19:59 - 18/10/2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Δαίμονες καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων!!!

Διαφημίσεις

Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Η πλεκτάνη των εβραίων παγκοσμιοποιητών της νέας τάξης πραγμάτων που ελέγχουν όλο τον πλανήτη και ετοιμάζουν τον ερχομό του αντιχρίστου έχει ολοκληρωθεί. Μέσω των ελεγχώμενων ΜΜΕ , μέσω διαφημιστικών βίντεο κλίπ σατανιστικών συγκροτημάτων και ταινιών που ανεβάζουν στο διαδίκτυο κάνουν πλύση εγκεφάλου στην ανθρωπότητα ότι κάποια στιγμή θα δεχτούμε επίθεση εξωγήινων. Αυτό το μήνυμα θέλουν να περάσουν στο κόσμο. Ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

Ναι θα δεχτούμε επίθεση!!! Αλλά όχι από εξωγήινους. Εξωγήινοι δεν υπάρχουν.

Θα δεχτούμε επίθεση από τις στρατιές δαιμόνων του Σατανά. Τους δαίμονες του αέρα, τους δαίμονες της γης, τους δαίμονες της θάλασσας(νερού), τους δαίμονες της φωτιάς, τα ερπετοειδή που ζουν πάνω και κάτω στη γη κτλ. Όλοι αυτοί υπηρετούν το Σατανά και θα ξεχυθούν στην ανθρωπότητα για να καταστρέψουν κάθε Ιερό και Όσιο και να ετοιμάσουν το βασίλειο του αντιχρίστου. Οι εβραίοι είναι επίσης υπηρέτες του Σατανά και περιμένουν να κατέβει στη γη ο γιος του ο αντίχριστος. Οι εντολές του Σατανά προς τους εβραίους ήταν να πάρουν τον έλεγχο σε όλο το πλανήτη και να υποχρεώσουν με το σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και να σφραγιστούν όλοι οι άνθρωποι με το τσιπάκι 666 του αντιχρίστου και να τον προσκυνήσουν.

Ήδη έχουν ξεκινήσει σε πολλές χώρες και σφραγίζουν τα παιδιά από τη στιγμή που θα γεννηθούν. Ο μέγας και κύριος στόχος τους είναι να καταστρέψουν την Ορθόδοξη Πίστη και τους Έλληνες. Θα αναρωτηθείτε γιατί γράφω για την Ορθοδοξία και τους Έλληνες. Θα σας αποδείξω ότι έχω δίκιο.

Α) Όταν οι Ελληνες πήγαν να συναντήσουν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, Εκείνος είπε: «Eλήλυθεν η ώρα να δοξαστεί ο Υιος του Ανθρώπου».

Β) Οι μαθητές Του και Απόστολοι του Λόγου Του στο ευαγγέλιο απευθύνονται προς Θεσσαλονικείς, προς Κορινθίους κτλ .Δίδαξαν τον Λόγο Του Χριστού πρώτα στην Ελλάδα.

Γ) Η Αποκάλυψη του Ιωάννου έγινε σε Ελληνικό νησί, στην Ιερή Πάτμο .

Δ) Το κράτος της Πλατυτέρας των Ουρανών , της Υπεραγίας Θεοτόκου, το Άγιον Όρος είναι επίσης στην Ελλάδα.
ΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΙΣ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ.

Πώς να μην μας μισεί ο Σατανάς όταν ξέρει πως οι Έλληνες είναι ο αγαπημένος λαός Του Θεού;
Δυστυχώς κατάφεραν όμως οι εβραίοι σατανιστές και πήραν τον έλεγχο σε όλο το πλανήτη. Ελέγχουν τα πάντα. Οδηγούν τον πλανήτη στο παγκόσμιο ολοκάυτωμα. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τον σκοπό όταν όλα θα καίγονται γύρω μας, όταν υπάρχει παντού θάνατος, φτώχεια, δυστυχία, όταν οι άνθρωποι θα φτάσουν στο σημείο να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για ένα κομμάτι ψωμί ή για λίγο νερό, όταν όλοι είναι στην απόλυτη απόγνωση!

Τότε θα εμφανιστεί ο μεγάλος «ειρηνοποιός», ο παγκόσμιος «σωτήρας» , ο αντίχριστος!! Και θα κυβερνήσει τον πλανήτη. Θα κάνει θαύματα, θα πάψουν οι πόλεμοι και βέβαια θα υπάρχει άφθονο φαγητό και χρήματα για όσους τον πιστέψουν και σφραγιστούν με τον αριθμό του θηρίου , το 666. Εκείνοι που θα παραμείνουν ακλόνητοι στη Πίστη τους στο Θεό θα υποφέρουν γιατί δε θα σφραγιστούν και έτσι δε θα μπορούν να αγοράσουν φαγητό ούτε να εργαστούν, δεν θα είναι “νόμιμοι” και θα κυνηγηθούν από τον άνομο, τον αντίχριστο μέχρι να θανάτου.

Οι στρατιές των δαιμόνων του αντιχρίστου θα τους σκοτώνουν. Θα είναι αναγκασμένοι να ζουν κρυμμένοι στα βουνά σε σπηλιές και να μετακινούνται συνέχεια.
Οι δαίμονες ήδη υπάρχουν στον κόσμο μας, ανάμεσα μας και καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων αλλά δεν είναι ορατοί ακόμα.

Αναγκάζουν τους ανθρώπους που έχουν καταλάβει τα σώματα τους να κάνουν φόνους, μοιχείες, παιδεραστίες, να αυτοκτονούν και έτσι κερδίζουν ψυχές για τον άρχοντά τους , τον Σατανά. Είναι πάρα πολλοί οι δαίμονες και ο κάθε ένας απ αυτούς έχει την αποστολή του.

Ο Παγκόσμιος στρατός που έχει ετοιμαστεί είναι από δαίμονες που έχουν καταλάβει σώματα ανθρώπων.

Επίσης δεν θα αναφέρω ονόματα (τουλάχιστον όχι ακόμη) για λόγους ασφαλείας , αλλά οι παγκοσμιοποιητές της νέας τάξης που είναι σε θέσεις κλειδιά και κυβερνούν τον πλανήτη είναι όλοι μολυσμένοι. Δηλαδή έχουν καταλυφθεί από δαίμονες και λειτουργούν πηθείνια υπο τις εντολές του Σατανά.
Πολύ απλά θα το τονίσω πάλι εδώ, εξωγήινοι δεν υπάρχουν. Είναι ψέμα των σατανιστών. Δαίμονες υπάρχουν. Που δυστυχώς έχουν πάρει πολλούς ανθρωπους με το μέρος τους και κυρίως την νεολαία. Μέσα από τις ταινίες και τα βίντεο με συγκροτήματα που υμνούν το Σατανά, έχουν κερδίσει πάρα πολύ κόσμο από όλη την ανθρωπότητα. Υπάρχουν πολλοί σατανιστές που κάνουν μέχρι και ανθρωποθυσίες.

Τι κάνουμε γι αυτό; Να έχουμε Πίστη στο Θεό και δε θα χαθούμε. Ότι και να κάνουν δε θα κερδίσουν. Λίγος θα είναι ο χρόνος τους. Θα γκρεμιστούν μαζί με τον αρχηγό τους τον αντίχριστο μια για πάντα στην άβυσσο.

