11:20 - 28/01/2016

Anthony Patch: Το “Μεγάλο Φινάλε” έρχεται – Το CERN και οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο.

Anthony Patch: Το “Μεγάλο Φινάλε” έρχεται – Το CERN και οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο.

Γράφει η Susan Duclos.

Ο συγγραφέας και ερευνητής Anthony Patch,πιστεύει ότι οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο,από τον ουρανό,,συνδέονται με τα πειράματα που γίνονται στο Σερν.Είμαστε,λέει,λίγο πριν το “μεγάλο φινάλε.”Η μαγνητόσφαιρα και η ατμόσφαιρα μαζί με τον ίδιο τον πυρήνα του Σερν, κινούνται από μόνα τους.Οταν είχαμε πάλι περίεργους ήχους τον Απρίλιο του 2015,ο LHC είχε παράγειμεγάλες ποσότητες (δεν έχω τα αριθμητικά στοιχεία, όχι ακόμα τουλάχιστον, αναμένω μαζί με τον κ. Wabbit) αυτά τα συμπυκνωμάτα Strangelets από 10 TeV και άνω.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό: Τα Strangelets είναι σταθερά. Δεν υπάρχουν όλα τα άλλα στοιχεία. Ως εκ τούτου, προσελκύουν απλά, ασταθή θέματα (οτιδήποτε) στους εαυτούς τους. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ο λόγος που εγώ τα έχω βαπτιστεί «Ξαδέρφια με την μαύρη τρύπα» (μαύρες τρύπες είναι
καθαρή και απόλυτη ανοησία, ωστόσο εδώ, κάνουν για μια καλή αναλογία).
Αυτή είναι η διαδικασία με την οποία σχηματίζεται ένα αστέρι νετρονίων, δεν δημιουργείται.

Τα τελλουρικά ρεύματα εξακολουθούν να είναι πολύ ζωντανά και μέσα από την ατμόσφαιρα, εκτός από το LHC.Πώς; Λόγω των αλλαγών που συντελούνται μέσα στο μαγνητικό πυρήνα μας.Με αυτό τον τρόπο,βιώνουμε υψηλή αντισεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα, ακόμη και με το LHC “σβησμένο” κατά κάποιο τρόπο.

Ο πυρήνας γουργουρίζει, και σηκώνεται κυριολεκτικά από ένα “κεφάλι ατμού” καθώς το Strangelets συγκεντρώνετε μέχρι που περιβάλλει το θέμα.
Τα σταθμικά κύματα, προκαλούνται από τους υπεραγώγιμους μαγνήτες του LHC, και απορρέουν από αυτά τα συμπυκνώματα. Ως εκ τούτου, όχι μόνο η μαγνητόσφαιρα αλλά και η ατμόσφαιρα αλλάζει μόνιμα, επιπλέον οι γραμμές της μαγνητικής δύναμης προκαλούνται από αυτές τις συνεχιζόμενες διακοπές των πτήσεων του πυρήνα.

Αυτό είναι παρόμοιο με την αλλαγή της πυκνότητας, ως εκ τούτου,έχουμε το σχήμα ενός μαγνήτη χεριού. Τα μοτίβα της μαγνητόσφαιρας και της πλασμοσφαιρας, μεταβάλλονται στη μορφολογία τους. Αυτές οι γραμμές προπαγανδίζουν τα σταθμικά κύματα που διακινούνται μέσω του μάγματος.
Εδώ θα ήθελα να επαναπροσδιορίσω τη σταθμική. Η Βαρύτητα στην πραγματικότητα, αποτελείται από μαγνητική δύναμη, τις γραμμές, τόσο από τον ίδιο τον πυρήνα, και τώρα, από τα τρία χαρακτηριστικά του κουάρκ-Γκλουόνιο συμπυκνωμένο,και Strangelets.

Είναι όλα σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια, πλάσματος και ηλεκτρομαγνητισμού. Τα “βαρυτόνια” εκείνων που συνδέονται με το CERN και το LHC, θα ήθελαν να πιστέψουμε.

