Asgardia: Το σχέδιο των Illuminati για το πρώτο κράτος του διαστήματος

Ένας ειδικός στις θεωρίες συνωμοσίας επέστησε την προσοχή στο κρυμμένο σύμβολο στο έμβλημα του εγχειρήματος που έχει στόχο να γίνει το πρώτο κράτος του διαστήματος στην ιστορία.

Το σχέδιο της δημιουργίας ενός νέου κράτους που θα ιδρυθεί εκτός της Γης και ονομάζεται Asgardia, ήδη έχει δεχθεί περισσότερες από 530.000 αιτήσεις για χορήγηση ιθαγένειας. Αλλά μετά την ανακοίνωση των φιλόδοξων σχεδίων για την σύσταση της Asgardia, από τον δημιουργό της, ρώσο επιστήμονα, Igor Ashurbeyli, εμφανίστηκαν και οι πρώτες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την πρωτοβουλία του.

Ένας ειδήμων των θεωρητικών συνωμοσίας, με το ψευδώνυμο Dahboo777, έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube στο οποίο εφιστά την προσοχή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών στο έμβλημα της Asgardia. Όπως τονίζει ο ειδήμων, διακρίνεται καθαρά το Μάτι του Horus, γεγονός που αποτελεί δείγμα του δεσμού του σχεδίου με τους Illuminati, σύμφωνα με τον άνδρα.

Το συγκεκριμένο σύμβολο, γνωστό και ως «Παντόπτης Οφθαλμός», αυτό το αρχαίο αιγυπτιακό σύμβολο συνδέεται με τη συνωμοσία για τον παγκόσμιο έλεγχο μέσω της πολιτικής και της οικονομικής επιρροής. Μια άλλη υπόθεση που παρουσιάζεται στο βίντεο λέει ότι το Μάτι του s περιβάλλει ένα καβαλιστικό σύμβολο. Η «καρδιά της κλίκας», το Δέντρο της Ζωής, που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του εμβλήματος της Asgardia λέει ο υποστηρικτής της συνωμοσίας.

Ο πατέρας του υπό δημιουργία διαστρικού έθνους έχει προτείνει να τεθεί σε τροχιά με δορυφόρο το 2017. Σύμφωνα με τον Ashurbeyli, ο στόχος του σχεδίου είναι να δημιουργηθεί ένα «αποστρατιωτικοποιημένο κράτος» που θα συμβάλλει στην επιστημονική ανάπτυξη, προσπαθώντας να διασφαλίσει την ειρηνική χρήση του διαστήματος και να προστατεύει τη Γη από απειλές που προέρχονται από το διάστημα, όπως ηλιακές καταιγίδες, κομήτες και τον κίνδυνο λοιμώξεων που προκαλούνται από μικροοργανισμούς των ουράνιων σωμάτων.

Επί του παρόντος, μια από τις προτεραιότητες του ιδρυτή της είναι να επιδιώξει την αναγνώριση από τον ΟΗΕ και έτσι η Asgardia να προστεθεί στα μέλη του διεθνούς οργανισμού.

pronews.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 thoughts on “Asgardia: Το σχέδιο των Illuminati για το πρώτο κράτος του διαστήματος

  1. γεωργιος ΕΛΛΗΝ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ says:

    οπου και να πανε…τα ερπετοειδει…δεν θα γλυτωσουν….απλα δεν γνωριζουν την ηττας..τους..γιατι αν την γνωριζαν…δεν …εκαναν κακο….και βρωμια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *