08:46 - 17/12/2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Γράφει Σουλτανα Χειλαδάκη

Για τον τραπεζιτικό Ronald Bernard έναν σημαντικό Ιλλουμινάτι, ο οποίος σε μια φάση της ζωής του συνειδητοποίησε το σατανικό τους παιχνίδι, και αποχώρησε, είχαμε γράψει και στο παρελθόν.

Στην παρούσα φάση, αυτός ο Ronald Bernard Μπερναρτν καταγόταν από μια οικογένεια που όπου από μικρό παιδί υπέστη βασανισμούς κυρίως από τον πατέρα του ενώ τον είχαν κλείσει σε ένα παπικό σχολείο όπου εκεί υπέστη μεγαλύτερο μαρτύριο βιασμών σε μεγάλη συχνότητα από παπικούς ιερείς.

Στο παρακάτω βίντεο ο Ronald Bernard αποκαλύπτει καταρχήν τις παρασκηνιακές διασυνδέσεις των Ιλλουμινάτι με τον Λευκό Οίκο και με την παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Όπως αναφέρει τα νήματα της παγκόσμιας αυτής συνωμοσίας τα κινούν 8500 χιλιάδες άτομα. Αλλά ακόμα και μέσα σε αυτά τα 8500 υπάρχει ένας στενός πυρήνας που οδηγεί και τους άλλους την υλοποίηση του σχεδίου τους για το οποίο είναι πρόθυμοι να θυσιάζουν όσες ανθρώπινες ζωές χρειαστούν.

Σύμφωνα με αυτά τα οποία αναφέρει, η δομή του σχεδίου αποτελείται από το σατανικό τρίγωνο.. Ηνωμένες Πολιτείες πολιτικό μέρος-πολιτική, Λονδίνο-οικονομία και Βατικανό-θρησκεία.

ΟΙ ΗΠΑ χρησιμοποιούν την στρατιωτική τους ισχύ, το Λονδίνο την οικονομική δύναμη, και το Βατικανό την θρησκευτική επιρροή στα εκατομμύρια των πιστών κι όλα αυτά για την εκπλήρωση του σχεδίου των Ιλλουμινάτι.

Υπεράνω αυτού του τριγώνου είναι η Παγκόσμια Τράπεζα, ένα καθαρά μασονικό δημιούργημα των Ιλλουμινάτι που κατευθύνει το τρίγωνο του Διαβόλου.

Conversation with ex illuminati Ronald Bernard and Sacha Stone

Όπως πιστεύουν ο κόσμος είναι ένα παιχνίδι το οποίο χειρίζονται κατά τις επιθυμίες τους με την τεράστια οικονομική δύναμη που διαθέτουν.

Αυτό το οικονομικό σύστημα δεν είναι το τραπεζιτικό κύκλωμα που είναι γνωστό, αλλά οι λεγόμενες τράπεζες σκιά, που διευθύνουν την οικονομική κίνηση.

Ένα μέλος αυτής της συνομωσίας δεν περιορίζεται από παγκόσμιες νομοθεσίες. Έχει την δυνατότητα να τις υπερβαίνει, ανά πάσα στιγμή να αλλάζει ταυτότητες, διαβατήρια, πλαστά πιστοποιητικά, οικονομικούς λογαριασμούς και βασικά οτιδήποτε διευκολύνει την παράνομη δραστηριότητα του.

Αυτός είναι ο μηχανισμός λειτουργίας τους.

Για να καταλάβουμε τις αντιλήψεις της παγκόσμιας αυτής συνομωσίας , θα πρέπει να μάθουμε πως γι αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία, ο κάθε άνθρωπος από την στιγμή που γεννιέται είναι ένα νούμερο που αποτιμάται μόνο από την οικονομική του αξία.

Όταν κάποιος εισέρχεται σε αυτό το κύκλωμα υφίσταται ένα αναλυτικό σκανάρισμα όπου επισημαίνονται όλα τα τρωτά του σημεία έτσι ώστε να μπορούν να τον εκβιάσουν στην συνέχεια για να γίνει πιστό πειθήνιο όργανο τους.

Το κύκλωμα αυτό διακινεί παρασκηνιακά πολλά γεωπολιτικά παιχνίδια στις διεθνείς σχέσεις όπως ο πόλεμος των ενεργειακών αγωγών, το Ιράν, το ουκρανικό ζήτημα και πολλά άλλα. Το βασικό τυπικό τους το οποίο αναφέρει στο αποκαλυπτικό βίντεο είναι οι καθημερινές σχεδόν θυσίες μικρών παιδιών ακόμα και μεγαλύτερων.

Αυτός ήταν ένας βασικό λόγος που τον ανάγκασε να θέλει να φύγει από το κύκλωμα και επειδή κατάλαβε ότι θα τον κυνηγούσαν έφτασε στο σημείο απελπισίας να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Εκεί όμως είχε μια πολύ μεγάλη εξωσωματική εμπειρία στο νοσοκομείο που τον είχαν διακονήσει και στην εμπειρία αυτή τον συγκλόνισε, είδε ότι υπάρχει ο Θεός και ότι υπάρχει ο άλλος κόσμος η μεταθανάτιος ζωή. Αυτό το καθόρισε όταν επέστρεψε και του έδωσε το θάρρος να προχωρήσει και να ρίξει φως σε αυτήν την μαύρη συνομωσία του διαβόλου.
Ένας πρώην Ολλανδός Τραπεζίτης αποκαλύπτει

Worldwide testimonies on Child Sacrifices part two, reaction by Ronald Bernard

Ο σκοπός είναι οι συνειδητοί άνθρωποι να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια σε αυτήν την μαύρη δύναμη που θα έπρεπε οι ιερείς να είναι οι πρώτοι πολέμιοι της αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα και θα είναι οι πρώτοι που θα δώσουν λόγο γι αυτό.

Testimony of Ronald Bernard about heavily damaged children and our liberation

Η δεύτερη μαρτυρία για το σατανικό αυτό κύκλωμα είναι της Kristy Allen. Οι γονείς της κυρίας αυτής είχαν συνεργαστεί με τον γνωστό εμπνευστή των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Ναζιστών όπου έκαναν σαπούνια από Εβραίους το γνωστό Josef Mengele.

Ο πατέρας της είχε υψηλόβαθμη θέση σε αυτό το σατανικό κύκλωμα και θεωρούσε φυσιολογικό καθημερινά να βιάζει το κορίτσι του.

Όταν έγινε 15-16 χρονών όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της άρχισε να πηγαίνεις την εκκλησία. Εκεί ο ιερέας μια μέρα την πήρα απόμερα και την είπε «για ό,τι βλέπεις και για ότι μαθαίνεις θα κρατάς το στόμα σου κλειστό».

Η καλύτερη της φίλη της Kristy Allen, την είχανε πάρει στο προσωπικό κύκλωμα της Χίλαρι Κλίντον όπου εκτελούσε υπηρεσίες call girl δηλαδή πόρνης.

Celebrity Spirit Cooking and Child Sacrifice

Την ίδια ο πατέρας της την υποχρέωνε να είναι παρούσα κάθε βράδυ στις σατανικές τελετές όπου έσφαζαν μικρά παιδιά από τα οποία έπαιρναν την καρδιά τους όσο ήταν ζωντανά.

Kristy Allen ~ MK Ultra, SRA Survivor ITNJ Seating

Το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν η συμμετοχή της σε ομαδικούς βιασμούς όπου μετείχαν και οι ιερείς της παπικής εκκλησίας.

Όταν μεγάλωσε την κατέταξαν στον στρατό σε μια οργάνωση που λεγόταν operation mockingbird , στην οποία γινόταν όλα τα όργια το σατανικού κυκλώματος με ναρκωτικά επί καθημερινής βάσεως, Mind Control, πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου MK Ultra και άλλα.

WARNING: FOOTAGE OF MK ULTRA VICTIMS & DEMONIC POSSESSION

Πολλά από τα κορίτσια που μετείχαν στην ομάδα αυτή τα πότιζαν με ναρκωτικά και στη συνέχεια τα βίαζαν ομαδικά μέχρι και 20 άτομα. Όταν στη συνέχεια συνειδητοποιούσανε τι είχαν υποστεί πολλές από αυτές τις νέες κοπέλες αυτοκτονούσαν.

Στο ίδιο κύκλωμα διεξάγονταν επιχειρήσεις απαγωγής νεαρών απιδιών από τα οποία έπαιρναν τα όργανα τους και τα εμπορεύονταν. Χαρακτηριστικό 90000 δολάρια για ένα όργανό.

Άλλο επίσης ανατριχιαστικό στοιχείο ήταν ότι πολλές από τις κοπέλες έμεναν έγγειες από τους ιερείς και γεννούσαν παιδιά για να τα θυσιάσουν στον σατανικό βωμό.

Είναι και άλλα πολλά που ξεφεύγουν από κάθε νοσηρή φαντασία και τα οποία μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ex-Illuminati Satanist Speaks Out (Child Sacrifice)

Adrenochrome ~ Why Child Ritual Sacrifice Is Used By Hollywood, Politicians and the Elite

Ανακαλύπτοντας τα Μυστικά των Illuminati (Ντοκιμαντέρ)

Μαρτυρίες θυμάτων που έζησαν με προσωπικές εμπειρίες αποκαλύπτουν έναν κόσμο με μυστικές οργανώσεις ιδρύματα τις καθολικής εκκλησίας πολιτικές διασινδεσισι όπου συνέβαιναν ό,τι πιο φρικτό και αηδιαστικό μπορεί να σκεφτεί ένας ανθρώπινος νους.

Η πρώτη μάρτυρας ονομάζεται Fiona Barnett Φιόνα Μπαρνέτ και έχει να μας διηγηθεί πραγματικά συγκλονιστικές εμπειρίες από την παιδική της ηλικία. Η μητέρα της αδυνατούσε να την κρατήσει και την είχε δώσει σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι για το οποίο έλεγε ότι είναι οι παππούδες σου. Αυτοί όμως ανήκαν σε μια σατανιστική οργάνωση. Αυτοί ήθελαν να το σκληραγωγήσουν και του έκαναν διάφορα απάνθρωπα γυμνάσια.

Το έκλειναν σε ένα κλουβί συχνά, άλλες φορές το έχωναν μέσα στον καταψύκτη και το κυριότερο το βίαζαν καθημερινά καθώς και διάφορα άλλα που τραυμάτιζαν την παιδική του ψυχή. Το παιδί επειδή δεν ήξερε νόμιζε ότι όλα αυτά είναι ο τρόπος αγωγής του που ήταν υποχρεωμένο να το αποδεχτεί ενώ ήταν πάντα υπό την απειλή ότι αν δεν τον αποδεχτεί θα έχει φριχτό τέλος.

Fiona Barnett – Witness of VIP Satanic Ritual in Bathurst, 1985

Fiona Barnett Candy Girl Documentary Part 1 of 2 / Satanic Ritual Abuse

Όσο περνούσαν τα χρόνια το παιδί εμμυήτο σε όλο και πιο ανώτερα σατανικά τυπικά και τότε άρχισε να συνειδητοποιεί τη φρίκη όλου αυτού του σατανικού κυκλώματος για το οποίο πλέον δεν άντεχε και το οποίο αποτελείται ακούστε, από ανώτερους δικαστικούς, ανώτερους ιερείς, πολιτικούς, γιατρούς, επιστήμονες και άλλα μέλη της κοινωνικής αφρόκρεμας.

Ο βασικός κανόνας ήταν ότι για να ικανοποιήσω το σατανά πρέπει να θυσιάσω κάτι σημαντικό όπως: Μια μέρα απήγαγαν από τον δρόμο μια έγγειος γυναίκα που ήταν έτοιμη να γεννήσει, την οδήγησαν στη σατανική τους έδρα, εκεί της έσχισαν την κοιλία και έσειραν από την κοιλιά το ζωντανό παιδάκι, το τεμάχισαν και ήπιαν το αίμα του.

Μια άλλη μέρα έφεραν γύρω στα πέντε παιδάκια ηλικίας 7 με 8 χρονών, ένα πιο όμορφο από το άλλο, και με ένα σπαθί σαν και αυτά των Σαμουράι τα αποκεφάλιζαν ένα ένα καθώς αυτά στέκονταν όρθια.

Υπήρχαν αμέτρητες περιπτώσεις απαγωγής παιδιών που περνούσαν τυχαία από εκεί ακόμα και με ποδήλατο και τα οποία κακοποιούσαν με φριχτό τρόπο και στο τέλος τα σκότωναν.

Fiona Barnett tells her story:Names Billy Graham/Survivor Trigger Warning!

Το πιο σοκαριστικό από όλα που εξηγεί και πάλι η Fiona Barnett Φιόνα, ότι μέσα σε μια παπική εκκλησία στο Μπέβερλι Χιλς συναντιόταν τα μέλη της σατανικής οργάνωσης μαζί με παπικούς ιερείς και πάνω στην Αγία Τράπεζα έσφαζαν μικρά παιδιά και τους έπιναν το αίμα από το δισκοπότηρο.

Occultic Human Sacrifice (Warning_ Shocking and Sickening)

Στοχεύουν στα παιδιά….

Στοχεύουν στα παιδιά 2

ΠίτσαΓκεητ!! το σκάνδαλο των σκανδάλων!

Aλκυόν Πλειάδες 66: Παιδεραστία Χόλυγουντ, PizzaGate, βαμπιρισμός-κανιβαλισμός, σατανισμός

5 SCARIEST & SECRET Ceremonies Caught On Tape!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Πολιτισμενος-Μορφωμενος τεχνιτης του Ελληνικου Μαρμαρου Μεγαλειωδους Πολιτισμου. 12/17/2018 @ 9:19 ΠΜ

  Ναι , απο την ρωμαικη εποχη [βλεπε δολοφονια Νερωνα] αυτοι ηταν οι ασιατες ωμοφαγοι της ερημου και των στεππων , αρχιδια αγελαιοι, και σημερα κτιριοζοντες αρρωστημενα λογω του αρρωστημενου DNA τους. Δεν ”’διορθωνονται” εως να καταστρεψουν τον πλανητη Γαια.

  • ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ DNA ΣΟΥ;
   ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η’ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ;
   Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ;
   ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..

   • Αγγειοπλαστης πολιτισμενος 12/17/2018 @ 6:12 ΜΜ

    ΗΛΙΘΙΕ 17 ΔΕΚ 15.55 ΑΣΙΑΤΗ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ , ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ ,ΗΛΙΘΙΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΜΑΙ….ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΑΣΙΑΤΟ ΔΕΚΑΤΡΕΙΑΘΕΙΣΤΗΣ [12+1]και ηλιθιε αν πας στο μουσειο της ακροπολις θα βρεις αγαλμα του 600προ του χρηστου που στην βαση του εχει γραμμενο το ονομα μου

 2. Μητσος εξ Αγγλίας 12/17/2018 @ 11:54 ΠΜ

  Εγω ξερω για έγκυο γυναίκα .-
  Αυτοί πρέπει να ξεκοίλιαζαν εγγειο ιδιοκτησία!!!!!!!!!
  Εεεεεεεε έτσι θα πάρουμε την πόλη. Διαφορετικές έννοιες.
  Ξαναδιαβάστε το ρημάδι το κείμενο οταν το γράφετε.

 3. Οταν διαβαζεις στο αρθρο φρασεις οπως ” ηταν εμπνευστης των στρατοπεδων συγκεντρωσης, οπου οι Γερμανοι εφτιαχναν σαπουνι απο εβραιους” …… καταλαβαινεις την εγκυροτητα του… πφφφφ
  Μονον τα βιντεο της Βασουλας αξιζουν προσοχη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*