Εμείς οι Έλληνες τώρα υποφέρουμε, αλλά φτάνει στο τέλος της αυτή η δυστυχία. Κρατηθείτε Έλληνες. Εχετε Πίστη.
Ο Θεός δε θα Αφήσει να χαθεί ο λαός Του.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (81)

  1. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 8:06 ΜΜ

    ανυπογραφο…ο,τι μα/κια θελει,γραφει ο καθενας.πιθανες εκδοχες

    1)εξωγηινοι υπαρχουν,σατανας δεν υπαρχει.
    2)εξωγηινοι και σατανας υπαρχουν…
    3δεν υπαρχει κανεις απο τους 2.

    παιξτε και κερδιστε!

  2. "ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙ, ΦΥΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ. ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΑΠΟΤΙΚΤΟΥΣΑ ΟΙΚΕΙΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ"!

  3. Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

    O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ 1983-2013
    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ == EDWARD JOSEPH SNOWDEN == 666

    Ο αναμενόμενος ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ για εμας τους Χριστιανούς Ορθόδοξους ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ……..
    ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ το 1983 ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ 2013 , θα γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ το 2014 οπότε και θα κυριαρχήσει για 3,5 έτη ,οπως μας λένε η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ και ολοι οι ΑΓΙΟΙ μας και στην συνέχεια το Πασχα του 2018 θα καταργηθεί απο τον ΚΥΡΙΟ μας στην ΔΕΥΤΕΡΗ του ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
    Tο ερχόμενο χρονικό διάστημα , τέλη Οκτωβρίου/αρχές Νοεμβρίου , αναμένεται να ξεκινήσει ο μεγάλος διωγμός των 1260 ημερών (3,5 έτη) ολων οσων πιστεύουν στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μας, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ αναλογιζόμενοι ολες μας τις αμαρτίες, να ΚΛΑΨΟΥΜΕ για αυτές να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ερχόμενοι κοντά στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μας ώστε να είμαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ στις ερχόμενες δυσκολίες καθως θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μας ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ-SNOWDEN είναι o ΣΩΤΗΡΑΣ της ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ και θέλει το καλό μας.
    Να προσέξουμε γιατι θα αλλαχθεί το σύστημα συναλλαγών ,θα γίνει αχρήματο με χρήση καρτων αλλα θα το προχωρήσουν παραπέρα ώστε οι συναλλαγές να γίνονται ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ και τοτε θα μας πουν «για την ευκολία σας να σας βάλουμε ένα chip στο χερι/μετωπο, δεν είναι τίποτα ,μην ανησυχείτε».
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ & ΜΕΤΩΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ (chip) ότι και αν μας πουν, ότι και αν μας τάξουν , καθως υστερα δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.Eπίσης δεν θα πρέπει ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΘΕΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, οτι και αν μας πουν οσο και να μας τρομάξουν που δολίως ο Ψευδοπροφήτης Παπας Φραγκίσκος θα μας προτρέψει να κάνουμε.O ιδιος ο Κυριος μας μας προτρέπει να προσέξουμε ωστε να μην πλανηθούμε καθως θα μας λένε "εδω είναι ο Χριστός,ελάτε να τον προσκυνήσετε" και θα είναι ολα ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ που μαζι με τα διαδιδόμενα σενάρια ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα.
    Όταν ακούσουμε ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – SNOWDEN είναι έτοιμος να αναλάβει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ και ότι θα στεφθεί στον ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ στην Ιερουσαλημ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ όπως ο ΘΕΟΣ μας φωτίσει, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ καθως είναι θέμα ζωης και θανάτου. Αν είμαστε κοντα στον ΧΡΙΣΤΟ μας εχοντας ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην Θεία Βοήθεια τότε θα μας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και θα μας καλύψει ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

    ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

    http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr

    • Κεφτεδάκια με πατάτες φούρνου = 666

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 6:34 ΠΜ

      1) Ο αντιχριστος είναι ο SNOWden, ο βοηθός ο RAINman, η γυναίκα του η βασίλισσα του χιονιού και η μυστική οργάνωση που θα ελέγξουν τον κοσμο η… Ε.Μ.Υ. (εθνική μετεωρολογική υπηρεσία)
      2) Το ΠΕΣΑΧ του 2018 θα καταργηθούν ολοι αυτοί από τον Θεό. Οι δυο θα πεθάνουν ΑΠΟ δηλητηρίαση ΑΠΟ μεγάλη ποσότητα χαλασμενων κόκκινων αυγών που θα καταναλώσουν και ο ένας από κόκαλο αρνιου και κομμάτι από πετσούλα που θα του κάτσει στο λαιμό. Επίσης θα… ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ και το καλούπι από το εργοστάσιο που τους κατασκεύαζε!
      3) Επειδή το ΧΡΉΜΑ που είναι ο ΘΕΌΣ των προπατορων μας ΕΒΡΑΊΩΝ και είναι τόσο καλό, όποιος το καταργήσει είναι όργανο του ΣΑΤΑΝΑ γιατί θα καταργήσει τον ΘΕΌ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΉΜΑ!!!
      4) Την εποχή εκείνη θα πρέπει να αποφεύγουμε ΌΛΩΝ των ειδών τα CHIPS! Είτε με αλάτι, με ρίγανη ή με παπρικα αλλα και γεύσεις όπως ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ και ΚΕΤΣΑΠ θα πρέπει να τα αποφεύγουμε, ΓΙΑΤΊ εάν συνηθίσουμε σε αυτά, ΜΠΟΡΕΊ να δεχθούμε και το… ΆΛΛΟ!
      5)Εάν στεφθεί ο αντιχριστος στην ΙΕΡΟΥΣΑΛΉΜ είναι κακό ΓΙΑΤΊ είναι η πόλη των "κακών" ΕΒΡΑΊΩΝ. Γινεται καλή μόνο όταν μιλάμε για τα χριστιανικά μνημεία εκει, όπως οι ναοί γεννήσεως και Αναστάσεως, το όρος των ελαιών, ο Γολγοθάς κ.α. (τα 3/4 της πόλης δηλαδη).
      6) Ο ναός του "ελληνάρα" ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ είναι το σύμβολο του αντιχρίστου, ΆΣΧΕΤΑ ΕΆΝ Ο ΙΗΣΟΎΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΉΜ ΠΉΓΕ ΠΡΏΤΑ ΣΤΟΝ ΝΑΌ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΏΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΉΡΙΣΕ ΩΣ ΟΙΚΊΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΌΣ ΤΟΥ. Ποιος ήταν ο πατέρας του δηλαδή;
      7) Όταν θα διωχθούν οι χριστιανοί πρέπει ΌΛΟΙ ΟΣΟΙ δεν ήταν ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ να αρχίσουν να κλαίνε ακατάπαυστα και να γίνουν χριστιανοί, ενώ οι ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ χριστιανοί να κρυφτούν όπως τους φωτίσει ο ΘΕΌΣ; ΡΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΆΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΕΊΣ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ;
      8) Σε παρακαλώ πες μου αν μπορεις, υπάρχει περίπτωση να ζω εκείνες τις 1260 ημέρες (3,5 χρόνια). Θα κάνω τα πάντα να το επιτυχω, ΓΙΑΤΊ το ονειρό μου είναι να πεθάνω σκαζοντας από τα γέλια και κατα την διάρκεια επαναλαμβανόμενων οργασμων!!!
      ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΊ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ!

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:55 ΠΜ

      Και πότε θα γίνει παγκόσμιος βασιλιάς ο σνουντεν;

      Έχουμε 2014 προς 2015, δεν θα έπρεπε ήδη να είχε στεφθεί παγκόσμιος βασιλιάς και να δοξάζετε από όλα τα έθνη, δεν θα έπρεπε όλα τις αποκαλύψεως πριν από την επίγεια βασιλεία του αντίχριστου να είχαν πληρωθεί;
      Κάτι δεν σου βαίνει με τα νούμερα, όπως και δεν βγήκε ποτέ σε κανέναν ο οποίος ισχυρίστηκε κατά το παρελθόν πως γνώριζε πότε θα πραγματοποιηθεί η 2α παρουσία.

      Φαινόμενα εσχατολογικής λαγνείας έχουμε από τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο του Χριστού, από απλούς λαϊκούς πιστούς έως και Πατριάρχες στο Βυζάντιο, Ιεχωβάδες στην αρχή του προηγούμενου αιώνα, διάφορους ψευδοπροφήτες κλπ.

      Για αυτούς που κινούνται στο χώρο και πιστεύουν, θα πω κανα δυο μοναχά από τα χιλιάδες ερωτήματα :

      1) Δεν έχει κατέβει ακόμα η κόκκινη αρκούδα και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν το γεγονός αυτό χρονικά δεν ταιριάζουν με τη θεωρία σου.
      2) Δεν έχουμε ‘πάρει’ την Πόλη, έχει προφητευθεί από πολλούς άγιους ανα τους αιώνες, θεωρίες από το βασιλέας Ιωάννης ο Βατάτζης έως τα λόγια σύγχρονων μας αγίων.

      Και πολλά άλλα…

  4. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 8:18 ΜΜ

    Εχεις καψει μανταμ…

  5. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 8:28 ΜΜ

    Πολυ ωραιο αρθρο ! ευγε στην κυρια!

  6. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 8:45 ΜΜ

    Εύχομαι να είσαι στείρα

  7. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 8:48 ΜΜ

    Με αφορμη αυτο το αρθρο σκεφτηκα κατι.Λεω οτι μπορει η ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν εξωγηινοι.Υπαρχει Ζωη μετα Θανατον.Ποτε δεν ηπηρξε αλλη υπαρξη κατ εικονα και ομοιωση του Θεου περα απο τον ανθρωπο.Δεν λεω οτι δεν πιστευω στον Θεο απλα πρεπει να μετανοησουμε ολοι μας σε περιπτωση που δεχθουμε επιθεση απο δαιμονικα τερατα εκει θα δοκιμαστει η πιστη μας.Δεν ξερω απλα με εχει πιασει μια ανησυχια μηπως ολα αυτα με τους εξωγηινους ηταν μια καλοστημενη απατη.Αν υπηρχαν εξωγηινοι πιστεψτεμε δεν θα ηταν τοσο ντροπαλοι ουτως ωστε δεκαετιες ολοκρληρες που τους ψαχνουμε να μην εμφανιζοντουσαν.Δεν ξερω πως αλλιως να τεκμηριωσω το γεγονος οτι εξωγηνοι δεν υπαρχουν και δεν θελω να απογοητευσω και τους φαν του ειδους αλλα δεν υπαρχει καν ζωη σε κοντινο πλανητη που θα ερθουμε η θα ερθει σε επαφη αυτο η εμεις μαζι του οσα δισεκατομμυρια διαρκεια η φωτηνοτιτα του ηλιου μας.Θα μου πειτε καλα με την ιδια λογικη μπορει να μην υπαρχουν ουτε δαιμονες ουτε θεος ουτε τιποτα και εμεις να φτιαχτικαμε ετσι στην τυχη οτι καποιος εριξε ζαρια.Αυτο δεν το πιστευω.Η μαλλον δεν τολμω να πιστεψω οτι δεν υπηρχε ουτε υπαρχει τιποτα ποτε πανω απο εμας που μας ελεγχει.Για να υπαρχουν δαιμονες υπαρχει και θεος αν δεν υπαρχει τιποτα περα απο τον ανθρωπο και τα ζωα σε αυτο τον πλανητη και ολα αυτα ειναι μπουρδες θα το μαθουμε οταν πεθανουμε.Η θα συναντιθουμε ολοι εμεις καπου αλλου η οτι φαμε οτι πιουμε και ολα τελειωνουν εδω.Ξερω οτι πολλοι αν οχι ολοι εχετε τις ιδιες ανησυχιες με μενα και δεν θελετε να δεχθειτε οτι οι μητερες μας δεχθηκανε τοσο πονο στη γεννα μας ασκοπα απλα μας φερανε στον κοσμο επειδη ειχανε ορμες και οτι δεν διαφερουμε περισσοτερο απο εναν χιμπατζη ενα λιονταρι ενα σκυλι η μια γατα.Τον ιδιο πονο εχει στι γεννα το καθενα απο αυτα τα ζωα.Επειδη εμπλεξα πολλα θεματα στο κειμενο μου μη με κραξετε οσοι σχολιαστε το σχολιο μου απλα την γνωμη μου ειπα.Μη ξεχνατε οτι δεν ειμαι και πολυ νιφαλιος τετοια ωρα εχω κατεβασει περισσοτερο απο μισο λιτρο Coca-Cola

  8. Μπορείς να μου πείς ποιά η διαφορά μιας Εξωγήινης εισβολής με υπερόπλα που θα είμαστε σαν τους ινδιάνους στον αμαζόνιο έναντι των πεζοναυτών σε τεχνολογία……..από μία εισβολή από δαίμονες με μαγεία από τα έγκατα της γη…..ΔΗΛΆΔΗ ΤΙ ΘΑ ΑλΛΑΞΕΙ?ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ…..ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…..το αποτέλεσμα θα ήταν χάσουμε από τους Εξωγήινους λόγω τεχνολογίας….ενώ στην περίπτωση Δαιμόνων θα επικρατούσε ΧΑΟΣ από τον φόβο των ανθρώπων…..αλλά έχουμε εσάς τους χριστιανούς που θα κάνετε εξορκισμούς και πάπαλα?Οπως βλέπεις το να ντυθεί ένας δαίμονας εξωγήινος για να κυριαρχήσει στην Γη , ……ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ……ρίχνη ΚΑΤΑΡΧΗΝ τον εαυτό του…..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ
    Εξωγήινοι υπάρχουν κ ΜΑΡΙΑ……είναι εγωιστικό να νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι μας στο ΣΥΝΠΑΝ….βασικά γιαυτό τα έχει χαμένα η εκκλησία διότι δεν ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει αν έρθουμε σε επαφή με "ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΙΧΩΣ ΔΕΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕς(σαν και του λόγου σου)-που μπορεί-σίγουρα θα μοιάζει με τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ""
    -Καταρχήν είσαι πολλή εγωιστρία να νομίζεις ότι είμαστε μόνοι μας στον συμπαν
    -κατα δευτέρον είσαι επικίνδυνη εσύ και οι όμοιοι σου……και είσαστε επικίνδυνη επειδή λες ότι οι Δαίμονες (αβατάρουν) σώματα ανθρώπων…..ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ και δεν πιστεύει σ αυτά που πιστεύεις εσύ …….. ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ "ΔΑΙΜΟΝΑΣ"(ΑΒΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ-ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ) και εσύ πρέπει να με πολεμίσης!!Έυχομαι να είσαστε λίγοι,διότι αν είσαστε πολλοί…..τότε βλέπω "πόλους Χριστιανούς" να μιμούντε την Δόξα των τζιχαντιστών και να δείχνουν με το δάκτυλο προς τον Θεό πάνω από τα κεφάλια των "δαιμονισμένων" 'αθεων-δωδεκαθειστών-κλπ κλπ……Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
    και σταματήστε να λέτε ότι μόνο οι Χριστιανοί είναι Έλληνες(είμαστε όλοι αδέρφια)…..και στο ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ εγώ λέω ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΗΜΑΡ
    αν έρθουν Μαρία οι Εξωγήινοι…..προτού πράξεις και "σκοτώνεις κόσμο" σαν δαιμονισμένη τους δαιμονισμένους(δηλαδή εμάς)…..δες τι θα σου πουν καΙ τι θα κάνουν….αλλά δεν το βλέπω να έρχονται…έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να φύγουν οι δεσιδαιμονίες μας και να ξαναγίνουμε ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ,όπως οι προγονοί μας.

