12:34 - 10/08/2019

APOLLOgate:Η μεγαλύτερη απάτη που έγινε ποτέ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Υπάρχουν αρκετοί τεχνικοί λόγοι για τους οποίους η παραπάνω φωτογραφία δεν αποτελεί πραγματική απεικόνιση της Σελήνης. Στην πραγματικότητα, αυτή η εξαιρετικά σκηνοθετημένη φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Γη είναι ένα διαφημιστικό κομμάτι της Madison Avenue για το διαστημικό πρόγραμμα της Αμερικής. Δεν συνέβη ποτέ στη Σελήνη.

20 Ιουλίου 2019 ήταν η 50η επέτειος της πρώτης προσγείωσης σε φεγγάρι [HOAX] που έλαβε χώρα στις 20 Ιουλίου 1969.

Ας είμαστε πολύ σαφείς: ήταν τεχνικά και πρακτικά αδύνατο για την Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Διοίκηση (NASA) να βάλει έναν άνθρωπο στη Σελήνη το 1969. Η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία που ήταν απαραίτητη για να επιτύχει ένα τόσο τρομακτικό κατόρθωμα απλώς δεν ήταν διαθέσιμη στην Αμερική το 1969 .

Έχετε υπόψη ότι μόνο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 χρησιμοποιούνταν οι ασπρόμαυρες τηλεοράσεις και ότι μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960 η εκπομπή χρώματος εισήχθη στις ΗΠΑ.

Η πολύ προηγμένη επιστήμη και τεχνολογία που απαιτείται για να βάλει κάποιον στο φεγγάρι με σεληνιακούς δρομείς στη ρυμούλκηση δεν ήταν αρκετά αναπτυγμένοη εκείνη την εποχή. ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!

Αυτό που ήταν πολύ ανεπτυγμένο ήταν η πρόθεση της NASA να ξεγελάσει απερίσκεπτα τον αμερικανικό λαό μαζί με την παγκόσμια κοινότητα των εθνών. Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν αποφασισμένη να γίνει γνωστή για την τοποθέτηση του πρώτου ανθρώπου στη Σελήνη, έστω κι αν αυτό σήμαινε χωρίς ντροπή την όλη εκδήλωση, που έκαναν.

Για όσους δεν πιστεύουν στο βαθύ βάθος και το εύρος της σκανδαλώδους απάτης που είναι γνωστή ως APOLLOgate , δείτε τα 2 βίντεο που έχουν αναρτηθεί στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η συντριπτική πλειονότητα και η υψηλή ποιότητα των αδιαμφισβήτητων αποδεικτικών στοιχείων της απάτης APOLLOgate που παρουσιάστηκε σε αυτές τις δύο παρουσιάσεις βίντεο απεικονίζει μια διαστημική υπηρεσία που ήταν εντελώς εκτός ελέγχου.

Αυτό που η NASA δεν κατάφερε να κατανοήσει ήταν ο βαθμός επιστημονικής προόδου στον τομέα της ανάλυσης φωτογραφιών και βίντεο που θα πραγματοποιηθεί από το 1969 έως το 2019.

Μια τέτοια φωτογραφία είναι απλώς αδύνατη και σίγουρα οι απατεώνες της NASA δεν ενδιαφέρονται για αυτό το 1969 (οι φωτογράφοι εγκατέστησαν σαφώς ειδικό φωτισμό στο “στούντιο” για να ανάψουν τον αστροναύτη σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο). Όλα όσα ήθελαν να απεικονίσουν ήταν ένα μεγάλο πλάνο ενός αστροναύτη που αγγίζει την επιφάνεια της Σελήνης. Και έτσι έκαναν … αλλά σε τόσο μεγάλο βαθμό που εκθέτουν τη δική τους γελοία απάτη της φωτογραφίας.

Στη συνέχεια, υπάρχει αυτή η εικόνα-τέλεια φωτογραφία κάτω από μια αντανάκλαση του Neil Armstrong στη μάσκα προσώπου του κράνους του Buzz Aldrin. Και πάλι, υπάρχουν τόσα λάθη με αυτή τη φωτογραφία που εκτοξεύεται με την απάτη της NASA, όπως τα προαναφερθέντα βίντεο καθιστούν σαφές.

Ο αστροναύτης Neil Armstrong φέρεται να βλέπει στην αντανάκλαση του κράνους του Edwin ‘Buzz’ Aldrin κατά τη διάρκεια του ιστορικού περιπάτου του ζευγαριού στην επιφάνεια του φεγγαριού.

Η δημόσια συμπεριφορά του Neil Armstrong από τη στιγμή που δήθεν ανέβηκε στη Σελήνη είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο σκάνδαλο APOLLOgate . Γιατί η NASA επέλεξε έναν αστροναύτη, ο οποίος ήταν αρχικά αντι-κοινωνικός χαρακτήρας, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα στο σχέδιό της.

Ότι ο Armstrong αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την πρώτη ημέρα είναι μια άλλη καταστροφική ένδειξη. Γιατί το πιο διάσημο πρόσωπο του κόσμου το 1969 θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αποφύγει την αναμενόμενη και αναπόφευκτη προσοχή των μέσων ενημέρωσης; Όχι μόνο αυτό, αλλά οι ελάχιστες αλληλεπιδράσεις που είχε ο Armstrong με τον τύπο ήταν αρκετά δυσάρεστες τόσο για τον θεατή όσο και για τον Armstrong. Σαφώς, η ακραία ενοχή του Neil Armstrong για την παραποίηση της προσγείωσης στο φεγγάρι έφτασε σε αυτόν.

Ακριβώς γιατί η Ρωσία δεν πραγματοποίησε ποτέ παρόμοιο επανδρωμένο ταξίδι στη Σελήνη παρόλο που ήταν πολύ μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον διαστημικό αγώνα από την πρώτη μέρα.

Η επιστημονική πρόοδος και η τεχνολογική ανάπτυξη της Ρωσίας ήταν πάντα πολύ πιο πίσω από τη NASA. αλλά ποτέ δεν αποτολμούσαν στο φεγγάρι με ένα επανδρωμένο διαστημόπλοιο.

Έχουν υπάρξει διάφοροι Ρώσοι επιστήμονες, κοσμοναύτες και αστροφυσικοί, οι οποίοι έχουν αναφερθεί εδώ και χρόνια και έχουν ισχυριστεί τους εγγενείς κινδύνους μιας τόσο ριψοκίνδυνης εκτόξευσης. Ορισμένοι από αυτούς αναφέρθηκαν στην ζώνη ακτινοβολίας Van Allen ως μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ζώνη του χώρου που θα μπορούσε να καταστρέψει κάθε προσπάθεια.

Λόγω του γνωστού ανταγωνισμού για να εξερευνήσουν και να κυριαρχήσουν το διάστημα, οι Ρώσοι θα είχαν ολοκληρώσει σίγουρα μια επιτυχημένη προσγείωση από τη Σελήνη μέχρι τώρα.
Εντούτοις, ήξεραν καλύτερα στο σοβιετικό διαστημικό πρόγραμμα στη Μόσχα να μην επιχειρήσουν καν να δοκιμάσουν ένα τέτοιο περίεργο ταξίδι στην επιφάνεια του σεληνιακού από τους ιδιαίτερα βραβευμένους κοσμοναύτες τους. Η βλάβη ή η θανάτωση αυτών των ηρώων της Ρωσίας θα ήταν ένα ασυγχώρητο έγκλημα.

Οι υψηλής ειδίκευσης επαγγελματίες που έδωσαν μαρτυρία για αυτήν την ταινία προσφέρουν στοιχεία που είναι αδιαμφισβήτητα. Αξίζει να παρακολουθήσετε αυτήν την ταινία εξαιτίας του πόσο καλά διασαφηνίζει 3 κρίσιμα σημεία που αποδεικνύουν τη φάρσα της προσγείωσης στη Σελήνη. Αυτά τα σημεία έγιναν από τον Bill Kaysing, αναλυτή και μηχανικό της Rocketdyne, της εταιρείας που σχεδίασε τις ρουκέτες Apollo. Οι παρακάτω δηλώσεις είναι σχεδόν ακριβείς από το Kaysing και μπορούν να βρεθούν στο προηγούμενο ντοκιμαντέρ- βίντεο.

(1) Δεν υπήρχαν αστέρια στις φωτογραφίες ή στο βίντεο, παρά τη σαφήνεια του βαθιού χώρου. Τα αστέρια έλειπαν εντελώς από τον σκοτεινό μαύρο σεληνιακό ουρανό.

(2) Η αμερικανική σημαία κυματίζει ακόμα κι αν δεν υπάρχει αέρας στη Σελήνη.

(3) Δεν υπήρχε κρατήρας έκρηξης κάτω από το Σεληνιακό Lander (γνωστός και ως Apollo Lunar Module).

Το APOLLOgate είναι η «Μεγαλύτερη Συνωμητική Απάτη που δεσμεύτηκε ποτέ από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ» εναντίον του αμερικανικού λαού.

Αν και το πρόγραμμα Apollo Space κόστισε μόνο 28 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλ. 288,1 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα.

Εξωτερική άποψη του διαστημικού οχήματος Apollo 204 μετά την πυρκαγιά, η οποία σκότωσε τους αστροναύτες Grissom, White και Chaffee στις 27 Ιανουαρίου 1967.

Δολοφονία του Gus Grissom στον Απόλλωνα 1

Ενώ η θανατηφόρα πυρκαγιά στο Apollo 1 μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή, ολόκληρη η κοινότητα της NASA γνώριζε καλά ότι προκάλεσε σκόπιμα τραγωδία. Στην πραγματικότητα, ο αστροναύτης Gus Grissom και οι δύο συνάδελφοι αποστολής του δολοφονήθηκαν σε πυροτεχνική πυρκαγιά στο επίθεμα εκτόξευσης στις 27 Ιανουαρίου 1967.

Όλοι στη NASA γνώριζαν ότι ο Gus Grissom ήταν ένας εξαιρετικά έξυπνος τύπος που προσδιόρισε πολυάριθμες θανατηφόρες ατέλειες με το πρόγραμμα Apollo. Ήταν ακόμα αρκετά γενναίος για να τεκμηριώσει αυτές τις ατέλειες που, όταν εξετάστηκαν στο σύνολό τους, απέδειξαν ότι ο Απόλλων ποτέ δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει την αποστολή προσγείωσης στο φεγγάρι. Ο Grissom ήταν τόσο θαρραλέος που είπε στους διαχειριστές της NASA ότι το πρόγραμμα Apollo δεν θα μπορούσε ποτέ να προσγειωθεί στη Σελήνη και να το επαναφέρει με ασφάλεια.

Διάφορα μέλη της NASA και οι πληροφοριοδότες έχουν προέλθει από τότε και, με διαφορετικούς τρόπους, εξήγησαν ότι ο Grissom σκοτώθηκε κατά την έναρξη του προγράμματος ως μήνυμα προς όλους τους άλλους αστροναύτες. Το ίδιο βάρβαρο μήνυμα προοριζόταν επίσης για όλο το προσωπικό της NASA: Όποιος εκθέτει τη φρίκη του Απόλλων θα το έκανε με πόνο θανάτου – ένας άσχημος θάνατος σε αυτό.

