκευή; Φαίνεται πως αφού είναι σε τροχία γύρω από το άστρο, συσσωρεύει όλη την ενέργεια που μαζέυει και επιστρέφει πίσω στον προορισμό της. Το πιο εκπληκτικό από όλα βέβαια είναι το γεγονός πως αυτή η κατασκευή είναι τόσο τεράστια, που κατά την διάρκεια της περιφοράς της καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος του αστρικού φωτός.

Το Monthly Notices της Βασιλικής Αστρονομικής Κοινότητας δημοσίευσε μία μελέτη πάνω στο θέμα, στην οποία περιγράφει ένα Άστρο με το όνομα KIC 8462852. Σε αυτή την μελέτη, ο Αστρονόμος του Πανεπιστημίου της Louisiana εξήγησε πως : “Κατά την διάρκεια της αποστολής του Kepler, παρατηρήθηκε πως στο Άστρο KIC 8462852 συνέβαιναν διάφορες ασσύμετρες μεταβολές στην ροή φωτός, κάτι που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ξανά σε άστρο. Φυσικά θεωρήσαμε πως ήταν κάποιο πρόβλημα στα δεδομένα που λαμβάναμε, όμως τελικά όλα ήταν καλά”

Κατά την διάρκεια της πρώτης “ανωμαλίας”, το τηλεσκόπιο ανακάλυψε πως η τροχιά της Κατασκευής προκάλεσε απώλεια στην φωτεινότητα του άστρου κατά 15%. Η δεύτερη ανωμαλία οδήγησε στην απώλεια του 22% της φωτεινότητας. Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως αυτή η απώλεια θα μπορούσε να προκληθεί μόνο αν ένα τεράστιο αντικείμενο καλύπτει το αστρικό φως.Αφού εξέτασαν κάθε πιθανό ενδεχόμενο, οι επιστήμονες υποθέτουν πως αυτές οι ανωμαλίες ίσως προέρχονται από μία ομάδα ανενεργών κομητών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από το Άστρο, όμως αυτή η θεωρία είναι αμφίβολη και έτσι ξεπήδησαν οι θεωρίες για την Μεγαλιθική Εξωγήινη κατασκευή.

mindhack.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 11
  14
  Δεν το πιστεύω με τίποτα πως πρόκειται για εξωγήινη κατασκευή. Ο λόγος είναι πως δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος εξωγήινος πολιτισμός, έχει τόσο ανεπτυγμένη τεχνολογία που του επιτρέπει να είναι σε θέση να κατασκευάσει μια τόσο μαζική και γιγάντια κατασκευή, και παρόλ’ αυτά βασίζεται για ενέργεια στο φως του άστρου του. Βρίσκω την ιδέα εντελώς γελοία. Ένας τέτοιος πολιτισμός, λογικά θα είναι σε θέση να αντλεί ενέργεια π.χ. από το κενό, ενέργεια κενού ή μηδενικού σημείου όπως ονομάζεται, και άρα δεν θα έχει ανάγκες από τέτοιες πρωτόγονες κατασκευές όπως τα ηλιακά πάνελς.
  • 8
   4
   Και επειδή δεν μπορείς να το φανταστείς, σημαίνει οτι δεν γίνεται;..άκυρο τελείως το σκεπτικό σου….
   • 3
    1
    Τουλάχιστον εγώ χρησιμοποιώ το μυαλό μου και σκέφτομαι, δεν τρώω ότι μου σερβίρουν οι άλλοι.
 2. 3
  0
  Μάλιστα…. Δηλαδή γνωρίζουμε εμείς οι “απλοί” άνθρωποι ότι υπήρχαν και πριν την εποχή μας χρονικές στιγμές όπου ο άνθρωπος είχε τεχνολογία όμως κλασικά λόγο πολέμου καταστράφηκαν όλα.. Το γνωρίζουμε εμείς και δεν το γνωρίζουν τα διαμάντια της η νασα?έχουμε δει και κατάλοιπα αυτού του πολιτισμού το ων ανθρώπων… Τελικά είναι απλός ηθοποιοί όσοι μιλάνε από εκεί και έχουν κάποιοι λόγο για οτι βγαίνουν και λένε.
 3. 4
  4
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί