Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:27 - 15/12/2011

Τιτανικός: τον βύθισαν για να σκοτώσουν 3 εβραίους μεγιστάνες;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας πρωτοεμφανίστηκε στον γαλλόφωνο δικτυακό τόπο conspiration.cc μέσα από ένα άρθρο του Joel Labruyere με τίτλο “Ο άρρωστος κόσμος των Ιησουιτών” (Le Monde Malade des Jesuites).
Ο συγγραφέας του άρθρου υποστηρίζει οτι ο Τιτανικός δεν βυθίστηκε γιατί προσέκρουσε σε παγόβουνο αλλά …

στα συμφέροντα των μεγάλων οικογενειών των ΗΠΑ που εκείνη την εποχή προσπαθούσαν να ιδρύσουν την FED: το Ομοσπονδιακό Σύστημα Αποθεμάτων των ΗΠΑ.


Σύμφωνα πάντα με τον Labruyere στην συνωμοσία εμπλέκεται και η Αδελφότητα των Ιησουιτών οι οποίοι προσπαθούσαν να στήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση η οποία θα μπορούσε να έχει υπό τον έλεγχο της μια σειρά ευρωπαίων μοναρχών αλλά και τον ίδιο τον Πάπα! Στα πλαίσια αυτού του σχεδίου οι Ιησουίτες επιθυμούσαν την πάση θυσία ίδρυση της τράπεζας και δεν δίστασαν να προχωρήσουν σε δολοφονίες και συνωμοσίες προκειμένου να μην αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Μία από αυτές τις συνωμοσίες – ίσως η πιο καλοστημένη – φέρεται να είναι η βύθιση του Τιτανικού. Τι κέρδισαν τελικά οι Ιησουίτες από το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ιστορία του κόσμου?
  Ο Zoel Labruyere συνδέει την τραγωδία του Τιτανικού με την παρουσία τριών συγκεκριμένων ανθρώπων στην λίστα των επιβατών του πλοίου. Πρόκειται για τρεις πάμπλουτους εβραίους που ταξίδευαν σε σουίτες της πρώτης θέσης και οι οποίοι αντιτάσσονταν στα σχέδια της αδελφότητας: ήταν ο John Jacob Astor IV,ο Benjamin Guggenheim και ο Isidor Straus.

Ποιοι ήταν οι τρεις “μοιραίοι” επιβάτες του “Τιτανικού”?

Τιτανικός: ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Astoria, ο πρώτος εβραίος “στόχος”!

 Ο πρώτος από τους εβραίους ήταν ο John Jacob Astor ο τέταρτος-αμερικανός επιχειρηματίας επενδυτής , ιδιοκτήτης  του περίφημου ξενοδοχείου “Astoria” της Νέας Υόρκης και μετέπειτα συνιδιοκτήτης του “Waldorf Astoria Hotel” (στη φωτογραφία). Γόνος οικογένειας κροίσων με επιχειρήσεις στον χώρο του real estate και του εμπορίου γούνας  ο Astor λέγεται οτι κουβαλούσε μαζί του στο ταξίδι το αστρονομικό ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων!
  Ο Astor ήταν γνωστός για την καταναλωτική του μανία και – κόντρα στα όσα λέγονται για τους εβραίους και το χρήμα – απολάμβανε να σπαταλάει την περιουσία του σε υπερβολικές πολυτέλειες.
  waldorf-astoria-hotel.jpgΤα δαντελένια μαντήλια μιας χρήσης που αγόραζε έναντι 100 δολαρίων το πακέτο ήταν μια από τις αγαπημένες του καθημερινές συνήθειες. Η χαρτοπαιξία και τα τυχερά παιχνίδια ήταν μια άλλη συνήθεια του πάμπλουτου αμερικανού που άγγιζε τα όρια του πάθους.
  Μετά από δύο αποτυχημένους γάμους ο Astror παντρεύτηκε στα 47 του χρόνια μια 18χρονη καλλονή, την Madeleine, προκαλώντας σάλο στην κοινωνία της Αμερικής του 1912. Στον Τιτανικό ο Astror ταξίδευε μαζί με την νεαρή σύζυγό του η οποία ήταν 5 μηνών έγκυος. Επιβιβάστηκαν στο πλοίο από το Cherbourg της  Γαλλίας και ο προορισμός τους ήταν η Νέα Υόρκη όπου και επιθυμούσαν να γεννηθεί το παιδί τους.
   Όταν ο “Τιτανικός” προσέκρουσε στο παγόβουνο ο Astor κατάφερε να επιβιβάσει την εγκυμονούσα σύζυγο του στην σωστική λέμβο νούμερο 4 -γεγονός που της έσωσε την ζωή αφού η Madeleine Ascot  επέζησε του πολύνεκρου ναυαγίου και λίγους μήνες μετά έφερε στον κόσμο τον John Jacob Astor τον πέμπτο. Ο σύζυγός της δεν κατάφερε να επιβιβαστεί σε κάποια βάρκα και το πτώμα του αναγνωρίστηκε στις 22 Απριλίου 1912 σε μικρή απόσταση από τον χώρο του ναυαγίου.

Τιτανικός: γόνος των Guggenheim, του γνωστού μουσείου ο δεύτερος εβραίος “στόχος”!

Ο δεύτερος από τους πλούσιους εβραίους που ταξίδευαν με τον Τιτανικό ήταν ο Benjamin Guggenheim, γόνος της οικογένειας Guggenheim που χρηματοδότησε την ίδρυση του ομώνυμου μουσείου.
  Ο πατέρας του, Meyer Guggenheim, ήταν ένας από τους μεγιστάνες στον χώρο των ορυχείων  αλλά οι φήμες της εποχής έλεγαν πως ο γιος κληρονόμησε μόνο την τεράστια περιουσία και ούτε ίχνος από το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα του.
  Ο 45χρονος Benjamin αν και την μοιραία νύχτα του ναυαγίου κατάφερε να επιβιβαστεί στην ναυαγοσωστική λέμβο ν.9, τελικά έχασε την ζωή του στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού. Αυτόπτες μάρτυρες τον περιέγραψαν ψύχραιμο, καλοντυμένο και υπερόπτη ακόμη και λίγες στιγμές πριν συναντήσει τον θάνατο!!
  Η τελευταία του πράξη πριν εγκαταλείψει τον “Τιτανικό” ήταν να γράψει ένα σημείωμα που έλεγε : “Εάν μου συμβεί οτιδήποτε πείτε στην γυναίκα μου οτι έκανα το καθήκον μου”- ένα μήνυμα που ποτέ κανείς δεν κατάλαβε δεδομένου οτι ο Guggenheim ταξίδευε  συνοδευόμενος από την ερωμένη του, γαλλίδα τραγουδίστρια η οποία και επέζησε του ναυαγίου!!

  Σημείωση: ο Guggenheim επιβιβάστηκε στο πλοίο από το λιμάνι του Cherbourg της Γαλλίας, όπως ακριβώς και ο Astor!

Τιτανικός: ο ιδιοκτήτης των πολυκαταστημάτων Macy’s, ο τρίτος εβραίος “στόχος”.



Το τρίτο όνομα που αναφέρει ο Labtuyere είναι αυτό του γερμανο – αμερικανού Isodor Straus. Ο Straus ήταν έμπορος και ξεκίνησε μαζί με τον αδελφό του από ένα κατάστημα γυαλικών που στεγαζόταν μέσα στο πολυκατάστημα Macy’s της Νέας Υόρκης. Παράλληλα υπήρξε  μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου την περίοδο 1894 -1895, με την παράταξη των Δημοκρατικών. Έναν χρόνο μετά ο Isidor Straus κατάφερε να γίνει συνιδιοκτήτης των Macy’s  Department Store (στη φωτογραφία).   Στον Τιτανικό επιβιβάστηκε με την σύζυγό του Ida, στην Γερμανία με τελικό προορισμό την Νέα Υόρκη. Όταν άρχισε η εκκένωση του πλοίου η Ida αρνήθηκε να επιβιβαστεί σε λέμβο χωρίς τον άντρα της. Όταν εκείνος επέμεινε οι επιβάτες της λέμβου την άκουσαν να φωνάζει :  “Όπως είμαστε μαζί στην ζωή θα μείνουμε και στον θάνατο αν χρειαστεί”.
  Το πτώμα του Isidor εντοπίστηκε λίγες μέρες μετά κοντά στον τόπο του ναυαγίου, ενώ της Ida δεν βρέθηκε ποτέ!! Προς τιμήν του ζευγαριού στήθηκε άγαλμα που υπάρχει μέχρι σήμερα στο Upper West side του Manhattan, ενώ μια από τις φοιτητικές εστίες των πρωτοετών στο Πανεπιστήμιο Harvard ονομάστηκε Straus Hall.

 πηγη
 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*