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 6:29 ΠΜ

      Υποτίθεται μπάμπη αφου οι εξωγήινοι έρχονται στο αψε σβησε και φεύγουν στο σβήσε αψε εχουν αναπτύξει μεθόδους ασύλληπτους για τα δικά μας τα ξερά κεφάλια,επομένως μέσα σε αυτήν την κατάσταση πρώτον ο εκπολιτιστικός σύλλογος η συμβούλιο που θα έχουν ΄δεν θα επιτρέπει καμμία μα καμμία επίθεση ουτε κάν σαν ιδέα λόγω του πολιτισμού που και εμείς ορισμένες φορές αναφέρουμε κακίν κακως η αποσπασματικά σημεία αυτου πχ μεγαλιθικά μνημεία αναν τον κόσμο που σήμερα κανείς δέν μπορεί η δέν θέλει να κατασκευάσει ξανα.Αν έμεις παραδεχόμαστε κάτι τέτοιο πως ταυτόχρονα λέμε και το αντίθετο;Ο περισσότερος κόσμος τούτο λέει τα μνημεία και τον πολιτισμό τον έφεραν οι εξωγήινη συνεπώς δέν δίναται να μιλάμε για πολέμους.Το δεύτερον αφού ταξιδεύουν σε πολύ μακρυνές αποστάσεις κάπου θα έχουν βρή ένα κόσμο να μην ειναι τοσο μπαχαλο να ασχοληθούν αφου εμεις ειμαστε αλλαν νταλον χωρίς καμμία απολύτως σταθερότητα σε τίποτε ακόμη κι αν το δούμε με τα ματια μας.και τρίτων μπάμπη η επιθετικότητα ειναι μέσα μας διοτι μας ταίζουν καθε μέρα με αυτή και το μάτι μας τούτα βλέπει επιθέσεις …τι επιθέσεις ομως.το τέταρτον μπάμπη βρέστο εσυ ονομασετο καπως

      • Φίλε μου η σειρ'α star trek περιέχει αρκετά τέτοιου τύπου φισοσοφικά ερωτήματα(αν δεν το δεις μόνο σαν μια sci-fi σειρά αλλά αν εμβαθύνης στις ιστορίες του)π..χ….Υπάρχει Η προταρχική εντολή στην "ένωση πλανητών" που λέει τα εξής.ΝΑ μην έρχεται σε επαφή η ομοσπονδία πλανητών με πολιτισμούς που δεν έχουν ικανότητα "ΔΙΝΗΣ",που σημαίνει ότι αυτός ο πολιτισμός ΔΕΝ ειναι γαλαξιακός-αστρικός και είναι πλανητικός(όπως εμείς που μπορούμε μόνο μέχρι τον Άρη).Διότι αν ερχόντουσταν σε επάφη το 'ΣΟΚ" του κατώτερου πολιτισμού(εμείς) θα ήταν τεράστιο,σε κοινωνικές-πολιτικές-θρησκευτικές υποδομές της κατώτερης κοινωνίας(σε εμάς).Σίγουρα έρχονται κατά την γνώμη μου απλά "παρατηρούν"…και μόλις κάνουμε το μεγάλο άλμα(αν μας αφήσουν οι δαιμονές μας)…τότε θα εμφανιστούν,πιστεύω όμως ότι η κυβερνήσεις των μεγάλων κρατών έχουν έρθει σε επαφή(Καθότι ξέρουν και την ιστορία της Γαιας ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎς ΠΟΥ ΠΡΟΗΠΎΡΞΑΝ(δέστε την τριλογία του Ashimov "γαλαξιακή αυτοκρατορία"(3 φορές-3 καταστροφές).

    • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

      ΟΣΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΞΙΣΩΣΗ:
      ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ = ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

      Ο ΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ….. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΑΠ΄ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:59 ΠΜ

        ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΖΟ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!

  9. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 8:58 ΜΜ

    Αγαπητέ/ή για να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας, δεν το ξέρουμε αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι,δαίμονες ή όχι. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχουμε ακούσει άλλους να υποθέτουν ότι υπάρχουν και άλλους πολύ λιγοτερους να έχουν μία ή περισσότερες "ενδιαφέρουσες" εμπειρίες.
    Και αυτοί που είχαν την εμπειρία είχαν μία σύντομη .
    Οπότε βασιζόμαστε σε μαρτυρίες ή παραισθήσεις ελαχίστων ανθρώπων αναλογικά με τον συνολικό πληθυσμό.
    Ας παραδεχτούμε ότι κατά κόρον κάνουμε υποθέσεις.

    Τώρα σε κάποιο κοντινό μήκος κύματος , που όμως έχει εξωγήινους, είναι ένα ενδιαφέρον σύγγραμμα από την Susan Reed, "The body snatchers" .. Αληθινό ή όχι έχει ενδιαφέρουσα οπτική όντας μόνο για γερά στομάχια http://educate-yourself.org/vcd/bodysnatchersSusanReededited.shtml

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 6:36 ΠΜ

      Τόσο πολύ, ε; Εάν πάρω αντιελκωτικό, μπορώ να το διαβάσω;

