17:25 - 28/04/2016

Νέο Σοκ! Η Bild ανακάλυψε ότι η πιο «διάσημη» οικογένεια «προσφύγων» που η «συγκλονιστική» φωτογραφία της έγινε viral, ξαναγύρισε στο Ιράκ!

Διαφημίσεις

Μια είδηση που απομυθοποιεί την πολυδιαφημιζόμενη «προσφυγική» κρίση, έρχεται με τον Ιρακινό «πρόσφυγα» και την οικογένειά του, που έγιναν διάσημοι με μια φωτογραφία και τώρα έχουν ήδη επιστρέψει στο Ιράκ μετά από έξι μήνες που έζησαν στην Γερμανία.

Η ιρακινή οικογένεια, ο Laith Majid, η σύζυγός του, Nada Adel, οι γιοί τους Μουσταφά, ηλικίας 18, Αχμέντ 17 και Taha 9, μαζί με την 7χρονη κόρη Nour – έφτασαν στην Κω, τον Αύγουστο του 2015.
2
Ένας φωτογράφος τράβηξε την πλέον διάσημη φωτογραφία τουMajid να κλαίει, καθώς κουβαλούσε τη νεότερη κόρη του βγαίνοντας από το σκάφος. Η φωτογραφία αμέσως έγινε “viral” και ένα ακόμα “επιχείρημα” στα χέρια των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης στον αγώνα τους να απεικονίσουν την “απελπισία” και το “δράμα” των “προσφύγων” που “εγκαταλείπουν κακήν κακώς την χώρα τους για να αναζητήσουν ασφάλεια στην Ευρώπη”.
3
Προσέξτε που τον λέει “Σύρο”
Όπως η εφημερίδα Bild ανέφερε το Σεπτέμβριο του 2015, η οικογένεια είχε “φτάσει” στο Βερολίνο, και ήταν «τελικά ευχαριστημένοι. Ελπίζουν να ζήσουν ειρηνικά, και να εργαστούν», έγραφε η Bild με ενθουσιασμό. (“Η φωτογραφία τους πηγαίνει σε όλο τον κόσμο: τώρα είναι στο Βερολίνο”, Bild 7 Σεπτεμβρίου 2015).
5
Η Bild διαβεβαίωσε τους αναγνώστες της ότι «καθώς ήταν σουνίτες στο σιιτικό Ιράκ, είχαν λάβει απειλές κατά της ζωής», και για αυτό αναγκάστηκαν να «πουλήσουν τα πάντα και να φύγουν».

Η Neda Majid έγραφε η Bild, είχε να λέει για το «νέο τους σπίτι»: ότι «η βασίλισσα της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, είναι πολύ καλή. Είναι σαν μητέρα για εμάς».

Ως αποτέλεσμα της φωτογραφίας αυτής, η οικογένεια Majid έδωσεπερισσότερες από 100 συνεντεύξεις Τύπου (!) στο Βερολίνο, σε μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο.

Η ιστορία τους «δραπετεύοντας από τον τρόμο» και «σωτήριες προσπάθειες της βασίλισσας Μέρκελ» έγινε το πρότυπο κάθε δακρύβρεχτης «προσφυγικής ιστορίας» στα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ως αποτέλεσμα, οι Majids έγιναν οι «πιο διάσημο» «πρόσφυγες» στον κόσμο.

Τώρα, όμως, φαίνεται ότι η όλη φάρσα έχει καταρρεύσει.

Η εφημερίδα Bild αποφάσισε να πάρει συνέντευξη από

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 04/28/2016 @ 9:28 ΜΜ

    Κακώς η οικογένεια Majid γύρισε πίσω στο Ιράκ!

    Αδέλφια… ελάτε στην Ελλάδα, γνωρίζω συριαζαίους αστούς… μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν τουλάχιστον από δυο σπίτια… ελάτε αδέλφια από το Ιράκ να τους πετάξουμε έξω αυτούς τους φασίστες και να βάλουμε εσάς μέσα!

    Αυτά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*