Εκπληκτικό βίντεο περιγράφει το μέλλον ενός «νέου κόσμου»

Το βίντεο περιγράφει ένα «νέο» κόσμο, σε 20 περίπου χρόνια στο μέλλον, και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζουν οι πόλεις και το αστικό περιβάλλον που θα γίνεται ολοένα και πιο πολύ επικίνδυνο.

Περιγράφει έναν κόσμο όπου η κλιματική αλλαγή έχει ωθήσει τους ανθρώπους στο χείλος του γκρεμού, και οι πολιτικές δομές έχουν υποβαθμιστεί τόσο πολύ ώστε τα κοινωνικά κινήματα δρουν έξω από τα όρια του κράτους. Μιλά επίσης για τον κίνδυνο και τις προκλήσεις που ο στρατός θα αντιμετωπίσει στο μέλλον.

Με αρκετές εικόνες και μία ανατριχιαστική περιγραφή γίνεται κατανοητό ότι περιμένουμε το χειρότερο σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά, την ίδια στιγμή, δεν αναφέρει καμία πιθανότητα ελπίδας…

Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι το μέλλον δεν μπορεί να σχεδιαστεί… Αν ενωθούν οι άνθρωποι μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα …


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

apocalypsejohn.com

Loading...

One thought on “Εκπληκτικό βίντεο περιγράφει το μέλλον ενός «νέου κόσμου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *