11:12 - 15/07/2020

Δήλωση τρόμου από επιστήμονες: Από τον Αύγουστο και μετά …

Ενώ το ξέσπασμα του κορανοϊού επηρεάζει ακόμα τη Γη, έχει λάβει επίσης μια νέα δήλωση από τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό.

Σύμφωνα με το BBC, ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (WMO) δήλωσε στη δήλωσή του ότι η πιθανότητα υπέρβασης της ετήσιας αύξησης της θερμοκρασίας κατά 1,5 βαθμούς έως το 2024 είναι 20 τοις εκατό.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι εάν οι θερμοκρασίες αυξηθούν κατά 1,5 βαθμούς στον κόσμο σε σύγκριση με την περίοδο πριν από τη βιομηχανοποίηση, αυτό θα έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες.

Με την κλιματική συμφωνία που υπεγράφη στο Παρίσι το 2015, επιτεύχθηκε συναίνεση για να διατηρηθεί η μέση αύξηση της θερμοκρασίας κάτω από 1,5 βαθμούς.

Η έρευνα για το WMO από το Βρετανικό Μετεωρολογικό Γραφείο αποκάλυψε ότι η μέση ετήσια θερμοκρασία στον κόσμο είναι 1 βαθμός υψηλότερη από το 1850.

Αναφέρεται ότι η αύξηση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή περισσότερο σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Με άλλα λόγια, οι πολικές περιοχές αναμένεται να είναι διπλάσιες από τον παγκόσμιο μέσο όρο φέτος, ξεκινώντας από τον Αύγουστο και μετά.
Επίσης, αναμένονται περισσότερες καταιγίδες στα δυτικά της Ευρώπης τα επόμενα πέντε χρόνια λόγω της αύξησης της στάθμης της θάλασσας.

Εκτός από τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων, οι αποκαλυπτικές προειδοποιήσεις του κόσμου, ο διάσημος φυσικός Stephen Hawking, έρχονται στο μυαλό σήμερα. Εδώ είναι οι σημαντικές προειδοποιήσεις για το μέλλον που έχουν μιλήσει μετά το θάνατο του Hawking …

Ο Βρετανός καθηγητής φυσικής Stephen Hawking, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 76 ετών, έγινε διάσημος για την έρευνά του σχετικά με τη γενική σχετικότητα και τις μαύρες τρύπες.

Αλλά ο Χόκινγκ συχνά άφησε το ερευνητικό του πεδίο, εφιστώντας την προσοχή στις προκλήσεις και τις υπαρξιακές απειλές που περιμένουν την ανθρωπότητα τις επόμενες περιόδους. Ενώ οι εξηγήσεις του για αυτά τα θέματα που ήταν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, μερικές φορές δημιούργησαν μια συζήτηση.

Για δεκαετίες, ο Χόκινγκ λέει ότι η ανθρωπότητα πρέπει να αναλάβει δράση για να εγκατασταθεί μόνιμα σε άλλους πλανήτες. Αυτές οι εξηγήσεις συχνά εμφανίζονταν σε πρωτοσέλιδα.

Σύμφωνα με τον Hawking, δεν είναι δυνατόν να ξεφύγουμε από τα γεγονότα που θα σβήσουν την ανθρωπότητα από τη Γη. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να περιλαμβάνουν κοσμικά γεγονότα όπως κτυπήματα μετεωριτών, καθώς και γεγονότα όπως τεχνητή νοημοσύνη, αλλαγή του κλίματος, γενετικά τροποποιημένοι ιοί ή πυρηνικός πόλεμος.

Μιλώντας στο BBC το 2016, ο Hawking είπε: “Η πιθανότητα μιας καταστροφής να συμβεί σε ένα χρόνο στον κόσμο είναι πολύ χαμηλή. Αλλά αυτή η πιθανότητα αυξάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και γίνεται σχεδόν σίγουρη σε χρονικές περιόδους χίλια ή δέκα χιλιάδες χρόνια.”

Με την πεποίθηση ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να εξαπλωθεί στο σύμπαν εκείνη την εποχή, ο Hawking προειδοποίησε τους ανθρώπους για τα επόμενα 100 χρόνια:

“Τον επόμενο αιώνα, δεν θα είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε πρόσβαση στην τεχνολογία για να δημιουργήσουμε αρκετές αποικίες στο διάστημα, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτήν τη διαδικασία.”

Ο Stephen Hawking γνώριζε τις ευκαιρίες που δημιουργεί η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά επίσης προειδοποίησε για τις απειλές της.
Όταν ο Hawking μίλησε στο BBC το 2014, “η πλήρης ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να θέσει τέρμα στην ανθρωπότητα.”

Σύμφωνα με τον Hawking, η απλή τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύχθηκε μέχρι σήμερα ήταν πολύ χρήσιμη. Ήταν μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που του επέτρεψε να μιλήσει με ανθρώπους.

Αλλά ο Hawking πιστεύει ότι οι προηγμένες μορφές έξυπνων ρομπότ μπορούν να ξεπεράσουν τους ανθρώπους.

Ο Stephen Hawking πίστευε ότι μια από τις μεγαλύτερες απειλές για τη ζωή στον κόσμο θα προέρχονταν από την κλιματική αλλαγή.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Hawking εξήγησε επίσης τις ανησυχίες του σχετικά με την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού:

“Είμαστε πολύ κοντά στο μη αναστρέψιμο σημείο. Η δράση του Τραμπ μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη Γη να μοιάζει με την Αφροδίτη, στους 250 βαθμούς Κελσίου, με όξινες βροχές.”

Παρόλο που υπάρχουν δομές όπως η SETI, οι οποίες ανιχνεύουν τα σήματα των ευφυών όντων από όλο το Σύμπαν, ο Hawking προειδοποίησε να μην αντιμετωπίσει άλλους έξυπνους πολιτισμούς στο σύμπαν.

Μιλώντας στο κανάλι Discovery το 2010, ο Hawking είπε ότι ανησυχεί για την πιθανότητα οι αλλοδαποί να λεηλατήσουν τη Γη για τους πόρους της και να συνεχίσουν στο δρόμο τους:

“Αν μας επισκέπτονται εξωγήινοι, θα είναι σαν ο Χριστόφορος Κολόμβος να περπατήσει στην Αμερική. Αυτό δεν ήταν ποτέ καλό για τους ιθαγενείς Αμερικανούς.

“Κοιτάξτε μόνοι μας για να δούμε πώς τα έξυπνα όντα μπορούν να μετατραπούν σε πράγματα που δεν θα θέλαμε να συναντήσουμε.”

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΡΙΕΤ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. Τι μας λένε ρε παιδιά εδώ όσο πάει πέφτει η θερμοκρασία πέρσι το καλοκαίρι είχαμε μέρα νύχτα το κλιματιστικό και τώρα τα βράδια κλείνουμε και τον ανεμιστήρα

  • ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΗ. ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
   Η ΧΟΥΡΙΕΤ ΠΟΣΩΣ ΔΕΝ ΑΜΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ

 2. ΓΙΩΡΓΟΣ Α 07/20/2020 @ 5:05 ΜΜ

  Αυτό το ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΡΙΕΤ μόνο εμένα ενοχλεί; Δεν υπάρχουν άλλες πηγές για άντληση πληροφοριών; πρέπει να τρώμε και την προπαγάνδα του σουλτάνου εκτός απο domat, patat, marul, piper του; άει σιχτίρ!

  • Τέτοια χάπατα που είμαστε, καλά μας κάνουν

   • ΕΔΩ ΚΑΙ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΑΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ, ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΗ. ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
    Η ΧΟΥΡΙΕΤ ΠΟΣΩΣ ΔΕΝ ΑΜΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ

 3. Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 07/22/2020 @ 10:23 ΜΜ

  “ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΗ” ΠΗΓΗ: ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΡΙΕΤ : Corfiatiko.blogspot.com

  • ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΗ. ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
   Η ΧΟΥΡΙΕΤ ΠΟΣΩΣ ΔΕΝ ΑΜΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ

 4. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟ….ΟΛΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

 5. Χρηστος Λαμπρόπουλος 07/26/2020 @ 1:58 ΜΜ

  Είμαι 48 και καύσωνες θυμάμαι πάντα!!!

 6. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ 08/02/2020 @ 4:16 ΜΜ

  H (ΕΓ)ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ είναι η κομπίνα όλων των εποχών. Αποβλέπει στον έλεγχο και μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού. Σαν μέτρο επιβάρυνσης της θερμοκρασίας του πλανήτου λαμβάνεται η ποσότης εκπομπών CO2, ενός αβλαβούς αερίου το οποίο με την βοήθεια της φωτοσύνθεσης μετατρέπεται σε πράσινο. Το αστείο είναι ότι όλες οι Κυβερνήσεις που είναι υποχείρια της NWO συμμετέχουν σε αυτή τη συμφωνία ενώ αυτές που πράγματι εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες CO2, ΚΙΝΑ, ΙΝΔΙΑ, ΗΠΑ δεν συμμετέχουν.
  Το κόστος της Ελλάδος 701 δις μέχρι το 2100.

 7. ΑΡΕΕΕΕ ΚΑΡΒΕΛΑ..ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΉΣΟΥΝ…
  ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΆΝΕΙΣ???
  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΕΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΣ…
  ΓΙΑ ΠΑΑΑΝΤΑ

 8. Κωστάμης Σωτήριoς 08/28/2020 @ 11:26 ΜΜ

  _!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh