23:07 - 14/02/2016

Άλμπερτ Πάϊκ: Αυτός θα είναι ο Γ’ ΠΠ – Μετά έρχεται ο Αντίχριστος

Η περίφημη επιστολή έχει ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871 και εστάλη από τον Πάικ στην P-1 (Propaganda-1), στον «πολύ ένδοξο αδελφό Τζιουζέπε Ματσίνι».

Πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου θα γίνουν τρείς παγκόσμιοι πόλεμοι σύμφωνα με καταχωρημένη επιστολή στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου που εστάλη από τον Άλμπερτ Πάικ στον Τζιουζέπε Ματσίνι. Την επιστολή αυτή την εξαφάνισαν αλλά είχε ήδη διαρρεύσει.

Ο Άλμπερτ Πάικ ήταν αμερικανός στρατηγός, μασόνος 33ου βαθμού, Λουσιφεριανός, πίστευε στον Λούσιφερ, που είναι ο Εωσφόρος, δηλαδή ήταν σατανιστής και είπε το “Ναι! Ο Λούσιφερ είναι Θεός”. Ήταν επίσης από τα βασικά ιδρυτικά στελέχη της Κου-Κλούξ-Κλαν και το 1869 έγινε αρχηγός της. Έχει γράψει το αποκαλυπτικό βιβλίο “Morals and dogma” (Ήθη και δόγμα).

Ο Τζιουζέπε Ματσίνι ήταν ιταλός πολιτικός, δημοσιογράφος και επαναστάτης, μασόνος 33ου βαθμού, το 1834 έγινε αρχηγός των ιλλουμινάτι και το 1860 ίδρυσε την μαφία. Ο Ματσίνι, μαζί με τον Γκαριμπάλντι εργάστηκαν επαναστατικά για την ενοποίηση της Ιταλίας.

Αρχή των ιλλουμινάτι για την Ιταλία είναι ότι, η ενότητα της Ιταλίας ποτέ δεν έχει θεωρηθεί από εμάς ως στόχος αλλά ως μέσο. Άρα κάτι κακό περιμένει και την Ιταλία. (Η επανάσταση του Γκαριμπάλντι θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία σε δύο χρόνια, αντικαθιστώντας την διδασκαλία της ελληνικής επαναστάσεως του 1821).

ΠΜ2
Η περίφημη επιστολή έχει ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871 και εστάλη από τον Πάικ στην P-1 (Propaganda-1), στον «πολύ ένδοξο αδελφό Τζιουζέπε Ματσίνι».

Γράφει για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, – δίνεται έμφαση στα νοήματα:

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να γίνει με επιδιωκόμενο σκοπό να επιτρέψει τους Ιλλουμινάτι να ανατρέψουν την δύναμη των Τσάρων στην Ρωσία και μέσα από αυτόν τον πόλεμο να καταστεί η Ρωσία ένα φρούριο του άθεου κομμουνισμού. Οι διαφορές οι οποίες θα έχουν προκληθεί, από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ της Βρετανικής και της Γερμανικής αυτοκρατορίας, θα χρησιμοποιηθούν για να υποδαυλίσουν αυτόν τον πόλεμο. Στο τέλος του πολέμου, ο κομμουνισμός θα είναι εδραιωμένος και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για δύο σκοπούς, να καταστρέψει άλλες κυβερνήσεις και να αποδυναμώσει τις θρησκείες.

Αυτά ακριβώς έγιναν. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε από το 1914 έως το 1918 με αντιπάλους τις δυνάμεις της Αντάντ, δηλαδή κυρίως την Βρετανική αυτοκρατορία και Γαλλία από την μια μεριά και από την άλλη κυρίως την Γερμανία και Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά την διάρκεια αυτού του πολέμου έγινε η Οκτωβριανή επανάσταση, το 1917, ανετράπησαν οι Τσάροι και εδραιώθηκε ο άθεος κομμουνισμός στην Ρωσία.

Για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γράφει ο Πάικ: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί εκ των προτέρων λόγω των διαφορών μεταξύ του φασισμού και των πολιτικών σιωνιστών (ως πολιτικούς σιωνιστές εννοεί τους εβραίους της διασποράς).

Αυτός ο πόλεμος πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ναζισμού και ο πολιτικός σιωνισμός να ενδυναμωθεί αρκετά για να εγκαθιδρύσει το κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο διεθνής κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά δυνατός με σκοπό την εξισορρόπηση της χριστιανοσύνης, η οποία στην συνέχεια πρέπει να συγκρατηθεί και να διατηρηθεί υπό έλεγχο για όσο χρόνο χρειαστούμε, μέχρι την ώρα του τελικού κοινωνικού κατακλυσμού.

Η πρόβλεψή του και εδώ επαληθεύτηκε πλήρως. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος διεξήχθη από το 1939 έως το 1945 με αντιπάλους τις λεγόμενες δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία) και Ρωσία με αντιπάλους τις φασιστικές δυνάμεις (Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία). Το αποτέλεσμα ήταν η ήττα του ναζισμού, η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και η ενίσχυση του κομμουνισμού με την ίδρυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας το οποίο απαρτιζόταν από την Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (όλες αυτές ήταν 15) και άλλες επτά χώρες.

ΠΜ3

Από πολλούς αμφισβητείται το γράμμα αυτό διότι αναφέρονται λέξεις όπως σιωνισμός, κομμουνισμός και ναζισμός των οποίων η σημασία ήταν άγνωστη όταν είχε γραφεί. Η λέξη «σιωνισμός» μπορεί να μεταφέρθηκε στην Ευρώπη στα τέλη του 19ου αιώνος, αλλά χρησιμοποιείτο από τους άραβες αιώνες πριν. Η λέξη «κομμουνισμός» εφευρέθηκε από τον Μάρξ αλλά ο Μάρξ ήταν σε στενή συνεργασία με τον Ματσίνι σχεδιάζοντας το μέλλον του κόσμου.

Η λέξη «ναζισμός» προέρχεται από την γερμανική λέξη “Nationalsozialismus”, που σημαίνει εθνικοσοσιαλισμός. Καθιερώθηκε από τον Χίτλερ πολύ αργότερα αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι άλλο πότε εκπονούνται τα σχέδια και άλλο το πότε εφαρμόζονται. Ο Χίτλερ επίσης, συνετέλεσε να εξαφανιστεί ο εθνικισμός και όχι ο σοσιαλισμός, διότι το έθνος αποτελεί τροχοπέδη στην εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όχι ο σοσιαλισμός. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τόσο ο Μάρξ όσο και ο Χίτλερ προέρχονται από την οικογένεια του Μπάρεντ-Κοέν.

Ο Μάρξ είναι απόγονος της οικογένειας αυτής και ο Χίτλερ απόγονος της ίδιας οικογένειας που, επιπλέον, μέλος της παντρεύτηκε μέλος τῆς οικογένειας Ρότσιλντ, από την οποία προήλθε ο Χίτλερ. Ο Χίτλερ ήταν εγγονός του Νάθαν Ρότσιλντ με τον οποίο αλληλογραφούσε ο Μάρξ.

pm4-1-700x475

Η επιστολή αυτή εμφανίζεται στο βιβλίο «Ο Διάβολος τον 10ο αιώνα» που κυκλοφόρησε το 1892, υπάρχει στο ηχητικό αρχείο του Myroh Fagan του 1967, η να το εντοπίσει στις σημειώσεις και τα ερωτήματα της Οξφόρδης το 1920 και την επικαλούνται πολλοί ερευνητές. Αλλά το βασικό ερώτημα στο οποίο κανείς δεν απαντά είναι, εφόσον το γράμμα ήταν καταχωρημένο στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου γιατί το εξαφάνισαν; Ας το άφηναν να φαίνεται η πλαστότητά του.

Το ότι επαληθεύτηκαν τα όσα εγράφησαν για τους δύο πρώτους πολέμους σε συνδυασμό με την σημερινή πραγματικότητα, καθιστά πολύ πιθανή την πραγματοποίηση των όσων είναι γραμμένα για τον τρίτο πόλεμο. Για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο έγραψε ο Πάικ:

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί αφού προηγουμένως προκληθούν διαφορές από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών (πολιτικός σιωνισμός είναι πλέον το κράτος του Ισραήλ) και των ηγετών του Ισλαμικού κόσμου.

Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για μια ακόμη φορά θα είναι διχασμένα σ’ αυτό το θέμα, θα είναι εξαναγκασμένα να μάχονται μέχρι του σημείου της πλήρους φυσικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξαντλήσεως. … Θα αφήσουμε ελεύθερους τους μηδενιστές και τους αθεϊστές να δραστηριοποιούνται παντού, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό ο οποίος με όλη του την φρίκη θα δείξει καθαρά στα έθνη την επιρροή του απόλυτου αθεϊσμού, που είναι η πηγή προέλευσης της αγριότητας και της αιματηρότατης αναταραχής.

Εν συνεχεία παντού οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την εναντίον τους παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών που θα τους επιτίθενται. Οι πολίτες των κρατών θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος θα είναι απογοητευμένο από τον χριστιανική θρησκεία. Του ανθρωπίνου πλήθους οι αντιλήψεις περί του Θεού θα είναι από εκείνη την στιγμή χωρίς πυξίδα ή προσανατολισμό, αναζητώντας ανήσυχα ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να προσφέρει την λατρεία του.