Συνοψίζοντας: Η συνεχιζόμενη όπως και πριν,, εκδήλωση<< οι περίεργοι ήχοι>> που εξετάζεται,μαζί με τους σεισμούς και τα ηφαίστεια, είναι λόγω των ενεργειών του Strangelets και η εκπόρευση του, αλλαγμένη από τη μαγνητική δύναμη στις γραμμές από τον πυρήνα. Από τώρα και στο εξής, θα αναφερθώ μόνο σε “μαγνητικά κύματα”, με την αντικατάσταση του άσχετο όρου “σταθμικά κύματα” από το λεξιλόγιό μου.

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι επιστήμονες ετοιμάζονται να ανοίξουν παράλληλα σύμπαντα και επιπλέον διαστάσεις, που κάποιοι είπαν ότι είναι πύλες που επιτρέπουν σε δαιμονικές οντότητες να περάσουν, αλλά θα μπορούσαν με τις γελοιότητες από τους επιστήμονες του CERN,να έχουν ήδη προκαλέσει αλλαγές στη γη.

http://allnewspipeline.com/CERN_Strange_Sounds_Worldwide_Anthony_Patch.php

corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Ανύπαρκτος 2Ε 01/28/2016 @ 3:25 ΜΜ

  Γνωρίζουμε ήδη ότι οι επιστήμονες ετοιμάζονται να ανοίξουν παράλληλα σύμπαντα και επιπλέον διαστάσεις, που κάποιοι είπαν ότι είναι πύλες που επιτρέπουν σε δαιμονικές οντότητες να περάσουν.

  Κάπως έτσι… Αυτοι που δημιουργησαν όλο αυτο στο οποιο βρισκομαστε (“συμπαντα”) εχουν φροντισει να τα “κλειδώνουν”. Ολο αυτο βεβαια βασιζεται στην τεχνολογια και το εχω πει και θα το λεω… Μπροστα σε αυτα που γνωριζουν “κάποιοι” εσεις ειστε απλα ζομπι… Δυστυχώς το επιπεδο νουμοσυνης σας ειναι υπερβολικα δυσκολο να ανεβει και να καταλλάβετε… Καποιοι ειμαστε διαφορετικοι…

 2. Μόνο που έβαλαν αυτό το ινδουϊστικό άγαλμα απ έξω φτάνει για να καταταλάβει κάθε σοβαρός άνθρωπος ποιοί είναι οι πραγματικοί τους σκοποί , που κάθε άλλο παρα αγαθοί είναι ! Ο Θεός να μας λυπηθεί .

 3. ..Δεν με πείθει!…Το Σερν ΑΚΟΜΑ δεν είναι επικίνδυνο!…Το Ηaarp (απ’ότι λένε)είναι!…Και έχει φτιαχθεί επί τούτου!…Να δονεί δλδ στοχευμένα ένα τμήμα της ατμόσφαιρας σαν την μεμβράνη ενός μεγαφώνου ,με αποτέλεσμα όσοι είναι κάτω από τον θόλο του στόχου να μην μπορούν να εντοπίσουν την πηγή των …παράξενων ήχων!-Το blue beam,δειλά,δειλά σκάει..μύτη!

 4. antony vanides 01/29/2016 @ 3:32 ΠΜ

  Καλά δεν είναι δυνατόν. Πιστευετε ότι γράφει ο καθένας. Στο CERN έχω φίλου Έλληνες που έχουν λιώσει από παιδιά στο διάβασμα. Απο τη 10ετία του 80 δουλεύουν.
  Και ακόμα τμήματα των πανεπιστημιών εδώ με ΗΡΩΙΚΟΥΣ καθηγητές και φοιτητές που οχι μονο χρόνο για να γράφουν ψευδεις ειδήσεις έχουν, αλλά ουτε για καφέ, κάνουν projects έστω μικρά για το CERN και τουλάχιστον τιμούν την πατρίδα μας.

  Ε.. όλοι αυτοί είναι Μασόνοι, τι άλλο κλπ και αποτελουν μέρος μιας παγκόσμιας συνομωσίας??

 5. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΕΔΙΟ.
  ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΟΛΥΜΠΙΟΙ(ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ),ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
  ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh