Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:47 - 28/11/2022

Αποκαλυπτικά στοιχεία: ο ψευδοπροφύτης θα λέγει ότι είναι ο ΗΛ+ΙΑΣ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αποκαλυπτικά στοιχεία: ο ψευδοπροφύτης θα λέγει ότι είναι ο ΗΛ+ΙΑΣ. Η Αποκάλυψη είναι πολύ συγκεκριμένη [μας εξέφυγε] πρώτα η προσκύνηση εικόνας θηρίου [3 διαφορετικές περιπτώσεις] και ύστερα το χάραγμα. Πρώτα φιλάς την κοπέλλα και μετά συνουσιάζεσαι, πότε γίνεται αντίστροφη εξαίρεση;….

Οι έρωτες αρχίζουν από το φίλημα και καταλήγουν εις την συνουσία, πάντοτε τούτον ισχύει όταν υπάρχει αγάπη και συμπάθεια.

Οι εξαιρέσεις είναι δύο. Όταν πρόκειται περί καύλας μοιχείας και απάτης, όπου τα σκήπτρα βαστάει όλα ή περισσότερον η στρήνα, ο οίστρος, η διαστροφή, του απαγορευμένου και της επίγνωσης ότι εξαπατάεις κάποιον, αμφότεροι οι εραστές, τουλάχιστον έναν, τον κερατά ή δύο κερατάδες, πρόκειται περί οργιαστικής διαστροφής και φαντασίωσης κατάκτησης όπως ο κατακτητής του πολέμου και όχι αγάπης προς το πρόσωπον αλλά αγάπη/αρεσκεία προς το σώμα, τα χούγια του σώματος, τις λάγνες και ηδονόφιλες λικνίσεις, φωνές, χαμόγελα και άλλα του σώματος σε κάθε κύτταρον του, εξού και οι άνδρες περισσότερον λένε μετά από τέτοια εμπειρία: γάμησα μία πουττανάρα και γελάνε περιπαίζοντας εκτός από τον άνδρα ή συνοδόν της και την ίδια και με αηδία ότι είναι «σκουπίδι» πολλές φορές, ενώ άλλες φορές είτε ειπούν αυτά τα λόγια είτε όχι εξελίσσεται η σχέση σε σταθερή κρυφή όπου ενίοτε γίνεται φανερή και γάμος!

Η άλλη περίπτωση εξαίρεσης είναι όταν γαμάεις μία επί πληρωμεί πόρνη, η οποία σου απαγορεύει να την φιλήσεις διά να μην σε ερωτευτεί και επειδή δεν νοιώθει έρωτα προς εσένα και ίσως έχει και σταθερή μόνιμη σχέση, αλλά η καϋμένη γαμιέται διά να επιβιώσει και άντε να μάθει κάτι άλλον μετά όταν η ψυχή της συνηθείσει σε αυτά! Προσωπικά τις λυπάμαι και βλέπω εις το πρόσωπον τους τέτοια θλίψη από αυτές όπου πλέον βλέπουμε εις τους πλείστους ανθρώπους μετά την πολυμαζζωνική καθημερινή επίθεση από εμβόλια έως εξώσεις, από αύξηση πάγιων υπηρεσιών και αγαθών όπως ρευματοδότηση, υδροδότηση, τηλεδότηση, αλλαγή ελαστικών, σχολεία, καύσιμα, φαγητά, ποτά, δικαστήρια και αναρίθμητα έκτακτα! Πολλές από αυτές τις κοπέλλες άμα σε συμπαθήσουν σου λένε τα βάσσανα τους και κατά κάποιον τρόπον όταν είσαι μικρός όταν τις πληρώνεις νοιώθεις ότι κάνεις ελεημοσύνη, παραελεημοσύνη, αντιλαμβάνεσαι αισθητικά μία ευλογία όταν δείχνεις οίκτον όχι επειδή τις θεωρείς ανάξιες αλλά επειδή συμπάσχεις τον πόνον τους και συνάμα είναι άξιες επιβίωσης, σε κανένα να μην τύχει τέτοια ανάγκη, το να πωλεί το πτώμα = πτωξ = πτωχός το σώμα του διά να ζήσει. Κύριε Ελέησον. Άλλωστε Ο Χριστός έδειξε την ιδιαίτερη αγάπη και συμπάθεια Του εις τα παρααπολωλότα πρόβατα τις πόρνες τις πτωχειές!

Η λέξη συνουσία δεν έχει μόνον νόημα εις τον έρωτα! Άλλωστε, χρησιμοποιείται διά τον έρωτα διότι δύο άνθρωποι ενώνοντε εις σάρκαν μίαν = συνενώνοντε = συν+ουσιάζοντε = γίνοντε μία ουσία! Δεν υπάρχει μόνον σαρκική συνουσία αλλά και πνευματική συνουσία, εξού και Ο Χριστός κατηγορεί Φαρισσαίους ενώπιον τους και αυτοί του λένε ότι είναι παιδιά του Αυραάμ, τους απαντάει ότι κατά την σάρκαν κρίνετε, ήτοι τι νόημα έχει η σάρκα; Αφού αυτόν όπου έχει νόημα ενώπιον Θεού είναι το πνεύμα! Η σάρκα δεν θα μείνει και δεν θα άγει εις το Βασίλειον Του Θεού! Δηλαδή, εάν το σώμα του Αυραάμ είχε άλλον πνεύμα από αυτόν όπου είχε και ήταν αντίθετον και Αντίστροφον τι σημασία θα είχε το σώμα; Άλλωστε όλα τα σώματα είναι τα ίδια ήτοι ίδιας ποιότητος και έχουν ημερομηνία λήξεως….

Ο Θεός δεν σε κρίνει από το σώμα σε κρίνει από την ψυχή και εάν η ψυχή μολύνθηκε από το σώμα ή το σώμα αγίασε [συνάμα] από την ψυχή! Αυτόν είναι όλον!…

Η συνουσία είναι όταν δύο ή περισσότερες ουσίες, σαρκικές ή πνευματικές, υλικές ή άϋλες, αυρόσωμα ή ύλη ή αϋλία αναμεταξύ των ή ανά συνομωταξία ενωθούν μαζύν τους, είναι η χυμεία/χημεία = συνχημεία = συνχυμεία ! Εξού και λέμε δεν στεριώσαμε, δεν είχαμε χυμεία εις την σχέση μας, δεν ευθυγραμμιζόμαστε, διαφωνούμε σε πολλά ή κάθετα !

Άρα συνουσία = Ένωσις ! Και η Πνευματική Συνουσία με Τον Θεόν είναι Ένωσις με Τον Θεόν και η Ένωσις με Τον Θεόν σημαίνει Ομοιοποίηση με Τον Θεόν ήτοι Εξαγιοποίηση του αυροσώματος πέριξ της ψυχής….

Δεν υπάρχει περίπτωση να ενωθείς με Τον Θεόν εάν δεν είσαι κατ’ εικόναν και καθ’ ομοίωσιν με Αυτόν όπως ο Αδάμαντος και η Εύα και δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνεις σε συνουσία με Τον Θεόν εάν ανυπακούσεις, πονηρευθείς, αδικήσεις, επαναστατήσεις ή πραξικοπηματίσεις εναντίον Του Θεού, ώστε να εκδιώκεσαι από τον Κήπον της συνάντησης με Την Θεία Συνουσία ήτοι τον Παράδεισον!

Οι δέκα παρθένες ήτοι δέκα παρθένες σε σώμα και ψυχή ή μόνον σε ψυχή ή μόνον σε σάρκα, ήθελαν να νυμφευτούν με Τον Νυμφίον Χριστόν πάντοτε Πνευματικώς να Συνουσιαστούν. Οι πέντε ήσαν έτοιμες οι άλλες πέντε ήσαν ψιττάκισσες και ανόητες, δηλαδή δεν εννοούσαν την σοβαρότητα και την Ιερότητα της Θείας Συνουσίας και τους έλειπε το πυρ της Θείας Αγάπης, Θείας Πίστης, Θείας Ευλάβειας εξού και δεν πήραν Έλ+αιον = Ελ+Αιών = Θεού Αιών = Πύρ Του Αιώνος = Την Φλόγα Της Ταπεινής Πίστης, Αγάπης, Υποταγής και έμειναν ώσπου να μάθουν, εκτός Νυμφώνος Πνευματικής Ευσυνουσιάσεως μετά Ιησού Χριστού ΤριαδικοΘεάνθρωπου [αφού Ο Τριαδικός Θεός Προαδιαίρετος και Άρρητος Άκτιστος Αριθμός συνεπώς όπου το οίον Πρόσωπον και τα άλλα δύο Πρόσωπα]….

Τα ίδια κάνει και ο Αρχιπονηρός αντίστοιχα, ιδού!

Αρχίζει το υπερκωλογαμήσι του δράκοντος του αρχαίου [προσέξετε πάσα λεπτομέρεια]:

13-4 καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ;

Πρώτον προσκύνημα, οι ήδη δοσμένοι και προδοσμένοι εις το θηρίον, ήτοι εξουσιαστές, οι υπερ.ήφανοι = πούστηδες οι οποίοι είναι και επιθετικοί φασίστες και θέλουν να μας πουστεύσουν όλους διά να χαιρεκακούν ότι μας έκαμαν όπως τα μούτρα τους και χαίρονται είτε χαιρόμαστε αν πουστεύσουμε είτε μαραζώνουμε και εντρεπόμαστε, αλλά περισσότερον χαίρονται όταν μας βλέπουν να μαραζώνουμε. Εις την Φάρμα των Ζώων ο Γεώργιος Όργουλ τους προδίδει: πρώτα θέλουμε να τους κάνουμε όλους όπως εμάς και μετά να τους σκοτώσουμε [διότι μας θεωρούν πούστηδες ή μη, σατανιστές ή μη, ζώα όπως και πριν και ο σατανάς χαίρεται με τις ανθρωποθυσίες]. Δεύτερον, αφού προσκυνήσουν το θηρίον μέσω των Τελετών των Δρακόντειων Σκιών, ποίος είναι όμοιος με το θηρίον και τις δύναται πολεμήσαι μετ’ αυτού; Ώδε πράγματι δηλώνεται ότι κανένας θνητός δεν θα δύναται να πολεμήσει το θηρίον διότι θα είναι δέσμιος των κρατών του = Υπερκράτους του, των ηλεκτρονικών του, θα έχει όλην την παγκόσμια περιουσία και ούτω καθεξής. Προσέξετε όμως, εδώ είναι η προσκύνηση του θηρίου, παρακάτω είναι η προσκύνηση της εικόνας του θηρίου, έχει διαφορά! Εδώ προσκυνούν οι μαζζώνοι και εξ’ αρχής Κοπαδοί του Σατανά, παρακάτω είναι ο φόβος, η βία, η ανασφάλεια της μη επιβίωσης όπου κάνει τους υπόλοιπους να προσκυνήσωσι την εικόνα του θηρίου διά να μην τυρρανεύονται και διά να μην τους σκοτώσουν!

13-5 καὶ ἐδόθη αὐτῷ στόμα λαλοῦν μεγάλα καὶ βλασφημίαν· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία πόλεμον ποιῆσαι μῆνας τεσσαράκοντα δύο.

Ήδη λαλεί μεγάλα και βλάσφημα χαραρικά! Και επίσης αλλού εις την Αποκάλυψη αναφέρεται ότι το θηρίον είναι 7 βασιλείς σε διαφορετικούς αιώνες, άρατε σε συνσχέτηση με το εδάφιον 13-4 πάντοτε υπήρχαν οι Στοές των Τελετών των Δρακόντειων Σκιών. Αλλά ώδε αναφέρεται και συγκεκριμένως εις την εποχήν της Τρίτης Δίωξης των Χριστιανών ήτοι εις την εποχήν όπου έπεται και είναι συνάμα ήδη ώδε!

13-6 καὶ ἤνοιξε τὸ στόμα αὐτοῦ εἰς βλασφημίαν πρὸς τὸν Θεόν, βλασφημῆσαι τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὴν σκηνὴν αὐτοῦ, τοὺς ἐν τῷ οὐρανῷ σκηνοῦντας.

Ό,τι συμβαίνει τώρα συμβαίνει έκτοτε, απλά τώρα είναι η τελική ευθεία επειδή έχει όπλα τα ηλεκτρονικά και τα χαράγματα. Πάντοτε βλασφημούσε Τον Θεόν με διάφορα λόγια, αναρίθμητα, περιττόν να αναφέρω τινά και Το Όνομα Του Θεού είναι Τριαδικός Θεός, όλοι οι αιρετικοί, άθεοι, άπιστοι, έναν κοινόν έχουν, αρνούνται Την Αγία Τριάδα ! Βλασφημούν συνάμα Την Βασιλεία των Ουρανών, Τον Παράδεισον και δη Κυριολεκτικώς Την Αγιότητα ως Άκτιστη Ουσία και τους εν τω ουρανώ σκηνούντας ήτοι τους Αγίους και Ευαγγέλους Αγίους !

13-7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος. 13-8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.

Ιδού η αλήθεια διά το προαναφερόμενον εδάφιον, ποιήσαι πόλεμον μετά των αγίων ώδε εις την γήν όπως βλασφημεί τους αγίους εις τον Ουρανόν! Και προσκυνούν αυτόν όσοι δεν είναι γεγραμμένοι εις το βιβλίον της ζωής του αρνίου ήτοι όσους δεν είναι όπως Ο Ιησούς Χριστός ήτοι όσοι δεν είναι Άγιοι και Φιλάγιοι του εσφαγμένου από καταβολής κόσμου, ήτοι Ο Θεός θυσιάζεται εξ’ αρχής προ πάντων των αιώνων και εν Παραδείσω όταν ανέχεται την ανταρσύα και λυπείται τους πραξικοπηματίες εν Παραδείσω.