Τότε το πλήθος, θα παραλάβει το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εγκαθίδρυση του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί τελικά σε δημόσια θέα. Αυτή η εγκαθίδρυση του δόγματος του Εωσφόρου θα προκύψει ως αποτέλεσμα από την γενική αντιδραστική κίνηση των λαών την οποία θα ακολουθήσει η καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, και οι δυο (χριστιανισμός και αθεϊσμός) θα νικηθούν και θα εξοντωθούν ταυτόχρονα.

ΠΜ5

Διαβάζοντας κανείς αυτά που γράφει για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο εύκολα μπορεί να καταλάβει ότι το μεγάλο κακό πλησιάζει γιατί έτσι το έχουν σχεδιάσει. Τον Πάικ δικαιώνει και ο Κίσινγκερ, όσον αφορά τον ερχομό του τρίτου μεγάλου πολέμου, όταν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Daily Squib στις 27 Νοεμβρίου 2011 δήλωσε: Αν δεν μπορείς να ακούσεις τα τύμπανα του πολέμου πρέπει να είσαι κουφός.

Η επιστολή σχετικά με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ξεκινάει με την σύγκρουση Ισραήλ – Αράβων, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται. Αυτή η σύγκρουση θα είναι πολύ συμφέρουσα γι’ αυτούς διότι:

1. Μόνο έτσι θα μπορέσουν τα γκρεμίσουν το τέμενος του Αλ Ακσά, που είναι το τρίτο ιερότερο μέρος των μωαμεθανών, γιατί είναι κτισμένο στο ιερότερο μέρος του ιουδαϊσμού, εκεί που υπήρχε ο Ναός του Σολομώντος. Αν δεν γκρεμιστεί το τέμενος ο ναός δεν μπορεί να κτιστεί.

2. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να καταστρέψουν τα χριστιανικά ιερά, όπως είναι ο τάφος του Χριστού κλπ που υπάρχουν στην Ιερουσαλήμ και τριγύρω γιατί αλλιώς ο Αντίχριστος δεν θα μπορεί να μπει στον Ναό. Δεν θα μπορεί να σταθεί όταν δίπλα υπάρχει ο τάφος του Χριστού απ’ όπου βγαίνει το Πανάγιο φως. Στα πλαίσια της καταστροφής όλων των χριστιανικών ιερών χώρων εντάσσεται και ο βομβαρδισμός του Βατικανού, όπως προείπε ο γέροντας Ιωσήφ, όχι τόσο λόγω της ιερότητός του όσο λόγω της βιβλιοθήκης του και όλων όσων είναι κρυμμένα στα υπόγειά του.

3. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να «καθαρίσουν» όλη την περιοχή από τους άραβες, από την Μεσοποταμία μέχρι τον Νείλο και τις πυραμίδες, για να δημιουργήσουν το Μεγάλο Ισραήλ που ονειρεύονται, και

4. Μόνο έτσι οι ασκεναζίμ θα απαλλαγούν από τους σεφαραδίμ. Δεν θέλουν όλους τους εβραίους κατοίκους του Ισραήλ αλλά μόνο τους εκλεκτούς.

Το ότι όλες οι χώρες του κόσμου οδηγούνται σε πλήρη εξάντληση και σε καταστροφή όλων τους των τομέων (θρησκεία, οικονομία, πολιτισμός, ηθική κλπ) είναι οφθαλμοφανές και θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει η εξάντληση στο σημείο που θέλουν. Οι πολίτες θα κινδυνεύουν από τρομοκρατικές ομάδες, κάτι που το βλέπουμε ήδη με την εξάπλωση των μωαμεθανών στην Ευρώπη και σε πολλές πόλεις οι πολίτες οργανώνονται για να αυτοπροστατευθούν.

Ο ρόλος των αθεϊστών είναι επίσης εμφανής, αλλά αυτοί χρησιμοποιούνται προς το παρόν για να καταστρέψουν τον χριστιανισμό και για να απηυδήσουν οι άνθρωποι με τον Θεό ώστε οι άνθρωποι να ζητάνε εναγωνίως θεϊκή επέμβαση για να σταματήσει το κακό, ώστε να βρουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον Αντίχριστο ως αληθινό Θεό. Θέλουν να εξαλείψουν τον χριστιανισμό, ιδιαιτέρως την ορθοδοξία, διότι έχει την αλήθεια και τον αθεϊσμό διότι οι άθεοι εφόσον δεν πιστεύουν σε κανέναν θεό, δεν θα πιστέψουν ούτε στον Αντίχριστο.

