Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:12 - 29/06/2022

2ον Ανεπίσημον Επιτελικόν Γραφείον Ελληνική Αντικατασκοπία. Άκρως Απόρρητον, Πολύ Σοβαρόν, έτσι μας την έχουν στημένη με τά όπλα τρίτης γενεάς, ειδοποιήστε πάν σοβαρόν άνθρωπον… 24 Γεγονότα-Fuckts!… 10 Διατάξεις….

2ον Ανεπίσημον Επιτελικόν Γραφείον Ελληνική Αντικατασκοπία. Άκρως Απόρρητον, Πολύ Σοβαρόν, έτσι μας την έχουν στημένη με τά όπλα τρίτης γενεάς, ειδοποιήστε πάν σοβαρόν άνθρωπον… 24 Γεγονότα-Fuckts!… 10 Διατάξεις…. 

[Αφού τελειώσετε μέ τά 24 Γεγονότα αναλογιστείτε-Διαλογιστείτε μέ τίς εικόνες Διάταξης Στρατηγικής Ηλεκτρονικού Πολέμου, Μεικτού Πολέμου συμπεριλαμβανομένης τής Γενικότερης Πολιτικής καί Επιχειρηματικής-Επιχειρηρισιακής Δραστηριότητος, Μεικτής Επιχειρησιακής Ικανότητος Όπλων 0ης = πρωτόγονης, 1ης, 2ης και 3ης γενεάς όπλων και 4ης γενεάς Ελληνορθόδοξης καί Ελληνικής Σκέψης έξ’ ανέκαθεν καί ό υπερευφυής υπερευφυίω… Διάταξης Πολέμου, παραθέτουμε 10 Διατάξεις, περιττόν νά σάς τίς αναλύσω, ή ίσως τό κάνω σέ αμέσως επόμενον άρθρον]

Γεγονότα και παρατηρήσεις με κατασκοπευτικά τεκμήρια του Πολυδούρειου Πολυϊππου της Πολυπολιτισμικότητος ήτοι της εξύλωσης του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνορθόδοξης Θρησκείας…

Προσφάτως αφίχθηκαν από το πουθενά πολλοί άγνωστης προέλευσης, προθέσεων, καταγωγής και θρησκείας Μαύροι είς την Κύπρον. Βεβαίως κάποιοι γνωρίζουν κάποια από αυτά όπως την καταγωγή τους ή την δεδηλωμένη ψευδοκαταγωγή τους.

Γεγονός 1: με απαίτηση της Γερμανίας και της Γαλλίας έρχονται από αυτές τις χώρες ή μέσω άλλων χωρών.

Γεγονός 2: λαμβάνουν μισθούς από τις χώρες αυτές.

Γεγονός 3: εξεπλύνουν βρώμικον χρήμαν και χρήμαν αμοιβής κατασκοπίας. Πηγαίνουν είς τις τράπεζες και αλλάζουν τρία εκατονταδόλλαρα καθημερινώς, υποτίθεται ότι είναι πτωχοί.

Γεγονός 4: αφού αλλάζουν δολλάρια προφανώς εμπλέκονται οί Η.Π.Α. είς την κατασκοπία.

Γεγονός 5: παρατηρήσαμε ότι σε διάφορους δρόμους σε χωριά και δήμους όπου δεν ζούν Μαύροι, έρχεται ένα αυτοκίνητον ενοικιάσεως, αφήνει 4 Μαύρους οί οποίοι περιπατούν καθημερινώς την ίδια διαδρομή πήγαινε έλα. Μόλις φύγουν αμέσως καταφθάνει δεύτερον αυτοκίνητον ενοικιάσεως όπου αφήνει άλλους 4 και ούτω καθεξής. Αυτόν γίνεται ώστε οί τόπακες να συνηθείσουν τους Μαύρους και όταν θα γίνει οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη είς την Κύπρον να λένε: εντάξει αυτούς τους βλέπουμε καθημερινώς όπως διαπιστώσαμε και διά να ανεχθούν λίαν συντόμως άποικους Μαύρους. Παρακάτω εξηγούνται τά χείριστα…

Γεγονός 6: παρακολουθήσαμε ότι οί Μαύροι της περιπόλου όπου αναφέρουμε είς το Γεγονός 5 και οί άποικοι πλέον, χώνουν πομπούς-κοριούς σε διάφορα σημεία της εταιρείας apple οι οποίοι είναι ενωμένοι με τά κινητά τηλέφωνα τους πέραν του ενός και όλα αυτά ενωμένα με κεντρικότερα κινητά ανά περιοχή, συλλογή όλων των συντεταγμένων είς την Κύπρον και σε κινητά τηλέφωνα και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές είς το εξωτερικόν.

Γεγονός 7: κατά τις εκτιμήσεις της Αντικατασκοπίας είναι διά να προδίδουν και προσδιορίζουν τις συντεταγμένες με πλέγματα ώστε να εξυπηρετούν στόχους με πυροβολικόν, τετρακελικόπτερα, αεροπλάνα, άλλα όπλα, εδώ υπάρχει κενόν και δεν το αντιλήφθηκαν, έν μέρει ό σκοπός είναι αυτός, έν μέρει η υπόκλεψη μηνυμάτων και κωδικών του στρατού πρίν καί έν ώρα πολέμου, έν μέρει διά πιθανά παράσιτα και παρεμβολή με ψευδομηνύματα, αλλά το κυριότερον, σοβαρότερον, βασικότερον, ισχυρότερον είναι αυτόν όπου ακολουθεί είς το Γεγονός 8.

Γεγονός 8: οί πομποί της apple ή κάποιοι από αυτούς εκτός αυτών όπου αναφέρονται είς το Γεγονός 7, είναι Jammers, ήτοι ανακόπτες ηλεκτρονικών μηνυμάτων και εντολών μέχρι και ανακόπτες ηλεκτρικού ρεύματος.

Γεγονός 9, το σχέδιον τους είναι το εξής: ρίχνουν και χώνουν ανακόπτες ηλεκτρονικών μηνυμάτων-Jammers παντού και δή σε σφαιρικές περιφέρειες όπου θα κινηθούν και δράσουν ηλεκτρονικά όπλα μας και όπλα 3ης γενεάς όπου η λειτουργία, η στόχευση και η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενσωματωμένους σε άρματα, αυτοκίνητα, σταθερά και φορητά όπλα.

Γεγονός 10: αυτόν τι σημαίνει; Ότι έχουν αντιηλεκτρονικοναρκοθετήσει όλες τις περιοχές διεξαγωγής πολέμου, εισδοχής, μεταφοράς πολεμικών όπλων και οί ζώνες αυτές είναι νεκρές διά τά ηλεκτρονικά όπλα ή διά την λειτουργία των όπλων και των οχημάτων. Δυστυχώς αυτά τά είχα επισημάνει πρίν δύο έτη και τώρα επαληθεύομαι, ότι δηλαδή ηλεκτρονικά όπλα και δή τά όπλα τρίτης γενεάς ή όπου εξαρτώνται από ηλεκτρονικές μηχανές είναι ευάλωτα προδοσίας από τις χώρες κατασκευής και δή τις εταιρείες κατασκευής, από στρατιωτικές και άλλες εταιρείες όπου δύνονται να διεξάγουν ηλεκτρονικόν ναρκοθετημένον και αιφνιδιαστικόν έξ’ αέρος, από ξηράς και από θαλάσσης ηλεκτρονικόν πόλεμον μέσω κωδικοσπασιμάτων-χακκαρισμού και από τις συσκευές πλήρης ανακοπής ηλεκτρομαγνητικών μηνυμάτων και εντολών-Jammers από τους χειριστές.

Γεγονός 11: τά όπλα πρώτης και δευτέρας γενεάς δεν μπορούν να ελεγχθούν ή παρεμβληθούν ή νεκρωθούν ηλεκτρονικώς διότι δεν διαθέτουν αντίστοιχα ηλεκτρονικά μηχανικά συνστήματα. Επαληθεύομαι ότι τά όπλα 3ης γενεάς διαθέτουν προσόντα αλλά και μειονεκτήματα και τά ίδια τους προσόντα είναι τά άπειρα μειονεκτήματα καθότι ό καθένας όπου είναι ειδικός ή προδότης ή ό προ-προδότης κατασκευαστής μπορεί να σού πάρει τον χειρισμόν μέσω δορυφόρων, οχημάτων αέρος, ξηράς, θάλασσας και σταθερών ή φορητών συνστήματος και να σε κάνει κορόϊδον, σε σημείον να κτυπάει με τά όπλα σού άλλα όπλα σού και εσύ να νομίζεις με ψευδείς παραστάσεις ότι εξουδετέρωσες εχθρικόν στόχον, όπως γίνεται και με τις εικονοληπτικές συνσκευές-κάμερες.

Γεγονός 12: το εχθρικόν σχέδιον είναι το εξής: διασπείρουν πομπούς της apple όπου καθένας είναι ενωμένος με δορυφόρους γνωστών επιχειρηματιών και εχθρικών μυστικών-φανερών υπηρεσιών, αναγνωρίζεται ποίους φωτογραφίζω. Σε περίπτωση ειδικών όπου εντοπίσουν την δυναμικότητα και εμβέλεια του jammer και το εύρουν και το εξουδετερώσουν ή κάψουν με βόμβες αφού θα γνωρίζουν πού περίπου είναι, ενεργοποιούν αμέσως και αιφνιδιαστικώς άλλα jammer είς την ίδια ευρύτερη περιοχή με το σύνστημα γεωμετρίας αλληλοεισερόμενων κύκλων και υποσύνολα κύκλων με jammers ίδιου, μικρότερου, μεγαλύτερου βεληνηκούς νέκρωσης παντών ηλεκτρονικών μέσων-λειτουργιών-εντολών, ώστε να δημιουργούν ξανά και ξανά βάσει στρατηγικής και αιφνιδιασμού ή αφού προχωρήσουν στρατεύματα σε έδαφος παγίδας το οποίον δεν κατέχουν διά να ελέγχουν και τότε με την ενεργοποίηση των jammers σβύνουν όλα…

Γεγονός 13: ακούστε έναν παράδειγμα όπου έγινε, ούτε όνομα ούτε χωριόν ούτε χώρα όπου διεξήχθην το πείραμα. Έναν ισχυρόν άρμαν με ισχυρά όπλα προχωρούσε ακάθεκτον. Εντός του υπάρχει ισχυρόν σύνστημα κλιματισμού ώστε να μην αποθάνουν από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου οί χειριστές. Το άρμα επιχείρησε διάφορες βολές επιτυχώς έν κινήσει, περνάει από χώρον όπου υπήρχε τοποθετημένον jammer, το ενεργοποιούν και μόλις επιχείρησε την επόμενη βολή, το πλήρωμα σταμάτησε το άρμα και εξήλθε φωνάζωντας από την αφόρητη ζέστη όπου δέχθηκε: μπίγκω!!!!…

Γεγονός 14: το πεδίον σύγχρονου πολέμου είναι το ηλεκτρονικόν, το μόνον πράγμα όπου περνάει μέσα από ηλεκτρονικόν πεδίον αλώβητον από ηλεκτρονικά πυρά είναι το μηχανικόν ήτοι τα όπλα δευτέρας και πρώτης γενεάς δηλοί η μηχανική τεχνολογία άνευ της χρήσης και της εξάρτησης της από ηλεκτρονικά συνστήματα λειτουργίας, εντολής, σκόπευσης, κίνησης, διακίνησης κ.τ.λ… Άρα τέ, πρέπει να υφίσταται συνδοιασμός όπλων διαφόρων γενεών και τεράστια ποσότητα όπλων δευτέρας γενεάς ώστε να αντισταθμίζει τά όποια πλεονεκτήματα των όπλων τρίτης γενεάς, εάν υπάρχει κόσμος χωρών και Ελληνισμός είς το μέλλον να θυμάστε ότι θα είναι σεμινάριον και αρχή Πολέμου του μέλλοντος και διά να γίνει τούτον πρέπει να την γλυτώσουμε τώρα από τά ηλεκτρονικά και ηλεκτρονικοφόρα όπλα και άλλα στρατιωτικά και στρατηγικά συνστήματα… Το ξανά είπα ότι οι Η.Π.Α. έχουν κάνει τεράστια πυροβόλα διά να κτυπούν είς το τέλος του πολέμου την Ρωσσία κυρίως και άλλους εχθρούς, όταν πιά τά ηλεκτρονικοφόρα όπλα θα έχουν καταστραφεί ή δεν θα λειτουργούν από παρεμβολές ηλεκτρονικού πολέμου! Αυτό θα το χρησιμοποιήσουν ως άσσος είς το μανίκι κατά πάσα πιθανότατα και όχι εξ αρχής διά να εντοπιστούν αλλά και διά να αλλάξουν την μορφή και τά δεδομένα πολέμου. Συνάμα τά βλήμματα από πυροβόλα δεν μπορούν να αναχαιτιστούν από αντιβλήματα ηλεκτρονικού ελέγχου λόγω χαμηλής τροχαιάς και άλλων δεδομένων και συνάμα με χαμηλόν κόστος σύρνουν-ρίχνουν πολλαπλά βλήματα όπου εξαπλώνονται είς την περιφέρεια και όχι μονότοπα συγκεκριμμένα έναν βλήμα και εννοείται ότι μπορούν να μεταφέρουν πυρηνικές, χυμικές, βιολογικές γομώσεις.

Γεγονός 15: Αιγύπτιοι όπου εργάζονται σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις εγκαταλείπουν τις εργασίες τους αιφνιδίως και προσφεύγουν σε κέντρον αντιεθνικής εξυπηρέτησης διά να λάβουν την Κυπριακή Υπηκοότητα, το Κέντρον αυτόν δεν είναι τυχαία είς το χωρίον Αργάκα της Πάφου. Πάμπολλοι στοϊκοί προδότες της Κύπρου οργανώνουν διάφορα ξένα σύνολα δι’ αίτηση ασύλου, υπηκοότητας αντικατάστασης του Ελληνικού Δημογραφικού Στοιχείου, Κατασκοπίας, Ηλεκτρονικοναρκωθέτησης, Αντάρτικου και Τακτικού Πολέμου εναντίον μας και αλλαγή εθίμων με εισαγωγή ακραίων και διαφορετικών εθίμων από τά μουσουλμανικά έως τά πούστικα κ.τ.λ. Όλα αυτά συγχύζουν, φοβίζουν και κάνουν τους Έλληνες να φοβούνται είς το ίδιον τους το σπίτι διότι τρέμουν τις φωνές του κλέπτη ός φωνάζει διά να φοβηθεί και αυτοπροσφυγοποιηθεί ή αυτοϋποδουλοποιηθεί ό Έλληνας είς τους πολυπεμπτοφαλαγγίτες κατακτητές ύπο την καθοδήγηση διαφόρων στοών όπου οι προδότες δεν γνωρίζουν το σύνολον της δράσης όλων των στοών μαζύν παρά μόνον οί ανώτεροι προδότες διαφόρων κλιμακίων, βαθμών και ειδικεύσεων.

Γεγονός 16: όσα συμβαίνουν εις την Κύπρον και με διασταυρωμένες πληροφορίες, παρακολουθήσεις, επιβεβαιώσεις και διαγνώσεις όπως χάκκερς διά τους apple jammer πομπούς-ηλεκτρονικούς ρουφιάνους-ψευτοαποθαμένους κοριούς.

Γεγονός 17: όσα συμβαίνουν είς την Κύπρον συμβαίνουν και έν Ελλάδι. Μελετήστε πού έχουν διασπείρει-κορανίσει-[Κοράνιον = σπείρω-διασπείρω] καταυλισμούς προσφύγων και ψευδοπροσφύγων, κατασκόπων, εκπαιδευμένων σε ηλεκτρονικούς, καταδρομικούς, δολοφονικούς πολέμους. Εκεί υπάρχουν σημαντικές εγκαταστάσεις ή είναι περάσματα στρατού και αθώου απόλεμου πληθυσμού. Π.χ. τά νησιά και σε περιοχές με στρατόπεδα και άμαχον πληθυσμόν όπως η Αθήνα.

Γεγονός 18: εάν δεν λάβουν υπόψιν τους αυτά οί Ευπατρίδες ή έστω όσοι το πήραν απόφαση να πολεμήσουν και να μην παραδωθούν μέχρι τέλους, τότε να μην αμφιβάλλετε ποσώς ότι τά Εξαμίλια της προφυτείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού είναι αυτά της Κορίνθου και όχι τά απροσδιόριστα 6 ναυτικά μίλια, αφού είς τις ήμισυ περιπτώσεις η απόστασης ελληνικής νησιώτικης ξηράς και της ηπειρωτικής χώρας της Μικράς Ασίας δεν έχουν απόσταση ίση με 6 ναυτικά μίλια και ό νοών νοείτω!

Γεγονός 19: όταν ό εχθρός είναι ό πολιτικός σού και ό αντίπαλος σού, τότε δεν θα σε αδικούσα εάν ριψασπίδιζες διά να μην γίνεις το θύμα του πολιτικού σού, αφού και να καταφέρεις να νικήσεις θα πρέπει να υποστείς την εξ αρχής δουλεία, καταστροφή και καθοδήγηση προς την προδοτική ήττα από τον ήμισυ εθχρόν. Αυτόν όπου σού εξηγώ είναι πώς όσον και αν θριαμβεύσεις, η ανωτέρα στοά προκανόνισε ώστε ό ήμισυ φανερός εχθρός να είναι αήττητος και αλώβητος διότι είναι η πολιτική, επιχειρηματική, ηλεκτρονική, κυβερνοϋπηρεσιακή, νομική, τραπεζική και η λοιπή προδοτική άλητικη ελιτική μηχανή του μαυρόψυχου χρήματος. Άρα πάσα νίκη υπό αυτές τις προϋποθέσεις είναι είς την καλύτερη των περιπτώσεων ισοπαλία και ενίοτε χείριστη της κανονικής ήττας, αλλά δεν είναι του θέματος και το έχουμε επεξηγήσει ξανά, ίσως το κάνουμε ξανά.

Γεγονός 20: τώρα αντιλαμβάνεστε ότι η ίδια η ΕΕΕ, το ΝΑΤΟ και άλλοι «συμμάχοι» είναι σύμμαχοι και μεγάλες ΜΚΟ όπου με επονομασμένες ή αλλονομασμένες ΜΚΟ εξυλώνουν Ορθοδοξία, Χριστιανισμόν και Ελληνισμόν!

Γεγονός 21: Υπάρχουν άνθρωποι όπου αγαπούν την ζωή. Υπάρχουν άνθρωποι όπου αγαπούν την ελευθερία. Αυτός όπου αγαπάει την ζωή δεν δυστάζει να σκύψει, αυτός όπου αγαπάει την ελευθερία δεν δυστάζει να παραμείνει όρθιος παρά να σκύψει. Βεβαίως ό καθένας ολίγον ή πολύ αγαπάει αμφότερα, αλλά ψυχικώς οί δύο αυτοί τύποι διαφέρουν είς το άωτον. Μπορεί κάποιος όπου αγαπάει την ελευθερία να σκύψει διά να μην την χάσει όλη αλλά θα είναι διαρκώς δυσαρεστημένος χωρίς ανάπαυση μέχρι να ελευθερωθεί. Εξού και το ελευθερία ή θάνατος. Αυτός όπου αγαπάει την ζωή σκύβει και του αρέσει ειδικώς όταν αμοίβεται. Η ζωή είναι γλυκειά ακόμη και εάν σε σκύβει ή πρέπει να σκύψεις. Η ελευθερία είναι μία αίσθηση ανώτερη από την ζωή, η ίδια η φύση ζηλεύει τον αγαπών την ελευθερία, αυτόν μπορείτε μεταξύ άλλων να το ιδείτε είς τις τραγωδίες, οί θεοί γράφουν ζήλευαν τους θνητούς, αλλά ποίους θνητούς; Αυτούς όπου η γνώση και η ευτυχία τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελευθερία και, το δίκαιον… Η τζιάζ είναι ξύλινοι ίπποι χωρίς Αχαιούς μέσα. Όστις το αντιλαμβάνεται… με κάθε νόημα…

Γεγονός 22: Διαδώστε τις υπερζωτικές πληροφορίες, παρατηρήσεις και διαπιστώσεις με ανεύρεση τέτοιων πομπών jammer σε κάθε Πατριώτη και Ελεύθερον και προβείτε είς τις προσωπικές και ομαδικές σας έρευνες και διαπιστώσεις όπως και είς τά οργανωμένα σχέδια και οργανωμένα σχέδια προαντιπερισπασμού και εξυλώσεως της πανπροδοσίας μυστικώς…

Γεγονός 23: Κύριος ειμοί βοηθός και ού φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοί δαίμων και άνθρωπος και ού φοβηθήσομαι κακά! Το έτος 2023 μ.Χ. θα είναι αργά… Όσα προλάβουμε όσα προλάβουν, και Όσα Προνοήσει και Προ.λάβει Ό Θεός!

Γεγονός 24: μετά διά κάποιους θα είναι θρίαμβος… επιλέξετε μεριά ή ποία μεριά θα θριαμβεύσει ολοκληρωτικά… με κάθαρση από τά αρρωστημένα ζιζάνια και τους αρρωστημένους νόμους τους. Όταν ό νόμος αρρωστήσει, όταν ό νόμος γίνει αρρωστημένος τότε όλος ό υπήκοος λαός του νόμου αρρωστοποιείται. Δεν μπορείς να είσαι υπήκοος του νόμου, της ανομίας νομοθετημένης και μη και να είσαι και Άνθρωπος Του Θεού… Από ποία πλευρά αντιλαμβάνεσαι το νόημα Fuckt σε σχέση με το Γεγονός-Fuckt 24; Το να αντιληφθείς το ερώτημα είναι θέμα ευφυίας όχι θέμα περαιτέρω διασαφήνισης, λέξη κλειδί: Φωτοδεσμομηχανική ή Αμφίτροπη Νοηματολογία!!!!

Παναγιώτης Δίας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. KALLISTRATOS FM 06/29/2022 @ 1:17 ΜΜ

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΛΙΑΜΕΠ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΜΟΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ……s://www.olympia.gr/1481692/ellada/ki-omos-i-chora-mas-echei-ethniko-empei

  2. ΠάνοςΓέριμου 06/29/2022 @ 11:45 ΜΜ

    Προδόττες παντού φιλε Καλλίστρατε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*