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 6:49 ΠΜ

      Για να τα ζήσεις και να τα δείς εμπρός στα μάτια σου πρέπει να τολμήσεις να κάνεις την υπερβολη λενε κάποιοι υπέρβαση κάποιοι άλλοι προσγείωωση αλλοι μακρινοι και αλλά πολλές τραβηγμένες η παράδοξες εκφράσεις.Τα ιερατια εχουν πει την μέθοδο αλλά εσυ δέ θες να το χωνέψεις διότι μεσα στον κάθε ανθρωπο για να ενεργοποιηθει ο 1 εχει τοποθετηθει και ενα μαυρο σημειο να το σκαλι σεις ….με τα χρονια ολοι τεμπέλιασαν και το ριξανε στις θεωριες και μακροχρόνιες συζητήσεις του κόλου λέγοντας πς ανοησιες πς δέν υπαρχουν αυτά ….τρέμοντας απ τον φόβο τους όμως εσωτερικά,προχωρημενος ο κόσμος σήμερα λένε όλοι…μα δέ βλέπεις κανενος ειδους προχωρημα και ταιζουν τον κόσμο με προβιοτικα και φαρμακα να μεγαλώσεις το γονιδιο. Λές Κάνεις κι ότι κάνεις σε ρίχνει κι οταν σε ριχνει σε κρατα σε χρονο στην αμνησια και λές ….μετα συνεχεια τα Δικά του….μα δεσου περασε απ το νου να κάνεις τη χάρη του αλλουνου και να δέ στον πως τρέμει δαν το ψάρι και δές το βλέμμα πως …ναι ειναι μόνο πεντε ετων και καταφερνει τον κόσμο πανω κατω να γυρνά…εσυ πόσων ετων εισαι;

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 1:30 ΜΜ

      δεν υπάρχουν υφο ….ούτε εξωγήινοι…τέλος!!!!!

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:11 ΜΜ

        δηλαδή θες να πεις ότι από τα 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 πλανήτες που υπάρχουν στο σύμπαν ….. μόνο 1 κατοικείται?'Ολα Τα άλλα ο Θεός απλά τα έφτιαξε για να τα βλέπεις εσύ από το παράθυρο σου?

  10. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 9:08 ΜΜ

    και λέγε λέγε
    λέγε λέγε
    ο χριστιανός τρελάθηκε… που λέει και το άσμα..

    θέλω να γράψω και να συμμετέχω στις συζητήσεις αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω…
    το λέω αυτό,έχοντας στο μυαλό μου κάποιες προηγούμενες αναρτήσεις (άρθρα) του STRANGER,
    οι οποίες σχολιάστηκαν θετικά απο τους περισσότερους..

    σ'αυτά λοιπόν τ'άρθρα παρατήρησα οτι ο γραφών,πέρα απο τις ''ανακαλύψεις'' που έχει κάνει (πεδίο,υπεροντότητα πληροφορίας κ.τ.λ)
    έδωσε βάρος και επικεντρώθηκε στα χαρακτηριστικά της ….Αγάπης….

    μιλάει για και επαναλαμβάνει για Αξίες και Οχι τ ι μ έ ς.
    (δεν αναλύω…δεν προλαβαίνω)

    σας θυμίζω ότι η Αγάπη εμπεριέχει όλες τις αξίες.όλες τις αρετές.

    η Αγάπη Είναι όλες οι αξίες και οι αρετές.

    ο μόνος δρόμος εξέλιξης για τον άνθρωπο ατομικά και συνολικά..

    ήταν είναι και θα είναι η Αγάπη.

    η Αγάπη δεν είναι αυτονόητη. η Αγάπη είναι η καθημερινή μάχη που πρέπει να δώσεις για να την υπερασπιστείς ! απέναντι σε οτιδήποτε δεν την εκφράζει..(δεν αποτελεί δηλαδή..Αξίες.Αρετές)

    κατόπιν τ' αποτελέσματα τα βλέπεις..μέσα σου,έξω σου…γύρω σου…

    η Αγάπη είναι η μόνη λύση σε όλα τα προβλήματα.

    η Αγάπη είναι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα.

  11. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 9:13 ΜΜ

    Μην πλαναστε….

    οταν δεν υπαρχει το φως εχουμε σκοταδι….

    οταν δεν υπαρχει το θερμο εχουμε ψυχος…..

    Το κακο δεν υπαρχει……απλα ειναι η απουσια του καλου……

    οταν υπαρχει αγαπη δεν υπαρχει τιποτα κατωτερο……

    το αρθρο ειναι αλλοκοτο μπερδεμενο αλλοπροσαλο……οπως ολλα τα αλλαπου λενε οι ανθρωποι….

    μονο τα λογια του ΘΕΟΥ ειναι αληθινα και αυτο το νιωθουν ολλοι οσοι τα εχουν διαβασει….

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 6:39 ΠΜ

      ΠΟΤΈ ΤΑ ΈΓΡΑΨΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΌΣ ΟΊΚΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΙΔΕΙ; ΗΞΕΡΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΊΜΕΝΑ!

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 4:01 ΜΜ

      Με αυτή τη λογική: Το καλό δεν υπάρχει απλά είναι η απουσία του κακού. Συμπέρασμα: Ότι διαβάζεις να το επεξεργάζεσαι, μην το τρως αμάσητο

  12. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 10:08 ΜΜ

    Αρχιζει το σχεδιο μπλε ακτινα

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 6:41 ΠΜ

      Θα έρθει και η ώρα για το 2ο και 3ο μέρος του σχεδίου, που είναι το… ΑΣΠΡΑ ΜΟΥΡΑ, ΜΑΎΡΑ ΜΟΥΡΑ αντίστοιχα! Περιμένω με αγωνία τα σχέδια.

  13. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 10:36 ΜΜ

    Α) ο Χριστός δεν είπε ηρθε η ώρα να δοξασθει ο υιός του ανθρώπου, είπε ηρθε η ώρα να υψωθεί, πράγμα που σημαίνει οτι ήρθε η ώρα να σταυρωθεί. Αν διάβαζες ποτέ τις γραφές θα ήξερες οτι σάρκα δεν δοξαζει τον Θεό και ο θεός είπε οτι καμία σάρκα δεν θα υπερηφανευθεί μπροστά του. Άρα πως γίνεται ελληνική σάρκα να δοξαζει θεό? αυτή ειναι μια εθνικοιμπεριαλιστικη παράφραση των γραφων.
    Β) αν διάβαζες ποτέ την γραφή θα ήξερες οτι το πνεύμα που μισεί τους Εβραίους δεν ειναι το Άγιο οποτε πρέπει να εξετάσεις απο που πηγάζει το μίσος μέσα σου για τους Εβραίους.
    Γ) αν διάβαζες ποτέ τις γραφές θα ήξερες ποια ειναι τα σχέδια του θεού για τους Εβραίους τις εςχατες ημέρες και δεν έχουν σχέση με σαταναδες οπως εσείς οι φανατικοί θρησκοληπτοι πιστεύεται. Ο λόγος που Ο αντιχριστος θα επιτεθεί στο Ισραήλ ειναι επειδή θα αρνηθούν να τον προσκυνήσουν σαν θεό. Όταν όλοι οι άλλον λαοί (άρα και οι έλληνες ) θα το έχουν κάνει.
    Δ) αν διάβαζες ποτέ τις γραφές θα ήξερες οτι για τον θεό δεν υπάρχει ούτε έλληνας ούτε ιουδαιος αλλα ψυχές.
    Ε) αν διάβαζες ποτέ τις γραφές θα ήξερες οτι περιούσιος θα ήταν ο Ισραήλ αν εκανε και εκτελούσε όσα του έλεγε ο θεός, άρα για να ειναι περιούσιος ο έλληνας θα πρέπει να κάνει όσα λέει ο θεός στον λόγο του (εδώ γελάμε).
    Άρα βρίσκεσαι σε μεγάλη πλάνη.
    Την Ορθοδοξία σου την έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 6:47 ΠΜ

      Εκπληκτικός αδερφέ αλλά αναρωτιέμαι πόσοι μπορούν να σε καταλάβουν! Συνέχισε όμως γιατί και δυό ζωντανά να αρχίσουν να ξυπνούν, ΚΈΡΔΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ! Και μην αρχισετε τις λαλακίες οι υπόλοιποι, να σας βοηθήσει προσπαθεί! ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ!

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 8:28 ΠΜ

      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΟΥΦΟ?ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ?ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΝΤΟΥΜ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΥΨΩΘΕΙ?ΠΟΥ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΡΕ Ο ΘΕΟΣ>
      ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ!!!
      ΠΟΙΟ ΕΡΠΕΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΓΙΟ ΘΕΟ,ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.
      ΚΟΠΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
      Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΨΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΟΡΓΙΟ?ΠΩΣ ΕΠΛΑΣΘΗΣ,ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ.
      ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟΝ.ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ!!
      ΕΣΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΥΕ,ΣΕ ΓΑΛΗΝΕΥΕ,ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕ?ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ Ε??
      ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ?
      ΓΙΑΤΙ ΡΕ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ Σ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ,ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.
      ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ.

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 10:48 ΠΜ

        Γαμώ τη σκατόγλωσσα που έχει μέσα του ο βόθρος που ονομάζεις στόμα! Την άποψη του εκφράζει ρε βρωμιάρη εβραιοαναθρεμενε μογγολε. Εάν έτσι είναι ο Χριστιανισμός και η Ορθοδοξία, εάν ΕΣΥ τα εκφράσεις αυτά, ποιος θα θέλει να πιστέψει σε αυτόν τον οχετό μίσους! Που να καταπιεις την κουραδα που έχεις για γλώσσα παλιομαλάκα! Μάθε να μιλάς. Σιγά μην έχεις ελληνικό γονίδιο εσύ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕ! Και μην ξανατολμησεις να ξαναβρισεις έλληνα αδερφό μας, ΒΡΩΜΙΆΡΗ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ!

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 11:35 ΠΜ

        Αν διάβαζες ποτέ τις γραφές θα ήξερες οτι δεν δολοφόνησαν Εβραίοι τον Χριστό, αλλα ήταν οι δικές σου οι αμαρτίες που τον έφεραν στον σταυρό. Εξαιτίας σου σταυρώθηκε.

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 11:10 ΠΜ

      Εισαι πλανεμενος φιλε…

  14. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 10:39 ΜΜ

    Ας εχουμε ζεστη την καρδια μας

    Ας διαβασουμε τον λογο του περισσοτερο.
    Ο χριστιανος δεν εχει φοβο …
    Προσευχη. αγαπη και μελετη εχει.

    Αν μελετησεις θα βρεις οτι ψαχνεις.. τα ματια της ψυχης και της καρδιας να ειναι ανοιχτα… και θα τα βρεις ολα.

    Μην τρομαζεις..δεν μπορουν να σε τρομαξουν.
    Μην θυμωνεις.. δεν μπορουν να σε θυμωσουν.

    Πρεπει ομως για ολα τα πανω μη απλα να βρεις τα κλειδια.
    Μας τα εδωσε.
    Τα διαβασσμε????

    Η αγαπη ξεκλειδωνει… αλλαξε τα παλιοχαρτα και το εγω με αγαπη..
    Οταν το πετυχεις… εκει θα δεις τον πιο αγριο ανθρωπο να μην εχει την δυναμη να σε πειραξει..
    Το πιο σκληρο συστημα να μην μπορει να σε υποταξει.

    Τοσα κολπα φτιαχνουν και κανουν κι ομως οι εκκλησιες γεμιζουν..
    Το δακρυ και η συμπονια ξεχειλιζουν…
    Ειναι ολα γραμμενα… βρες τα.

    Ο κοσμος βρισκει τα μονοπατια της αγαπης. Πες οχι στον πειρασμο και στην καθημερινοτητα οπως την ηξερες.
    Τοσοι αγιοι οι οποιοι ηταν απλοι ανθρωποι σαν εσενα αντεξαν και αφησαν εργο. χιλιαδων χρονων.

    Στις μερες που ηρθαν πλεον και ζουμε καθημερινα.. πρεπει να εχουμε τα πνευματικα μας οπλα ετοιμα.
    Το κακο μονο κατα παραχωρηση δικη σου μπορει να σε αγγιξει.
    Η αμαρτια το ιδιο…

    Δεν χρειαζετε να φοβασαι για να πιστεψεις.
    Η πιστη σε οπλιζει και αντεχεις.

    Παρακαλα προσευχησου για τους αδυνατους να δυναμωσουν.
    Προσευχησου για τα κακως κειμενα οσων σε σκανδαλιζουν.
    Απλα βρες τον δρομο και μπες στον αγωνα.

    Καλη δυνσμη…

  15. Ανώνυμος 10/18/2014 @ 11:08 ΜΜ

    "εξωγήινοι δεν υπάρχουν"
    μας λέει η Μαρία
    που το ξέρει;
    όμοια και ο ΓΑΠ έλεγε σίγουρα ότι…

    http://www.youtube.com/watch?v=vFR3I2oWUf4

    https://lh6.googleusercontent.com/-ZVixtSGmiZg/T30v8XSnItI/AAAAAAAAB-I/gejMS-Vj30k/s69/hypnotized.gif

  16. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:22 ΠΜ

    Δηλαδή κάποτε οι σταυροφοριες και το κάψιμο 'μαγισσών' έγινε γιατί ηταν όλοι δαιμονισμένοι ????

    Εμπόριο Ελπίδας λέγετε

  17. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:55 ΠΜ

    Η παραδοσιακή μαγεια(τροποι προσθετικοι στη ρότα των παλαιων παγαν εποχω΄ν)αλλά και η βουντου και βαθεια μαγεια που οι αφελεις ονομάζουν ασπρη και μαύρη,γιατι αυτο ακούν …και οι υποκινητές αυτής αλλάζουν συνεχώς μορφές γιανα μην καταλαβαίνει ο κόσμος.Ενα παράδειγμα οι μάγοι μάγισσες γνωρίζει ο καθένας την εικόνα του μάγου με την κρυστάλινη σφαίρα,στα φιλμ επίσης την ίδια εικόνα παρουσιάζουν….λιγο τα φοβάται ο κόσμος αυτά και δέν πλησιάζουν πολλοί ισως αν αισθανθούν μεγάλη ανάγκη…φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα χαρτομαντειααυγομαντεια ακόμα και σκατομαντεια.Σήμερα συγχωνεύτικαν απο τους αρχηγους ολα σε ένα τον υγρο κρύσταλο η τι βι …Σκέψου πότε άκουσες καλό νέο εκει και γιατι αναπτύσονται χρονικά στην τιβι και μιά βαθμιδωτη προβολή της κακιας που περνά ως τρόπος ζωής…κατι αλλο βλέπεις στην τιβι ;

  18. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 8:32 ΠΜ

    και λεω τωρα εγω..αφου αυτοι οι δυο εχουν προβλημα γιατι δεν βρισκονται καπου μονοι τους να παιξουνε κανα δυο μπουνιες και να μας αφησουν στην ησυχια μας..ο ανθρωπος δεν θελει ουτε θεους ουτε διαολους αυτοι πρωτα ηρθαν σε εμας και οχι εμεις σε αυτους..αν υπαρχουν βεβαια

  19. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 8:35 ΠΜ

    Ποιος έγραψε αυτό το ανόητο άρθρο;;??Μια ανόητη εβραία;;??ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

  20. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 8:45 ΠΜ

    Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ;

    ΤΟ ΡΗΜΑ " ΥΠΑΡΧΩ " ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ- ΤΗΣ- ΑΡΧΗΣ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΧΗ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ-ΣΑΤΑΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ?
    ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΡΧΗΣ

    ΛΙΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟ- ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΑΝ ΤΩΡΑ…..

    ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ …..

    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ : Ο " ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ " , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!

    ΚΑΙ Η " ΑΓΙΑ " ΓΡΑΦΗ, ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕ- ΙΑΧΩΒΑ,, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ? ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ?
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  21. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:08 ΠΜ

    Τρελαμενοι θρησκοληπτοι φονιαδες τις ανθρωποτητας

  22. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:09 ΠΜ

    λεμε για πρεζα οχι μαλακιες

  23. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:10 ΠΜ

    Πω ρε σαλταρισμενοι θρησκοληπτοι που υπαρχουν

  24. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:10 ΠΜ

    Οι πιο επικινδινοι ανθρωποι ειναι οι θρησκοληπτοι…τα μεγαλυτερα εγκληματα κατα τις ανθρωποτητας εχουν γινει στο ονομα της θρησκειας ακομα και τωρα στην σημερινη εποχη (τσιχαντιστες vs χριστιανων) .Η θρησκοληπτη πρεπει να καταλαβουν οτι ολες τις θρησκιες τις κατασκευασε ο ιδιος ο ανθρωπος για πολλους και διαφορους λογους που δεν μπορω να αναλυσω τωρα εναν θα πω μονο …για να ελενχουν τον ανθρωπο….Και εαν υπαρχουν Εξωγηινοι σιγουρα σε ολο το συμπαν δεν ειναι η μονοι νοημων μορφη ζωης………

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 11:14 ΠΜ

      Το αρθρο ηταν μια ανοησια, αλλα αυτα που λετε εσεις τα αθεα ειναι ακομα πιο χοντρα…

  25. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:10 ΠΜ

    Οι πιο επικινδινοι ανθρωποι ειναι οι θρησκοληπτοι…τα μεγαλυτερα εγκληματα κατα τις ανθρωποτητας εχουν γινει στο ονομα της θρησκειας ακομα και τωρα στην σημερινη εποχη (τσιχαντιστες vs χριστιανων) .Η θρησκοληπτη πρεπει να καταλαβουν οτι ολες τις θρησκιες τις κατασκευασε ο ιδιος ο ανθρωπος για πολλους και διαφορους λογους που δεν μπορω να αναλυσω τωρα εναν θα πω μονο …για να ελενχουν τον ανθρωπο….Και εαν υπαρχουν Εξωγηινοι σιγουρα σε ολο το συμπαν δεν ειναι η μονοι νοημων μορφη ζωης………

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 10:37 ΠΜ

      Πόσο σίγουρος εισαι οτι η ιερά εξέταση δέν αποτελούνταν απο τζιχαρντιστές.Γνωρίζεις την ταυτότητα του κολόμβου;Την εποχή που ηδη η κατάκτηση των αράβων ειχεφθάσει μεχρι τη σημερινή ισπανικη λεων.Γνωρίζεις ποιούς έστειλαν στην αμερική;

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 11:16 ΠΜ

      Ο ιδιος μαλακας που σχολιαζει συνεχεια….Ενταξει, το καταλαβαμε εισαι αθεος με γεια σου και χαρα σου! Ολα ο….ανθρωπος τα κατασκευασε! Το μυαλο σου και μια λιρα…Ας σε ελεησει ο Θεος κ εσενα………

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 12:01 ΜΜ

        Κούνα το καζανάκι που έχεις για κεφάλι μήπως ψοφήσει ο μυαλοφαγος, ρε μπινέ! Με τη μια την καταβαζεις τη μαλακία στο στόμα, έτσι;

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 12:09 ΜΜ

        γιωργο, σαλτα και πηδηξου πάλι από εδώ μέσα μαζί με το παρεακι σου. Και ΕΣΥ μαζεψου! Ναι, ναι ΣΕ ΕΣΈΝΑ μιλάω. Άντε μην φωνάξω τον ΑΙΟΛΟ και πάρει πίσω τους… ΑΝΕΜΟΥΣ!!!

  26. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:10 ΠΜ

    Μετα την εξαπλωση του εβραιοχριστινισμου καθε τι Ελληνικο εγινε συνωνημο του κακου, π.χ Δαιμων κατα τους Ελληνες προ χριστινισμου θεωρητο το πνευμα που προσταευε τον ανθρωπο!!!! Δαιμονες ονομαζαν τις ψυχες του ΧΡΥΣΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!!

    Οι Ελληνες που τους αναφερεις σαν τον εκλεκτο λαο κ αγαπημενο του Κυριου
    σφαγιαστηκαν και διωκτηκαν σε πολλες περιπτωσεις απο τυφλους πιστους του Χριστιανισμου

    Ειναι μεγαλη ανευθυνοτητα να συνδεετε τον χριστιανισμο με τον Ελληνισμο καθως ηταν ο μεγαλυτερος διωκτης του

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 10:33 ΠΜ

      Κάπου έχεις δίκιο ναι θα φτιάξουν το χρυσό άλογο που ισοδυναμει με το ογδοω χ ρωμα του ουράνιου τόξου η την αντιστηχο του λευκου….Η τρέλλα πάει σύνεφο.Οσο για τα άλλα που λές…μην τα ξεναπεις γιατι δέν ειναι δική σου αποψη..ειναι ενα σύνολο σχεδίων που διαδίδουν αιωνες να όπως το οτι οι ελληνες καταγονται απο την ανδρομέδα.Μικρε ασχολήσου με κάτι άλλο και άστα αυτά τα μεμε διότι χάνεις και τα δυο

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 11:20 ΠΜ

      Οι πιο επικινδυνοι ειστε ολοι εσεις οι αμορφωτοι νεοελληνες που βυθισμενοι στην κολασμενη σας ζωη το βρισκετε ιδιαιτερα βολικο να βριζετε τα Θεια (που ουδεποτε καταλαβατε ποτε τι υποστηριζουν) για να μην βλεπετε τα μαυρα σας τα χαλια. Η θρησκεια μας ειναι ενας καθρεφτης που σας αντανακλα τη σαπιλα σας την οποια προσπαθειτε ανεπιτυχως να μας παρουσιασετε ως εξυπναδα η ως προτερημα. Ασε, μας πηρε η μποχα!

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 12:03 ΜΜ

        Άντε πάνε να πεθάνεις μέσα στον σάπιο κεθρεφτη σου τότε μωρή κωλοτρυπίδα! Ένας μαλακας είσαι που απαντάς σε όλα τα σχόλια.

        • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 4:06 ΜΜ

          Θιχτηκε το ανθρωπομορφο διαβολι! Εσυ εισαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που γραφει 5-6 ιδια σχολια για να παρει το μηνιατικο του ολοκληρο… Σας πηραμε πρεφα νεοταξικα καθικια! Ψοφος σε ολους σας!

        • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:30 ΜΜ

          δεν ειναι αναγκη να λετε τοσο σκληρα λογια ρε παιδια ηρεμηστε λιγο.

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 12:07 ΜΜ

        "γιωργακη" γύρισες λουγκριτσα;

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 1:59 ΜΜ

      Αδερφε δεν εχω λογο να βριζω τα θεια.. Ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος και χαιρομαι, δεν σημαινει ομως αυτο οτι θα πρεπει να φορεσω παρωπιδες και να πιστευω οτι μου λενε απλοι ανθρωποι σαν εμενα χωρις στοιχεια και τεκμηριωση, αλλιως ο καθενας θα ελεγε το μακρι κ το κοντο του…

      Ψαχτητε και οι δυο σας για τους διωγμους των Ελληνων υπαρχουν πανω απο 100 αναφορες καταγεγραμενες απο τους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ τους!!!
      Δυστηχως ετσι επιβληθηκε ο Χριστιανισμος στην Ελλαδα θες δεν θες.

      Δεν φταιει βεβαια ο Χριστος γι αυτο…. Εκεινος καλα τα ελεγε…

      Ο φανατισμος φταιει, ανθρωποι απολυτοι και φανατικοι σαν του λογου σου φταινε για τα κακα που προσαπτουν στον Χριστιανισμο.

      Εσενα φιλε που μιλας για Ανδρομεδες κ εξωγηινες φυλες να σε ενημερωσω οτι δεν πιστευω σε καμια ανωτεροτητα η ιδαιτεροτητα των Ελληνων, θαυμαζω τους Αρχαιους Ελληνες αλλα ως εκει…

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 8:43 ΜΜ

      Ηθελα να ξερα γιατι βριζεις μωρη κωλοτρυπιδα

      Εσυ ρε διαχειρηστη τι επιτρεπεις να ανεβαινουν υβριστικα σχολια?

      Να ξερω αμα ειναι να σε γαμησω με τις μαλακιες που ανεβαζεις

  27. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:17 ΠΜ

    Oτι μαλακία σκεφτεί το καθε άρρωστο, φοβισμένο και μπερδεμένο μυαλό, το κοινοποιούμε σε ενα blog και είμαστε εντάξει…. Να σκεφτώ οτι το παρον άρθρο εχει την εγκυρότητα και με την
    αγρια δολοφονια της 17χρονης που υπογραφεί στο volcano times αυτη η κυρα μαρια-μαρκελα τουφεξη???STRANGER σοβαρεψου….ξεφυγες και εσυ…

  28. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:57 ΠΜ

    Ελλην και χριστιανος ταυτοχρονα δεν γινεται.Ειναι αντιφαση.Οπως δεν γινεται Ελλην και μουσουλμανος η Ελλην και κομμουνιστης η Ελλην και Φασιστας.Η Ελληνικη ιδιοτητα ειναι Αυταξια και δεν χωραει σε εμμονικες κοσμοθεωριες και ιδεοληψιες.

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 12:05 ΜΜ

      Συμφωνώ απολύτως αδερφέ! Σε λίγο από κάτω θα μας πει την αποψή της και η τραβεστί του Τελ Αβιβ. Μάλλον η γνωστή κωλοτρυπίδα που σχολίαζε και παλιότερα είναι!

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 1:18 ΜΜ

      Μόνο έλληνας και παναθηναικος πάνε μαζι

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:28 ΜΜ

      δε θα μας πεις εσυ αν ειμαστε Ελληνες ενταξει?ειναι προσβλητικο αυτο,αντε που κανετε τον καμποσο ενας ενας..

  29. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 1:29 ΜΜ

    ρε παιδια γιατι αλληλοβριζεστε? του καθενος η αποψη σεβαστη. αυτο μας εφαγε τους ελληνες να σκοτωνομαστε μεταξυ μας.ετσι μας θελουν.καποτε πρεπει να ενωθουμε και με τα βασιμα επιχειρηματα να λαμψει το φως της αληθειας.και να συμπορευθουμε εναντια στους παικτες του σκακιου.

  30. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 3:40 ΜΜ

    τα καταφερεσ παλι ασχολουμαστε με μαλακιεσ

  31. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 4:05 ΜΜ

    πολλα διαβασα αλλα η μανταμ δεν μας εξηγει τι σημαινει η λεξη ΔΑΙΜΩΝ και απο που προερχεται…εχετε βελαξει με τα εβραικο κειμενα απο μικρα παιδια και δεν εχετε ματια να κοιταξετε εκατοστο διπλα…αι καληνυχτα δηλαδη…
    Λουκας

    • Φίλε τι είπες τώρα,πως δεν το σκαφτήκαμε για να μαθαίνουν πόσο παρεξηγημένη λέξη είναι,όντως τη σημαίνει ΔΑΙΜΟΝ,(Δαιμόνιος=έξυπνος)
      -http://titanis.pblogs.gr/oi-daimones-sthn-arhaia-ellada.html (αν δεν είναι πραγματικότητα η φύση των ανθρώπων και όλων των πλασμάτων όπως τα λέει εδώ σε αυτήν την σελίδα….τότε ζήτε σε άλλο πλανήτη και είστε εσείς οι εξωγήινοι)
      αλλά και στα κατοχικά έχει αναρτησή -http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_565.html
      να και ένα καλό βιντεάκι https://www.youtube.com/watch?v=ilO4fU84HoU

    • Ανώνυμος 10/20/2014 @ 1:00 ΜΜ

      Mιλάνε όλοι μιλάνε και οι κόλοι…Αν προσπαθεις να αποδείξεις κάτι να το φτάνεις μέχρι το τέλος χωρίς μισόλογα…. παρασύρεις και τον μπάμπη

  32. Ανώνυμος 10/20/2014 @ 2:41 ΠΜ

    Ολοι εσεις που κονταροχτηπιεσται για το ποιος θεος ειναι ο καλυτερος, μηπως εχετε αναρωτιθει ποτε, οτι μπωρει ολοι μας να ημαστε εγκλωβισμενοι σε μια εικονικη πραγματικοτητα,και ολα οσα θεωρουμε δεδομενα, ειναι προγραμματα ελενχου, οπως στην ταινια "The Matrix"; Τα ειχαι πει παλιοτερα και ο Πλατωνας σαν "παραμυθακι" (η παραβολη του σπηλαιου του Πλατωνα) Εχετε αναρωτηθει ποτε, στην καθημερινη σας ζωη,οταν σκεφτεστε και μηλατε, ποσες φορες ησασταν πραγματικα ο εαυτος σας ,και οχι ενα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ετρεχε μεσα απο εσας εκεινη την στιγμη; Παρατηρηστε τον Εαυτο σας και θα εκπλαγειται…

  33. Ανώνυμος 10/20/2014 @ 10:00 ΜΜ

    Ηλιο αρθρο μιας καργιολας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*