Αυτά όμως δεν θα ολοκληρωθούν διότι όπως είπαν και λένε οι φωτισμένοι γέροντες της ορθοδοξίας δεν θα επιτρέψει ο Θεός. Όταν θα κορυφωθεί το κακό θα επέμβει για να σώσει τους ανθρώπους, θα διαδοθεί η Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο, ο έλληνας Πατριάρχης θα γίνει ο μοναδικός αρχηγός της χριστιανοσύνης, θα γίνει η Ελλάς πάλι πρώτη στον κόσμο σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο και άλλες προφητείες αλλά και σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, αλλά αυτό θα γίνει για τελευταία φορά. Ματά την αποτυχία τους, όπως είπε και ο γέροντας Ιωσήφ, τα μεγάλα κράτη θα συσκέπτονται και θα ξανασυσκέπτονται και δεν θα μπορούν να καταλάβουν που έκαναν λάθος.

Αυτός όμως ο οποίος δικαιώνει περίτρανα τον Πάικ είναι ένας άλλος κοσμοπολίτης του οποίου τα σχέδια εφαρμόζονται τώρα στην Ευρώπη, αλλά γι αυτά θα γράψω στο μεθεπόμενο άρθρο μου.

Χρήστος Μαντζιάρης

apocalypsejohn

pentapostagma

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. Ανώνυμος 02/14/2016 @ 11:20 ΜΜ

  …”Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο”…

  Όποιος διάβασε τις προρρήσεις του Πάϊκ για τον Γ΄Π.Π. αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει έξω! Μιας και ο αραβικός μουσουλμανισμός (Ουαχαμπιστές)είναι χέρι με χέρι με τον Ιουδαϊκό (σιωνισμό), εναντίον του Ιρανικού Σιϊτισμού, αλλά και χριστιανισμού.

  Για τον πολυπόθητο αντίχριστο…. βλέπουμε.

  Αυτά.

 2. ΑΛΚΙΝΟΟΣ 02/14/2016 @ 11:28 ΜΜ

  Ρε παιδιά δεν γνωρίζω αν και πότε θα έρθει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και τι αυτός θα πράξει, αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε όλοι είναι ότι πρέπει να αναλάβει την εξουσία σε κάθε χώρα του πλανήτη και από ένας ΑΝΤΙΑΧΡΗΣΤΟΣ ώστε να διώξει τον κάθε ΑΧΡΗΣΤΟ που μας κυβερνά!!!
  Μόνο τότε θα αρχίσουμε να έχουμε ΣΩΤΗΡΙΑ, πρώτα πολιτική και μετά ας έρθει και η θρησκευτική!
  Καλοδεχούμενη θα είναι!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/15/2016 @ 11:14 ΠΜ

   ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΑΛΚΙΝΟΕ,ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΣΑ ΜΙΚΡΟ
   ΠΑΙΔΙ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΑΧΡΗΣΤΩΝ Κ ΑΧΡΗΣΤΩΝ;;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ.ΑΚΡΑΙΑ ΑΓΑΘΗ Κ ΑΦΕΛΗΣ
   ΣΚΕΨΗ.ΜΕΛΕΤΑ Κ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΔΟΛΟΣ Κ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΣΙΜΟ,ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ Κ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..

  • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 2:53 ΜΜ

   ΑΛΚΙΝΟΟΣ, κράτησε αυτό που έγραψες, «γνωρίζουμε όλοι είναι ότι πρέπει να αναλάβει την εξουσία σε κάθε χώρα του πλανήτη», κ σκέψου ποια κωλοφάρα ελέγχει τα πάντα (σε κάθε θέση εξουσίας) στην εποχή που μεγαλώνουμε (γίνονται είδη τα γεγονότα), κ εκτελούν σχέδια του θεού τους… Αυτή η κωλοφάρα του εμπορικού συστήματος, μας έχουν μεγαλώσει φυτεύοντας μέσα μας τον Αντίχριστο, μας έχουν υποδούλωση την συνείδηση… Μην τον περιμένεις από αλλού, όποιον κ να μας παρουσιάσουν για Αντίχριστο, το κλειδί για να τον βγάλουμε από μέσα μας, είναι να κάνουμε αυτοκριτική μέχρι να γινούμε Άνθρωποι, πρέπει να κοιτάμε το καλό της Ανθρωπότητας, κ έτσι με τον καιρό δεν θα μπορεί να μας ξεγελάει…

   Αυτή η κωλοφάρα που μας καταστρέφει δεν είναι Άνθρωποι (μεταλλάζονται, σαν να κρύβονται πίσω από μια μάσκα)… Μην νομίζεις ότι είναι άσχετη κ άθεοι, μπορούν μέχρι να παριστάνουν ότι σου συμπαραστέκονται κ να σε προσανατολίζουν, κ συνχρόνος να σε καταστρέφουν πνευματικά…

   Πίστευε αυτό που πιστεύεις μέσα σου, κ με τον καιρό θα καταλάβεις την διαφορά…

 3. ALEXANDER the smallest 02/14/2016 @ 11:52 ΜΜ

  Δεν υπάρχει αντίχριστος ρεεεεεεε κορόιδα!! Δεν υπάρχει βελζεβουλης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεε το μεγαλύτερο κακο στην ανθρωπότητα το έκαναν οι θρησκείες ρεεεεεε για να χαθεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΎΜΑ και οι δυναμεις σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/15/2016 @ 11:26 ΠΜ

   ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑ Κ ΚΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ,ΜΑΚΡΙΑ Κ ΕΞΩ, ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ Κ ΜΑΝΤΡΙΑ..

  • πες στο Χριστό να σου δείξει την κόλαση και σε λίγο καιρό θα τα δεις όλα και θα καταλάβεις

   • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 3:49 ΜΜ

    Στην «εποχή» της κόλασης βρισκόμαστε, την ζούμε είδη… Την κόλαση την δημιούργησε με στημένα σχέδια η κωλοφάρα του εμπορικού συστήματος με όλα τα παρακλάδια της…

    • Οχι σοβαρά άμα ζήτησης από το Θεό να δεις την κόλαση θα την δεις σαν μεταθανάτια εμπειρία παντός δεν είναι όνειρο σε παίρνει και σε κατεβάζει να τα δεις όλα είναι χιλιάδες άθεοι που το έχουν κάνει δεν υπάρχει κίνδυνος ίσα ίσα θα σώσεις την ψυχή σου

 4. σομυνονάο 02/15/2016 @ 1:22 ΠΜ

  Ο συγραφέας του άρθρου, προσπαθεί να μας αναδείξει ότι κάποιο γράμμα έχει αφαιρεθεί από την εν λόγω βιβλιοθήκη κλπ κλπ, προσπαθώντας να κάνει το θέμα πιο μυστηριώδες.

  Η αλήθεια είναι ότι η πρόβλεψή του Πάικ για τους πολέμους, καθώς και μια ολόκληρη σειρά από άλλα πράγματα όπως είναι ο θαυμασμός του για τον Εοσφόρο, τον άρχοντα του ψεύδους όμως δεν υπάρχει μόνο στο γράμμα αυτό, αλλά και στο βιβλίο Morals & Dogma το οποίο είναι απαιτητό προς ανάγνωση όλων των μασόνων κάποιας βαθμίδας και άνω και μπορεί να βρεί κανείς πανεύκολα στο διαδίκτυο.

  Καμιά ανάγκη στην αναφορά στο εν λόγω εξαφανισμένο γράμμα δεν υπήρχε για να παραθέσει ο συγγραφέας του άρθρου τις προφητείες του Παίκ.

  Οι υπόλοιπες διαπιστώσεις είναι λογικές.

  Θα συμβούλευα περισσότερη μελέτη από πολλές πηγές στον συγγραφέα, όχι για τίποτα άλλο, αλλά να μην χάνει την αξιοπιστία του.

 5. Βασικα στο θεμα του Εωσφορου ο Pike απλα λεει την αληθεια.

  albertpike.wordpress.com/albert-pike-lucifer/

  Το εθεσε με αινιγματικο τροπο για να πιαστουν στην παγιδα του αυτοι που ψαχνουν για το αστραφτερο σκοταδι του Εωσφορου οπως για παραδειγμα οι γνησιοι υπερελληνες Μιχαλοβλακος και Σφακλανακης και οι υπολοιποι νεοναζι γνησιοι απογονοι των αρχαιων Ναζι.

  Ο Manly Palmer Hall που ηταν θαυμαστης και συνεχιστης του Pike συμπληρωνει:

  “Certain Rosicrucian scholars have given special appellations to these three phases of the sun: the spiritual sun they called Vulcan; the soular and intellectual sun, Christ and Lucifer respectively; and the material sun, the Jewish Demiurgus Jehovah. Lucifer here represents the intellectual mind without the illumination of the spiritual mind; therefore it is “the false light. ” The false light is finally overcome and redeemed by the true light of the soul, called the Second Logos or Christ. The secret processes by which the Luciferian intellect is transmuted into the Christly intellect constitute one of the great secrets of alchemy, and are symbolized by the process of transmuting base metals into gold. Manly Palmer Hall

  Σε σχεση με το false light που ειναι και η παγιδα του αστρικου στην οποια πιαστηκαν και οι φαντασμενοι Ελληνοκεντρικοι μασονοι εχω γραψει σχετικα εδω και μπορω να σας λυσω οποιαδηποτε απορεια μπορει να εχετε και σε σχεση με τον Εωσφορο Χριστο που αλλωστε ειναι ο Πρωινος Αστερας.

  esophoria.org/the-astral-light-the-false-light/

  Αμα φτασεις στο συμπερασμα οτι αυτος που φαιρνει το φως (Εωσφορος) ειναι ο Χριστος τοτε εισαι στο σωστο δρομο αλλιως μαλλον τρεφεσαι απο τα βυζια του Μπαφομετ που ειναι ενα δημιουργημα και ενα τρικ του Ελιφα Λεβι που αναγνωριζε τον Ιησου ως τον βασιλεα των μαγων και ηταν επι της ουσιας Christ fanatic.

  Βασικα οι πραγματικοι Ροδοσταυροι θεωρουν τους Σιωνιστες καταραμενους και μερικοι απο τους μεγαλυτερους αντισημιτες υπηρξαν Ροδοσταυροι οπως για παραδειγμα το Giordano Bruno.

  Βασικα αν υπαρχουν ακομα μεσα στις στοες μιλαμε για τους αορατους πολεμιστες του Αγιου Πνευματος και τους στρατιωτες του Χριστου (αλλωστε θεωρουσαν οτι ειναι απογονοι των Knight Templars) που εχουν δημιουργησει το ολο σκηνικο που παιζεται σημερα στο αστρικο για να φερουν το βασιλειο του Θεου.

  Μπορω να απαντησω σε οποιαδηποτε απορεια και μπορω να αναλαβω την υπερασπιση των Ροδοσταυρων που αλλωστε οπως ειναι γνωστο ειχαν μεγαλη κοντρα και με τους υλιστες Illuminati τους οποιους και τελικα θα τους καψουμε μεσα στο σκηνικο που δημιουργησαμε καθως μαλακιζονται μεσα στην δικη μας πραγματικοτητα. Μπορω να σας εξηγησω επισης ποσο καραγκιοζηδες ειναι οι Ελληνοκεντρικοι που ειναι επισης παιδια του μαυρου ιερατειου που πιαστηκαν στην φακα του Εωσφορου και μπορω να σας αποκαλυψω και το πραγματικο ονομα του νταβατζη της Ατζελινας που σας ελεγα τις προαλες.

 6. ΒΑΒΑCΗΑ 02/15/2016 @ 5:04 ΠΜ

  Λογικό μου φαίνεται! Φυσικό επακόλουθο του Γ’ΠΠ και όπως κάθε πολέμου θα είναι η πείνα κυρίως, η έλλειψη φάρμακων, οι αρρώστιες απο μολύνσεις κλπ. Η κατάσταση θα είναι τέτοια που θα έρθει μετά ο «τσίφτης και καραμπουζουκλής» αντίχριστος να δώσει τροφή, περίθαλψη και ασφάλεια και όλοι θα τον θέλουν για παγκόσμιο ηγέτη! Απαραίτητη προϋπόθεση για φαγητό στα συσσίτια κλπ. θα είναι η αποδοχή του χαράγματος (τσιπ) όπου θα το πάρουν όλοι, αφού η εξαθλίωση θα είναι τέτοια που δεν θα έχει προηγούμενο!
  Τα πάντα είναι τέλεια στημένα!

 7. Ανώνυμος 02/15/2016 @ 10:11 ΠΜ

  Ακουστε τι λει ο ΓΕΡΩΝ ΝΙΚΩΝ οχι ο λιακοπουλος

 8. Αμα ψαξετε να βρειτε τι παιζει με τους σημερινους Ροδοσταυρους το πιθανοτερο ειναι να πεσετε πανω στους μαθητες του Crowley και δεν προκειται να βγαλετε ακρη για το τι πραγματικα συμβαινει πισω απο την κουρτινα. Απωτερος στοχος της εργασιας του ηταν να καψει το μαυρο Ατλαντειο ιερτειο το οποιο θριαμβευσε στην αρχαια Ελλαδα και το οποιο γεννησε τους Ναζι ομως υπηρξε ενας απο τους χειροτερους μαυρους μαγους μεσα στα πλαισια μαλιστα του 2ου παγκοσμιου πολεμου ως πρακτορας της Αγγλιας και συμβουλος του Wisnton Churchill.

  Αν και σε καποια θεματα θα μπορουσα να διαφωνησω αυτο μπορει να βοηθησει να καταλαβετε ποια ειναι η πραγματικη διδασκλια των Ροδοσταυρων.

  youtube.com/watch?v=coZFqcGkN68

  Οι αρχικοι και πραγματικοι Ροδοσταυροι υππηρξαν οι πραγματικοι απογονοι των Πυθαγορειων που μαλιστα πιστευαν η καλυτερα γνωριζαν τον Απολλωνα και σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσαν να συμμετεχουν σε μια οργανωση του Μαυρου Ιρεατειου οπως ο ΥΣΕΕ για παραδειγμα, καθως επισης οι Πυθαγορειοι ποτε τους δεν υπηρξαν εθνικοι ετσι οπως το νομιζουν ορισμενοι και για αυτο προφανως το μαυρο Ατλαντειο ιερατειο φροντισε να σφαγιαστουν.