13-9 Εἴ τις ἔχει οὖς, ἀκουσάτω. 13-10 εἴ τις εἰς αἰχμαλωσίαν ἀπάγει, εἰς αἰχμαλωσίαν ὑπάγει· εἴ τις ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτέννει, δεῖ αὐτὸν ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτανθῆναι. ὧδέ ἐστιν ἡ ὑπομονὴ καὶ ἡ πίστις τῶν ἁγίων.

Επειδή θα γίνει πανδαιμόνιον εκείνη την εποχή όστις σκοτώσει θα σκοτωθεί και ό,τι κάνει θα εύρει, μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα εύρεις και οδόνταν αντί οδόντος. Ώδε η υπομονή και η πίστις των αγίων οι οποίοι θα αυτοεξουδετερωθούν ήτοι δεν θα συμμετάσχουν σε κανένα πόλεμον, διαμάχη, εκστρατεία, κακία, φόνον, δολοφονία, δικαστήριον, αδικία, κατά άλλης ψυχής και τούτον είναι η Αγάπη, ήτοι εξουδετέρωση = αυτοουδετοποίηση από παν αντίπαλον του κακού!

13-11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων. 13-12 καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.

Προσέξετε ώδε! Έρχεται άλλον θηρίον το οποίον έχει την εξουσία του πρώτου θηρίου ήτοι όλων μαζύ των βασιλέων των Δρακόντειων Σκιών και ποιεί και την γην και τους κατοικούντας ινά προσκυνήσωσι το συγκεκριμένον θηρίον ήτοι βασιλέαν όπου εθεραπεύθη η πληγή του θανάτου του! Και μας λέγει ότι θα προσκυνήσουν οι κατοικούντες αλλά και η ίδια η γη!!!! Ήτοι όλα τα ζώα και φυτά και παν ηλεκτρόνιον θα ενωθεί εις τον υπερκβαντικομηχανοϋπολογιστή! Παλαιότερα έλεγαν ότι το θηρίον είναι έναν κομπιούτερ [ηλεκτρονικός υπολογιστής] της εβροεβραϊκής ενώσεως = συνουσιοενώσεως, με την διαφορά ότι δεν υπήρχε ακόμη αυτός ο εξελιγμένος υπολογιστής από την δεκαετία του 1980 μ.Χ. [τώρα που συμβαίνει το ξεχάσαμε και εμείς και ιερείς, πόση πλύση και αλλαγή συνείδησης και συναίσθησης έγινε από το 1980 μ.Χ. και εντεύθεν;] 40 έτη έως το 2024 μ.Χ., 42 έτη έως το 2026 μ.Χ. και 48 έτη έως το 2032 μ.Χ. όπου τελειώνει και η ημερήσια διάταξη = χρονιαία διάταξη/ατζιέντα!!!!]. Ήτοι δεύτερη βία προσκύνησις το θηρίον με την ως ενσφαγμένη κεφαλή!

Προσώ ολοταχώς εις την τρίτη φάση:

13-13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.

Ώδε η αποκάλυψη είναι τεράστια, πυρ εξ’ ουρανού κατέβασε ο προφύτης Ηλίας όταν στοιχημάτησε με τους ψευδοϊερείς [χρησιμοποιείαι ο όρος προφήτης και ιερέας του Βαάλ και της Αστάρτης παρακάτω] του Βαάλ, μέχρι το μεσημέριον και δείλις προσηύχοντο και τίποτε, μετά Ο Ηλίας είπε εάν ζης ρίψε πυρ και άναψε αυτήν την εστία. Μόλις τελείωσε την προσευχή του κατέβη ως αστραπή το πυρ και έκαψε και τις πέτρες και έγλειψε το χώμα! Αμέσως μετά είπε συνάξετε τους ψευδοϊερείς του Βαάλ οι οποίοι τράπηκαν εις φυγήν και πάρτε τους εις τον ποταμόν να του σφάξω.

13-14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε. 13-15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 13-16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 13-17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 13-18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’.

Η Αποκάλυψη ότι ο ψευδοπροτής θα πλανήσει ότι είναι ο προφύτης/προφήτης Άγιος Ηλίας:

Ο προφύτης Άγιος Ηλίας κατέβασε πύρ εξ’ ουρανού και έκαυσε τον υπό θυσιάσει βούν μόλις τελείωσε η προσευχή του προς Τον Κύριον, αφου οι Βααλιστές και Ασταρτιστές προσεύχοντο ολομερίς και δεν το επέτυχαν….

Όπως κατέβασε πυρ εξ’ ουρανού, έτσι θα κατεβάζει και ψευδοπροφήτης όπως αποκαλύπτεται εις την Αποκάλυψη του Ιωάννη και θα πλανάει τους ανθρώπους ότι είναι εκ Θεού ενώ θα είναι εκ τεχνολογίας!….

Όπως είπαμε κατ’ επανάληψη ο διάβολος μιμείται με τεχνάσματα υπερφυσικά ή φυσικοτεχνολογικά τα Του Θεού, όπως μιμείται και σφετερίζεται τα σύμβολα Του, τις αποστολές και εκστρατείες Του και όλα αυτά όποτε τα επιτρέπει Ο Θεός προς δοκιμασίαν και πειρασμόν των Θεόφιλων διά να περάσουν τις εξετάσεις Του και εις τους Μισόθεους διά να μην περάσουν τις εξετάσεις Του….

Αφού έρθει ο προφύτης Ηλίας, ο προφύτης Ενώχ και ενδεχομένως μαζύν τους ο προφύτης Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και δεν θα τους πιστεύσουν όπως έκαναν οι φαύλοι και άλλοτε πριν κρυπτούν υπό Του Θεού, ομοίως και εις την δεύτερη εν κόσμω μετεμφάνιση τους δημοσίως….

Οι Ιουδαίοι θα πιστεύσουν ότι ο ψευδοπροφήτης είναι ο Ηλίας ομοίως και οι Ψευδοχριστιανοί και οι ειδωλολάτρες, άθεοι και άλλοι φαύλοι όπου θα πιστεύουν σε σατανά και τεχνητή ανοημοσύνη νοοχειραγώγηση του νου τους με χάραγμα ελέγχου θέλησης και ελευθέρας βουλήσεως….

Πριν τα χαράγματα και όταν προσκυνάνε τις εικόνες των θηρίων θα υπάρχει περιθώριον μετάνοιας [ή έστω ευκολότερον]. Εις την έσχατη αποστολή των Ιηουσιτών [πριν κατακλυστούν με σατανοσιωνιστές, το λένε εις τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών ότι τους φοβόντουσαν αλλά τους εξουδετέρωσαν και τους εκσατάνισαν βάζοντας πράκτορες σατανιστές εις τους κόλπους των Ιησουτών, εξού και ο νυν σατανόπαπας ός είπε να μην εμπιστευόμαστε Τον Χριστόν διότι είναι ο σατανάς!, μεταξύ αναρίθμητων άλλων σατανικών όπου προβαίνει] εις την Ιαπωνία, ένας Κινέζος Χριστιανός όποτε τον συνελάμβαναν μαζύν με άλλους και τον εκβίαζαν να πατήσει την εικόνα Του Χριστού και να τον αφήσουν ελεύθερον το έκανε και μετά Εξομολογόταν, μετά ο Απόστολος Ιερέας του λέγει: δεν σε Εξομολογώ, πόσες φορές να το κάνεις, δεν πιστεύεις και προδίδεις Τον Χριστόν! Και ο Κινέζος Χριστιανός του είπε: δεν μας είπε Ο Χριστός όποτε πίπτουμε ή δεν έχουμε δυνάμεις να στηριζόμαστε επάνω Του; Αυτό κάνω εις τις δύσκολες μου στιγμές και εγώ! Ο Πορτογάλλος ιερέας αποστομώθηκε και τον Εξομολόγησε! Το πάτημα και το προσκύνημα είναι τεράστιες αμαρτίες, αλλά το χάραγμα είναι εν γνώσει πλήρης παράδοση άνευ επιστροφής της ψυχής!!!! Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης πρόδωσε Τον Χριστόν με φίλημα, εάν άντεχε, μετά Την Ανάσταση Του Χριστού με μετάνοια και γονάτιση ενώπιον Του Χριστού θα συγχωρείτο, ή έστω με άμεση αίτηση συγχώρεσης με ταπεινότητα όπως έκανε ο εκ δεξιών Ληστής όπου εις την αρχήν ενέμπαιζε και ο ίδιος Τον Χριστόν και μετανόησε αμέσως ύστερα…..

Αυτά τα παρουσιάζουμε με τα κατάλληλα κείμενα εις το επόμενον άρθρον….

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. εχω ηδη καει …στο πυρ το εξωτερον
    ειμαστε σοβαροι???????

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*