Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:32 - 17/06/2015

Τι συζήτησαν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ 2015 για ΗΠΑ, Ευρώπη, Ελλάδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις κρυφές συζητήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών στο πολυτελές ξενοδοχείο «Interalpen», στο Τιρόλο της Αυστρίας, από την περασμένη Πέμπτη ως την Κυριακή, έχει το γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Στο περιοδικό μίλησε αποκλειστικά ένας από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν 133 καλεσμένοι.

«Αυτή τη χρονιά έγινε πολύ συζήτηση, με επιμονή και ανησυχία, στην θεαματική επιδείνωση και επιτάχυνση των παγκόσμιων εξελίξεων. Επιτάχυνση οικονομική κυρίως, η οποία μεταφράζεται από το τέλος των χαμηλών επιτοκίων. Αυτό θα πλήξει τα πιο χρεωμένα κράτη, αλλά και τους ιδιώτες. Αλλη επιτάχυνση θεαματική θεωρείται αυτή της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Ολοι συμφώνησαν στο εξής: Οι ΗΠΑ είναι επικεφαλής σε αυτόν τον τομέα, πρώτον. Δεύτερον, οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον στις top χώρες και είναι ενδεικτικό ότι κανένα μέλος της διοίκησης Ομπάμα δεν βρίσκονταν ανάμεσα στους 38 εκπροσώπους των Ηνωμένων Πολιτειών που ήταν παρόντες στην εκδήλωση της Λέσχης. Αυτό αποτελεί ένδειξη της μετατόπισης του νευραλγικού κέντρου βάρους της εξουσίας προς τον ιδιωτικό τομέα, γεγονός το οποίο δεν αποτελεί οπωσδήποτε μια καλή είδηση.

Επίσης, έγινε η διαπίστωση της γεωστρατηγικής επιτάχυνσης: ζούμε σήμερα το τέλος της τάξης πραγμάτων όπως τα ξέραμε μετά τον Ψυχρό Πόλεμο -Ανοδος της Κίνας, δύσκολες σχέσεις με τη Ρωσία, έκρηξη της Μέσης Ανατολής και άνοδος της τρομοκρατικής απειλής.

Μια ατμόσφαιρα τέλους του κόσμου
Απέναντι σε αυτές τις απειλητικές αβεβαιότητες, οι συμμετέχοντες στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ υπογράμμισαν την απόλυτη απόγνωση των πολιτικών, την κρίσιμη έλλειψη ηγετών και τις διενέξεις που αυξάνονται. Ειδικά στην Ευρώπη: βλέπουμε πόσο καυτά είναι τα θέματα της Ελλάδας και των μεταναστών. Η Ευρώπη βρίσκεται στο δρόμο της έκρηξης ανάμεσα σε μια Γερμανία που έχει τα μέσα αλλά αρνείται να αναλάβει τα ηνία, σε μια Γαλλία που έχει ακόμη ιδέες αλλά δεν έχει πλέον την ικανότητα και σε μια Αγγλία, η οποία έχει καταληφθεί από την εμμονή του Brexit και από την ανεξαρτησία της.
Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ 2015 υπήρξε μεγάλη ανησυχία για τον κίνδυνο ελληνικής χρεοκοπίας. Η άνοδο των λαϊκισμών στο εσωτερικό των μεσαίων τάξεων ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ιδιαίτερα»,γράφει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του γαλλικού περιοδικού.

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    …ΟΥΠΣ…

    -FEMA NEW MADRID LETTER JUNE 5 2015-

    [Space and Science Research Corporation] John L. Casey>President Space and Science Research Corporation CEO, International Earthquake and Volcano Prediction Center

    -Therefore, we believe the well known
    high risk seismic zones and volcanically active regions
    in the US, especially
    California, South Carolina and in particular the New Madrid Seismic Zone
    (NMSZ)
    may experience major earthquakes
    or volcanism
    at any time
    between now and the
    early 2030’s
    when the bottom of the next solar hibernation is reached.

    -Our previous research indicating the start of the next solar hibernation is
    now confirmed by NASA.

    http://www.spaceandscience.net/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/femanewmadridletterjune52015.pdf

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ,

    ΄΄ Μουσικουλα ..Κόντρα στον φοβο..΄΄

    http://katohika.gr/2015/06/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF/.html#comment-172054

    ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ
    ΄΄FEMA NEW MADRID LETTER JUNE 5 2015΄΄

    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  2. Καλημέρα σε όλους.Ειναι 18/06/2015 και μάλλον αυτοι της λέσχης δεν το ξέρουν ακομα…….οτι δηλαδή μάλλον ειναι η τελευταία φορά που συνεδριάζουν.
    C-Spec

  3. Την καλημερα μου με ενα τραγουδακι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*