 9. The Hammer of Horus 02/15/2016 @ 12:03 ΜΜ

  There was a time when we were noble soldiers
  Fearless and wild, fight just to survive
  Reformed our troops, one flag, one world united
  Under the sun the powers came alive

  The sound of our cause, the meaning of life
  Beyond stars and skies
  Now raise your hands and let it all come out

  Bring the Hammer down
  Slam it down to the ground
  One flag, one world united

  Templars, fight or fall
  Raise your fists, heed the call
  Bring the Hammer Down, behold the light

  The future holds, nothing but pain and sorrow
  No painted skies, we dwell in black and white
  Just live your life, like there is no tomorrow
  Present today, forgotten before dawn

  Still counting the stars, in search for a way
  The meaning of life
  Now raise your hands before your time runs out

  Bring the Hammer Down
  Slam it down to the ground
  One flag, one world united

  Templars, fight or fall
  Raise your fists, heed the call
  Bring the Hammer Down, behold the light

  Bring the Hammer Down
  Slam it down to the ground
  One flag, one world united

  Templars, fight or fall
  Raise your fists, heed the call
  Bring the Hammer Down, behold the light

  youtube.com/watch?v=jP7HiZYwPfA

 10. Όσα “προφητεύει” ο Πάϊκ είναι γραμμένα στην Αποκάλυψη του Γιαννάκη. Τίποτα το καινούργιο δεν προσθέτουν οι “πεφωτισμένοι” παρά μόνον θέλουν να αγνοούν και το χαμό τους.

 11. Οι illuninati και το μαυρο ιρεατειο δεν εχουν καμια σχηση με τους Ροδοσταυρους που ειναι οι πραγματικα Χρισμενοι διδασκαλοι του THE MIDDEL PATH = 888 δηλαδη Χριστοι που εφαρμοζουν τον Ταντρικο ΝΟΜΟ και αποδιδουν αυτο που αναλογει στον καθε ενα. Μιλαμε για αβαταρες των αρχαγγελων και των αρχαιων θεων που εφαρμοζουν την Χρυση Αναλογια και εξισοροοπουν τις πολιτικοτητες (μιλαμε δηλαδη για τον πραγματικο Απολλωνα/Ωρο και τον παντεποπτη οφθαλμο) και μεσα απο αυτη την αλχημικη διαδικασια που ειναι μεσα στα ορια των κοσμικων νομων δικαζουν το συμπαν.

  Εφορμοζουν το θειο σχεδιο και το Μεγαλο Αλχημικο εργο των αιωνων. Φυσικα μιλαμε για πολυ λιγους μετρημενους στα δακτυλα που λειτουργων ως φαντασματα ακομα και μεσα στην πραγματικοτητα των υλιστων/Αχριμανιστων/Σατανιστων.

  Μιλαμε για τους δημιουργους/builders/masons των αρχαιων πολιτισμων και αρα των δημιουργων και την Ατλαντιδας και του Αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου αλλα ταυτοχρονα μιλαμε και για αυτους που επιστρεφουν με νεα μορφη στο τελος του εντροπιακου κυκλου. Μιλαμε δηλαδη για τον Οφι που αλλαζει το δερμα του στο τελος του κυκλου του. Μιλαμε φυσικα και για τους αποστολους αλλα και τους Γνωστικους που ηταν οι δημιουργοι του Χριστιανισμου.

  “Conflict with Rosicrucians

  At all costs, Weishaupt wished to keep the existence of the order secret from the Rosicrucians, who already had a considerable foothold in German Freemasonry. While clearly Protestant, the Rosicrucians were anything but anticlerical, pro-monarchic, and held views clearly conflicting with the Illuminati vision of a rationalist state run by philosophers and scientists. The Rosicrucians were not above promoting their own brand of mysticism with fraudulent seances. A conflict became inevitable as the existence of the Illuminati became more evident, and as prominent Rosicrucians, and mystics with Rosicrucian sympathies, were actively recruited by Knigge and other over-enthusiastic helpers. Kolowrat was already a high ranking Rosicrucian, and the mystic Prince Charles of Hesse-Kassel had a very low opinion of the rationalist higher grades of the Illuminati.

  The Prussian Rosicrucians, under Johann Christoph von Wöllner, began a sustained attack on the Illuminati. Wöllner had a specially engineered room in which he convinced potential patrons of the effectiveness of Rosicrucian “magic”, and his order had acquired effective control of the Three Globes and its attached lodges. Through this mouthpiece, the Illuminati were accused of Atheism and revolutionary tendencies. In April 1783 Frederick the Great informed Charles of Hesse that the Berlin lodges had documents belonging to the Minervals or Illuminati which contained appalling material, and asked if he had heard of them. All Berlin masons were now warned against the order, which was now accused of Socinianism, and of using the liberal writings of Voltaire and others, alongside the tolerance of Freemasonry, to undermine all religion. In November 1783 the Three Globes described the Illuminati as a masonic sect which sought to undermine Christianity and turn Freemasonry into a political system. Their final anathema, in November 1784, refused to recognise any Illuminati as Freemasons.

  In Austria, the Illuminati were blamed for anti-religious pamphlets that had recently appeared. The Rosicrucians spied on Joseph von Sonnenfels and other suspected Illuminati, and their campaign of denunciation within Freemasonry completely shut down Illuminati recruitment in Tyrol.

  The Bavarian Illuminati, whose existence was already known to the Rosicrucians from an informant, were further betrayed by the reckless actions of Ferdinand Maria Baader, an Areopagite who now joined the Rosicrucians. Shortly after his admission it was made known to his superiors that he was one of the Illuminati, and he was informed that he could not be a member of both organisations. His letter of resignation stated that the Rosicrucians did not possess secret knowledge, and ignored the truly Illuminated, specifically identifying Lodge Theodore as an Illuminati Lodge.

  Quote from: https://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

  • «Σοβαρη» και «εγκυροτατη» πηγη η wikipedia

   • Cosmic Knight 02/15/2016 @ 6:41 ΜΜ

    Ειναι κατι που το γνωριζω πολυ καλα φιλε μου και εχω πλακωθει αρκετες φορες με αυτους που λενε οτι ειναι Illuminati που μονιως προσπαθουν να μειωσουν τους Ροδοσταυρους, καθως στοχος τους ηταν να κανουν καταληψη μεσα στις στοες οπως και εκαναν. H wikipedia απλα παρουσιαζει καποια ιστορικα γεγονοτα σε αντιθεση με το HOAX που ειναι ενας παραλογισμος που δεν στεκει στην λογικη.

    Σε σχεση με τους Illuminati αυτο ειναι μια πολυ καλη ερευνα που εκανε ενας γνωστος μου με το ψευδωυνυμo Gnostic Warrior με τον οποιο συζηταμε συχνα αυτα τα θεματα.

    youtube.com/watch?v=wTRhq9RDvWA

 12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/15/2016 @ 1:00 ΜΜ

  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ BABACHA, ”TA ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ”. ΟΠΩΣ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ [ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ], ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ, ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ [ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.
  ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ. ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑΣ, ”ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΩΜΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ”. ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΟΜΩΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΤΑ, ”LIBERTE, EGALITE, FRATERNITE”ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΙΚ.
  ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΔΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, [ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ], ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ. ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΥΤΟΣ Ο ”ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟΣ”, ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ.

 13. Becoming the Archetype 02/15/2016 @ 1:26 ΜΜ

  Sorry για την ορθογραφια αλλα ο καρμικος Πυθωνας που εχει κανει καταληψη στην νυμφη μου την αγΕλ(λ)αδα δεν με αφησε να κοιμηθω σχεδον καθολου και ειμαι λιγο ζαλισμενος.

  Μην τρελενεσται ομως στο τελος θα μου κλασει τα @@ οπως παντα και τοτε θα δουμε και σε ποιον ανηκει το μαντειο των Δελφων. Αυτο ειναι το hobby μου αλλωστε και αυτο κανω σε ολοκληρο το συμπαν. Δηλαδη σφαζω δρακους και δερνω και ξεφτυλιζω δαιμονες αναλογα με το ποσο μαζοχες ειναι δηλαδη και ποσο πολυ σαδιστη με θελουν.

  Ειναι απλα θεμα Χρονου το ποτε θα μου κλασει τα αρχιδια το ταχα μου “θηριο” που αμα δει το πραγματικο θηριο θα χεστει μεσα στο παραληρημα του.

  youtu.be/dvYWo1Ffs0Q

 14. Cosmic Knight 02/15/2016 @ 2:23 ΜΜ

  Σε σχεση τωρα με τα υπολοιπα περι της επιστολης του πολυ καλου μου φιλου Albert Pike ειναι γνωστο οτι προκειται για HOAX που παλια κυκλοφορουσε πολυ στα συνομοσιολογικα blogs αλλα οχι και τοσο στις μερες μας καθως το θεμα εχει ξεκαθαρισει.

  wideshut.co.uk/albert-pikes-3-world-wars-letter-hoax-wideshut-webcast/

  Αυτοι που πρσπαοθουν να οργανωσουν τον τριτο παγκοσμιο πολεμο δεν εχουν
  καμια σχεση με τους Ροδοσταυρους με τους οποιους βρισκομαι σε επικοινωνια σε ενα πνευματικο επειπεδο και ο Albert Pike ειναι ενας απο τους σοφοτερους ανθρωπους που υπηρξαν ποτε στον πλανητη και δεν θα μπορουσε ποτε να εχει σχεση με αυτες τις αηδιες.

  εμεις ειμαστε αυτοι που θα σταματουσαμε τον πολεμο αν ηταν στο χερι μας.

 15. Λαλακίες!-Μετά αλπά έρχονται …οι κατσαρίδες!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh