09:44 - 17/12/2018

Asgardia: Το σχέδιο των Illuminati για το πρώτο κράτος του διαστήματος

Ένας ειδικός στις θεωρίες συνωμοσίας επέστησε την προσοχή στο κρυμμένο σύμβολο στο έμβλημα του εγχειρήματος που έχει στόχο να γίνει το πρώτο κράτος του διαστήματος στην ιστορία.

Το σχέδιο της δημιουργίας ενός νέου κράτους που θα ιδρυθεί εκτός της Γης και ονομάζεται Asgardia, ήδη έχει δεχθεί περισσότερες από 530.000 αιτήσεις για χορήγηση ιθαγένειας. Αλλά μετά την ανακοίνωση των φιλόδοξων σχεδίων για την σύσταση της Asgardia, από τον δημιουργό της, ρώσο επιστήμονα, Igor Ashurbeyli, εμφανίστηκαν και οι πρώτες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την πρωτοβουλία του.

Ένας ειδήμων των θεωρητικών συνωμοσίας, με το ψευδώνυμο Dahboo777, έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube στο οποίο εφιστά την προσοχή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών στο έμβλημα της Asgardia. Όπως τονίζει ο ειδήμων, διακρίνεται καθαρά το Μάτι του Horus, γεγονός που αποτελεί δείγμα του δεσμού του σχεδίου με τους Illuminati, σύμφωνα με τον άνδρα.

Το συγκεκριμένο σύμβολο, γνωστό και ως «Παντόπτης Οφθαλμός», αυτό το αρχαίο αιγυπτιακό σύμβολο συνδέεται με τη συνωμοσία για τον παγκόσμιο έλεγχο μέσω της πολιτικής και της οικονομικής επιρροής. Μια άλλη υπόθεση που παρουσιάζεται στο βίντεο λέει ότι το Μάτι του s περιβάλλει ένα καβαλιστικό σύμβολο. Η «καρδιά της κλίκας», το Δέντρο της Ζωής, που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του εμβλήματος της Asgardia λέει ο υποστηρικτής της συνωμοσίας.

Ο πατέρας του υπό δημιουργία διαστρικού έθνους έχει προτείνει να τεθεί σε τροχιά με δορυφόρο το 2017. Σύμφωνα με τον Ashurbeyli, ο στόχος του σχεδίου είναι να δημιουργηθεί ένα «αποστρατιωτικοποιημένο κράτος» που θα συμβάλλει στην επιστημονική ανάπτυξη, προσπαθώντας να διασφαλίσει την ειρηνική χρήση του διαστήματος και να προστατεύει τη Γη από απειλές που προέρχονται από το διάστημα, όπως ηλιακές καταιγίδες, κομήτες και τον κίνδυνο λοιμώξεων που προκαλούνται από μικροοργανισμούς των ουράνιων σωμάτων.

Επί του παρόντος, μια από τις προτεραιότητες του ιδρυτή της είναι να επιδιώξει την αναγνώριση από τον ΟΗΕ και έτσι η Asgardia να προστεθεί στα μέλη του διεθνούς οργανισμού.

pronews.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. γεωργιος ΕΛΛΗΝ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ 12/17/2018 @ 11:19 ΠΜ

    οπου και να πανε…τα ερπετοειδει…δεν θα γλυτωσουν….απλα δεν γνωριζουν την ηττας..τους..γιατι αν την γνωριζαν…δεν …εκαναν κακο….και βρωμια

  2. Paparia metoules….

  3. ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

  4. Elysium , το φιλμ με την jody Foster και Mat Damon

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*