Η σταδιακή καταστροφή στον Απόλλωνα 13

Ποιος δεν έχει ακούσει για το «θαύμα από το ατύχημα» που φέρεται ότι έλαβε χώρα στον Απόλλωνα 13 στις 13 Απριλίου του 1970;

Πώς είναι αυτό για την απόκρυφη αριθμολογία, ειδικά όταν εξετάζουμε το γεγονός ότι ο Απόλλων 13 ξεκίνησε στις 1:13 μ.μ. Χιούστον ή στις 13:13 σε 24ωρο στρατιωτικό ρολόι ;
Υπάρχουν πολλές παράλογες πτυχές σε αυτό το υποτιθέμενο διαστημικό ατύχημα που έγινε παγκοσμίως γνωστό από τον Tom Hanks και τον Kevin Bacon στην ταινία APOLLO 13 . Το πιο γελοίο από αυτά ήταν ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο οι 3 αστροναύτες έσωσαν το διαστημικό σκάφος καθώς έπεσε πίσω στη Γη.

Το κρίσιμο σημείο εδώ είναι ότι η NASA χρειάζεται έναν αξιόπιστο τρόπο για να σκοτώσει σταδιακά το πρόγραμμα Apollo.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. Ειπαμε : ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠ`ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ !
  Δοκιμασαν 2 φορες να στειλουν επανδρωμενες αποστολες στο διαστημα, ομως η ανατιναξη του τσαλεντζερ , κι αργοτερα μια “βλαβη” στη δευτερη αποστολη κατερριψαν και τα δυο σκαφη..
  Φιλουμπες..

 2. Απορία, εφόσον αυτή η αποστολή ήταν πλαστή γιατί δε μίλησαν και δε μιλάνε ακόμα οι αντίπαλες μεγάλες δυνάμεις;

  • Μικρο μου παιδι, οταν μεγαλωσεις θα κατανοησεις το γιατι ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ δεν ειναι παρα ολοι φιλοι μεταξυ τους, και ο αντιπαλος τους εισαι ΕΣΥ και ΕΓΩ και ο STRANGER κλπ κλπ

 3. Ά! Ένα από τα ααπημένα μου θέματα!

  Όπως το έχω ήδη θέσει εδώ και εδώ, ορίστε ένα τρισκελές άρθρο που συνέταξα προ επταετίας σχετικά με τις λεγόμενες «επανδρωμένες προσσεληνώσεις» που, όπως και τα γεγονότα της 11/9/2001 στην Τζειού Γιόρκ, ΔΕΝ υπήρξαν κάτι περισσότερο από τηλεοπτικές αλήθειες:

  Αρχικό άρθρο (της 8ης Σεπτεμβρίου 2012) σε τρία μέρη, με δύο επί πλέον συμπληρωματικές απαντήσεις στους εκεί συνομιλητές μου:
  Μέρος α’: Εισαγωγή. Περί του εκλιπόντος απατεώνος, ονόματι Άρμστρονγκ. Αλληλοσυγκάλυψις.
  Μέρος β’: Ζώνες Βαν Άλεν. Τα «πεφταστέρια». Η «μαγική» (είτε με την μαθηματική έννοια της «μοναδικής» είτε με την λαϊκότερη έννοια της «ευλογημένης»!) μονάδα κλιματισμού. Οι μπαταρίες της ακάτου. Η ταυτόχρονη «απώλεια» όλων(!) των αρχείων της NASA μαζί με τα εφεδρικά τους. Αποίκησις Σελήνης.
  Μέρος γ’: Νηλ Άρμστρονγκ. Αρρωστημένος εγωισμός. Αναφορές.
  Συμπλήρωμα α’ και
  Συμπλήρωμα β’.

  Αναφορές:
  Το παραπάνω άρθρο αποτελεί μίαν επιλεκτική συρραφή αποσπασμάτων από κείμενα που έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς στον εκτός θέματος τομέα της διαδικτυακής κοινότητας συζήτησης θεμάτων Ηλεκτρονικής Μηχανολογίας της ATMEL. Κειμένων, που είχαν περισσότερο τη μορφή «γκρίνιας» από πλευράς μου, παρά δοκιμίων ή εκθέσεων. Μπορείτε να απολαύσετε τα πρωτότυπα στην αγγλική:
  1. Μέρος 1 (24/07/2009): Οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ, και τα «πεφταστέρια» (‘Shooting Stars’).
  2. Μέρος 2 (24/02/2011): Η «μαγική» μονάδα κλιματισμού της σεληνακάτου, που δούλευε για ημέρες με μπαταρίες(!) και που κρατούσε το θαλαμίσκο σταθερά σε θερμοκρασία υποστήριξης της ανθρώπινης ζωής (στους 25°C), είτε το σκάφος βρισκόταν στους +125°C υπό τον Ήλιον, είτε στους -170°C στη σκιά του.
  3. Μέρος 3 (26/08/2012): Ο ελάχιστος χρόνος των 2,50 δευτερολέπτων που απαιτεί ένα ραδιοσήμα προκειμένου να καλύψει την απόσταση Γης-Σελήνης-Γης.
  4. Τέλος, μερικά λόγια για την παράξενη συμπεριφορά του Νηλ Άρμστρονγκ που έχει κατά καιρούς καταγραφεί στις κάμερες.

  Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος, απαντάται μερικώς το προηγούμενό μου επιχείρημα, αφού πολύ σωστά ετέθη ερώτημα για τη γνησιότητα του βίντεο στο οποίον επάνω βασίστηκαν οι μετρήσεις χρονικής υστέρησης του σήματος.

  Βεβαίως, μεταφέροντας παράλληλα το παραπάνω θέμα στην τεχνολογική κοινότητα του ADSLgr.com ελπίζοντας να συζητηθεί από άτομα με περισσότερο εξειδικευμένες γνώσεις, έπεσα κυριολεκτικά επάνω σε αμετακίνητους μαντρότοιχους… Τέλος πάντως, ελπίζω τα παρακάτω να προκαλέσουν -τουλάχιστον- κάποια χαμόγελα, έστω και πικρά:

  #1: Εισαγωγή, με απλή αναφορά της άποψής μου και παραπομπής στο αρχικό μου άρθρο.
  #2: Μία περίληψη της έκθεσής μου.
  #3: Κάποιες αντερωτήσεις σε απλά επιχειρήματα που μου ετέθησαν.
  #4: Τα περίφημα «απαραίτητα» καθρεπτάκια …ξυρίσματος (οι ανακλαστήρες / retroflectors) που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στη Σελήνη «με το χέρι»(!) για την επιστροφή των από εδώ εκπομπών λέιζερ και την εδώ ανίχνευσίν τους. Μία απλή πειραματική ανάλυση για τα λέιζερ. Το κοινωνικό πείραμα του Όρσον Ουέλς που δημιούργησε τον λαϊκό μύθο για τα λέιζερ. Και μία σύντομη αναφορά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
  #5: Το κίνητρο και τεκμηρίωση για την Ντιμόνα. Το ατύχημα του LLRV. Το περιττό Ρόβερ. Και οι ανύπαρκτοι μεταλλάκτες θερμότητας της μονάδας κλιματισμού του θαλαμίσκου, κάνοντας χρήση πασίγνωστου επιχειρήματος του Ρόμπερτ Φωρισσόν!
  #6: Απάντηση σε προσωπική επίθεση που δέχθηκα(!).
  #7: Ενίσχυση του επιχειρήματός μου κατά του ανακλαστήρα των λέιζερ, με αναφορά στον τρόπο επικοινωνίας «Εί-Εμ-Εί». Μία παλαιότερη φωτογραφία της σεληνακάτου του Apollo 11 από την Wikipedia όπου φαίνεται η προχειρότητα κατασκευής της (η οποία φωτό ανακλήθηκε και αντικαταστάθηκε με τη σοβαροφανέστερη αυτή του Apollo 16!). Οι λεγόμενες «μαϊμούδες με πτυχίο» στην υπηρεσία της αντεπιστήμης. Και ένα σπάνιο άρθρο των timesonline με τίτλο ‘One in seven scientists say colleagues fake data.’
  #8: Περί της ανύπαρκτης «ιδανικής» θερμικής μόνωσης. Άλλη μία αναφορά στην πρόχειρη «λαμαρινοδουλειά» της σεληνακάτου. Και η ατυχής της σύγκριση με τον χαμηλότατης τροχιάς, και εντός της προστατευτικής μας ατμόσφαιρας, Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
  Αναμενόμενα, βεβαίως, το νήμα συζητήσεως κλειδώθηκε μετά από (τα απαραίτητα για κάποιους) πυροτεχνήματα!…

  -Γιώργος

 4. Κατόρθωσαν να πατήσουν στη σελήνη πριν από μισό αιώνα ακριβώς με τα μέσα της εποχής εκείνης και δεν μπορούν σήμερα;
  Μα γιατί; Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Γιατί να μη θέλουν να μας εντυπωσιάσουν γι’ άλλη μια φορά; Και ο σημερινός μαζάνθρωπος έχει τόση – μα τόση – ανάγκη από εντυπωσιασμούς!
  Κάποιον λάκκο έχει φάβα… ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;
  Ποιος θα μας ενημερώσει; Γιατί τέτοια σιωπή από το 1969 και μετά;

 5. Βεβαίως και πήγανε, φυσικά δεν μας έδειξαν τίποτα απο τα σεληνιακά “αστεα και μελαθρα” https://www.youtube.com/watch?v=dNgHwVTfQfg και όπου χρειάστηκε χρησιμοποίησαν και τον κιουμπρικ να τραβήξει μερικές σκηνές, σιγα μην σας δειξουν την αληθεια ρε γκοϊ ρε πατε καλα ρε; οπως ειπε και ο αρμστρονγκ η αληθεια εχει πολλες προστατευτικες στρωσεις

 6. Η βλακεία και τα αστεία επιχειρήματα αυτής της παρωδίας αρθρου δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ανθρώπινη βλακεία ειναι ανικητη

 7. δεν τα γραψατε σωστα ειναι ελλιπης ολα. οι αποστολες στην σεληνη ηταν 6 στον αριθμο. αρα με αυτα που οι χαζοι πιστευουν η νασα κοροιδεψε αναλογες φορες ολον τον πλανητη. αν το καταφερε αυτο να το κανει ειναι το ιδιο αξιο με μια …υποτιθεμενη αποστολη στην σεληνη.

 8. Μην γράφετε βλακειες.
  Τα ίχνη των σεληνιακων αποστολών υπάρχουν στην σελήνη και μπορούν να φωτογραφηθουν από σκάφη που είναι σε τροχιά όπως αυτο που εστειλαν πρόσφατα οι Κινέζοι.
  Πιστεύετε ότι οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να κάνουν μια απάτη που θα τους εξέθετε διαχρονικά ; Τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο;
  ΓΙΑΤΊ επίσημα ούτε η Κίνα ούτε η Ρωσία δεν έχουν αμφισβητήσει τις αποστολές Απόλλων;
  Είναι όλοι στην συνομωσια;
  Αστεία πράγματα.

 9. Οι μαλακιες που γράφεις δείχνουν ότι είσαι τελείως άσχετος!

 10. Δεν χρειάζεται ρε Μπουφοι να πετάξει καποιος για να πάει στο φεγγάρι ……..
  Αλλά πως να δείτε την άλλη όψη αν το ρετιρέ σας κ κατοικημένο που είναι, το έχουν κλειδώσει…..;

  Κάποτε κάποιος ταξιδευτής που ήρθε από μακριά είπε,
  Καλά ακόμα χρειάζεστε μηχανήματα για να πετάτε!!
  Και άντε καλά και τα χρειάζεστε, στο ταξίδι πρέπει να μετακινείτε κ το σώμα σας::::

  ΟΒΕΡ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*